626
Chaser Full Game
  • titike
    52QJY-10K8V-CLNPI-1EISW-7VNP3
  • steweee
    könyörgök segítsen valaki. ott vagyok elakadva a világítótoronynál. havas pálya a tenger mellett. egy bazi világítótoronyba kellene bejutni.már mindenkit legyaktam, ugrabugrálás ->romos épület, alagútrendszer felderítve, van két ajtó ami felet piros lámpa ég, az egyik után tovább alagút, valszleg az vezet a toronyba de nem lehet kinyitni. mit kell csinálni.plííz help me! nem akarom végigjátszatlanul letörölni!
  • Blasta
    A tetőn lesz egy akna, amin le lehet menni...
  • Blasta
    Na!
    No comment? Tetszett, vagy nem?
  • [HUN]PAStheLoD
    nah akkor segíccs nekem! Épp a HArbour -nál vagyok azaz a kikötőben kimászok a vízből aztán ott a kerítés leszedek egy rakat csávót a sniperrel majd megyek be a kiajtón (1 ajtó van csak és ezen megyek be) majd be a házba... itt a WC és 3 2ágyas szoba majd nemsokkal ezután 6 hulla :)) szal itt hogy lehet bejutni a kikötő területére??? PLZ HELP
  • titike
    Én most kezdem a játékot de a console sehogy sem jön be az install-lal nekem is volt gond de a jowood honlapon van egy Chaser installFix.exe nevü segéd progi.Ezt kell előszőr installálni majd amikor magát a játékot kezded el abba a könyvtárba kell rakni (nem amit a játék kinál C:/prog/Chaser.exe) és akkor minden további nehézség nélkül felmegy.
    Viszont vigyázzni kell a dx9-re mert anélkül nem müxik mint a colin mcrally3.dll hibát ir ki.
    Ha valaki aki már játszott azt meg tudná mondani, hohy a consolt, hogy kell bekapcsolni megköszönném.Mert ami a Cheatland-ban le van irva mindent kiprobáltam de nekem nem megy.
  • Crem
  • Crem
    Küld el a mentést és megmutatom, hova kell menned!:)

Ui: meg nem csinálom, mert akkor hova az élvezet!:)
  • Crem
    :)))

Nézd meg a zöld képet (#317) !

Ha ugyan ezt látod, akkor fordúlj ennek háttal és látsz egy fém keretet ami olyan mint egy ajtó, csak beomlott! Ennek a szélén vannak a kiálló Vasbeton összekető drótok!:)
    Na azon kell felmászni és leugrani a résbe...
  • Crem
    V É G E ! ! ! !

Ezt a befejezést...

No Comment...
  • Deajka
    Szerintem meg ahol várakozik a teherautó (tehát a kapun kívül ) kell utat keresni. Pontosabban nem tudok, de emlékszem én is szívtam itt.
  • Crem
    Nem vagyok benne biztos, de van ott egy épület aminek csak a tetején lehet bemenni! Ha jól emléxem ott van a kapu nyitási lehetőség...

Ui: masik olalon mint ahol a teherautó van...
  • Crem
    Közben rájöttem a megoldásra, de csak 1 szer sikerült megcsinálnom!:(((( Grrrrrrrrrrrr!!!!!!

Ha valaki küldene egy felugrott mentést azt megköszönném, mert ahogy felértem rögtön kilött 2 b**i!:(((
  • Crem
    Valami képet ha bedobnál (lehetőleg NE BMP-t vagy TGA-t!:) ) Akkor talán többet tudok segíteni! Van 1-2 kapu a játékban...
  • Crem
    Ha csinálsz egy 180°fordulatot (alsó képen) Akkor egy beomlott keretes valamit kell látnod!
    Balkéznél vannak a kiálló fémdarabok...:)
  • Deajka
    Több helyre is el kell menni. a Tab bllyentű megmutatja mit kell még tenni. A leírások jók(pl ha azt mondja hogy az épület mellett akkor az ott van, jólehet régebben már voltál ott és az ajtó zárva volt). Remélem világos voltam.
  • Crem
    Ha valaki segítene nekem is... | #325
  • Crem
    Nekem bejön, de néha qrván megaláz a game...

• Crem
    1, Leugrasz és szaladsz 10 percig, amíg a kör alakú épülethez el nem érsz...
    2, ott elmész balra (óvatosan ugorj, mert kitöröd a nyakad) megint szaladsz 10 percig! Ha kezdenek támadni akkor már jó helyen jársz!:)
    3, Én a párkányon mentem majdnem addig, ahol az átjáró alatt volt még egy híd! ott találtam egy pontot ahol át tudtam ugrani...

Ui: Nem biztos, hogy ez a jó megoldás, de nekem így sikerült!:P
  • neménvoltam
    Na én most töltöm. Megéri? Ahogy visszaolvasok, úgy látom igen.
  • Deajka
    A hosszú még hagyján(?) de innentől nem tudom meddig igencsak unalmas. Sok.

lola.: le kell menni az elsőn és ha jól emlékszem
    jobbra. Kis piros fényeket kell keresni. Ja, igen nem kell sokat menni.
  • archangel@work
    Marson vagyok, vonatot kell lopnom, mennyi van még hátra??? Kicsit kezdem unni, mostanában nem voltak ilyen hosszúak az FPS-ek:)))
  • Crem
    Köszi!

Ott próbálltam, de van egy derékig érő párkány amire én NEM TUDOK FELUGRANI!!!!!
    Gondolom nem lefelé kell menni!:((
    Egy kicsit pontosabban ha leírnad, sokat segítenél, mert kezd kipusztulni az agysejtem...

Előre is köszi!!
  • Crem
    :)

A hátad mögött van egy egy beomlott ajtószerűség...
    Ha megfordúlsz, balkéznél vannak kiálló fémdarabok ! Azon kell felmászni . Onnan már látod a megoldást!:)
  • cypher
    A sziklák felé menj,ott kell továbbmenni.
  • Blasta
    Sajnos nem tudok segíteni! Da asszem a sziklán van valami párkány? Talán! Nem bizti!
  • Crem
    EMBEREK!!! HELP!!!!

Merre kell itt menni??? Ha teljesen lemegyek a törmelékeknél nem férek át...
    Ha kimegyek a vöröses sziklákra akkor meg a végén nem tudok felugrani!:(
    Valamit kihagytam???

HELP!!!!

• Crem
    Megoldottam...:(
  • Crem
    Kis help kéne...

Az alsó képen most rossz felé akarok menni, vagy qrva béna vagyok és nem tudok ugrani egy 20méterest????

3 óra próbálgatás után és 200bugos beragadáson túl kicsit kezdem magam felhúzni...
  • Crem
  • HJ
    Nem próbáltam - nincs meg a gém.
  • MerlinW
    Jött hozzá patch, letölthető a hcgamerről, meg a hivatalos oldalról!

Egy vele a gond, hogy kell neki valid CD-key...:) Ami elterjedt, azokat letiltották...:|
  • steweee
    ezeket a kódokat te ki is próbáltad? nekem egyik sem műxik. a console megy, de hiába írom be nincs hatás. 1.40 verzió, alap ahogy letöltöttem.
  • steweee
    köszi szépen !
  • HJ
    Ezeket a kódokat ismerem a Chaser-hez:
    Indítsd a játékot a -console paraméterrel (Chaser.exe -console) a konzol eléréséhez.
    Játék közben nyomd meg a ' (vagy a ~ -t ?) és a megjelenő konzolba írd be a kódokat:
    cht_god - sérthetetlenség
    cht_flymode - repülés
    cht_armor 100 - pajzs 100-ra
    cht_health 100 - egészség 100-ra
    cht_giveall - minden cuccot megkapsz
    cht_weapon * - megkapod a kért fegyvert (* a kért fegyver neve)
    cht_timescale time - ?

Megjegyezm: ez benne van a letölthető CheatLand-nban is, ami jelenleg 2250 PC-s játékhoz tartalmaz kódokat - magyarul!
    www.rockfesztival.hu/cheatland
  • steweee
    tudja valaki a falonátjárás kódját, meg hogy hogy kell a konzolt behozni? megoldom úgy a problémát hogy átmegyek az ajtón, aztán visszaállítom az eredeti állapotot.
  • Deajka
    De,de csak a marsi börtön után annyira lapos lett ,hogy jaj. Már a legrosszabb járt az eszemben(uninstall). Viszont a storyra kiváncsi vagyok.
  • cypher
    Miért,nem tetszik??
    Ha eddig nem jött be,már nem is fog akkor...
  • Deajka
    Bazz... és azután már jobb lesz?
  • cypher
    Még van...