Chaser
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
No comment? Tetszett, vagy nem?
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Viszont vigyázzni kell a dx9-re mert anélkül nem müxik mint a colin mcrally3.dll hibát ir ki.
Ha valaki aki már játszott azt meg tudná mondani, hohy a consolt, hogy kell bekapcsolni megköszönném.Mert ami a Cheatland-ban le van irva mindent kiprobáltam de nekem nem megy.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ui: meg nem csinálom, mert akkor hova az élvezet!:)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nézd meg a zöld képet (#317) !
Ha ugyan ezt látod, akkor fordúlj ennek háttal és látsz egy fém keretet ami olyan mint egy ajtó, csak beomlott! Ennek a szélén vannak a kiálló Vasbeton összeketõ drótok!:)
Na azon kell felmászni és leugrani a résbe...
Ezt a befejezést...
No Comment...
Ui: masik olalon mint ahol a teherautó van...
Ha valaki küldene egy felugrott mentést azt megköszönném, mert ahogy felértem rögtön kilött 2 b**i!:(((
Balkéznél vannak a kiálló fémdarabok...:)
2, ott elmész balra (óvatosan ugorj, mert kitöröd a nyakad) megint szaladsz 10 percig! Ha kezdenek támadni akkor már jó helyen jársz!:)
3, Én a párkányon mentem majdnem addig, ahol az átjáró alatt volt még egy híd! ott találtam egy pontot ahol át tudtam ugrani...
Ui: Nem biztos, hogy ez a jó megoldás, de nekem így sikerült!:P
lola.: le kell menni az elsõn és ha jól emlékszem
jobbra. Kis piros fényeket kell keresni. Ja, igen nem kell sokat menni.
Ott próbálltam, de van egy derékig érõ párkány amire én NEM TUDOK FELUGRANI!!!!!
Gondolom nem lefelé kell menni!:((
Egy kicsit pontosabban ha leírnad, sokat segítenél, mert kezd kipusztulni az agysejtem...
Elõre is köszi!!
A hátad mögött van egy egy beomlott ajtószerûség...
Ha megfordúlsz, balkéznél vannak kiálló fémdarabok ! Azon kell felmászni . Onnan már látod a megoldást!:)
Merre kell itt menni??? Ha teljesen lemegyek a törmelékeknél nem férek át...
Ha kimegyek a vöröses sziklákra akkor meg a végén nem tudok felugrani!:(
Valamit kihagytam???
HELP!!!!
Az alsó képen most rossz felé akarok menni, vagy qrva béna vagyok és nem tudok ugrani egy 20méterest????
3 óra próbálgatás után és 200bugos beragadáson túl kicsit kezdem magam felhúzni...
Egy vele a gond, hogy kell neki valid CD-key...:) Ami elterjedt, azokat letiltották...:|
[merlinw.org]
Indítsd a játékot a -console paraméterrel (Chaser.exe -console) a konzol eléréséhez.
Játék közben nyomd meg a ' (vagy a ~ -t ?) és a megjelenõ konzolba írd be a kódokat:
cht_god - sérthetetlenség
cht_flymode - repülés
cht_armor 100 - pajzs 100-ra
cht_health 100 - egészség 100-ra
cht_giveall - minden cuccot megkapsz
cht_weapon * - megkapod a kért fegyvert (* a kért fegyver neve)
cht_timescale time - ?
Megjegyezm: ez benne van a letölthetõ CheatLand-nban is, ami jelenleg 2250 PC-s játékhoz tartalmaz kódokat - magyarul!
www.rockfesztival.hu/cheatland
Ez végre életszagu és némileg egyedi is! Semmi csöpögés, vagy a szokásos "gyõzd le a fõellenfelet", aki az ilyen játékoknál ugyan olyan ember mint te, de valamiért mégis 20-szor több skuló kell bele, mint a többi katonába.
Ez így teljesen rendben volt (számomra) és jól éreztem magam a végén! Ilyenbõl kellene több is, nem pedig a már 1000-szer lejáratott hepiendes lerágott csontokból...
Blasta: a közepe tényleg uncsi.