Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
igen ez tiszta sor. De a játékos is dönt ebben a kérdésben hogy hova akar menni.

A Juve ajánlatát visszadobtuk, mert nevetségesen alacsony volt és azt is 3 évig fizették volna. Az Arsenal többet ajánlott és egyben is fizetik ki.

REAL MADRID

SLICK
végülis már nem kell sok játékos 2 max 3. Cavani kell mindenképp és Gündogan. Meg ha esetleg Coentrao lelépne akkor a helyére még valaki. Ha Di Maríát is vinné a City akkor a helyén folyamatosan kezdhetne Jesé. Õt egyértelmûen játszatni kell, remélem nem adják el 1 évre, mert beszarok. De ha olyan fasz lesz az új edzõ akkor tehet egy szivességet.

LasDen
legalább sokak álma megvalósul, hogy az utánpótlás játszik 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Lehet a "jól" összeszokott gárdát csak kiegészítik a felhozott/visszavásárolt játékosokkal és kész a világverõ csapat <#zavart1>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
nem beszélve arról, hogy simán 30-on felül lenne az ára és majdnem, hogy hugyért eladjuk...
Bár alig kapdosnak érte, amit furcsállok.

Gündogan meg állítólag csak jövõre jön... Az szép, akkor megint nem lesz rendes pótlása Alonsonak. Idén is többször ment neki rosszul a játék, ideje lenne valakit hozni pedig.

Igazán bejelenthetnének valami új edzõt, mert sehova nem haladnak az ügyek. Aztán jövõ hónapban már kezdõdik a felkészülés... Nagyszerû lesz ha mindenkivel az utolsó napokban fognak egyezségre jutni játékosok közzül és majd talán idény felére kezd majd összeszokni a csapat.

LasDen
én is jobban preferálnám ha a juvéba menne, de úgy néz ki õk teljesen kihátráltak...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
végülis õ tudja mi a fontosabb neki.

LasDen
viszont ott jobban megbecsülnék...

SLICK
Higuaín képes lenne elmenni az Arsenalhoz hogy lófaszt se nyerjen többé?
Hiába a több játéklehetõség, karrier szempontból nem nagy motiváció egy Arsenalban játszani...

LasDen
jövõre már a VB-s aranycipõjét mutogatja majd iígy 😄

6unn3r

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Morata lett a gólkirály az EB-n <#worship>

REAL MADRID

LasDen
van minõség az sg-n, csak meg kell találni 😄

mégis olvasod az SG fórumot <#eplus2><#nevetes1>

LasDen
egyikse...szart nem olvasok....<#mf1>

több trollfoci, kevesebb nõklapja...

LasDen
jólvanna 😄 csak Lanzafame neve megzavart, nem értettem mit akar õ a madridtól (de már értek mindent) 😄D

Ne értetlenkedj már 😄

REAL MADRID

LasDen
mi?

Õk már tavaly is a csapat tagjai voltak papíron 😄

REAL MADRID

végre kezd a vezetõség rájönni, hogy szívvel lehet meccseket nyerni, nem pénzzel.

- Lanzafame

LasDen
Moratatól a köv idényben, függetlenül attól kijön a posztra, 6-8 gólra számítok, és hogy többször lesz kezdõ.

viszont akkor Morata és Nacho is mehetnek a bannerba 😄

SLICK
De jó lenne ha Morata kiszorítaná Benzemát a kezdõbõl 😄

Úgy néz ki, hogy Moratahoz hasonlóan jövõre Nacho is állandó tagja lesz a felnõtteknek.

REAL MADRID

Én sem hiszem, hogy valós a hír, de úgy írtam mintha az lenne. 😊

REAL MADRID

horpeti
En meg ugy,hogy minden igaz hírre jut 100 masik. 😉
Hiszem,ha latom.

"A Punto Pelota szerint a Real Madrid egy meg nem nevezett klubtól egy több, mint 100 millió eurós ajánlatot kapott Cristiano Ronaldóért. A lap szerint az ajánlat közel van a 150 millióhoz."
/madridom.hu/

Ezzel meg úgy vagyok, ha nem akar hosszabbítani akkor el kell fogadni. Ebbõl a pénzbõl és a többi játékosért kapott összegbõl Ancelotti bõven meg bírja pakolni a tescos szatyort új igazolásokkal.

REAL MADRID

<#wilting>

SLICK
nem csípem na <#idiota>

kár hogy ég és föld a két ember... és nem Kaka javára 😊

LasDen
😄DDDDDDDDD

SLICK
na meg akkor Modricot is el lehetne adni...

Jó, de amíg Kaká a nyakunkon van, Isco felesleges.

REAL MADRID

SLICK
Özil képtelen egy stabil szintet tartani hosszan, bár remélem az új edzõ alatt magára talál

Helyébe én is mennék. Nálunk úgy sem lesz stabil kezdõ. 😞

REAL MADRID

LasDen
folyton ezt a játéklehetõség dolgoz magyarázzák Iscoval kapcsolatban, szóval szerintem megy Pellegrini után a citybe....

Edzõt AKAROK!!

REAL MADRID

LasDen

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Drága Zinedine, baszd meg! (fordító szerint, tömören fogalmazva 😄)

REALista
Morata tegnap ismét csereként talált be!
Azért nem semmi hogy eddig mind a 4 meccsen betalált...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Jo, azert Carvalho szava se szent 😄D

REAL MADRID

SLICK
"Mit gondol Cristiano szerzõdéshosszabbításáról?
Az elnök mindent megtesz, hogy Cristiano aláírja az új szerzõdését. Ronaldo Madridban akar maradni, és meg fogja újítani a szerzõdését."

Carvalho egy interjú során mondta ezt.
Úgyhogy felesleges további spekuláció ezzel kapcsolatban

LasDen
nem CSAK a pénz számít. ha Cé elmegy, akkor az szeirntem csak a MU-ba lesz, nem ilyen bazári monacoba vagy pezsébe...

tobias88
Barca is bõven profitál és adósságot csökkent ha erre gondolsz. De maradjunk annyiban, hogy ha 100%ot megkapná Ronaldo akkor biztosan Madridban maradna, szóval mégis csak a pénz számít
50 % ból nem enged Perez! Azért mert nem akarja csõdbe juttatni a Madridot 😄 Tudod Jól profitáló intézmény is.

Ellenben más klubokkal, vágod mire gondolok?

horpeti
Ronaldo is biztos a fogához veri a garast. 😄DD

SLICK
nem beszélve arról, hogy ha annyira a pénz motiválná már rég ment volna a pénzes klubokhoz. De mivel tisztában van azzal, hogy a világ legnagyobb és legjobb klubjában van és éppen ezért sokkal több esélye van itt nyerni bármit is, inkább itt maradna. Perezt ismerve meg nem hülye, ilyen pénzügyi kérdésnél minden apró vasat kiszámoltak, hogy mibõl kinek mennyi maradna. Nem hiszem, hogy pont õk nem számoltak volna az egyéb adókkal vagy veszteségekkel 😊

Es, hogy jon most ide a Monaco? Sehogy. Pletyka? Fail!

REAL MADRID

tobias88
Amúgy láttam hogy Madridosok közt sokan nem tudnak egyet s mást Ronaldo szerzõdésújításáról, így ha már kiszámoltam, leírom ide is.

Ez nem így mûködik. Számoljunk bele, hogy 2014 január 1tõl mennyit fog keresni Ronaldo. (Ugyanis változik a dolog)

JELENLEG:
13 milliós kereset + 22 millió reklám
Amibõl lenyúl a Madrid 11et így marad 24 milliója
Amibõl a spanyol állam az adókedvezmény miatt 24%ot levon.
Így marad neki 18.2 millió

AZ ÚJ SZERZÕDÉS: (2014. január 1tõl)
20 milliós kereset + 22 millió reklám
Amibõl lenyúl a Madrid 11et továbbra is így marad 31 milliója (Perez nem enged az 50%ból)
Amibõl a spanyol állam az adókedvezmény megszûnése miatt miatt 56%ot levon.
Így marad neki 13.4 millió, azaz rosszabbul fog keresni

MONACO:
20 milliós kereset + 14-15 millió reklám mert gondolom azért csökkenni fog.
Monaco nem nyúl le semmit így marad 35 milliója
Mivel Monaco adóparadicsom ezért 0%ot von le bizonyos körülmények teljesülése között.
Így marad neki 35 millió.

Szóval Perez hogy is teszi Ronaldot a legjobban fizetett futbalistává? A válasz: sehogyan
miilann04
én mindkettõt olvasom. 😄
amugy én se mondanám h alig vannak hírek a penán, sztem kb ugyanúgy vannak hírek mindkettõn, egyik hírt itt olvasom elõbb, másikat ott, nincs nagy különbség..

realmadrid.alonso.eagles.spurs.