Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Asszem a lényeg benne van <#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Pepti
Geronimo: a vilag mar csak ilyen, hogy az embereknek nem egyezik a velemenyuk. Ettol meg nincs baj.

Pepti
hmm, en is kivancsi vagyok.

Megkaptuk, hogy nem hirezzuk ki a rosszat magunkrol bf.hu-n, mert ugye a bfv-s adminok nalunk vannak es nem akarjuk rontani a hirnevunket. Erdekes modon mi is emberek vagyunk, ha van idonk kihirezzuk a dolgokat. De egyebkent aki a TS-en jobban korbenez, ott talal olyan linket, ahol minden kiderul a meccseinkrol, hogy mikor kaptunk ki es kitol.

En szemely szerint a pixelshootert publikon teny hogy osszerugtam a port a multkor a Venyesekkel. Ha kell osszerugom barkivel, sajat klantaggal is. Szoktam is veluk vitatkozni TS-en, ha nem tetszik valami, nem csak pixelshoot hanem ha agyonkempelnek barkit is publikon helivel. Es en meg nem lattam trs tagot pixelezni publikon, pedig mi is tudunk. csak nem akarjuk ezzel elbaxni mas jatekat, eleg meccsen a pixelshoot. De ez mar egy ujabb flem kezdete lehet, ugyhogy hagyjuk ezt :-)

Masrol nem tudok, kivancsi vagyok, mik tortentek meg. Mert nem emlekszem olyanra, hogy barmikor is barkit lefikaztunk volna (legalabbis en nem tudok rola), hogyha megvertuk oket. Sot a veresegeinket is elismerjuk, ha az tiszta vereseg volt (eddig egy olyan volt, ami nem tiszta, azt is benyeltuk konflikt nelkul, pedig mocskos buguser banda volt), de minden tiszteletem a Mirage-e es az MPG-e, hogy annyira megvertek minket.

Az hogy siman lecsitereznek magyar publikon, azon mar csak nevetek, mokas dolog. De ezzel nem vagyok/vagyunk egyedul, asszem megkapta ezt mar Veny-es es 7th-es is eleg.

Hogy esetleg buszkek vagyunk ra, hogy eddig senki nem vert meg minket itthon, es kulfoldon is csak kevesen, az egy dolog. Lehet, hogy valakinek ez bekepzeltseget jelent, de nem az.

En azt hiszem klankozi dolgokban igyekeztem kivenni ugy a reszem egesz bfv-s palyafutasom alatt, hogy ne legyen tul sok konfliktus. a 7th-nek is nem udvariassagbol irtam, hogy szeretnek veluk a dontoben talalkozni, kepesek ra. Gondolod, ha leneznenk titeket, akkor nem jatszottunk volna gyakmeccset azon a ket mapon, meg hogy pont ezt a ket mapot valasztjuk elotte 2 CB ladder meccsen is? Pontosan azert gyakoroltunk ra, keszultunk ra, mert igenis volt ra esely, hogy nem nyerjuk meg a meccset. Es miutan megnyertuk, azt hiszem senki sem kezdte el fikazni a 7th-t. Nekunk minden osszejott, minden ugy ment, ahogy terveztuk. Ennyi. Az eredmenyt is asszem 1-szer irtam le a huncup forumba, amikor megkerdezte valaki, hgoy mi lett a vege.

Sajnos azt kell hogy mondjam, vannak emberek, akik zsigerbol utaljak egymast es ez kihat a ket klan kozotti viszonyra is. Tudok ra peldat mondani 7th-trs viszonylatban is. A baj az, hogy en ha esetleg ruhellek valakit (van ilyen), akkor nem a klanjat ruhellem, hanem az egyent. Csakhogy az is zsiger ilyenkor, hogy a klanjukat is elkezdi az ember utalni. Az egy dolog, hogy (hala istennek) trs-en belul el a falkaszellem. Aki a mi kutyank kolyket bantja, az minket bant, es megvedjuk egymast. Magunk kozott szolunk neki (ezt barmelyik trs-es tanusithatja, bar gondolom ugyse hiszitek el), de kivulrol erkezo dolgokkal szemben megvedjuk egymast. Es tetszik, nem tetszik, en ennek orulok, leven igy sokkal erosebb a csapat, osszetartobb.

Ja es ami nagyon fontos:

A tRs nem egyenlõ az uHs-sel! Sõt. Van nagyon sok ex-uHs-es tagunk, de ez nem azt jelenti, hogy a tRs az uHs-bol alakult volna. Tehat kernem, hogy a ket klant ne is nagyon hasonlitgassuk egymashoz.

Asszem nagyjabol ennyi az, amit most igy hirtelen hozza tudok fuzni a dologhoz.

SeS7thRambO
Zsolt nem rád vonatkozott amit irtam, ne vedd magadra inkább nézz körül a saját házatok táján és szerintem hamar rájösz mire értettem.De ez nálam lezárt ügy nem is akarom forszírozni, szarul esnek dolgok amikröl ti/te nem is gondoljátok, hogy másoknak szarul eshet vagy direkt azért csináltátok, hogy szarul essen.Ezt nektek kell magatok között letisztázni.
A legjobbaknak és a képviselöknek sem jár a mentelmi jog!!!!!!!!!!

TDC Geronimo
Roger.....over'n out 😊

Csacsy
ANARCHIA RULZ 😊)

Zs0lt1
Örülj, hogy egyáltalán reagáltam 😛

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
És miért nem akartam elmondani?
Azért, hogy ne legyen belõle balhé, nem?

vsly
khmm....tegnap pont te nem voltál hajlandó elmondani 1-2 dolgot...
De már tisztán látok,és asszem jobb ha nem firtatjuk tovább....

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

TDC Geronimo
Gyorsreagálású hadtest 😉

Zs0lt1
Nna ezaz, amit nem bírok.
Ne a levegõbe beszéljünk már, hanem mondjuk ki, kinek mi baja van a másikkal
!

Zs0lt1
<#worship> <#wave>

vsly
Nem minden taggal van gond(),de a többség az egész klánt minösiti......

TDC Geronimo
ok már tisztázódott a dolog bennem...megértettem mirõl is szól valójában....

Zs0lt1
Már bocs, de nem vágom milyen megnyilvánulásokra gondolsz?

vsly
Sose firtattam,hogy jobb nálunk a trs.Pláne a mostani állapotunkban.
Sztem még a fénykori 7thnál is jobbak..
De nem is erröl szólt a történet....

zeus
NEM HISZEM EL HOGY EZT TE IRTAD BE

<#merges2><#nemtudom><#wilting>

Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war

BEAST
hát igen 😉

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rusid
Hali téged is látni 😊

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

TDC Geronimo
"sorry de azért néha a "legjobbaknak" is el kellene gondolkozniuk, hogy mit engedhetnek meg maguknak" ....ezzel teljes mértékben eggyetértek....de én itt már nem mártom bele magam a dologba.

BEAST
eh , benézek erre mindenki tépi a másikat , asszem metyek fedezékbe 😛 majd késöbb <#wilting><#wave>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SeS7thRambO
A trs utóbbi 1-2 hetes megnyílvánulásai engem is eléggé szíven ütöttek, nem akarok részletekbe bocsátkozni az illetékes biztos tudja mire gondolok, ugy hogy részemrõl csatlakozom Sly-hoz, sorry de azért néha a "legjobbaknak" is el kellene gondolkozniuk, hogy mit engedhetnek meg maguknak.(etikailag)

uHs Gerzson
Ment privi

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
Tudod te azt jól 😉

uHs Gerzson
Gero mi volt velem tegnap?

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
Ez a kép qrvajó 😊

TDC Geronimo
na látom megy a baszogatás a bfv topicba is....ebbõl is elegem van. Ezért ilyen a világ amilyen, mert vannak emberek akik nem képesek elismerni hogy a másik jobb nála.....és csak a mocskolódás megy mindig.....faszért nem lehet megmondani hogy "te hülye te tényleg jobb vagy nálam?!?!?!" Mindig csak a jobbikat veszik elõ azt azt baszogatják.....tegnap ez a gerzson téma is......lettem volna ott amikor mondták neki.....betelt a pohár...ha valaki beszól nekem azt jól kioktatom és nem érdekel hogy utána mit gondol! Ez csak az én véleményem. Ezzel én be is fejeztem a dolgot.....Magyarok vagytok nem? Mindenkit a bf hozott itt össze nem? akkor meg menjetek és játszatok együtt qrva jókat és ne szapúljátok egymást.....legalább mi bf-esek tartsunk már össze! Na ténlyleg befejeztem...

Bercy
Zs0lt1
Flame on again 😛

Mr Manson
yeah
namert?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

mire gondolsz?(pl)

vsly
Nincs érteleme.Szomorú,hogy kezdenek a trsben elöjönni azok a dolgok amik anno az uhsben is fellelhetöek voltak.
Úgyhogy ezennel be is fejezek mindennemü komunikációt a trssel.

Mr Manson
<#taps><#taps><#taps>

na ez a másik...senki se mondja de mindenki gondolja..😞

Mr Manson
Már csak a csiterezés hiányzik... és tök boldog leszek! Érthetetlen...

Látjátok van akinek ez is fáj... ehhee <#hehe>

Zs0lt1
Figyu, ne kezdjük el pls.

szerintem inkább az a szánalmas aki ilyeket állit másokrol ugy h nem is tud roluk smit!

gondolkozz egy kicsit biztos vaok benne h rájösz!😄

Pepti
v-sly: ne csigazz, latom te mindent tudsz. Elmeseled? :-)

vsly
hehe..igy terjed a pletyka.
Azaz igy vátozik azzá,ami a végén lesz belöle.
Szánalmas.....

Mr Manson
hehe.... igy járt... még jó hogy lakaki az ilyeneket... sajnálja vajon?

Pepti
konkrétan jah... Aki vitatkozni akar, jöjjön és verjen meg minket egy meccsen, aztán utánna foglalkozok is az ehhez hasonló kijelentésekkel komolyabban. Addig nem igazán, csak azért írtam be aláírásnak is, hogy az illetõ is tudja, ismerjük a véleményét, így is állunk hozzá a továbbiakban. De nem érdekel annyira, hogy megbeszéljem vele. Ha nagyon akar beszélgetni róla, akkor úgyis megkeres.

Mr Manson
<#eplus2> lekaki mindenkit

Zs0lt1
Grat hozzá!

Pepti
az mindegy :-)

Én tudom, meg még páran tõlünk. Illetve azok, akiknek mondta és persze az illetõ is. Ennyi elég is.

Mr Manson
ja, de ki is mondta?

Pepti
hat ezt mondtak rolunk, en csak felvallalom

Csacsy
http://forum.supergamez.hu/listazas.php3?azonosito=bfvcup&id=1110352146
Itt a véleményem a sok fikáról, ami a huncup fórumon zajlik.

Mr Manson
lol az aláirásod