Chaser
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Devastation ? Húú, bazz ... Nálam absolúte a negatív csúcstartó. ". helyen a CIA operativ solo mission. Ez utóbbi egy olyan ocska förmedvény aminél rosszabbat a föld nem hordott a hátán. Aztán emelkedett a 2.helyre. 😊 Csá,
Egyértelmü, hogy Unreal 2-t veri.
Red faction 2-t szintén.
Szerintem az Iron storm-ot és a Devastation-t is.
Az elite force 2-nek csak a demojával nyomtam, de a lézeres ticsung már nagyon nem jött be.
Messzebbre nem mernék már menni. De kimondottan jó volt, csak a közepe sejnos U N C S I! :-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Más:
Basszus, az utóbbi idõk egyik legjobb fps-e.
Nem ?
Nah itt vagyok. Lécci írd le pontosan, mi a verést csináljak, mert már kivagyok nagyon...😊
Kösz!
csá
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Arra gondolsz,nem???
Köszi a segítséget, de megint kéne...közvetlen utána, amikor bemegyek, felfele van egy lézeres cucc, ahova nem tudok bemenni, meg van egy másik ajtó, ahova kéne sztem card, de azt meg hol találom? - vissza kell menni?
Please, Help, ma már végig akarom vinni...😊
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Kék színû.
Remélem, utoljára írok elakadás ügyben😊)
Szóval még keresgélem, de nem találom a Mars-i Assault pályán a command center key card-ját, amivel be tudnék jutni a comm-ba...hol van? Néztem már a szekrényekben, de ott csak párna van😊
Elõre is kösz.
csács
A megoldás egy mentés volt,amelyet a hwsw-n egy gyerektõl kaptam meg.
Az már a köv.pálya eleje volt...
Nem tudom mi lehet az oka.
A lehallhatós küldetés után beindul egy video ahol Chaser az összekötõjével beszélget egy szálguldó sportkocsiban. Akárhányszor próbálom, mindíg pontosan ugyanazon a helyen resetel a gép.
?
Nincs valakinek mentése a végérõl?
Case: rossz az iso-d, nekem is ez volt. De csak akkor, ha az installfix fent van...
Tehát még az orosz bázison vagy ugye?
Felmásztál havas évület tetejére? Ezután ott a tetõn lesz egy ajtó, ahol be tudsz menni az épületbe.
Ha már ezután vagy, akkor a fõutat kell asszem csak követned. Ha eljutottál a fõkapuig, itt be kell menni a bódéba és kinyitni a kaput asszem.
Ezután visszafelé kell menned, és jobbfelé lesz egy ajtó asszem konténerek vagy faházak mögött, sajna már nem emléxem erre a részre.
Köszi a segítséget, az megvan, de😊
hívjatok nyugodtan bénának, én is azt mondogatom itt magamnak fél órája, hogy 19 éves fejjel akadok sokat a játékban, de megint befagytam:
annál a résznél, amikor keresni kell a main gate kapcsolóját, ami a control room-ban van...namost én megnyomtam ott egy cuccot, kiírta, hogy main gate unlocked - utána lemásztam, utána fel (volt ott pár csávó) és felmentem a havas épületek tetejére...és ezután mit kell csinálni, mert körbejártam a pályát, de nem találok utat?
Köszi, és bocs😊
csács
speedy.dyndns.info:1666
vagy
néven vagyok.
Töltsd le a DC++ kliensprogit és csatlakozz rá egy magyar HUB-ra!
Mondok címet is, ha gondolod!
Sajnos már leszedtem a gémet, de annyira emléxem, hogy ki kell menned innen, vissza az autóhoz, onnantól megy tovább magától.
Ezután ki kell nyitni a másik kaput is asszem...
Megint akadok😞
Azon a pályán, amikor az elején úgy kezdõdik, hogy elárulják Kabir-t és el kell húzni. Odáig megvagyok, hogy kinyitottam a main gate-et, megvan a kocsi is, amivel el kell húzni, utána a 'storage'-ban megtaláltam a hiányzó darabot a kocsiból és itt akadtam el...van egy csávó, aki dörömböl nekem, de nem tudom, honnan és hogy mit kéne knyitnom😞. Gondolom, õ kell az akcióhoz. Valaki mondja el lécci, mit csináljak😊.
köszi
csocsesz
1 óra 24 perc lett!
16 track.
Akit érdekel, az jelentkezzen itt (nézni fogom), megmondom melyik Hub-on érhet el, mert a DC-n lesz megosztva.
Erre elég kevés az ESÉLY...

Most vittem végig!
Azoknak ajánlom a végigjátszást, akik fogékonyak a jó sztorik iránt és nem várnak iszonyatos klisé hentelést a játék végénél.
Nekem nagyon bejött a játék vége, marhára tetszett.
Az eleje nagyon jó, a közepe kicsit leült a gémnek, de utána a végkifejlet kárpótolt mindenért!
Végre nem egy tucatbefejezés, nem kell újabb MEGABRUTÁLSZÖRNYET kicsinálni, irtózatos szenvedés és visszatöltögetés árán...
Jah, köszi szépen, ez volt az.
Megjegyzés: De most komolyan, ilyeneket a készítõk miért raknak bele a játékba??? Sztem szándékos szopatás, de ez magánvélemény.
Még 1x kösz.
csács
:-)
Szal:
-van egy nagy hangár, amiben az a fülke is van, ami a nagy ajtót nyitná, csak ugye nem müxik
-Van egy lift, amivel le lehet menni a pinyóba
-Itt kolbászolsz egy keveset, majd látni fogsz JOBBKÉZ felõl egy rácsos ajtót, ami nem nyílik.
-Ha továbbmész akkor eljuthatsz ehhez a szobához, cask a másik oldaláról. Itt nincs ajtó, cask a rácson keresztül látni az ajtót, meg a másikat, ahova menned kell.
-Innen látszik, hogy a rácsos ajtó elvan torlaszolva egy deszkával
-NA AZT KELL SZÉTLÕNI, MAJD HA VISSZAMÉSZ MÁR NYITHATOD AZ AJTÓT
(remélem világos volt és itt akadtál el)
A pálya neve 'Harbor-Submarine' - közvetlen a vizes pályák után...
elõre is kösz
várom a választ!😊
csács
Mi is a pálya neve? Az segítene..
'Sziasztok!
Segítség kéne! Azon a pályán, amikor a 'main gate'-et kell kinyitni, beszól a csávó, hogy energia kell neki, és azt írja, hogy nyissam ki a gas 1 és 2 tartályokat...na az a kérdésem, hogy ezekhez hogy lehet eljutni?...nyugodtan mondjátok, már eligazodom a pályán, legalább 4x végigjártam.'
Másrészt meg amikor a marsra érsz ott már elõjönnek a high-tech fegyverek.
Ezért fasza, mert nem azt a 9 fegyvert használod végig, hanem sokkal többet, de azok cserélõdnek.
De abban igazad van, hogy eléggé odébb járunk az idõben, és a földi fegyverek majdnem mind mai darab...
May the force serve you well!
van egy acélrácsos falszakasz, ahol nem nyílik az ajtó, ennek a túloldalára juthatsz a pincén keresztül, ahol meglátod a rácsos falat, akkor láthatod, hogy deszkával ki van támasztva az ajtó - ezt lõdd szét... - persze nem bíztos, hogy itt vagy, csak tippeltem...
http://gaborszantai.co.uk/
Bejártam a zegzugos helységeket,tetõt,mindent,de nem tudok továbbmenni...
Help??
Segítség kéne! Azon a pályán, amikor a 'main gate'-et kell kinyitni, beszól a csávó, hogy energia kell neki, és azt írja, hogy nyissam ki a gas 1 és 2 tartályokat...na az a kérdésem, hogy ezekhez hogy lehet eljutni?...nyugodtan mondjátok, már eligazodom a pályán, legalább 4x végigjártam

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Mindenkinek "csak" ennyi a gondja :-)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)