81624
-
#77686 tétmeccsen kiváncsi leszek... azért a Riazorban mindig megszenvedtünk... ahhoz képest most sima volt -
Monoton #77685 Azert sajnalom a Deport, gondolom a bevetel miatt hivtak, mi meg elvittuk a kupajukat. :) -
#77684 na ezt dobja Ramos busz alá :D -
Monoton #77683 Hirtelen azt hittem, hogy a jobb alsóban Sahin feszít :D
-
#77682 jah, de írták fb-n hogy szerver problémák adódtak.. -
Monoton #77681 Madridom nektek is meghalt? -
#77680 mint általában... -
#77679 egy meccse volt talán amin érvényesülni tudott, meg most ez... -
#77678 de miért, olyan szar volt nyáron? -
#77677 szerintem így a meccsek alatt látta be végleg, hogy ez nem fog menni.... -
#77676 de mi a faszért nem akkor beszélt Carloval, mikor idekerült... Kiváncsi leszek egyáltalán hova igazol, na meg mennyiért... -
Monoton #77675 Állítólag már a vezetőséggel is meg van beszélve, és már ajánlat is érkezett. De szerintem is rajtunk marad még. -
#77674 Ja, de már nem adják el, csak max. télen. Amilyen gyorsan őrülnek itt a dolgok, szemben az újságirói pörgéssel. -
Monoton #77673 Kaká: "Távozni akarok. Azt hiszem, ez a megfelelő pillanat számomra és a klub számára is, hogy békésen elváljunk egymástól. Beszéltem Ancelottival és a csapattal is erről, így mindenki tud róla. Úgy gondolom, ez a legjobb mindenkinek."
/penamadridista/
Végülis még időben hozta meg a döntését :D -
#77672 mondjuk ha őszinték akarunk lenni akkor Ronaldo jó 5 évre előre megrúgta a maga gólját ebben a csapatban -
#77671 Én is remélem. ill. én is kicsit aggódom emiatt. Mourinhonak azért sokat köszönhetett, őt tette a középpontba. Most pedig sokkal jobban eloszlik a felelősség, ami nekem speciel tetszik. Támadóközéppályásokra helyeződik a hangsúly, mint anno a Milanban Kakára. :D Szerencsére azért jók vannak belőle nálunk. -
Monoton #77670 Kicsit azert felek, hogy ez a jatek nem fog fekudni Ronaldonak. Remelem sikerul neki is beilleszkedni a taktikaba. -
#77669 Ebben a sokpasszos játékban valóban. Nem az van, hogy fel kell ivelni a labdát egy csatárnak, aki meg kell tartsa, amig felérnek a többiek. :) -
Monoton #77668 CR és Bale között simán játszhat Isco, Kaká vagy Jesé is ha éppen nincs bevethető csatárunk.
De én megnéznék elől egy Di Maria - CR - Bale hármast is. -
#77667 Ezen a kommentár végig azt mondja, hogy mindenhol tök jó, viszont csatárposzton lesznek bajok. :D Mondjuk igaza van, a leggyengébb pont egy befejező csatár. A kérdés, hogy kell-e. Ha nem, akkor jók vagyunk. :D -
Monoton #77666 Kaká jól játszik ma, hajt rendesen. -
#77665 Benzema azt a kurva élet... Ha tovább folytatja ezeket a bénázásait befosok -
Monoton #77664 -
#77663 Na Jose Rodriguezre is kiváncsi leszek, remélem nem lesz rossz ezalatt a kis idő alatt... -
Monoton #77662 Ja, les volt :D -
Monoton #77661 Ez is szép támadás volt. -
Monoton #77660 Volt csere? -
#77659 ez kurva nagy volt. Mutatják a kispadot, pár Depor játékos felállt a padról, majd belóg a képbe Di María és sugárba köpi ki a vizet :DDD -
#77658 Köszi!
Casillast tétmeccsen kellene kipróbálni, hogy mennyire motivált és mennyire van formában.. Az ilyen barátságos meccsek mégis csak tét nélküliek.
Élesben jobban hatásba lehetne hozni -
Monoton #77657 Itt kicsit jobb a kep -
Monoton #77656 Casillas sem ma fogja visszaverekedni magat a kezdobe. -
#77655 vagy a látásom szar vagy a stream minősége, én nem látom rendesen ki kicsoda. Kaká góljánál is azt hittem Jesé adta a gólpasszt és csak a lassításnál láttam hogy CR... -
Monoton #77654 Jese is jol jatszik, es mintha o lenne kozepen es Kaka a jobb oldalon. -
Monoton #77653 Ahogy nézem élvezi a játékos. -
#77652 Vajon hogy érzi magát Ronaldo most, hogy nem ő lövi a gólokat,hanem vannak mások is rajta kívül? Örül vagy szarul esik neki? -
#77651 Casemiro nagy kedvencem lesz ha így folytatja :) -
Monoton #77650 Casemirooo :) Csunya vege lesz ennek igy. -
Monoton #77649 Morata is beköszönt. -
#77648 na Morata ezt szépen csinálta -
Monoton #77647 Kaká visszatééért ... vagy nem :DD De azért szép támadás volt .D