81624
  • SLICK
    tétmeccsen kiváncsi leszek... azért a Riazorban mindig megszenvedtünk... ahhoz képest most sima volt
  • Monoton
    Azert sajnalom a Deport, gondolom a bevetel miatt hivtak, mi meg elvittuk a kupajukat. :)
  • LasDen #77684
    na ezt dobja Ramos busz alá :D
  • Monoton
    Hirtelen azt hittem, hogy a jobb alsóban Sahin feszít :D
  • SLICK
    jah, de írták fb-n hogy szerver problémák adódtak..
  • Monoton
    Madridom nektek is meghalt?
  • LasDen #77680
    mint általában...
  • SLICK
    egy meccse volt talán amin érvényesülni tudott, meg most ez...
  • szucsy89
    de miért, olyan szar volt nyáron?
  • LasDen #77677
    szerintem így a meccsek alatt látta be végleg, hogy ez nem fog menni....
  • SLICK
    de mi a faszért nem akkor beszélt Carloval, mikor idekerült... Kiváncsi leszek egyáltalán hova igazol, na meg mennyiért...
  • Monoton
    Állítólag már a vezetőséggel is meg van beszélve, és már ajánlat is érkezett. De szerintem is rajtunk marad még.
  • horpeti
    Ja, de már nem adják el, csak max. télen. Amilyen gyorsan őrülnek itt a dolgok, szemben az újságirói pörgéssel.
  • Monoton
    Kaká: "Távozni akarok. Azt hiszem, ez a megfelelő pillanat számomra és a klub számára is, hogy békésen elváljunk egymástól. Beszéltem Ancelottival és a csapattal is erről, így mindenki tud róla. Úgy gondolom, ez a legjobb mindenkinek."
    /penamadridista/

Végülis még időben hozta meg a döntését :D
  • shala
    mondjuk ha őszinték akarunk lenni akkor Ronaldo jó 5 évre előre megrúgta a maga gólját ebben a csapatban
  • horpeti
    Én is remélem. ill. én is kicsit aggódom emiatt. Mourinhonak azért sokat köszönhetett, őt tette a középpontba. Most pedig sokkal jobban eloszlik a felelősség, ami nekem speciel tetszik. Támadóközéppályásokra helyeződik a hangsúly, mint anno a Milanban Kakára. :D Szerencsére azért jók vannak belőle nálunk.
  • Monoton
    Kicsit azert felek, hogy ez a jatek nem fog fekudni Ronaldonak. Remelem sikerul neki is beilleszkedni a taktikaba.
  • horpeti
    Ebben a sokpasszos játékban valóban. Nem az van, hogy fel kell ivelni a labdát egy csatárnak, aki meg kell tartsa, amig felérnek a többiek. :)
  • Monoton
    CR és Bale között simán játszhat Isco, Kaká vagy Jesé is ha éppen nincs bevethető csatárunk.
    De én megnéznék elől egy Di Maria - CR - Bale hármast is.
  • horpeti
    Ezen a kommentár végig azt mondja, hogy mindenhol tök jó, viszont csatárposzton lesznek bajok. :D Mondjuk igaza van, a leggyengébb pont egy befejező csatár. A kérdés, hogy kell-e. Ha nem, akkor jók vagyunk. :D
  • Monoton
    Kaká jól játszik ma, hajt rendesen.
  • SLICK
    Benzema azt a kurva élet... Ha tovább folytatja ezeket a bénázásait befosok
  • Monoton
  • SLICK
    Na Jose Rodriguezre is kiváncsi leszek, remélem nem lesz rossz ezalatt a kis idő alatt...
  • Monoton
    Ja, les volt :D
  • Monoton
    Ez is szép támadás volt.
  • Monoton
    Volt csere?
  • SLICK
    ez kurva nagy volt. Mutatják a kispadot, pár Depor játékos felállt a padról, majd belóg a képbe Di María és sugárba köpi ki a vizet :DDD
  • SLICK
    Köszi!

Casillast tétmeccsen kellene kipróbálni, hogy mennyire motivált és mennyire van formában.. Az ilyen barátságos meccsek mégis csak tét nélküliek.
    Élesben jobban hatásba lehetne hozni
  • Monoton
    Itt kicsit jobb a kep
  • Monoton
    Casillas sem ma fogja visszaverekedni magat a kezdobe.
  • SLICK
    vagy a látásom szar vagy a stream minősége, én nem látom rendesen ki kicsoda. Kaká góljánál is azt hittem Jesé adta a gólpasszt és csak a lassításnál láttam hogy CR...
  • Monoton
    Jese is jol jatszik, es mintha o lenne kozepen es Kaka a jobb oldalon.
  • Monoton
    Ahogy nézem élvezi a játékos.
  • shala
    Vajon hogy érzi magát Ronaldo most, hogy nem ő lövi a gólokat,hanem vannak mások is rajta kívül? Örül vagy szarul esik neki?
  • SLICK
    Casemiro nagy kedvencem lesz ha így folytatja :)
  • Monoton
    Casemirooo :) Csunya vege lesz ennek igy.
  • Monoton
    Morata is beköszönt.
  • SLICK
    na Morata ezt szépen csinálta
  • Monoton
    Kaká visszatééért ... vagy nem :DD De azért szép támadás volt .D