TRIBES: Vengeance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért szaroztam a torrentes oldalakkal hogy feltöltsek és nem kell várnom csak a Torrentbits-re,de az a következõ kiszemeltem.
Next PC upgrade: 2022
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Még senki nem szedte le a single érdekelne hogy van-e értelme?
Ha gondoljátok csinálok belõle szervert...
az mas kerdes, hogy egyik jatek se igazan elvezetes 32(max) jatekos folott...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Multiban mennyi embert bir a szerver lag nélkül??
Az Irrational Games fejlesztette (System Shock 2), óriásiak az elvárásaim.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Sogun, 08:41 - Játék: Akció - (2 komment)
(WithinGames) Ahogy már a korábban kiadott szingli demó jelezte, a Vivendi Universal végül rányomta aranypecsétjét a Tribes legújabb manifesztációjára. A cuccot Unreal motor hajtja, lehet jetpackolni, síelni, ráadásul a multiplayer mellett, izgalmas történettel megáldott, 15 pályás single player hadjárat várja a Tribes 3. rajongóit!! Vezethetõ jármûvek garmadája érhetõ el.
Boltokba kerülés: október 21-én.
Van mp demo is?
War. War never changes.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
azthiszem a tribes volt az elso jatek ahol a multi nem masodlagos jatekmodkent jelent meg
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
keyem van a betahoz, a fileplanet adta asszem 😊
Forza.
Ja, közben rájöttem én is, hogy 5 el lehet eldobni
a zászlót.
Pedig hogy örültem hogy lesznek még plussz cuccok.
Na mindegy, talan tesznek bele még pár dolgot.