Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Roger 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

uHs Gerzson
Nyugi nekem már megvan a listám több mint 5 oldal 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
Inkább írjatok be locsolóverseket, hogy hétfõn legyen mivel beállítani jjj-hez 😄

TDC Geronimo
Ne kezdjétek el megint plz.....

Zs0lt1
Az tRs-nek kb annyi köze van az uHs-hez, mint a 7th-nak a HBTC-hez!
Egyébként meg te ki a fasz vagy, hogy itt osztod az észt. Sûrgõsen keresd fel Dr Kotászt! Õ tud segíteni a bajodon.
Nekem az tetszik ebben a szituban a legjobban, hogy mi vagyunk a köcsögök, mert felajánlottuk egy embernek, hogy ha megunja az új klánját, jöhet hozzánk, de a 7th eddíg hányszor próbálta ellehetetleníteni a VéNY klánt azzal, hogy a legjobb embereiket átviszik?
Csak errõl ugye nem beszél senki.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

TDC Geronimo
Szegény jjj.....aztán meg ne kövezz érte, hogy rádszabadítottuk a BFV scene felét 😄

Tomeee
még mindíg nem ugrik be lehet hogy bennem van a hiba
bfv-vel jáccottál???

C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..

Csacsy
Ja és kedvencünk az étcsokis óriásnyuszi meg a Szent Istvános papírdarab <#hehe><#dumcsi>

Csacsy
TLD klán 17 fõvel megy jjj-t meglocsolni!!!!

Robogo
Én is megyek.😊És nagyon meglocsolom jjj-t.😊

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Jaj bocsánat!

Guano78 vagyok kedves Tomi!

Tomeee
te ki vagy??? <#nemtudom>

C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..

TDC Geronimo
Nincs mit meggondolni.......megyünk azt kész 😄

TDC Geronimo
Dehogynem 😛

Akkor azért meg gondolom

uHs Gerzson
Pedig 3-n mentünk volna 😄
Gerzson, Gero, Zs0lt1

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Nem leszek itthon... <#vigyor2>

TDC Geronimo
Jabar!!!....mond majd meg jjj-nek, hogy megyünk hétfõn ám hozzátok locsolni 😄

Üdv. mindenkinek!

24 órát kell várni a kommenttel regisztrálás uton!? /cumi/

Csak annyit szerettem volna írni, hogy a név változott, de a hozzá állás nem, ezalatt értem az uhs=trs dolgot! Már akkor elkezdték a rinyát, amikor leszarták a szerverüket, mert isteneknek hitték magukat!!!

Különben nem az nyeri meg a csatát, aki leöli a másikat, hanem az a "vesztes", aki elismeri hogy van mit javítani! Na ez hiányzik az uhs=trs-ból!

"Emberlopás"!? Az valóban nincs, csak többszöri macerálás hatásárá ráerõszakolt akarat! Vagyis kényszerített döntéshozás, ami következtében Mi emberek átlagban a soknak mondot /beképzelt/ klán felé döntünk +-an!

Sly!

Te ne mérgelödj, és szard le amit irogatnak, hiszen a legfaszább klánba vagy, akit elverhetnek de mégis a háborút Ti nyeritek meg!

Robogo
Hát skacok rájöttem valamire és az a dolog pedig az,hogy ez csak egy játék és nem kell veszekedni.Inkább élvezük a játékot(nem kell teljesen elélvezni mint a csajoknál tettem ma 😊)és szórakozunk egy nagyot.Régebben nagyon komolyan vettem a gamét,hogy nagyon jó legyek(most már nem)Régebben ha beszóltak nekem,hogy LAW lama vagyok akkor leoltottam meg anyáztam,de minek ez itt a kérdés!!V-sly üzenetébõl elopom ezt a szöveget:Ne a neten legyen nagy a szája hanem szemtõl-szembe mondja meg,hogy LAW lama vagyok és akkor megdumcsizuk mint a spanok.Na például volt olyan,hogy v-sly-vel kaptam össze azon,hogy kickelt,de azt nem értem,hogy minek áltam le vele veszekedi ha ugyis vissza tudtam menni gamelni.Na most már nincs sok idõm gamelni így nincs sok gondom meg nem vagyok benne a flémekbe.(szerencsére).Nem értem minek kell versenyezni,hogy ki lõ le több embert meg ilyenek.Inkább az jobb,hogy kinek van több csaja.Azon versenyezetek,nekem ez bejön😊
A TLD úgy indult,hogy csak egy hobby klán lesz meg egy nagy baráti kör.Na ebbõl tényleg kialakult egy nagy baráti kör ahhol jól el tudunk hülyéskedni meg minden,ahogy Amon is mondta.Ha az ellenfél vezet 200 pontal akkor nekünk még mindig jó a hangulatunk és jól érezzük magunkat és nem azt csináljuk,hogy elkezdünk veszekedni,hogy mi jobbak vagyunk,de most kikaptunk meg ilyenek.Nekünk minden war után mindig jó volt a kedvünk ha kikaptunk ha nyertünk.
Szóval összefoglalva:szórakozunk érezzük jól magunkat és ne veszekedjünk hülyeségeken.

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Mr Manson
<#taps>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

BEAST
<#taps><#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

GCR
Na hi. MNZ vs. TRS HunCup war eredménye : 76-483

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

uHs Gerzson
Na még az erõ sötét oldala mi van veletek kimentetek az erdöbe este és megszált a sötétség? 😛

Jabar
Az erõ mindenhol jelen van...
Benned, bennem, (még Peptiben is <#pias>...
Az erõ sötét oldala csak mese...
Ha nem hiszed gyere ölj meg, HARAGUDJ!!!
csak mese...

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Zeboo
Roger <#vigyor4>

Pepti
E/2 illetve T/2-ben irtam. Konkretan vsly-nak es Rambonak szolt. Mindegyiknek az a resz szolt, amelyik valasz volt a hozzaszolasukra.

Zeboo
Ez kinek címezted most? Mivel E/2-ben beszéltél...

Rusid
Hát igy van ez ha az ember nem vigyáz kikotyog dogokat.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

BEAST
nah már csak ez hiányzott 😛 nebaz te vagy az apám? 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rusid
BEAST el kell mondjam ,hogy az apád vagyok😊. A 10 lépést meg felejtsd el 😊

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Pepti
Hat voltak azert jo egy masfel even at flame hegyek :-)

De szvsz amig nem ugy megy a vita, hogy "balfasz jancsi" es tarsai, addig lehet vitatkozni kulturalt hangnemben, aztan talin leulni es sorozni.

Pepti
7th: nos kicsit nagyon el vagytok tevedve, leven a trs belso dolgairol kb fingotok sincs, kicsit elvagytok tevedve, hgoy is mukodik a trs.

1., Nincs agitacio. En mint klanlider leginkabb azzal foglalkozok, hogy a klan kifele egyseges legyen, tanacsokat adok warok szervezesehez, mas klanok kepviseloivel kommunikalok, felugyelem a forumot, illetve a klant erinto kerdeseket kiirom a forumra. Nagyjabol ennyi.

2., az alairasom nem Zsoltitol szarmazik, szinten el vagytok tevedve. Kerdezzetek meg Hattorit, hogy miket meselt a CB TS-en. Zsoltinak ehhez sok koze nem volt.

3., a tRs mint olyan nem ugy mukodik, hogy valaki beir a forumba, hogy jajdejo, szeretnek tRs-es lenni. Hanem ugy mukodik, hogy ha valakiben latunk fantaziat, akkor meghivjuk, hogy legyen tag. Vagy a skilljei miatt, vagy a hozzaallasa miatt. Tehat mint olyan, nem is nagyon foglalkozunk a jelentkezokkel, mivel meghivasos a klan. Olyan is volt mindig, sose hirdettunk nyilvános tagfelvetelt, es nem is fogunk.

4., mivel fingotok sincs, hogyan keszul a tRs-ben egy beosztás meccsre, inkább ne nagyon nyilatkozzatok baromságot, mert ezen már nem is mosolyogtam, hanem oltári jót nevettem. De tényleg. Nálunk kérlek szépen nem 10 embert osztunk be egy meccsre. Hanem vannak feladatok, és tudjuk, hogy hol vannak hiányosságaink. Na most miért tegyünk be mondjuk egy embert (aki történetesen mondjuk éppen erõsen assault) mondjuk aknázni, ha van más, aki ezt jobban el tudja végezni? Tudod a különbség a leírtak alapján a hozzáállás a két klán között a következõ: ti azt nézitek egy meccsen, hogy minden egyén jól érezze magát, mi pedig azt nézzük, hogy a csapat nyerjen, mert akkor érzi magát mindenki a legjobban. Ti beosztotok mindenkit, mi pedig minden mapra azt a 10-et, aki azon a mapon a lehetõ legtöbbet tudja hozzátenni a csapat sikereihez. És igen,elõfordul, hogy így valaki egy meccsen csak backup, és csak akkor játszik, ha nincs jelen valaki. De tudod, nálunk ez azért válik be, mert a csapat sikerei mondjuk úgy, hogy fontosabbak. Van olyan tagunk, aki tisztában van azzal, hogy 3-4 mapon tud jelenleg max játszani, mert azon tudjuk használni. Hát rágyúr most, hogy máshol is használható legyen. És az üres poszt azt jelenti, hogy vannak hiányosságaink bizonyos helyeken. Nem azt, hogy valaki meglévõt szeretnénk lecserélni. De ebbõl csak az látszik, hogy sok lövésed nincs a dologhoz... Itt nincsenek biztos pozíciók. Éles küzdelem megy a helyekért, egészséges versenyszellemben. aki jobb az adott mapra, az játszik. És van, amikor az az ember, aki nem játszik, én vagyok. Pl MNZ ellen én ma nem játszok.

5., Egyelõre nem Európa legjobb klánja akarunk lenni, hanem egy rutinos, összeszokott, csapatjátékot játszó klán, akik tartósan fent vannak a top 10-ben. Ilyen, hogy legjobb klán, egyébként sincs. Olyan van, hogy a legjobbak, mint gyûjtõfogalom, akik a premier ligában szerepelnek, meg ott vannak a ladder élmezõnyében. Mi közéjük szeretnénk tartozni. És ezt szeretnénk elérni. Nos, amirõl te nem tudsz, amikor a tRs bfv klánként megalakult, akkor pár ember meg lett hívva. És pl akkor még pár emberre nem is számítottunk. AMikor Nauron kilépett a CB-bõl (tehát nem miattunk lépett ki, hozzánk már akkor került, amikor kilépett), akkor õt is meghívtuk. AMikor uHs feloszlott, akkor meghívtuk Rusid-ot, Landort. Majd szépen sorban a többieket. Gerzson, Zsolti is egy hosszabb folyamat eredményeként került hozzánk a 7th-bõl. Ha nem akartak volna jönni, akkor még mindig ott lennének a 7th-ben. Mi soha nem kényszerítettünk senkit, hogy tRs színekben játsszon, elfogadjuk, ha valaki nem nálunk akar játszani. Ráádasul nem lopkodjuk az embereket, lopni tárgyakat és ötleteket lehet maximum.

6., Igenis érzem odavalónak magunkat (mármint top 10-be). Igazából van pár nagyon erõs klán a ladderen, de a többi verhetõ. Ha jól emlékszem én mindig a 7th-tõl kaptam azt meg, hogy miért tartok valakit túl erõsnek, mindenki verhetõ. Így van. Mindenki verhetõ. Szervezettség, fegyelem és skill kérdése. És bár nem valószínû, hogy elsõk leszünk, de ha ezt megtanuljuk Vietnamban, BF2-ben valszeg ezekkel kicsit kevesebb problémánk lesz.

"Szal egy szarkeverö kis balfaszjancsi vagy..."
nana Zsolti egyáltalán nem ilyen mert ezt az egészet nem is töle tudjuk!szal itt nem mi vagyunk a szarkeverök hanem t....

Frankie
azon túlvoltunk igen hamar 😊

utána már csak sör mellett emlékeztünk rá..

BEAST

Pepti
Frankie: nana, emlekszel meg a regi kis SG-s bf42-es flemekre? :-)

Zs0lt1
gugli a barátod ;-)

BEAST
tRs|Rusid: 10 lépés az erõ sötét oldala felé 😛 majd ha átmegyek mutathatnál 1-2 trükköt 😉 tanits mester vagymi 😄DD

Zs0lt1
Do what must be done!
Do NOT hesitate!
Show no mercy!
Mostantól minden egyes Jedi a köztársaság ellensége!

Frankie
fincsi lesz ha a BF42, DC, BFV scene összeöntõdik a BF2-ben 😊

remélem nem gyilkoljátok ott majd egymást ilyen ütemben 😊

Amon Serrano
Honnan a francból vannak ilyen smájliaitok? Vagy ehhet vipnek kell lenni? Azért meg fizetni kell? Vagy mi a fat?

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

Dave000
ez lol ez a szmájli😄

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

uHs Gerzson
Ezért van a forum hogy ezt megozd másokal 😊

BEAST

Zeboo
Ja még annyi, hogy nálam még mindig Norbi No.1 Magyarországon, nem sokat tud játszani a játékkal, de az õ tudását senki meg sem tudja közelíteni.... (persze ez is magánvélemény, még mielõtt vmi nyomoronc kockafejû számítógép guru nekem esne...)

uHs Gerzson
"Azt bánom, hogy a vietnamnak elmúlt az a hangulata, ami még az eleje fele volt!"

Én még mindig erre vágyom hogy ujra ilyen legyen.

Zeboo
Én megértem hogy az árulók a legjobb embereket akarják maguknak tudni, sztem ez természetes. Mindenki oda megy ahova csak akar. De egy biztos se 7th se a tRs nem lesz Európa legjobb klánja, mivel senki nem tud annyit játszani a játékkal hogy igazán a top-on legyen. És még ha oda is kerülne egy magyar klán az a baj ezzel a játékkal úgy rohadtul nem ismerik el és nem díjazzák mint pl.: a CS-t vagy a Quake-et. Én addig játszottam a BF:V-vel még elveztem, sajnos mostanra elvesztette a lényegét amiért eddig én játszottam. Nekem nagyon nem tetszik az amit a 2 klán mûvel de ahogy Pepti is mondta én is a barátaim oldalán vagyok ahogy õ is és nekem se szimpatikus a legtöbb ember a tRs-ben. És? Ez kit érdekel? Nem beszélek velük, nem is játszom velük, így tualjdonképpen nekem nincs is bajom velük. Nem õk tehetnek róla hogy unszinmpatikusak. Úgy szar ez az egész magyar BF scene ahogy van. Ha egyszer lesz lehetõségetek játszatok 1 hónapot a WoW-al, hát ég és föld a közösség... Szóval hajrá mindenkinek, további jó flémet én mentem írtani a rohadt kis gnómokat Jabarral, Jéjével és Orennel 😊)))

4 the Horde!
Hordeum Pannonia

Ui: "nem nagyon kedvelek senkit a másik oldalról" -Hidd el Manson ezzel mi is így vagyunk 😊))))

Rusid
Psszt te "szarkeverö kis balfaszjancsi" 😊 lebukunk 😊.

Amon Serrano
Ez a ki jobb, ki nem jobb nem tudom mér fontos!
Azt bánom, hogy a vietnamnak elmúlt az a hangulata, ami még az eleje fele volt! Emlékszem, már akkor volt egy két 7th prefixû emberke, mikor mi még sehol sem voltunk! Akkor kezdtünk mi is alakulni! Összesen két taggal! Én, és a tesóm, Dooma! Akkor még nem voltak itthon nagy klánok, meg nem ment a versengés se! Mi úgy álltunk össze, hogy jó fej emberekkel akartunk együtt játszani! Az a baj, hogy egy két klán görcsösen, minden áron a legjobb akar lenni, és ezért mindenre hajlandó! Holott szerintem nem ez lenne a lényeg! (bár az se baj, ha valakinél ez a cél) Csak valahogy ezt lehetne sokkal szerényebben is! Mindenki tisztában van, hogy ti 2-en vagytok itthon a legjobbak! Egyszerûen nem értem, miért kell bizonygatni, hogy ki a jobb! Majd a HUNCUP2 után kiderül, de sok jelentõsége nem lesz! Hol az egyik, hol a másik jobb! Soha nem nyújt egy klán kiegyensúlyozott teljesítményt! Emberek mennek-jönnek, valak dolgozni kezd, nem lesz annyi ideje, vagy bármi! Mi is voltunk már ennél jobbak, mint most, mégsem veszekedtünk a Vénnyel, vagy az MNZ-vel, hogy ki a jobb!
Inkább örülnétek annak, hogy mindketten ott vagytok a CB-n, azon belül is az opencupon! Ez már önmagában is dicsõsé, hogy egy ilyen kis országból, KÉT klán is ott van!
Zsolt1, ennél meg többre tartalak, hogy belemenj ilyen kicsinyes vitákba! A 7th-t nem ismerem igazán, de úgy láttam, hogy ott elég érett emberkék tevékenykednek! Egyezzetek már meg! Bár nekünk jó, ha zavargások vannak az ellenfélnél, majd megpróbáljuk kihasználni!

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!