626
Chaser Full Game
  • Glpetyus
    kb. az 1/8-ánál :P
  • Glpetyus
    komoly problémáid lehetnek ha neked a háló az etalon..:/
  • PrOceSs
    A világítótornyos pálya kb hol van a játékban? A felénél?
  • ollie
    Aha értem. Semmi probléma. Egyébként én is az SG főoldalán olvastam a H&D-ről annak idején.
  • BBird
    Jajj, kis érzékeny lélek... Nem azért mondtam, hogy összetörjelek, vagy hasonló, csak közöltem, hogy jó ideje köztudottak ezek az infók. Ha jól emlékszem akkor H&D még Sg főoldalán is volt hírben. De lehet csak én nézek néha körül, meg több száz másik játékos? :-)
    De bocsánatodért esedezem... nem mindig lehet mindenre odafigyelni... tény! :-)
  • ollie
    És akkor mi van? Mint az óvodában: "Jaj én már hónapok óta tudom!!!"
  • BBird
    Ingyenessé tették? Na nee... :-DD
    Kicsit le vagy maradva, pár hónapja ingyenes a H&D, s 1 hete kb. a Ground Control is. De még sorolhatnánk, akár a Tribes 1 is felsorolható... stb stb. ;-)
  • ollie
    Mondjuk én a Halot nem tudtam abbahagyni. Persze ahhoz képest, hogy "ingyen" van, elég jó lehet.
    /off
    De tudtátok, hogy ingyenessé tették a Hidden&Dangerous Deluxe-ot, meg a Ground Control-t? A GC az egyik legjobb stratégiai játék.
    /on
  • PrOceSs
    Én ahhoz képest írtam, hogy jó, hogy megjelent teljes verzióként (magyar felirattal) újságmellékletben. Sokkal rosszabbat vártam. A Halo meg a végére nagyon unalmas lett, az utolsó pályákat nagyon elrontották (szvsz).
  • Doma #537
    Én kb 1 éve jáccottam végig akkor nagyon rá voltam kattanva.
    Ki se lehetett robbantani a gép elől :)
    Sztem nagyon jó a történet a megvalósítás és a grafika sem olyan borzalmas!
  • ollie
    Hát nekem nagy csalódás volt. A grafika elavúlt, az irányítás meg nagyon furcsa... Hát nem egy HALO az biztos.
  • PrOceSs
    Megvettem a pcguru-t, kellemesen csalódtam a játékban! Szerintem aki tudja próbálja ki. Amíg nem nem jön a Doom3, HL2 ez is megteszi:))
  • insp
    Nem reklámként, de az ehavi PC GURU CD melléklete ez a király játék.
  • Aborg
    Eddig semmi...
  • KranaZoli #532
    Meglett valaki?
  • Aborg
    Nekem is az angol van meg, de olvastam hogy a magyar verzioban is csak a foliratozas magyar, a szinkron angol. Igy ha valaki elkuldene nekunk a magyar szoveget tartalmazo fileket, elvileg mukodnhetne a dolog. Legyszi valaki, kuld el nekunk
  • KranaZoli #530
    Hali!

Úgy néz ki pár nap múlva hozzájutok a gammához.
    Sajnos az angol nyelvű verzióhoz.

Azonban azt olvastam, hogy kiadták magyar nyelven is a játékot.

Létezik az angol verzióhoz magyarosítás, vagy esetleg készülőben?
  • dikki*yysw
    Igen.
  • big
    Sziasztok!
    Tényleg magyarul is megjelent a Chaser?
  • GvD
    Én meg ott akadtam el, hogy:
    Na szóval kijöttem a börtönből (a Marson) egy csókával, aki elvitt egy bárba, ahol sok volt a duma szóval elnyomtam a folytatást! A kövi átvezető intró az hogy megtámadunk valami erődöt kocsival, de tüzelnek ránk mintazzállat! Kipattanok a kocsiból és megindulok! Sok-sok küldetés után eljön az a küldetés ahol elakadtam: Keressem meg a Command center-t (ez magvan), na de be is kéne jutni! Ezzel már probléma van...két ajtó, az egyik tilosra vált (ide egy fegyverraktár után lehet eljutni, és egy baszottnagy robot őrzi)! A másik ajtónak a nyitóáramkörét meg valamelyik unatkozó ellenfél (vagy egy mókás programozó pajtás) szétbarmolta! Szal a Command center-be (amit eddigi sejtéseimből adódóan egy szobának vélek) hogy lehet bejutni?
  • titike
    szerintem ird le hol melyik pályán vagy és talán akkor tudok segiteni vagy egy mentést küldeni
  • Kandurex
    Egy letöltési helyet MOST! Vagy felgyújtom a fórumot!

lécci....gimmi,gimmi,gimmi
  • MOKI
    Segítenétek?A spaceport pályán vagyok futkozok a ventillátorok alatt fölött,lemegyek egy csőbe,a végén
    ferde cső,meg két luk,és megmondhatnátok merre kéne menni
    köszi
  • Aborg
    Mindig keresd a kov. sarga fenyt. Neha elegge rejtett de meglelheto. A hajoroncsba kell beuszni az ablakon, aztan bolyongani vastagon a kabinokban :)

Mi a teendo ott ahol a MARSi vonatozas utan a feladat szerint fel kellene robbantani a "Longbow Train"t? Odamegyek a vonattal a rakomanyhoz, rarakom a nagy EXPLOSIVE kontenereket, de lohetem amennyit akarom nem robban. Probaltam a darut is loni hatha raszakad de semmi. A vonathoz se tudok visszamenni. Elmenni se tudok onnan mert akkor game over. ?

(meg hosszu a jatek? Ez a resz eleg uncsi, a korabbi palyak legalabb szepen be voltak vilagitva de ez a MARS ocsmany is ugy ahogy van)
  • titike
    megkaptad? mert nem válaszoltál
  • titike
    ment az emiledre a mentés üdv alias kezdőőő
  • viccesvik
    hát megköszönném. egynap ide vagy oda már nem számit.
  • viccesvik
    Ahogy elnézem,senkinek nem akaródzik segíteni nekem. Azért még várok, hátha valaki megszán.
  • dikki*yysw
    Kipróbáltam :) Kb. mint a Devastation. Red Factiont idézi az első pálya, a második a Devastationt :)
    El lehet vele játszogatni, lehetett volna jobb is.
    //imho
  • Örm
    A vízalatti pálya utáni pályán hogy kell bejutni a kerítésen túlra, az egyík ajtó nyitva a mögötte levő nincs.
  • viccesvik
    Nah. hella mindenkinek!! A változatosság kedvéért megen elakadtam. A pálya neve: Novyy Yeropol: Train Station . Az addig oké szerintem, hogy az utról balra kell lefordulni, de ott ha megyek és kiirtok mindenkit sikeresen visszajutok az utra és tettem egy kört, és semmit se értem el vele. Nahgyon megköszönném ha valaki megsugná nekem merre is kellene mennem. Előre is köszi!
    Písz & Riszpekt
  • klastrom
    Tudna valaki dobni egy mentést a vízalatti pálya utáni részről ? Köszi
  • Örm
    A Portland nevű pályán mit kell csinálni?
  • Örm
    A gyárban mit kell csinálni van három ajtó amin nem tudok kimenni, meg egy csap amt el lehet fordítani, és van három zölden világító konzol kapcsolókkal de azokat nem lehet használni?
  • [HUN]PAStheLoD
    akkor az egy megabug volt :)
  • Ssanya
    Összejött, köszi.
  • Ssanya
    Most a Lomonosov Crater-Ruins pályán van egy kis gondom. Eljutottam egy olyan terembe, amiben van egy forgó kütyü, rajta lila fényekkel. A terem másik oldalán egy ugyanilyen kütyü, de az nem működik. A kettő között, a falon egy lyuk, mögötte egy halom törmelék. A törmelékek közt előre evickélve látszik egy újabb hely, ahova viszont az istenért nem tudok felugrani. Tud valaki tippet adni, hogyan lehet itt tovább jutni? Itt egy kép arról, hol is vagyok, hátha valakinek segít:
    http://195.228.214.162/sshot000.jpg
  • Ssanya
    Igen, én is így kaptam, csak a következő pályán nem tudtam levetni, és amíg rajtam volt, addig nem tudtam ugrani. Titike olyan mentést küldött, ahol nincs rajtam ezen a pályán az a szerkó. Ezért kérdeztem, hogy szabadult meg tőle.
  • titike
    Azt a szerkot akkor kaptad amikor a bázist kellet megvédeni utána ha lelötted a repülőt meg az ellenfeleket egy intro következett és utána egy repülő lerakott a leszállóra én legalábbis igy emlékezem
  • Ssanya
    Most már csak azt áruld el, te hogy csináltad, hogy nem abban a spéci szerkóban voltál? Mert én azért nem tudtam ugrani, mert az a spec. akármi volt rajtam, amiben fegyvert sem lehetett váltani és a lőszer sem fogyott... Így már mindjárt más érzés, hogy szabadon ugrálhat az ember. :))))

Még egyszer köszi.