Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

nem értek egyet, középsõ védõink jó munkát végeztek, amikor volt középpálya...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Oncsi
Meg hogy egyes emberek a saját,megfelelõ posztjukon szerepelnek e,ahol képesek jobb teljesitményt nyújtani pl: Sneijder!!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

ProGabe
megszületett Aitor Antonio Puerta Roldant!

kívánom neki,hogy legalább akkora futballista váljék belõle,mint nemrég elhunyt apjából!
persze azt is meg tudnám érteni,ha a pálya közelébe sem akarna menni,talán soha

a lényeg:
boldog születésnapot Aitor Antonio Puerta Roldant!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
"Már-már kezdem azt hinni, el van átkozva a Madrid a középsõ védõkkel. Milyen jó lenne, ha Fernando Hierro fiatalabb lehetne, vagy tíz évvel! Ne legyen igazam, de azt gondolom, ezen a poszton dõlhet el, megnyeri-e a Madrid a 2008-as bajnoki címet. S hogy meg is nyerje, javulni kell."

ezzel nem lehet nem egyet érteni 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
Torghelle Sanyi.

LasDen
olvastátok Dénes Tamás cikkét....? Totál egyet értek vele.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Robinho és Baptista is bekerült az Olympiakos elleni keretbe, viszont Cannavaro és Diarra kimaradt

Robinho és Baptista ügye nevetséges. Mi van ha késtek egy fránya összetartás után?

Csabesz6
jaja<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ja meg azt is mondanám még, hogy Karim Benzema(11 meccs 11 gól idén)
SLICK
én még David Trezeguet is ide sorolnám, fõleg ha nagyon jó formában van.. Csak sajnos mostanában nincsen :|

Oncsi
Del Piero(kövezzetek meg😄) !!!!

Robinho14
azért mert a válogatott meccsek után lefeküdtek ugyanazzal a kurvával:S és fáradtan jöttek edzésre:S

miért is kell megbüntetni Robinhot/Baptistát?

Rockynhooo
hát nem tom, ezen ellehetne vitatkozni egy ideig 😊

Holnap Olimpyakosz, most jut eszembe! kicsit tartok tõle!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

9csöves9
érdekes mindketten a holland bajnokságból mondtatok,ami a védelmérõl híres fõleg.naná hogy ott szopatott be Zlatan 8 embert sima lövõcselekkel

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

hunbasser
*Afonso

ReaL MaDRid x siempre

Villa,Messi,Henry,Rooney,Ibrahimovic,Torres. kell e még ?

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Esetleg Klaas-Jan Huntelaar, akinek nem gyenge góltermelõi képessége van?
kraawz
Alfonso Alves,aki egy meccsen rúgott 7et mondjuk. Vagy tavalyi szezonban 32 meccs 34 gól.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Rockynhooo
na aki mond egy jobb csatárt Drogbanál az vendégem egy sörre, ha lesz forum tali az uccsó bajnokin 😊

SLICK
akkor bizony hulljon ki a haja a vezetõségnek. Drogba simán jobb Raúléknál, bár ezt nem szívesen mondom :S

remélhetõleg ennyi lesz a büntetés, és szerdán a kis brazil csomót köt a görögök lábára.
hihetetlen,hogy Sneijder mér balszélsõ, hogy Saviola mér nem kap lehetõséget, meg még sorolhatnám.
ha a két brazilt eltiltjuk a köv meccsünkrõl, röhej tárgyát fogjuk képezni.mér érzem,hogy van rá esély...

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

LasDen
10:30 - Drogba ügynökei és a Real Madrid képviselõi a múlt héten találkoztak a játékos sorsának megvitatása végett. A spanyolok szerint 30 éves játékos, és annyival nem jobb Nistelrooynál és Raúlnál. A madridiak csak akkor igazolnák le a nyáron, ha nincs lehetõségük egy kiválóbb góllövõ leigazolására. Drogbát egyébként a Barcelona, a Milan és az Inter is csábítja.

Hát igen ez jó érv 😄

10:18 - A Real Madrid vezetõsége 15,000 euróra büntette Robinhót a késõi visszaérkezés miatt. A büntetés mértéke megegyezik az elõszezonban tartott edzésekrõl való elkésés által kirótt pénzbírsággal.

15e az nem sok 😄 bár nekem jó lenne 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RaulwakY
😄

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Zizou5
mi lenne? latott shuszter elozo edzesen, es engem fog jatszatni a kezdobe ennyi...:/ mellesleg nekem bevolt kotve rendesen a cipofuzom es duplara, sipcsontvedo es sportszar felhuzva. es meg 1 kavet is hoztam a mesternek. szal en mar tuti kezdo leszek.

hunbasser
30 €? 😮O az olyan ~7500 Ft lehet,túlzással 8k. kifejezetten olcsó!

ReaL MaDRid x siempre

Robben és Heinze játéka kizárt, Cannavaro és Diarra nem dolgozott a többiekkel és kérdéses a játékuk, Ramos sem edzett, de õ játszhat. Pepe felépült, kérdés, számol-e vele Schuster, mintahogy nem tudni egyelõre Robinho és Baptista sorsáról.

Mi van itt? Tiszta káosz

LasDen
15:20 - Elkezdték árusítani a jegyeket a Real Madrid-Deportivo (szombat 22 óra, Sport1) bajnokira. Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy telefonon keresztül október 19-tõl kaphatóak belépõk (902 324 324), normál módon pedig október 26-ig, 15:00 és 20:30 között lehet belépõhöz jutni a Bernabéunál. A meccs napján délelõtt 11 órától válthatóak még jegyek, melyek árai 30 és 120 euró között mozognak.

bazz.....ennek aztán sok értelme van....engem hol érdekeljen a jegyrendelés itthonról....vagy csak sztem hülyeség az ilyen hír??? 😄

Oncsi
kukoricán térdelést kihagytad😄😄

REALista
Még jobb lenne ha játszhatnának úgyan de büntetésbõl nem érhetnek labdához...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ProGabe
most már a forrást sem írják oda! -.-
biztos így lesz,sõt!Sneijder,RvN,Casillas és Ramos is csak tv-n nézheti az elkövetkezendõ 10 meccset^^
továbbá ezentúl azok,akik rosszul kötik meg a cipõfûzõjüket,10e ojrós büntetésre és 50 fekvõtámaszra ítéltetnek.nem is beszélve az 5 perces sarokban állásról

Szerintem se most kellene ilyen hülyeségekkel foglalkozni

A legfrissebb hírek szerint Robinho és Baptista a következõ két mérkõzésen biztosan nem kaphat helyet a kezdõcsapatba, és még a nevezésük is kérdéses.

Talán nem most kéne büntetgetni...

ezaz...

Fogtad a fejed? Én ha le tudtam volna venni a nyakamrol akkor nekirugtam volna a tv-nek <#idiota> . Juj de nagyon ideges voltam. Sokkal jobb volt az ellenfél.

Hát a tegnap ugy felhuzott a csapat. Egy dolog mentette meg a tv-t, hogy ne rugjam le a helyéröl ez pedig a Ramos golja volt!

A cipészünk közelébe lettem volna akkor 3 akkora tockost baxtam volna a nyakára hogy leesik a feje! Tényleg miért nem veszi észre azt hogy Sneijder nem jo helyen játszik. Teljesen rosszul cserélt, és teljesen rossz idöben!

Még annyi mindent tudnák mondani, de teljesen feleslegs.

Rockynhooo
6-7 whiskey után én azt hittem vna mi nyertünk <#idiota>

mert teaztán nagyontudod

REAL MADRID

ProGabe
minden szavad maga az igazság,és az igazság bizony fáj <#idiota>

egy kicsit off
durva itt olvasni azt hogy semmi játékunk nem volt.én kocsmában néztem,kicsi tv-n,és már a 30-ik percben bennem volt 6-7 whiskey(1-et fizet 2-t kap akció volt,gondolhatjátok hogy a vereség miatt még mit mûveltem,most fogok ebédelni 😊,és én úgy láttam hogy eszméletlenül jól játszunk XD

REALista
😊

Rockynhooo
yolvan Lumpre

hunbasser
sajnos azt kell mondanom,hogy az Espanyol megérdemelten nyert 2-1-re 😞 sokkal jobbak voltak.a mi támadójátékunk meg mi volt?ötlettelenség volt,néha olyan megoldások voltak,hogy fogtam a fejem.néha azt hiszik,hogy edzésen játszanak egy 20x10-es pályán :\ a védelem meg no comment.Ramos meg a góljra ellenére is egy fos volt,azt kell mondanom,de legalább vmit jóvá tett belõle,legalább belerondított egy kicsit az eredménybe.(nem mintha ez vigasztalna minket a csapat teljesítménye miatt)

ehhez képest az elsõ jónéhány forduló egy álom volt,most mi lett velük?vagy az elsõ fordulókban a jó felkészülés volt az elõny?és mostanra a többi csapat már jobban összeszokott?vagy mi?

semmi összjáték nem volt,a két csapat játékoskerete közt azért rengeteg különbség van,csak hát itt nincs egy jól összeszokott csapat,ez a baj... 😞

(mintha nem is én írtam volna ezeket :|)

ReaL MaDRid x siempre

de nagyon is gáz

REALista
Hát nagyon kellett volna a 3 pont mert igaz jövõhéten a Deport otthon verni fogjuk de utána a Valencia és a Sevilla jön ráadásul mindkettõvel idegenben játszunk...

Rockynhooo
Yoo azért egy Espanyoltol idegenbe kikapni nem olyan gáz! de hogy nem volt játék az is biztos :S

mrzoltan
Hali!Tegnap nagyban játszok azt a egyik bu*i BARCASZOS oszt. társam szól hogy gólt lõt az espanyol mondom 5 perce kezdõdött megnézem tényleg.Hát mondom még nem a világ vége hátrányból úgy is jobbak szoktunk lenni. Ilyen még nem vólt hogy olyan sz*r legyen a mecs hogy elalugyak rajta.na mind1.Legalább a BARCASZ kikapott és mi még mindig vezetünk habár csak 1 pontal.Köv. meccsen nyerni kell!!!
ratyi, mást nem tudok mondani

Csak az idegesít, hogy ennek ellenére elkerülhetõ gólokat kaptunk. Cannavaro mi a f*szért hagyta ott üresen Tamudot? Ennyire hülye nem lehet valaki.
Schuster szidás jön, az a Sneijder, aki a középpály KÖZEPÉN brillírozott szerdán, miért hagyja szenvedni a bal szélen?? Legalább félidõben Gutit l kellett volna, Drenthét be, egy kreatív nem árt. Vagy Raul helyett Higuaint, és jobbra Drenthét. Lehet úgy is kikapunk, de ez így kalap sz*r volt

SLICK
Ekkora fos meccset... A védelmünk egy nagy 0!! Támadás semmi!!!
egyre rosszabbul szereplünk és ez kezd nagyon nem tetszeni...