Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Penat mindig olvasom, mert tag vagyok, na meg anno szakdogam is az oldal "kore" epult :-) Egyebkent mostanaban van rendszeres frissites.

REAL MADRID

LasDen
én a madridomat olvasom. penán alig vannak hírek 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miilann04
zidane megoldása a problémára: majd perez elintézi. 😄
amugy sztem a penamadridista 1 fokkal jobb oldal, még akkor is ha ebben a hírben esetleg pont õk tévedtek, bár inkább az tûnik reálisnak. 😄

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

"2013-06-14 08:04 - Az AS szerint Florentino Pérez Zidane-ra bízza Isco szerzõdtetésének ügyét, ami elsõdleges fontosságú a klub számára."
/penamadridista/

"péntek, 12:49
Zinedine Zidane azt tanácsolta Florentino Péreznek, hogy probálja meg rávenni Iscót, hogy a nyáron a Real Madrid csapatát válassza."
/madridom.hu/

WTF?! 😄DDDDDD

REAL MADRID

LasDen
asszonyok, fecsegnek össze-vissza....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
Nyihaha!

Cavani édesanyja egy montevideói rádiónak nyilatkozott a fia jövõjével kapcsolatban: “Ugyan De Laurentiis (az S.S.C. Napoli elnöke) a Chelsea-vel tárgyal, Edi fejében a Real Madrid és a City jár. 15-20 napon belül már tudni fogjuk melyik csapatban fog jövõre szerepelni.”

Egyébként ha jön Bale, Casillasnak végleg off 😄DD

REAL MADRID

BALe <#banplz><#banplz>

REAL MADRID

LasDen
nem hát. visszalépünk a bajnokságtól meg mindentõl. elvonulnak a játékosok a hegyekbe, meditálni, csí tanfolyamra járni és jövõre még a vb-t is megnyeri a real....

SLICK
_😄?SA_😄?A

hát akkor ez a csapat lófaszra sem lesz jó...

LasDen
szerintem nem lesz több igazolás a nyáron.

SLICK
na jó elfáradtam én mára, jobbot akartam írni, csak Bale neve bekavart <#idiota>

Bale jobb szélre fog jönni Maris helyett 😊

REAL MADRID

SLICK
de õ totál más poszton van mint akiket felsoroltam, esetleg Isco játszott még Bal szélen. De Jesé is játszott ott, én inkább õt futtatnám fel hátha fricskázhatnánk mindenkire, hogy mi is tudunk kinevelni klasszis játékost.

Szerintem meg Bale fog jönni 😄

REAL MADRID

SLICK
Egyébként Morata nagyon bizonyítani akar és sikerült is neki, csereként döntött el meccseket. Lehet csatár sem kell a végén 😄

Amúgy végülis annyiban szerencsék van, hogy a fõ kiszemelteket még nem vitték el egyedül Falcaót, viszont Cavani, Lewandowski, Gündogan, Isco négyesbõl ha nem is mind a 4, de legalább 3-an kikötnek szerintem itt..
Mondjuk azon agyaltam még, hogy ha most netalán a Pepe-Albiol kettõsbõl elmegy valaki vagy mindkettõ na meg még Coentrao is akkor kikkel lennének pótolva?
Ha Pepéék közzül valaki lelép akkor nem kell még senki mert ott van Nacho. Viszont ha mind a ketten akkor még valaki kell 4. védõnek, de ki lenne az?
Coentraót szintén kivel lehetne pótolni?

LasDen
azt callejón szokta 😄

fater ilyenkor: "Mit csókolgatja azt a zsebórát?" 😄

Jó, holnap meg már a mezen csókolgatja a címert 😄

REAL MADRID

SLICK
A Sky Italia szerint a Real Madrid és a Dortmund megegyezett arról, hogy a Királyi Gárda 30 millió euróért cserébe megvásárolja Lewandowskit. Az információk szerint azonban a játékos nem kíván a Real Madridba igazolni.

létezne ilyen? :|

LasDen
Komolyan mintha minden a csapat ellen dolgozna....

miilann04
szerintem neoncsoves feltalálta az idõgépet és épp 2008-ból ír nekünk. 😄

LasDen
ezt komolyan gondoltad? 😄

Még Gómezt is bevállalnám Villa helyett :/

REAL MADRID

csatárnak elhozhatnánk Villa-t egyébként...

Én nem izgulok, ha menni akar menjen, de 100 millanal kevesebbert sehova. Abbol mar siman lehet potolni, es nem egy emberes lesz a csapat. Persze remelem, hogy marad, de ha tavozik, akkor sem dol ossze a vilag.

REAL MADRID

szucsy89
Ronaldo közben a Facebook-oldalán cáfolta, hogy hosszabbítana jelenlegi csapatával. „Minden hír hamis, amely arról szól, hogy hosszabbítok a Real Madriddal” – írta a portugál klasszis.

lesz itt még izgulni valótok nyáron 😄😄
LasDen
igazad van...kevertem a kettõt 😄

Na úgy néz ki Ancelotti hamarosan hivatalos lesz.

REAL MADRID

Nem Quique Flores tartotta szinten a Valenciat szerintem, inkab Emery volt az!
😄

REAL MADRID

Rockynhooo
Bielsa akkor már inkább 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
de amúgy egyetértek. nagyon pót ötlet, ha nem sikerülne ancelotti. félévet bírna talán, bár õ is volt real játékos...

LasDen
szerintem...de atmával is összejött a szuperkupa meg EL..

Jó de a Valencia most anyagilag is a béka segge alatt van, ahhoz képest elég jól állnak szerintem.

REAL MADRID

SLICK
olyan jó volt az a 2 éve ott?

LasDen
nem olyan rossz. éveken át szinten tartotta a valenciát. elment és nézd meg hol vannak...

Nekem mar jo lesz Ancelotti is, csak jöjjön mar 😄 Elvileg Perez egy interjuban azt mondta, hogy jovo heten bejelenti az uj edzo.

REAL MADRID

SLICK
nem tartom olyan jó edzõnek. Nevesebb meg sokkal jobb edzõ kell ide.

LasDen
na most Quique Flores neve merült fel. Nem rossz tag, de perez ancelottin lóg, amíg csak lehet....

alitolag megvan Bale, 90 milla, meg nem hivatalos
LasDen
Hajrá De la Red. 10 év múlva már õ lesz az edzõ. és akkor megnyerjük a 10. bl-t végre 😄

Egy kis infó a fiatalokról:

A Castilla (másodosztály) mellett a C csapat is frissen feljutó volt idén (harmadosztály), így ez a 8. és 5. helyezés nagyszerû eredmény.

<#worship><#worship>

REAL MADRID

én jövõ szezonban számítanék Drenthe-re is...

Kaka Disneylandbe igazolt.

REAL MADRID

miilann04
bár nem friss igazolás, de mint a jövõ csapatának alappillére, varane képét is követelem a bannerba <#zavart1>

horpeti
Kiraly a banner 😊
A modositas is jopofa lett.

Hiddink hosszabitott az Anzhival, igy o biztosan nem lesz Ancelotti utan a PSG edzoje.

REAL MADRID

REALista
A legnagyobb igazolásunk megint az lesz hogy sikerül megtartani Kaká-t...<#wilting>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Matanak tudnék örülni 😊

SLICK
hát behugyoztam a banner módosításon _😄:SA😄:_ASD