Chaser

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Naja, jóbarát ! Nekem olyan mafia-s érzésem volt, na, nem is tudom igazán megfogalmazni... Egy biztos azért nyomom mert kiváncsi vagyok mi is lesz a story vége. Ja, a marsi börtön az nagyon fine. Az full hangulatos. Az ai szerintem olyan felemás. Néha igen ügyes (vagy én vagyok béla) néha meg áll mint a ..sz .

Devastation ? Húú, bazz ... Nálam absolúte a negatív csúcstartó. ". helyen a CIA operativ solo mission. Ez utóbbi egy olyan ocska förmedvény aminél rosszabbat a föld nem hordott a hátán. Aztán emelkedett a 2.helyre. 😊 Csá,
Blasta
Hát az attól függ, hogy mekkora intervallumban számolod az utóbbi idõket :-DDDDD
Egyértelmü, hogy Unreal 2-t veri.
Red faction 2-t szintén.
Szerintem az Iron storm-ot és a Devastation-t is.
Az elite force 2-nek csak a demojával nyomtam, de a lézeres ticsung már nagyon nem jött be.

Messzebbre nem mernék már menni. De kimondottan jó volt, csak a közepe sejnos U N C S I! :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Nekem is fagy a genya program. Ugy vettem észre fõként akkor ha nvframelocker megy + a havas orosz pályán. De ott állandóan.

Más:
Basszus, az utóbbi idõk egyik legjobb fps-e.
Nem ?
cypher
Korrekt,de lehet,hogy ez már odébb van.
Próba-....
Nem, ugye bemegyek a kék card-dal a szobába, és akkot ott van a sercegõ ajtó, lehet fel, meg lefele menni. Ha kemegyek, ott van egy zárt ajtó és van egy másik, ami mellett van egy panel, amit tudnék használni, csak nem toom, én sztem oda kell card...de nem tudom. Ha meg felfele megyek, akkor szemben van a Command Center - for personal only felirat, befordulok jobbra, ajtón be, elõttem zárt ajtó, de ha jobbra fordulok, van egy lézerrács, amin ha átmegyek, akkor pusztulás...gondolom ezt is ki kéne kapcsolni vagy mi?
Nah itt vagyok. Lécci írd le pontosan, mi a verést csináljak, mert már kivagyok nagyon...😊
Kösz!
csá

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

cypher
Csak egy ajtóhoz kell a keycard(a kék színû),a másik ajtó "serceg",de müxik a torlaszok után.
Arra gondolsz,nem???
A faszom kivan ezzel a játékkal...
Köszi a segítséget, de megint kéne...közvetlen utána, amikor bemegyek, felfele van egy lézeres cucc, ahova nem tudok bemenni, meg van egy másik ajtó, ahova kéne sztem card, de azt meg hol találom? - vissza kell menni?
Please, Help, ma már végig akarom vinni...😊

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

cypher
A falakban vannak beépítve szobák,ahol szintén vannak szekrények+õrök.Az egyik szobában,a földön keresd.
Kék színû.
Sziasztok!
Remélem, utoljára írok elakadás ügyben😊)
Szóval még keresgélem, de nem találom a Mars-i Assault pályán a command center key card-ját, amivel be tudnék jutni a comm-ba...hol van? Néztem már a szekrényekben, de ott csak párna van😊
Elõre is kösz.
csács

nekem a régi alaplapommal volt ugyanez a probléma. abit kg7. valami rossz volt a csipkészleten, és megmagyrázhatatlanul néha lefagyott csak úgy. de voltak olyan progik, pl: unreal 2 aminél mindig ugyanott. tökéletesen mûködött a gép, ment a játék, aztán egyszerre csak hopp, és már resetelt is. vidd vissza a boltba, vagy ha nagyon cikiznek hogy ennek márpedig nincsen baja, akkor otthon elõtte süsd meg és úgy vidd vissza.

Hat beszarok, meg az elejen en sem birok felugrani a dobozokon. Pedig mar ciganykereket is vetettem.

cypher
Ugyan ezt csinálta nálam is,lásd lejjebb.
A megoldás egy mentés volt,amelyet a hwsw-n egy gyerektõl kaptam meg.
Az már a köv.pálya eleje volt...
Blasta
Az durva.
Nem tudom mi lehet az oka.

Soha semmilyen körülmények között nem resetelt még a gépezetem... Nem tudom másnak is van-e gondja ezzel:

A lehallhatós küldetés után beindul egy video ahol Chaser az összekötõjével beszélget egy szálguldó sportkocsiban. Akárhányszor próbálom, mindíg pontosan ugyanazon a helyen resetel a gép.

?

A portlandi pályán (7.), ahol a teherautót kell megvédeni, már egy napja próbálkozom...
Nincs valakinek mentése a végérõl?

Case: rossz az iso-d, nekem is ez volt. De csak akkor, ha az installfix fent van...
cypher
Menj körbe a lépcsõn a felsõ szintre,aztán ugorj a hordó mellé.
Blasta
Hát öreg ez már tényleg határeset a bénaságban, mert ez tipikusan nem az az eltévedõs játék! :-D
Tehát még az orosz bázison vagy ugye?
Felmásztál havas évület tetejére? Ezután ott a tetõn lesz egy ajtó, ahol be tudsz menni az épületbe.
Ha már ezután vagy, akkor a fõutat kell asszem csak követned. Ha eljutottál a fõkapuig, itt be kell menni a bódéba és kinyitni a kaput asszem.
Ezután visszafelé kell menned, és jobbfelé lesz egy ajtó asszem konténerek vagy faházak mögött, sajna már nem emléxem erre a részre.

Hi!
Köszi a segítséget, az megvan, de😊
hívjatok nyugodtan bénának, én is azt mondogatom itt magamnak fél órája, hogy 19 éves fejjel akadok sokat a játékban, de megint befagytam:
annál a résznél, amikor keresni kell a main gate kapcsolóját, ami a control room-ban van...namost én megnyomtam ott egy cuccot, kiírta, hogy main gate unlocked - utána lemásztam, utána fel (volt ott pár csávó) és felmentem a havas épületek tetejére...és ezután mit kell csinálni, mert körbejártam a pályát, de nem találok utat?
Köszi, és bocs😊
csács

Blasta
matrix2-hub.no-ip.com

Blasta
Most a Matrix 1-es Hubon van megosztva és estig így is fog maradni!

Blasta
A speedy hubon vagyok, lehet tölteni:

speedy.dyndns.info:1666

Blasta
Most nem vagyok rajta egyiken se, majd ha lesz hely a nagyobb hubokon, akkor szólok, hogy melyiken keressétek!
Blasta
vagy
Blasta
néven vagyok.

Blasta
Akkor a DC-rõl!
Töltsd le a DC++ kliensprogit és csatlakozz rá egy magyar HUB-ra!
Mondok címet is, ha gondolod!

Blasta
Nem kell azzal foglalkoznod.
Sajnos már leszedtem a gémet, de annyira emléxem, hogy ki kell menned innen, vissza az autóhoz, onnantól megy tovább magától.
Ezután ki kell nyitni a másik kaput is asszem...

Sziasztok!
Megint akadok😞
Azon a pályán, amikor az elején úgy kezdõdik, hogy elárulják Kabir-t és el kell húzni. Odáig megvagyok, hogy kinyitottam a main gate-et, megvan a kocsi is, amivel el kell húzni, utána a 'storage'-ban megtaláltam a hiányzó darabot a kocsiból és itt akadtam el...van egy csávó, aki dörömböl nekem, de nem tudom, honnan és hogy mit kéne knyitnom😞. Gondolom, õ kell az akcióhoz. Valaki mondja el lécci, mit csináljak😊.
köszi
csocsesz

Blasta
Most a Koli hubon!

shaba23
na hol van +osztva?
Blasta
Na kész!
1 óra 24 perc lett!
16 track.

Blasta
Amúgy legalább 1óra 10 percnyi az anyag!

Blasta
Amúgy lassan befejezem a Chaser soundtrack albumjának vagdosását és tömörítését!
Akit érdekel, az jelentkezzen itt (nézni fogom), megmondom melyik Hub-on érhet el, mert a DC-n lesz megosztva.

Blasta
Neten csak akkor lehet, ha valaki dedikállt szervert indít és megmondja neked az IP-t.
Erre elég kevés az ESÉLY...

Mindjárt megnézem, hogy neten lehet-e játszani és ha lehet, akkor játszunk már, jó?
Blasta
Szóval!
Most vittem végig!
Azoknak ajánlom a végigjátszást, akik fogékonyak a jó sztorik iránt és nem várnak iszonyatos klisé hentelést a játék végénél.
Nekem nagyon bejött a játék vége, marhára tetszett.
Az eleje nagyon jó, a közepe kicsit leült a gémnek, de utána a végkifejlet kárpótolt mindenért!
Végre nem egy tucatbefejezés, nem kell újabb MEGABRUTÁLSZÖRNYET kicsinálni, irtózatos szenvedés és visszatöltögetés árán...

Örm
Tud valaki cracket az 1.46-hoz?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Blasta
Igen, szopatás volt, hisz ilyen dolog nem igen volt jellemzõ a játékra, majdnem mindig lineális volt.

Szia!
Jah, köszi szépen, ez volt az.
Megjegyzés: De most komolyan, ilyeneket a készítõk miért raknak bele a játékba??? Sztem szándékos szopatás, de ez magánvélemény.
Még 1x kösz.
csács

Blasta
Ahogy elindítottam a pályát, egybõl beugrott, én is szoptam vele jópár percet. (olyan 20-25-öt)
:-)

Szal:
-van egy nagy hangár, amiben az a fülke is van, ami a nagy ajtót nyitná, csak ugye nem müxik
-Van egy lift, amivel le lehet menni a pinyóba
-Itt kolbászolsz egy keveset, majd látni fogsz JOBBKÉZ felõl egy rácsos ajtót, ami nem nyílik.
-Ha továbbmész akkor eljuthatsz ehhez a szobához, cask a másik oldaláról. Itt nincs ajtó, cask a rácson keresztül látni az ajtót, meg a másikat, ahova menned kell.
-Innen látszik, hogy a rácsos ajtó elvan torlaszolva egy deszkával
-NA AZT KELL SZÉTLÕNI, MAJD HA VISSZAMÉSZ MÁR NYITHATOD AZ AJTÓT

(remélem világos volt és itt akadtál el)

Szia!
A pálya neve 'Harbor-Submarine' - közvetlen a vizes pályák után...
elõre is kösz
várom a választ!😊
csács

Blasta
Ha vársz egy picit, visszatöltöm az állást, mert nem emléxem már...
Mi is a pálya neve? Az segítene..

Nekem miért nem segítetek? Please:
'Sziasztok!
Segítség kéne! Azon a pályán, amikor a 'main gate'-et kell kinyitni, beszól a csávó, hogy energia kell neki, és azt írja, hogy nyissam ki a gas 1 és 2 tartályokat...na az a kérdésem, hogy ezekhez hogy lehet eljutni?...nyugodtan mondjátok, már eligazodom a pályán, legalább 4x végigjártam.'

archangel@work
Ha belegondolsz, hogy ezek legtöbbje nem mai cucc, de még az élvonalhoz tartoznak, akkor érthetõ, hogy 150év múlva is jók lehetnek... mondjuk az AK47 kapott távcsõvet is - tehát fejlesztették😊
Blasta
Csúnya a faszt! (már bocs)
Másrészt meg amikor a marsra érsz ott már elõjönnek a high-tech fegyverek.
Ezért fasza, mert nem azt a 9 fegyvert használod végig, hanem sokkal többet, de azok cserélõdnek.

De abban igazad van, hogy eléggé odébb járunk az idõben, és a földi fegyverek majdnem mind mai darab...

nemtudom nektek feltunt-e, de a jatek 2150korul vagy kesobb jatszodik es a fegyverzetunk uzi,m4, famas hat a marsot mar kolonizaltuk de egy kurva uj fegyvert nem tudtak eddig kifejleszteni????? Kb mintaha elso vilaghaborus fegyverekkel rohangalnak ma. Mondjuk meg nem tartok a vegen, ezert meg remenykedem de ha holnap meglesz a sea dogs 2 akkor ez megy a sulyesztobe, mert csunya mint allat

May the force serve you well!

cypher
Nekifutok újra,köszi!
pontosan írd le hol vagy, de szerintem tudom hol akadtál el:
van egy acélrácsos falszakasz, ahol nem nyílik az ajtó, ennek a túloldalára juthatsz a pincén keresztül, ahol meglátod a rácsos falat, akkor láthatod, hogy deszkával ki van támasztva az ajtó - ezt lõdd szét... - persze nem bíztos, hogy itt vagy, csak tippeltem...

http://gaborszantai.co.uk/

cypher
A világítótoronynál hogy keveredjek tovább???
Bejártam a zegzugos helységeket,tetõt,mindent,de nem tudok továbbmenni...
Help??
Sziasztok!
Segítség kéne! Azon a pályán, amikor a 'main gate'-et kell kinyitni, beszól a csávó, hogy energia kell neki, és azt írja, hogy nyissam ki a gas 1 és 2 tartályokat...na az a kérdésem, hogy ezekhez hogy lehet eljutni?...nyugodtan mondjátok, már eligazodom a pályán, legalább 4x végigjártam

pontosan...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Blasta
Hát ezaz.
Mindenkinek "csak" ennyi a gondja :-)

en akarnam de szervert nem tok biztositani...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)