TRIBES: Vengeance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah wandoora is felkerült már 100%-osan..

Lacc
Néhány embernek tudok adni acc-ot ahonnan le lehet szivni. Ill. mindjárt mert még most jön le.
grebber
Kár hogy most havernak töltök szedném ezt pedig ezerrel.
Ezért szaroztam a torrentes oldalakkal hogy feltöltsek és nem kell várnom csak a Torrentbits-re,de az a következõ kiszemeltem.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Itt már rlég fenn van persze csak annak aki már feltöltött megfelelõ mennyiséget.
Szintúgy

nem tok aztse :/

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

vagy egyéb free letöltés...
passz

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

torrent van már vhol?
4 cd kicsit sok de szvsz voltak sokan betaban is akkor itt még több magyar kéne hogy legyen, legalábbis remélem 😊

király lenne 😊

grebber
Az fain lenne 😊)

Még senki nem szedte le a single érdekelne hogy van-e értelme?

Ennek jó volt a szerver része.
Ha gondoljátok csinálok belõle szervert...
grebber
Azért érdekel a single rész is mert arra van idõ meg nem kell net mellé 😊)

Nem mindegy az neked? Amennyit letöltesz szerintem egy perced sincs neten játszani 😛

toMpEr
mar tribes 2-hoz is voltak 128 jatekos szerverek
az mas kerdes, hogy egyik jatek se igazan elvezetes 32(max) jatekos folott...

Tatyla
Folyamatosan megy fel!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Aki mielõbb leszedi irjon a Single player részrõl hogy milyen.
Multiban mennyi embert bir a szerver lag nélkül??

de most rakják..😛

insp
Thanx 😉

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

toMpEr
4 cd vagy 1 dvd

insp
Hány CD? (proxy...)

Az Irrational Games fejlesztette (System Shock 2), óriásiak az elvárásaim.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

wandoo-n nincs semmi...

toMpEr
igy megjobb:

😊

toMpEr

toMpEr
most mar ott is van 😊

nforce-on nincs semmi...

toMpEr
Tribes_Vengeance-MONEY got released 23s ago

Tribes: Vengeance ARANY
Sogun, 08:41 - Játék: Akció - (2 komment)

(WithinGames) Ahogy már a korábban kiadott szingli demó jelezte, a Vivendi Universal végül rányomta aranypecsétjét a Tribes legújabb manifesztációjára. A cuccot Unreal motor hajtja, lehet jetpackolni, síelni, ráadásul a multiplayer mellett, izgalmas történettel megáldott, 15 pályás single player hadjárat várja a Tribes 3. rajongóit!! Vezethetõ jármûvek garmadája érhetõ el.
Boltokba kerülés: október 21-én.

gPROject
He?
Van mp demo is?

Na most installálom a demot, igen kíváncis vagyok milyen lesz 😄 Mivel single player demo gondolom smemi multi nincs benne, kár.

War. War never changes.

Adi
Emberek a mp demo-t honnét tom lekapni.. errõl a fileplanet gecirõl vagy mirõl nem hajlandó elindulni. Van vmi más alternatíva?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

toMpEr
szerintem a singlet nem kene egy olyan jateknal erlotetni amit netre talaltak ki
azthiszem a tribes volt az elso jatek ahol a multi nem masodlagos jatekmodkent jelent meg

576-on fent van,de ott csak 376 mega a demó...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

hmm megszakadt a link és nem is tudok visszalépni, pedig a 80%-a megvot már... nincs más link?

War. War never changes.

grebber
Nincs mit majd irj róla.Graf hangulat stb.

köszi

War. War never changes.

grebber
Igen innen pl.Demó 392.7MB

és le lehet már vhonnét tölteni?

War. War never changes.

grebber
Na majd miután lejött a SH4 leszedem azt kiprobálom.

Kijott a single demo
arty
most párhuzamosan lehet a demoval és a betaval jatszani ??? uninstallaltam a multkori betat, most akkor mit tegyek fel ?? 😊

keyem van a betahoz, a fileplanet adta asszem 😊

Forza.

szvsz ennyi emberrel semmi nem lesz..., max egyéniben szaladgál midnenki össze vissza márha lesz egyátalán tört szerver...

Lacc
Ja, akkor tényleg vége 😄 De mindegy, ez van. Még a fullnál lehet hogy lesz valami.
nem a fullról volt szó, olvass vissza! 😊

ennyit jah

Lacc
Még ki se jött 😊
Hát akkor ennyit a magyar tribes:v csapatról...
hösön a hivatalos megnevezés carryable vagy mi szal ott van aszem a labda is, me glehet késöbb lesznek még mások is 😊

Hi

Ja, közben rájöttem én is, hogy 5 el lehet eldobni
a zászlót.
Pedig hogy örültem hogy lesznek még plussz cuccok.

Na mindegy, talan tesznek bele még pár dolgot.