Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
most lebuktatok 😛PP

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zs0lt1
Az ERÕ sötét oldala olyan képességekhez vezet, melyeket néhányan természetellenesnek vélnek.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

BEAST
<#wilting><#hehe><#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SeS7thRambO
Oksa tesó, sorry ha vkit untattam, de ezeket a gondolatokat meg kellett osztanom mindenkivel.Byez

vsly
Rambo,tényleg hanyagold ezt a témát,semmi értelme.Szép részletesen leírtam,hogy mi a gond,és pont.Ennyi
Végeláthatatlan az egész.Látod,már kezdik a dolgok mögé vetiteni,hogy fáj,hogy ök jobbak....
Hagy a faxba,oszt gyere játszani.Több karaktert nem érdemel az egész ügy.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

TDC Geronimo
Lassan nyitni kellene egy 7'th vs. tRs topicot.......

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Rusid
BEAST állj a sötét oldalra vagy gyík leszel 😄D.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Rusid
Nem értem mirõl beszélsz ,hogy csak és kizárólag "sztárjátékosokat" veszünk fel. Mi nem kiváló játékosokat keresünk hanem inkább olyanokat akik lelkesek, de mindegy nem tépem a szám, majd Pepti ha akarja elmagyarázza.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

TDC Geronimo
😄

Zs0lt1
Nekem az a véleményem, hogy nektek az fáj, hogy mostmár nem ti vagytok a legjobb magyar klán.

BEAST
persze állj a sötét oldalra mi? 😛 engem is gyíkká változtattak ... de már elmult 😄

SeS7thRambO
Amon!
Épp erröl akartam irni, sokkal korrektebbnek tartom azt amit ti csináltatok, hogy honapokig ki volt írva a serveretekre, hogy "Tagfelvétel a TLD klánba" aki akar az jelentkezhetett.Ez a trs-nél azért nem müködik mert azonnali gyors sikereket szeretnének elérni, egyik napról a másikra és ez csak a legjobb játékosok közremûködésével elérhetõ.A legjobbak viszont általában minden klánban nagy becsben tartott emberek, tehát szinte lehetetlen kirobbantani öket a kis milliöükbõl.A trs-nek nincs szüksége a publikon elég jónak minõsített átlagos játékosokra, mivel már most is vannak tizen valahányan tehát a csapat ki van, mégis Pepti így nyilatkozik: Van még Üres be nem töltött poszt a klánban.Megkérdezném tõle: Akkor az az ember aki most betölti azt a posztot onnatól kezdve mellõzve lesz???
És megkérdezném azt a játékost is akire ezt Pepti értette: Hogyan esik ez neki???? Megbecsüli a trs az embereit?? Vagy az elsõ adandó alkalommal le fogja öket cserélni egy jobbra?? Mi van ha a Wildából bejelentkezne 2-3 ember??? Kiknek kellene elveszíteniük biztosnak hitt posztjukat???Ezek csak eszmefuttatások részemrõl, de ha komolyabban belegondolunk akkor elég siralmasak.

Rusid
Nem érted a lényeget embereket nem lehet lopkodni ,mert szabad akaratuk van. Tudtommal még senkit nem loptunk el és kényszerítettünk, hogy játszon nálunk (vagy ha igen jelezze 😊). Mi felkínáltunk egy lehetõséget (mivel a klánba ugye CSAK meghívásos alapon lehet jelentkezni) az illetõ vagy él vele vagy sem ,ebben én nem látok semmi kivetnivalót. Szerintem ha tõlünk valaki át akarna menni pl. hozzátok mi sem emelnénk ellene kifogást, mindenki ott játszik ahol akar és ha jól tudom Menszesz nálatok fog játszani, ami szintén rendben van. Úgyhogy nem értem a problémátok.

BEAST
utállak <#boxer> ... jobb? 😄DDD

Bercy
azert ez nem teljesen igaz. jelentkeznek hozzank emberek es nem rohogjuk ki oket. pl Ramboek is ugy jelentkeztek hozzank, nem rohogtuk ki oket sot ma mar a seventh szerves reszet kepezik.
TDC Geronimo
Mindig is arról volt szó és a BF-esek arra voltak büszkék, hogy itt milyen jó közösség alakult ki. Most miért kell ezt elb@szni egy ilyen két klán közötti gyerekes vitával?!?! Én nem akarok ebbe beleszólni csak sajnálom és szánom ami itt folyik.

Amon Serrano
Csacsy, uszítsuk magunkra az embereket valamivel, hogy megmentsük a BFV társadalom krémjét!

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

Amon Serrano
Nos hozzátok azért nem jelentkezik senki,(7th & tRs) mert egyrészt hangoztatjátok, hogy meghívásos klánok vagytok, másrészt tuldjdonképp KIRÖHÖGITEK a jelentkezõket! Hozzánk pl elég sokan jelentkezgetnek! Persze lehet, hogy hozzátok is, nem tudom!

SeS7thRambO
Még szép 😊)) De ha így haladtok a 2ik 3ik sikertelen kísérletnél lehet azt a módszert is kipróbálnátok, nem tartom kizártnak sajnos. 😞(( De azért talán itt még nem tartotok.Csak gondolkozzatok el a módszereiteken. Miért nem várjátok meg, hogy maguktól jelentkezzenek hozzátok a játékosok??? Úgy müködtök mint a régi jó komunista 1 párt rendszer, ki nálatok az Agi Prop??? Maxi?? Pepti?? érdekes hierarhikus rendszer. Pepti kitalálja Maxi lohol teljesíteni az ötletet. Hmmm... no komment

Rusid
Én nem tudom ezen mit problémáztok, itt nem tárgyakról van szó, hanem felnõtt emberekrõl akiknek talán van annyi eszük, hogy eldöntsék hol akarnak játszani. Egyébként meg ti mondtátok, hogy Menszesz azért megy el a vénybõl mert ott nem tudja megvalósítani céljait, akkor meg had döntse el ,hogy hol akarja ezt megtenni. Emberlopás pedig nincsen, tárgyakat szokás lopni, ha valaki nem akar jönni nem kényszerítjük.

SeS7thRambO
Azt hiszem Sly barátom már mindent leírt részletesen,tehát nem kell kiegészítenem, annyit azért leírnék, hogy mindez akkor történt amikor nyaraltam tehát nem voltam befolyásolva senki által és nekem is ez volt az elsõ reakcióm amikor meghallottam a történteket.Gusztustalannak tartom a trs minden klán legjobb játékosaira rárepülõs stílusát, nem tudok vele azonosulni. Ha pénzért igazolnák le öket akkor érthetöbb lenne számomra(mint a footballsztárokat) de így ellenérték nélkül csak lopásnak és spekulációnak tudom betudni.Az úgymond barátainkal való kicseszésnek és a másikat hülyéneknézésnek, de semmi korrekt megnyílvánulásnak NEM!!!! Részemrõl itt befejezve ezen a véleményemen akár 100 flém sem változtat, de ezt már Peptinek és Zsolt1-nek elmondtam priviben.Thx bye

TDC Geronimo
Te itt? szevaaasz <#wave>

Csacsy
Amúgy kár, hogy nem mindenki a TLD-t baszogatja. Mi már megszoktuk és megszerettük...fura ily szemszögbõl nézni a nagyvilágot.
Azért kíváncsi vagyok a további hozzászólásokra, izgi ez a csata is, csakúgy mint a HUNCUP WAR volt.

Csacsy
Majd amikor a Goblin meg az Ork hordák keverednek egymással ilyen vitába akkor visszatérsz szépen majd te is a BFV-hez 😊)

vsly
Mindegy,én még elolvasom,de ehhez a témához több kommentet nem füzök.

BEAST
persze tudom 😄 most irják az oldalas válaszokat 😛PP

vsly
Na várd meg a reakciókat erre.És figyeld meg,hogy én leszek beállítva a végén a rossznak.

BEAST
lehet rögtön ezekkel kellett volna kezdeni, nem csak célzásokat tenni ... 1 nagy halom flémtõl mentett volna meg <#szomoru2>

vsly

Na,jó.Elhatároztam,hogy nem írok több kommentet.DE most mégis,és ez lesz az utsó.És le is írok pár dolgot,amit eddig nem akartam(az utolsó cseppet a pohárban.

Zsolt1:Ez a "top 30ban mit keresés" egy kicsit ki van forgatva.Annyi történt,hogy Hatt ismerve az eröviszonyokat elmondta,hogy több,mint 10 erösebb klán szerepel a bfv sceneben.Így nem sok esélyt lát,hogy tartósan ott maradjatok.Mint ahogy mi sem a 30ban.Ez egy privát,az Ö szemszögéböl való vélemény volt.Peptit nem hibáztatom a reakciója(aláírása) miatt,mert kicsit másképp juttattad el ezt az infót hozzá.
Szal egy szarkeverö kis balfaszjancsi vagy...

Pepti:"Most egyébként ha belegondolsz, azért haraptok ránk, amit ti csináltatok a Vénnyel. Elhoztatok onnan embert. Mi nem hoztunk el tõletek, de megpróbáltuk"
-Nem egészen így történt ez sem.Mi nem elvettük öt a VéNYtöl,hanem:

-Menszesznek voltak olyan ambiciói,amik megvalósítására nem látott esélyt már a VéNYen belül.De nagy dilemmába került,tekintve,hogy nagyon jó barátságokat alakított ott ki.
Beszélgettem/tünk vele a klános dolgokról/gondokról.Mivel esélytelennek látta a VéNY olyan szintü fejlödését,amiket ö szeretett volna,elsö lépésben megpróbáltunk volna a 2klánból egyet kovácsolni.Ez bizonyos akadályokba ütközött,így úgy döntött,hogy beáll közénk(a HUNCOPon még a VéNY szineit képviselve,de CB-n a mienket).
Ezek után történt egy beszélgetés Hatt és Zsolt1 között,ahol Hatt elmesélte menSZESZ csatlakozását.
Ezen felbuzdulva másnap Zsolt1 felhivott TSre,ott egy kis hátulról jövö dumával kifaggattak erröl a menSZESZ dologról.EL is mondtam részletesen a dolgokat,amikett fennt leírtam.Aztán tartottak ott nekem egy kiselöadást,hogy mennyire szeretnék ha mi is végre össze tudnánk szedni magunkat,hogy legyen egy méltó ellenfelük,és hogy drukkolnak,hogy az emberhiányunk is megoldódjon.
Ezek ellenére megkerestétek menSZESZt.Na ez a gusztustalan apukám!

Szal ennyi a története az utolsó cseppnek!

Reagáljatok rá amit akartok,+forgassátok ki a szavaimat,nem érdekel.(tudom,hogy ez lesz,és ezért nem akartam erröl vitát nyitni)
Gerinctelen és sunyi dolognak tartom ezeket a tényeket és PONT.

BEAST
<#hehe><#hehe>

Jabar
For the Horde!
De ez nem ide tartozik... 😄

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Jabar
Remélem azért nem mindenki itél el mindenkit klán hovatartozása miatt!
Mindazok mellett hogy 7th vagyok és ha úgy van meg is védem õket, de nem szeretnék számomra kedves (akár trs-es) emberekkel roszban lenni csak mert vannak a világon nézeteltérések...

BEAST
natyon helyes 😄 kár hogy horda 😉

BurnBaby
roppant mókásak vagytok 😊

www.battlefield.hu

Jabar
Most már tényleg nem sajnálom hogy inkább elmentem wow-ozni!
Ez szánalmas ami itt folyik...
Mind két oldalról!!!

BEAST
#16067 <#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Mr Manson
hehe 😄

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

TDC Geronimo
Hát ne legyen igazad 😉

Mr Manson
kurva régi volt a lapom, csak azért cseréltem
de K7es platformot nem szabad venni... ezért cseréltem
VGA most drága, ami van nekem jó. nyáron lecserélem! ugyis csak öszre kell majd BF2é miatt 😄

Amon Serrano
Mennyivel lett gyorsabb, megérte? Mid volt elötte? Lehet, hogy inkább kártyát kellet volna cserélni!

TDC Geronimo
Menjetek inkább játszani! Addig se flémeltek 😉

Dave000
már korán reggel...<#pardon1>

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Mr Manson
szerintem siman latszik hogy ez klánvita... csak nem nagyon akarok belefojni. nem nagyon kedvelek senkit a másik oldalról <#sniffles>

Mr Manson
csak lap és proci csere volt

Pepti
Nos, ha megint szóba kerültünk, akkor némi válasz (nem magyarázat).

Én akkor tudtam meg, hogy menSZESZ egyáltalán otthagyta a Vény-t, amikor felmentem TS-re, és menSZESZ ott volt fent. Nem is tudtam mirõl van szó, amíg õ elment tõlünk és a többiek el nem mondták, hogy mi volt a beszélgetés (kb egy mondatot hallottam belõle a végén, abszolút nem voltam képben). Amikor elmondták, akkor egyet értettem a megkereséssel. A helyzet az, hogy mi is csapatot építünk, vannak üres posztjaink a csapatban, ahova ember kell. És természetes, hogy a legjobb embereket akarjuk felvenni. Mit tagadjuk, menSZESZ egy hihetetlen jó képességû játékos. Innentõl kezdve azt hiszem jogos, hogy meg akartuk szerezni.

Most egyébként ha belegondolsz, azért haraptok ránk, amit ti csináltatok a Vénnyel. Elhoztatok onnan embert. Mi nem hoztunk el tõletek, de megpróbáltuk. MenSZESZ egyébként nemet mondott nekünk (sajnos). Mi nem haragszunk rá, mindenki ott játszik, ahol akar. De úgy látom, ez csak akkor bûn, ha mi csináljuk, ha ti, akkor ez a világ legtermészetesebb dolga...

azt elmondod, hogy melyik rész származik tõled? ;-)

(egyébként pedig mint leírtam már egyszer, ha egy tRs tagot támadsz, támadod a klánt, innentõl kezdve ez nálunk klánügy és kiállunk egymásért)

Zs0lt1
Nna akkor elmondom én is, hogy hogy volt ez az egész, mert bár mindenki ugat róla, de a részleteket csak kevesen ismerik.
Tehát, szóltál ugye, hogy megy hozzátok MenSZESZ.
Én ezt megemlítettem Maxinak, aki egy olyan lehetõséget kínált fel neki, hogy ha megunja a 7th-t, akkor nyugodtan jöhet hozzánk.
NEM azt mondta neki, hogy ne menjen a 7th-ba, hanem hozzánk jöjjön.
Nagy különbség.
Barátodnak hittél, akkor meg hogy voltál képes olyat állítani a klánomról a CB ts-én? Mellesleg, ha már itt tartunk, akkor nem csak rólunk, hanem az összes magyar BFV klánról hasonló véleményed volt.
Mégis hogy jössz te ahhoz, hogy megkérdõjelezd mi keresni valónk van a top 30-ban a ladderen? Rásadásul meg nem is a top30-ban, mert az elsõ pár meccset követõen a top 10-ben voltunk, és csak 2 hete vagyunk kicsit lejjebb.
Egyébként meg, ha odarakok valami után egy smájlit, akkor csak viccbõl gondoltam, nem komolyan. Ha komolyan veszed, akkor csak saját magadat minõsíted.

polak
Zsolt sajnálattal látom hogy még mindig olyan gõgös balfasz vagy mint anno, ugyan azt megint eljátszod... szurkálódni akarsz?
érdekes, én 1 hónapja úgy hittem és úgy beszéltem veled mint 1 baráttal csak sajnos nem igen érdemled meg... ideje lenne belátnod végre hogy nem csak másban kell a hibát keresni ( ezeket a hibákat rendszerint képes vagy mindenkinek felróni ) a magadét viszint észre se veszed!
No és hogy mindenki tudja ne pedig ez a marha kerülgesse a társaival a forró kását, Pepti aláírásábol az egyik rész tõlem származik.
Zsolt komával beszégettem jeleztem neki hogy ne igy majd jött ez!
Én azt hittem vele beszélgetek nem a tRs teljes tagállományával...
Jah és még 1 érdekes ami az én oldalamat még böki a részetekrõl...
Mondtam Zsolti komának hogy úgy fest jön hozzánk Menszesz és GCR, majd közöltem neki hogy Menszesz átjött hozzánk. Nos a tRs nem volt rest és gyorsan megkereste Menszeszt... jah és közben úgy buzdított minket hogy ezaz legalább megint helyrejövünk, erõsödünk...
Azt hiszem leírtam hogy mi a gondom a csapatotokkal mégha nem is minden emberrel belölle... jöhetnek az oldalas válaszok meg az esetleges ezt megmagyarázom meg nem így volt de rohadtúl nem érdekel...
Kérek minden ezt olvasó csapattagomat arra hogy ne reagáljanak az ezt követõ õrületekre

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Amon Serrano
Tényleg Manson, vettél új gépet?<#finom>

Amon Serrano
Szép napot önöknek!

Mr Manson
Jó reggelt drága magyar bfv társadalom!