Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

remélem látom a meccset (reménykedik)

Oncsi
azért remélem ,hogy Salgado és Torres padozik (reménykedik)

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

banok
TVUPlayer - Gol TV

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Csabesz6
mertcsak. örülj neki hogy nem fejtem k:/

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

na most milyen jó a hosszú kispad, szarba lennénk, így viszont még ugyanúgy nyerni kell ezzel a csapattal is.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

mert?

LasDen
17:10 - Szintén válogatott mérkõzésen megsérült Gabriel Heinze is, aki két-három hetet lesz kénytelen kihagyni. Sajnos nagyon foghíjas a csapat.

egyszerre örülök és szomorkodok is....mivel így Marcelo lehetõséghez juthat, de egy sérülés sose jó.........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RaulwakY
😄

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

eZo
Igen, pont erre gondoltam 😊
Persze Drenthe helyett Higuain a kezdõbe 😛

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

végülis egy Casillas-Ramos-Canna-Metzelder-Marcelo-Diarra-Guti-Sneijder-Drenthe/Higuain-Raul-RVN nem oly rossz

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
Az Espanyol elleni mérkõzésre készülõ keret
Kapusok: Casillas és Dudek.
Védõk: Salgado, Sergio Ramos, Cannavaro, Marcelo, Metzelder és Torres.
Középpályások: Diarra, Gago, Guti, Drenthe és Sneijder.
Csatárok: Soldado, Saviola, Higuaín, Van Nistelrooy és Raúl.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
Lefosom a bokámat.

kas123
remélem lesz vmi stream is vagy vmi, mert meghalt a tv-m 😞

Real Madrid-Deportivo mérkõzést szombaton 22 órától rendezik. A mérkõzést az idõpontból adódóan "kiemeltként" kezelik a spanyolok, így pedig alighanem a Sport1 élõben közvetíti abban az esetben is, ha a jogvita továbbra is folytatódna. Arra egyébként már meglehetõsen rég volt precedens, hogy a Real Madrid egymás után kétszer játszon úgynevezett "kiemelt" mérkõzést, amely alatt a szombat esti 10 órás találkozókat kell érteni.

Nem lepne meg a dolog. Én biztos voltam benne az elözö bajnoki után, hogy a következöt se látom! Na de még van egy nap hátra.

ProGabe
zuhanyhíradót nem láttátok?

megint gondok vannak a közvetítéssel.egyáltalán nem biztos hogy látunk spanyol bajnokikat a hét végén!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

de vajon hány nem sikerült neki? 😊 Mert ez szokott lenni a bajom, kis hatékonysággal jön be

hát ez nem igaz, na nem mondok semmit, Dungát eddig is utáltam valahogy...

Reméljük nélkülük is sikerül, muszáj nyerni, hogy emiatt ne legyek dühös 😊

kas123
assssszz...nagyon teccik 😊

REALista
14:13 - Robinho gépe nem ért vissza idõben Brazíliából, így a játékos nem kerül be az Espanyol elleni keretbe. Hasonló a helyzet Baptistával is. Hivatalos kerethirdetés hamarosan.

fasza...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista

Rockynhooo
Didier Drogba úgy érzi, nincs többé számára hely a Chelsea-nél. Az elefántcsontparti támadó nem tagadja, José Mourinho távozása lesújtotta és feldühítette egyszerre, ilyen körülmények között õ sem kíván maradni.
- Bizarr a helyzet a Chelsea-nél, sosem éreztem magam tökéletesen itt - árulta el Drogba. - Már az elsõ nap távozni akartam, aztán minden nyáron, de végül itt maradtam négy szezonon át, karrierem legszebb idõszakát töltöttem Londonban. De most már nem akarok tovább maradni, újra olyan klubnál akarok játszani, ahol gyomoridegem van a mérkõzések elõtt, mert annyira fontos, hogy jól teljesítsen a csapat. Csak négy ilyen egyesület van számomra: az Inter, a Milan, a Barcelona és a Real Madrid.
A Chelsea részérõl közleményben annyit reagáltak, hogy Didier Drogba tavaly négyéves szerzõdést írt alá, és a klub vezetõi biztosak benne, hogy a csatár tiszteletben tartja a kontraktust.

de gyors meggondolta magát <#hehe>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hé, Emerson nem festette szõkére magát? Cicinho meg kopaszra nem vágatta, ezt ígérték 😄

Rockynhooo
viszont Camoranesinek helyben vágtak a hajábol 😄

zaki
ÚÚÚ, micsoda fogadalmak... xD

Lippi is megígérte, ha megnyeri a VB-t az olaszokkal, kopaszra borotváltatja a fejét... Aztán nem lett belõle semmi... xD

LasDen
11:24 - Ramón Calderón megfogadta, hogy ha 3 címet nyer a Real Madrid idén, akkor hasonlóan a klub egykori elnökéhez, Juan Padroshoz, õ is szakállat növeszt.

oooh jeaah.... 😄

Ezekszerint mégiscsak Sérülés miatt hozták le? A hülye komentár, ki is emelte hogy nem sérülés az oka a lejövetelének! Na faca!

ne fesd a falat 😊)

hunbasser
mindjárt jön az is,hogy 1-2 évet lesz kénytelen kihagyni sérülése miatt :\

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Ehh. Hát igen, tudtuk róla, hogy qrva sérülékeny.

REALista
21:20 - Rossz hír, hogy Arjen Robben 4-5 hetet lesz kénytelen kihagyni sérülése miatt.

egyre jobb...😞(((

Oncsi
#31533 :S:S:S

#31532 támogatom

#31528 harmadikszámú kapusnak😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

REALista
20:00 - Sérülés miatt Robben kihagyja a szombati bajnokit.

<#szomoru1>

gratulálok kedves lampre pajtás, megszavazom neked a "hét leghülyébb kérdése" díjat!<#wilting><#wilting>
SLICK
óóóóóó heeeeeeee!!!! Komolyan mondom saját magam cidálom le az ilyen kérdésektõl :|
Sztem meg sem fogjuk venni, de ami azt illeti szívesen látnám, de már nem fér be a keretbe...

ProGabe
vááá,ezt akartam írni XD

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
😄

REALista
Casillas

Rockynhooo
<#rinya>

<#wilting>

REAL MADRID

Hello szerintetek ki helyén fog játszani Didi Drogba? ha sikerül megvenni

REALista
16:01 - Az Alicante lesz a Real Madrid ellenfele a spanyol Király Kupában.

Nem sérülés miatt hozták le!

Rockynhooo
Arjen csak egyszer legyen 100%-os ... 😊

zaki
Vagy sérülés miatt... :c

NED - SLO 2-0

Sneijder Mesterhármast rughatott volna, de csak egy golt lött!!! Robben csereként állt be, de le kellet cserélni, valoszinüleg fantasztikus játéka miatt :/

LasCar16
<#banplz> 😊

#acm

kas123
dede 😊))

LasCar16
ASD:AS😄:_AA😄A__A_ASD:nyem-.:}}}}

#acm

kas123
én pl naon ritkán nézem a madridistát...😛