Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Végeláthatatlan az egész.Látod,már kezdik a dolgok mögé vetiteni,hogy fáj,hogy ök jobbak....
Hagy a faxba,oszt gyere játszani.Több karaktert nem érdemel az egész ügy.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Épp erröl akartam irni, sokkal korrektebbnek tartom azt amit ti csináltatok, hogy honapokig ki volt írva a serveretekre, hogy "Tagfelvétel a TLD klánba" aki akar az jelentkezhetett.Ez a trs-nél azért nem müködik mert azonnali gyors sikereket szeretnének elérni, egyik napról a másikra és ez csak a legjobb játékosok közremûködésével elérhetõ.A legjobbak viszont általában minden klánban nagy becsben tartott emberek, tehát szinte lehetetlen kirobbantani öket a kis milliöükbõl.A trs-nek nincs szüksége a publikon elég jónak minõsített átlagos játékosokra, mivel már most is vannak tizen valahányan tehát a csapat ki van, mégis Pepti így nyilatkozik: Van még Üres be nem töltött poszt a klánban.Megkérdezném tõle: Akkor az az ember aki most betölti azt a posztot onnatól kezdve mellõzve lesz???
És megkérdezném azt a játékost is akire ezt Pepti értette: Hogyan esik ez neki???? Megbecsüli a trs az embereit?? Vagy az elsõ adandó alkalommal le fogja öket cserélni egy jobbra?? Mi van ha a Wildából bejelentkezne 2-3 ember??? Kiknek kellene elveszíteniük biztosnak hitt posztjukat???Ezek csak eszmefuttatások részemrõl, de ha komolyabban belegondolunk akkor elég siralmasak.
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
Azért kíváncsi vagyok a további hozzászólásokra, izgi ez a csata is, csakúgy mint a HUNCUP WAR volt.
Na,jó.Elhatároztam,hogy nem írok több kommentet.DE most mégis,és ez lesz az utsó.És le is írok pár dolgot,amit eddig nem akartam(az utolsó cseppet a pohárban.
Zsolt1:Ez a "top 30ban mit keresés" egy kicsit ki van forgatva.Annyi történt,hogy Hatt ismerve az eröviszonyokat elmondta,hogy több,mint 10 erösebb klán szerepel a bfv sceneben.Így nem sok esélyt lát,hogy tartósan ott maradjatok.Mint ahogy mi sem a 30ban.Ez egy privát,az Ö szemszögéböl való vélemény volt.Peptit nem hibáztatom a reakciója(aláírása) miatt,mert kicsit másképp juttattad el ezt az infót hozzá.
Szal egy szarkeverö kis balfaszjancsi vagy...
Pepti:"Most egyébként ha belegondolsz, azért haraptok ránk, amit ti csináltatok a Vénnyel. Elhoztatok onnan embert. Mi nem hoztunk el tõletek, de megpróbáltuk"
-Nem egészen így történt ez sem.Mi nem elvettük öt a VéNYtöl,hanem:
-Menszesznek voltak olyan ambiciói,amik megvalósítására nem látott esélyt már a VéNYen belül.De nagy dilemmába került,tekintve,hogy nagyon jó barátságokat alakított ott ki.
Beszélgettem/tünk vele a klános dolgokról/gondokról.Mivel esélytelennek látta a VéNY olyan szintü fejlödését,amiket ö szeretett volna,elsö lépésben megpróbáltunk volna a 2klánból egyet kovácsolni.Ez bizonyos akadályokba ütközött,így úgy döntött,hogy beáll közénk(a HUNCOPon még a VéNY szineit képviselve,de CB-n a mienket).
Ezek után történt egy beszélgetés Hatt és Zsolt1 között,ahol Hatt elmesélte menSZESZ csatlakozását.
Ezen felbuzdulva másnap Zsolt1 felhivott TSre,ott egy kis hátulról jövö dumával kifaggattak erröl a menSZESZ dologról.EL is mondtam részletesen a dolgokat,amikett fennt leírtam.Aztán tartottak ott nekem egy kiselöadást,hogy mennyire szeretnék ha mi is végre össze tudnánk szedni magunkat,hogy legyen egy méltó ellenfelük,és hogy drukkolnak,hogy az emberhiányunk is megoldódjon.
Ezek ellenére megkerestétek menSZESZt.Na ez a gusztustalan apukám!
Szal ennyi a története az utolsó cseppnek!
Reagáljatok rá amit akartok,+forgassátok ki a szavaimat,nem érdekel.(tudom,hogy ez lesz,és ezért nem akartam erröl vitát nyitni)
Gerinctelen és sunyi dolognak tartom ezeket a tényeket és PONT.
Mindazok mellett hogy 7th vagyok és ha úgy van meg is védem õket, de nem szeretnék számomra kedves (akár trs-es) emberekkel roszban lenni csak mert vannak a világon nézeteltérések...
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Ez szánalmas ami itt folyik...
Mind két oldalról!!!
"Jabar sa bu eeda murishani!"
de K7es platformot nem szabad venni... ezért cseréltem
VGA most drága, ami van nekem jó. nyáron lecserélem! ugyis csak öszre kell majd BF2é miatt 😄
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Én akkor tudtam meg, hogy menSZESZ egyáltalán otthagyta a Vény-t, amikor felmentem TS-re, és menSZESZ ott volt fent. Nem is tudtam mirõl van szó, amíg õ elment tõlünk és a többiek el nem mondták, hogy mi volt a beszélgetés (kb egy mondatot hallottam belõle a végén, abszolút nem voltam képben). Amikor elmondták, akkor egyet értettem a megkereséssel. A helyzet az, hogy mi is csapatot építünk, vannak üres posztjaink a csapatban, ahova ember kell. És természetes, hogy a legjobb embereket akarjuk felvenni. Mit tagadjuk, menSZESZ egy hihetetlen jó képességû játékos. Innentõl kezdve azt hiszem jogos, hogy meg akartuk szerezni.
Most egyébként ha belegondolsz, azért haraptok ránk, amit ti csináltatok a Vénnyel. Elhoztatok onnan embert. Mi nem hoztunk el tõletek, de megpróbáltuk. MenSZESZ egyébként nemet mondott nekünk (sajnos). Mi nem haragszunk rá, mindenki ott játszik, ahol akar. De úgy látom, ez csak akkor bûn, ha mi csináljuk, ha ti, akkor ez a világ legtermészetesebb dolga...
azt elmondod, hogy melyik rész származik tõled? ;-)
(egyébként pedig mint leírtam már egyszer, ha egy tRs tagot támadsz, támadod a klánt, innentõl kezdve ez nálunk klánügy és kiállunk egymásért)
Tehát, szóltál ugye, hogy megy hozzátok MenSZESZ.
Én ezt megemlítettem Maxinak, aki egy olyan lehetõséget kínált fel neki, hogy ha megunja a 7th-t, akkor nyugodtan jöhet hozzánk.
NEM azt mondta neki, hogy ne menjen a 7th-ba, hanem hozzánk jöjjön.
Nagy különbség.
Barátodnak hittél, akkor meg hogy voltál képes olyat állítani a klánomról a CB ts-én? Mellesleg, ha már itt tartunk, akkor nem csak rólunk, hanem az összes magyar BFV klánról hasonló véleményed volt.
Mégis hogy jössz te ahhoz, hogy megkérdõjelezd mi keresni valónk van a top 30-ban a ladderen? Rásadásul meg nem is a top30-ban, mert az elsõ pár meccset követõen a top 10-ben voltunk, és csak 2 hete vagyunk kicsit lejjebb.
Egyébként meg, ha odarakok valami után egy smájlit, akkor csak viccbõl gondoltam, nem komolyan. Ha komolyan veszed, akkor csak saját magadat minõsíted.
érdekes, én 1 hónapja úgy hittem és úgy beszéltem veled mint 1 baráttal csak sajnos nem igen érdemled meg... ideje lenne belátnod végre hogy nem csak másban kell a hibát keresni ( ezeket a hibákat rendszerint képes vagy mindenkinek felróni ) a magadét viszint észre se veszed!
No és hogy mindenki tudja ne pedig ez a marha kerülgesse a társaival a forró kását, Pepti aláírásábol az egyik rész tõlem származik.
Zsolt komával beszégettem jeleztem neki hogy ne igy majd jött ez!
Én azt hittem vele beszélgetek nem a tRs teljes tagállományával...
Jah és még 1 érdekes ami az én oldalamat még böki a részetekrõl...
Mondtam Zsolti komának hogy úgy fest jön hozzánk Menszesz és GCR, majd közöltem neki hogy Menszesz átjött hozzánk. Nos a tRs nem volt rest és gyorsan megkereste Menszeszt... jah és közben úgy buzdított minket hogy ezaz legalább megint helyrejövünk, erõsödünk...
Azt hiszem leírtam hogy mi a gondom a csapatotokkal mégha nem is minden emberrel belölle... jöhetnek az oldalas válaszok meg az esetleges ezt megmagyarázom meg nem így volt de rohadtúl nem érdekel...
Kérek minden ezt olvasó csapattagomat arra hogy ne reagáljanak az ezt követõ õrületekre
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu