828
Tribes 3 !!!
-
antijedi #668 igen ez lesz :)
sőt eddig én kergettem csak magam ottt
amugy ki mondta hogy a magyar tribes community olyan nagy? :)
mellesleg attól mgé a cs nem lessz jobb játék mert többen jácáck :P -
#667 GONOSSZ!!!! :-DDDD -
#666 Na jedi. Akkor most Te, és a NMTC (Nagy Magyar Tribes Community) mehettek, és kergethetitek egymást a 16 km·2-es pályákon, mind az 5en! -
antijedi #665 :(( -
antijedi #664 nah meguntam az egyedül bóklászást ha valaki jönne egy menetre kiabáljon :) -
Borg #663 Hát nekem még 1-2 nap minimum... -
antijedi #662 valak i jöhetne majd mert egyedül nem tul izgi :D -
Borg #661 Nekem meg még csak az 1CD ért le... :( -
antijedi #660 hm érdekes mert én tegnap este nézegetem szervereket hogy melyik enged fel de hungs.hu-t nem láttam :P -
Lifeforce #659 Direkt nem szóltam, hogy megy 1 napja a szerver, de senki nem vette észre :D
Akkor most szólok, hogy megy...
hungs.hu a neve.
Keressétek és jó játékot.
Remélem nem lesz üres.
(nem ellenörzi a cdkulcsot) -
haxoror #658 szintén -
#657 na, kezdjünk regelni ál nikkeket, és lesz szerver... :) mennyit mondtatok? 2000? Akkor mindenki regeljen 300at ;)
tényleg jolenne szerver, bár nekem még nem van meg a game -
antijedi #656 nálunknem máshol népszerübb, ennyi, magyar ember agya a cs-ig terjed van ilyen :P -
#655 Hát nem egy agyon-hypeolt gém, az biztos. De nálunk általánosan, minden téren van valami gond a communitykkel... -
antijedi #654 ez is kevés nyugi, amig nem elsz 2000 ember itt addig neki kevés 8az msá tészta hogy nem lesz mert amire öszegyülne ennyi az előzőek megunják és lemennek :P) -
#653 Akkor én vagyok a plusz 3. beeső (mostantól), igazából olvasni, eddig is olvastam. :) -
antijedi #652 bár én már amikor betabol bezért a szerver akkor megmondtam hogy ez a game mo-n halott :P -
antijedi #651 jah :D
amugy nekem tök 8 bár azt sose tudtam megérteni servertulajoknak mért az a lényeg hogy hányan vannak szerveren... :P
amugy igy nem is lessz több sose az tuti :D -
#650 Látod ide mennyien irogatnak. 4-5 ember, plusz még néha beesik 2. Na erre inditsak én neked servert... -
antijedi #649 én magyar tört szerverekről beszéltem és akkor nem akinaiakból fogok kiindulni de mind1... :)
a külföldi rendes szerverel meg kruvasokra megyünk ám :P
(még ha megis venném eredetibe 200+os szerveren érdemes lessz jáccani :P) -
Borg #648 Nem a magyar játékközönségből kellene kiindulni...
Itthon kétségtelenül népszerűbb lesz az új CS (bevaollom, én is nyomom), de külföldön már nem ennyire egyértelmű a helyzet.
Anno még amikor a T1 a fénykorát élte, több embert listázott a master szerver, mint CS-ből...
Az lenne az igazi, ha a T:V is ezt hozná, dehát ez csak álom. Egy jó renegades mod persze mindent megoldhat :) -
antijedi #647 ezzel meg nem fog akutyase mert nincs hol :P kitűnő logika :P -
#646 De cs-vel annyian is játszanak :) -
antijedi #645 különbenis nyakam rá hogy csből lesz 3ezer szerver de ebből egyse, itt nagyobb szükség van rád :PPP -
antijedi #644 ugyis lesz kérdés mikor... :P -
antijedi #643 új cs?? szentségtörés iylen szarral foglalkozni tribes helyett... :PPP -
#642 Egyelőre az új cs-vel vagyok elfoglalva, úgyhogy most nem. Úgyis lesz majd a hungs.hu-n. -
#641 -
antijedi #640 apropo amig nincs hungs.hu addig te is csinálhatnál szervert :) -
antijedi #639 max hozzáférést az ftp-hez ahonnét lekaphatja nem? :D
de ha egész ftp-d neki adod akkor tuti jó üzletet köt ;P -
#638 Ha küldesz privit adok egy ftp-t. -
antijedi #637 hmm, hát jobbat nem tok :/ max dc++ de szvsz ott se lesz több esély a nagyobb sebességre :/ -
Borg #636 Bő 1kb/s :D -
antijedi #635 hungs.hu mikor lessz? :/ -
antijedi #634 szvsz suprnova.org-on már tuti fent van -
Borg #633 Tud már valaki letöltéshez linket, vagy torrentet mondani? -
Gear #632 Sajna nem jó. Sorry. -
Gear #631 Nemtudom hogy engedi e leszedni, de egy próbát megér.Mentés ITT -
Gear #630 Tömörírve csak 4,2MB, de még ezt sem tom hogy hova tegyem fel. -
Gear #629 Úristen! Ez a mentés 21MB, hova tudnám feltenni neked?