Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A klánok komolyságát az is tükrözi, hogy a bf.hu alapján egyik "nagynak" sincs egy épkézláb honlapja! LOL!"
Komoly vagy mert van egy weblapod 😊 vagy több 😛
<#wilting>#wilting>
Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
te meg papnak készültél h hirdeted itt az igét?😊
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

De lehet kézzel-lábbal tiltakozni a tények ellen, csak ez azokat minõsíti akik megteszik ezt.
Játékos "lopásra":
Elég inkorrekt és éretlen dolog, hogy a trs akkor környékezte meg a vényes emberkét amikor kiderült, hogy a 7th-hoz akar igazolni.
Ez nem lopás, csak undorító.
Korábban is lehetett volna neki jelezni, hamár meghívásos a klán, de ugye akkor nem volt olyan vonzó...
Tuti, hogy az is benne volt ebben az eljárásban, hogyha tudunk akkor ezzel a 7th alá is vágunk.
A klánok komolyságát az is tükrözi, hogy a bf.hu alapján egyik "nagynak" sincs egy épkézláb honlapja! LOL!
En a 7th-szel is jobbnak latom abbahagyni a vitat, annak sincs ertelme. Ok se fognak megvaltozni, mi se. Mivel total mashogy gondolkozik a ket csapat, ugyse lesz sose egyetertes, inkabb nem foglalkozok veluk (bar ettol szvsz egyik sem rossz emberekbol all, hogy kulonbozo a gondolkodas). A huncupon lejatszuk veluk a meccsunket, az OC-ben ha osszekerulunk, megintcsak jatszunk, aztan kesz. Megkerem a tRs tagokat, hgoy ezentul ezt a meddo vitat ne folytassak. Koszonom.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Õszintén sajnálom, hogy ezt nem lehet egymásközt megvitatni. Na mind1 majd csak lesz néhány nap múlva értelme olvasgatni itt egy kicsit. Addig is nyugi skaccok!<#wave>#wave>
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
.... publikus fórumban? 😊
<#violent>#violent>
Egész pontos információid vannak arról ugye, hogy akartuk átrángatni MenSZESZ-t hozzánk. Ugye?
Mert ti vagytok az ész, mi meg csak egy láma kemper banda.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Hát a nick miatt biztos 😛
Csak annyit szerettem volna írni, hogy a név változott, de a hozzá állás nem, ezalatt értem az uhs=trs dolgot! Már akkor elkezdték a rinyát:NEM EMLÉXEM RÁ, amikor leszarták a szerverüket:ERRE SEM, mert isteneknek hitték magukat:EZ LEHET DE NINCS VELE BAJ...!!!
Különben nem az nyeri meg a csatát, aki leöli a másikat, hanem az a "vesztes", aki elismeri hogy van mit javítani! Na ez hiányzik az uhs=trs-ból!:UUU MOST FELNYITOTTAD A SZEMÜNKET 😛
"Emberlopás"!? Az valóban nincs, csak többszöri macerálás hatásárá ráerõszakolt akarat! Vagyis kényszerített döntéshozás, ami következtében Mi emberek átlagban a soknak mondot /beképzelt/ klán felé döntünk +-an!😛ONT ÍGY.
Sly!
Te ne mérgelödj, és szard le amit irogatnak, hiszen a legfaszább klánba vagy, akit elverhetnek de mégis a háborút Ti nyeritek meg!: SENKI NEM KÍVÁNT NEKIK ROSSZABBAT 😊
<#kocsog>#kocsog>
C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Intim hasonló okok miatt keresett meg minket mint Menszesz.Az hogy nem ti jutottatok az eszükbe hanem mi az ne legyen már a mi hibánk.
Zsolt te nem tudsz ugy irni 1 kommentet, hogy ne márts be minket??? Hihetetlen....
jajj te mindenhonnan számûzött szerencsétlen, mi van veled?
Még mindíg sérült a lelked, mert kirúgtunk az uHs-bõl?
Mostmár értem miért nyalsz a 7thnak, bár nem teljesen, mert ugye onnan is kirúgtak.
Dr Kotász-t tényleg javaslom.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
asszem akkor mégse fogtam mellé <#hehe>#hehe>
Most szépen hazamegyek, de ha valakinek még van valami gondja, akkor kedden tudok olvasni SG-t, addig meg tegye félre!
Na kellemes Husvétot mindenkinek!
Ja, hétfõn nem kímélni a lányokat!
<#wave>#wave>
"Igazad van, már nincs hozzá sok közöm!
De elég sok volt, ez csak a hab a tortán, és ezt az egészet a Tábornokod kezdte 8-9 hónappal ezelött!!!!!!"
és ha jól emléxem general-t ekkor rugták ki az uhsbõl...
Vágó úr megnyertem az 1000 Ft-os kérdést??? <#mf3>#mf3>
Különben, ha valami problémád van velem, akkor megteheted hogy leírod privátba, és nem kell a többi ember hangulatát elcseszni!
És csak szólnák, hogy nem vagyok 8-10 éves, hogy a kicsi lelkemmel, gond legyen! De azért köszönöm, hogy aggódsz!
De elég sok volt, ez csak a hab a tortán, és ezt az egészet a Tábornokod kezdte 8-9 hónappal ezelött!!!!!!
Különben nem neked írtam, tehát kérlek tedd le a kagylót!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
OHHHHHHHHHHH!!!
De neked ezt magyarázhatom, ahoz józannak kellene lenned!
Tisztelt Tábornok Úr!
Értettem Tábornok!
IQ harcos!
Ja és eggyetlen klánt se hasonlíts az uhs-hez /bocs trs 😛/ Mivel az összes Magyar klán a KLÁN névhez mérve mûködik, az uhs meg a hadsereg!!!
Jelentem TÁBORNOK ÚR!