626
Chaser Full Game
-
Ssanya #488 Köszi, megjött. -
titike #487 szerencséd van pont most küldtem valaki másnak is itt a tied küldöm az emiledre -
Ssanya #486 Egyébként áttettem ide ezt a (majdnem)végigjátszást: http://195.228.214.162/chaser.txt
Hátha valaki megtalálja benne a neki kellő megoldást, a hátránya, hogy angolul van. -
Ssanya #485 Sziasztok!
Aki már játszott a Ravi Vallis-Train pályán: nektek lehet ugrani a figurával? Nekem egyszerűen nem megy, így nem tudok átugrani a starthelynél lévő leszállópálya szélén lévő peremen/korláton. Mit lehet itt csinálni? Azt már nagyjából sejtem, hogy ezen a korláton átjutva, rá lehet ugrani egy alatta menő valamire - cső, folyósó, akármi, de ehhez a nyavajás korláton kellene átjutni. Sem a futás, sem a guggolás, sem az ugrás nem akar nekem működni. Egyetlen helyet sem találtam, ahol erre a peremre csak úgy símán fel lehetne gyalogolni. A Chaser web-oldalán, a fórumban találtam egy végigjátszást, de ott is csak annyit írtak, hogy ugorjak a peremre. Ebben segítsen valaki, mert már 3 napja itt keringek a leszállópályán, és sehogy sem tudok tovább menni. Ha esetleg valakinek lenne egy mentett állása, valahol még ennek a pályának az elején, az is érdekelne most már. -
sid123 #484 Elakadtam a Nippon hotel Basement nevű pályán. Eljutok a 6. stabilizátorig, de ott egy zárt ajtóval találkozom. Hogyan lehet továbbjutni? -
titike #483 mail ment -
viccesvik #482 Köszike, de most nem igazán vágom miröl beszélsz, mert az az igazság, hogy nem tom hol menyjek be a hajób ott ahol a hajó nyitva van a raktár tetőn keresztül csak dobozokat találok és semmi mást. -
titike #480 Néz körül a leszállok mellet van egy folyoso annak a tetején kell tovább menni utána az egyik folyoso mellet le kell menni mellé ,majd alatta elmenni és egy sziklába végzödő folyosó tetején végigmenni a végénél lesz egy létra azon fel balra elmenni amig egy leszállóhoz nem érsz ott vigyázni a ell-re lesznek a tetőn is konténerek mellet egy alagutba keresni egy szállító sinautót azt mindig az emeleten lhet elinditani ha jól emlékszem kétszer vagy háromszor kell az emeletre menni a menetirány szerinti jobb oldalon van a feljárati létra.és az emeleten mindig lesz egy kapcsoló. Bekapcsolni majd ujra beszállni a kocsiba.Ha mész a kocsival a bal oldalon vigyázz mert az ellen támad.A harmadik résznél felveszel egy konténert robanó anyaggal majd tovább mész bal oldalon lesz támadás megint azt kivédeni.A végénél vár a két ember akivel elindultál ott kiszállsz és az egész koceráj a levegőbe repül ezért sietni kell a távozással kb ennyire emlékszem.Az emeleten mindig vigyázzni kell mert két ember bal oldalon el van bujva és ha az ajtót kinyitod amin a szobába a kapcsolohoz vezet ott is szeretettel várnak állandóann -
Ssanya #478 Fogalmam sincs, mirol beszelsz. Kezdesnel egy leszallopalya egyik oldalan vagyok, a palya mellett van harom epulet, koztuk fal. A leszallopalyat a masik oldalrol egy 40-50 cm magas fal veszi korul. Ezen a falon nem lehet atugrani, ez a rohadek egyaltalan nem tud ebben a szerkoban ugrani, guggolni, futni. Az epuletek egyetlen ajtajat sem lehet kinyitni. Milyen porba is kell akkor lemenni? -
#477 én a sok automata gun os pályán vagyok.. hogy lehet könnyen leszedni a gunokat?? -
#476 az melyik? a train es?
az baromi egyszerű :) menny le szélül a kezdésnél a porba :) majd menny a francba valamelyik irányba egy nagy "cső" lábait kövesd és lesz egy kis ző ajtó :) -
Ssanya #475 Sziasztok!
Én is a Ravi Vallis pályán akadtam el. Minden ajtó zárva, sehova nem tudok menni, csak keringek körbe-körbe. Árulja el legyenszíves, aki már végigjátszotta, hogy itt mi a fenét kell csinálni. -
TheZsenyka #471 Nagyon gáz pálya, utáltam mint a retket. Általában arra kell tovább menni, amerre eddig is mentél (tehát mit sem törődve azzal, hogy érintetted a sárga bigyót). Ha pl. egy ajtónál van, akkor ott be kell menni. Egyébként a fő irány a hajó belsejébe bejutni és átmenni rajta. Ne aggódj, utána van még két ilyen retkes pálya, de megéri végigcsinálni, mert utána megint érdekes a játék. Nagyon unalmasnak és feleslegesnek tartom az ilyen részeket. -
TheZsenyka #470 Jobbra!!!! Nem balra... ahhh :D -
TheZsenyka #469 Ha arra gondolsz, amikor kiszállsz a kocsiból és be kell jutnod a szállodába, akkor először balra indulva kerüld meg az épületet. Mikor körbeérsz, várj amíg ellenkező irányba indulnak az őrök mint Te vagy (tehát a kocsi felé mennek), akkor indulj el, a boss csinál valami balhét és elvonja a figyelmüket Te meg beslisszolhatsz. -
#468 Azon a pályán amikor lopakodni kell mit kell csinálni, állandóan észrevesznek és kinyirnak? -
viccesvik #467 Üdv mindenkinek!!
Előre is bocsi de nincs kedvem végigolvasni az egész topicot, most kezdtem el játszani és az elején azon a pályán amikor a tengerben vagyunk az első pályák között van, ott elakadtam. Azt vágom, hogy a sárga gömböket kell megérinteni de amit találok és el is tudom érni azt elérem és minden oké,de aztán nioncs több kör és nem tudok tovább menni!! Mit tegyek?? Nincs esetleg valakinek egy végigjátszása??? -
titike #465 emil ment -
#464 mail ment nézd meg,légyszi -
titike #463 Ha mégis végezni akarsz vele szolj (küldj emilt és a mentés elejét meg végét el tudom küldeni neked ) én azért végigszenvedtem.Nekem még a Red Faction II.-is jobban tetszett. -
titike #462 emil ment nézd meg és válaszolj -
#461 Orosz havas pályán vagyok "unlock and open gate"a feladat.Hol kell ezt megcsinálni mert én nem tudom.Körbe mentem,mindenhol voltam megpróbáltam mindent amit tudtam de nem sikerült.Segítsetek légyszi.Köszi. -
HJ #460 Magyar verzióról nincs még semmi infó? Pontosabban a magyar kiadásból a Texts.fs fájlról? -
#453 Nekem ezek az ugrások mentek adrenalin mód nélkül is.
Én azt csak harcnál használtam.
Minden ugrást meg lehet csinálni, ha ugrasz és felhúzod a lábad a gugolással közben. -
steweee #440 nem igazán, beszélek angolul. jelenleg 6 játékot nyúzok, egyszer ezt is szivesen végignyomtam volna, de hát sajna...nem kár érte,szerintem -
titike #439 Hamar feladtad én a Kezdőőőő a melobol csak igy tudok bejelentkezni már eljutottam a marsra igaz most én is segítséget kérek de a viz alattiak után még egy jó pár ilyen marhaság van, hogy csak kolbászolsz össze vissza és nem találod a kiutatt.Lehet, hogy ha meglenne a magyar verzió jobban lehetne játszani vele mert talán elmondják a szövegben, hogy mit kell csinálni. Ha valakinek megvan a magyar verzió az tegye már közzé!!!! -
titike #438 Valaki SEGITSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Lomonosov crater Ruins pályán akadtam el lent vagyok egy teremben ahol valami oszlop forog és vizben áll de ha bemegyek a vizbe nyek a másik oldalon ugyan ez az oszlop van de nam forog és nincs benne viz mi a jó bánatott kell csinálni merre kel menni??????? -
steweee #437 na, csak azért sem játszottam végig. kár hogy egy ilyen jónak igérkező játékot így elrontottak. a víz alatti bolyongás után a vízműveknél elfogyott a türelmem. egy lövöldözős játéknak nem a továbbjutás keresgélése lenne a célja. kár érte, nem lett volna rossz -
HJ #435 Nincs meg valakinek a magyar kiadás?
Ha igen, akkor felrakná belőle valahová letölthetőre a Texts.fs fájlt. Ha jól tippelem, akkor ebben a fájlban vannak a feliratok. Elvileg elég lenne lecserélni az angol verziósat a magyar verziósra és már könnyebben érthető lenne a sztori:) Vagy tévedek és nem ebben van a magyar felirat? -
#433 Adrenalin mode= bullet time!
Húzós helyzetekben ajánlott használni, ha sokan vannak! -
Aspyrin #432 Az adre-mod egy hasznos segítség ha nagy a tömeg :-) Az idő múlást lassítja le (egy darabig), ezalatt könnyedén célozhatod meg az ellenek fejét :-) Igaz eléggé Max Payne koppintás, de ami jó az jó. Most spaceporton vagyok, nagyon fogom szeretni.. -
Aspyrin #430 Hmm, ha azt a pályát említed, ahol kinyitod az utat a teherautónak akkor tudok segíteni : miután megnyílik az út a teherautónak azon a részen találsz egy sorompós kaput, aminek a hátamögött fekszik a startnál látott bejárati kapu, na annak az ajtónak a jobb oldalán van a kapcsoló amivel kinyitod és kész is. Remélem világos voltam :-) -
#429 SZIASZTOK!
Tud meg valaki a jatekhoz egy mukodo letoltohelyet? leci segitsen, aki tud.
Koszike elor is! -
steweee #427 ilyen hibát csak az amatőrök vétenek, rookie -
steweee #425 arra kellett figyelni, hogy mindig egy picit a muki elé lőj, mert a golyónak van odaérési ideje. de ezt már te is tudod -
antijedi #424 unrealnak ez ehez nem sok köze van szerintem, max a reflexek terén :P -
#423 A sniperes pályán asszem egyet sem mentettem, pedig ez nem volt jellemző a többi pályára, ahol szinte szobáról szobára mentettem.... -
steweee #422 tényleg ennyire nehéz volt a sniperkedés? nekem elsőre sikerült, mégcsak nem is füstölt a tgk. bár tegyük hozzá hogy unrealban a kedvencem a sniper rifle -
steweee #421 köszi a segítséget ! egy keztőőőtől azért nem rossz ! -
steweee #418 hogyan lehet bejutni a világítótoronyba? légyszi segíts!