Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Remélem összejön neki!😊
#31599:2 ponttal vezetünk jelenleg.<#vigyor>#vigyor>
bár nem szép dolog a káröröm,de ha most nyerünk,legalább leszakítjuk õket egy kicsit(ha jól emlékszem a tabellára,akkor 1 ponttal vezetünk elõttük,tehát 4 ponttal elhúznánk 😛)
ReaL MaDRid x siempre
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
Szerintem 2:1-re nyerünk RvN és Ramos góljával.Ja és hátrányból fogunk fordítani...😄
REAL MADRID
REAL MADRID
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
úgy biztos nem menne hogy RVN , Drogba , Raul együtt.. na meg hagy játszon már néha Saviola is! de hát ha jönne Drogba akkor azt mondom én is játszon a jobb!
Amúgy mint mondtam, Drogbát én is várom a cspatba, csak sajnos elég kemény áldozatokat kell hozni... :| Bár Soldadot tényleg eladhattuk volna vagy ha mást nem akkor kölcsönbe..
Ami azt illeti tényleg szívesen látnám a csapatban, mert rendkívül jó csatár, de sajnos nem fér már be. Soldado így is alig játszik.
Barcánál is ez a helyzet: Henry, Messi, Ronaldinho, Eto...
Tehát sztem olaszoknál fog játszani.
Ti amúgy, hogy látjátok ezt, mi a véleményetek?
RCD Espanyol: Kameni; Lacruz, Jarque, Torrejón, Clemente; Lola, Moisés, Valdo; Riera, Luis García és Tamudo.
Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Cannavaro, Metzelder, Marcelo; Diarra; Sneijder, Guti, Higuaín; Raúl és Van Nistelrooy.
Játékvezetõ: Teixeira Vitienes (Kantabriai Bírótestület)
Helyszín: Barcelona, Olimpico de Montjüic stadion
Kezdés: 22.00, tévé: Sport1 (magyar), La Sexta (spanyol)
végre vki felszólal 😊 yo lenne ha leváltanák ezt a majmot...!
Guti akkor lemondott hogy válogatott lesz, ha ki meri mondani 😊
Ez már nyilvánosan ment 😄