81624
  • SLICK
    azigen vkp poszton Isco és Kaká irányító Casemiro :D

Jesé jobbon... kiváncsi leszek mit alkot
  • Monoton
    Kommentátor milyet csodálkozott a trófeán :DD It's a monster :DDDD Amúgy, teljesen olyan mintha részeg lenne .D
  • SLICK
    thx!
  • Monoton
    Kezdődik a meccs
  • shala
    grp nem nehéz, sima lesz a továbbjutás (elméletileg)
  • Monoton
    Alakul
  • LasDen #77640
    húú valaki nagyon örült neki, hogy a B csoportba került a Galata :D
  • shala
    murinyó már rejszol örömében
  • SLICK
    na a Juventust megjósoltam :D
    El is könyvelhetjük az első vereségeket a BL-ben... Olasz csapatok ellen rendre leszerepelünk... :|
  • LasDen #77637
    még a dortmund kell, hogy igazán jó legyen :D
  • Monoton
    Jol kezdodik :D
  • LasDen #77635
    abban mindenki egyetért, hogy nem ér ennyi pénzt, de eel kell fogadni, hogy ez van. És már nem olyan sérülékeny, mint volt.
  • Monoton
    Na B csoport. B, mint bajnok. :D
  • Shep
    Tényleg jön ez a Bale gyerek? Tuti én vagyok hozzá nem értő, de hol ér ez a srác ennyi pénzt? Ebből az összegből egy normális csapatot lehetett volna venni (kicsit túlzok persze), nem 1 játékost aki a 2. meccsén majd lesérül aztán kihagyja a fél szezont.
  • SLICK
    Na ti kiket vártok a BL csoportba mellénk?

Amit én várnék:
    Real Madrid
    Marseille
    Leverkusen
    Austria Wien

Az elmúlt két évben elég kemény csoportokat kaptunk, kijutna egy könnyebb.
    De szerintem amúgy ezt a csoportot kapjuk:
    Real Madrid
    Juventus/Milan
    Zenit
    Wien/Plzen
  • Monoton
    Depor ellen barátságos.
  • horpeti
    Romaniaban a vendeg szektorban? Parasan hangzik. ;)
  • bacaelit
    Ma milyen meccs lesz? Bajnoki vagy valami barátságos meccs?
  • shala
    Ma BL sorsolás!
    Remélem a román vagy az ausztriai csapatot sorsolják össze a Madriddal, mert akkor lehet menni meccset nézni élőben. -.-
  • LasDen #77627
    most már AVB is elismeri az átigazolást. Mondjuk abban igaza van, hogy Bale jobban is viselkedhetett volna a Spurs-szel.
  • Monoton
    Vagy csak probalja feltornazni a kert fizetest :D
  • SLICK
    Özil kitölti a szerződését, úgy néz ki...
  • Monoton
    https://mobile.twitter.com/barcastuff/status/372409459806449664?screen_name=barcastuff
  • Monoton
    En meg azt olvastam, hogy a parton a koveken csuszott meg :D
  • LasDen #77622
    Az...argentin csatár Capri szigeténél, egy jachton pihente ki a Serie A nyitófordulójának fáradalmait. A...támadó olyan szerencsétlenül ugrott le a hajó pallójáról, hogy megcsúszva arc-, orr- és nyaksérülést is szenvedett.
  • shala
    Hát ha ez igaz áldásom rá. De Özil nem mehet sehová.
  • Monoton
    https://mobile.twitter.com/MickTheGooner/status/371870809096482817
  • LasDen #77619
    Benzema hibája az egész. Ha azt a gólt nem nyúlja le, lehet megszórják őket :D
  • 6unn3r
    Ronaldo tavaly is előszeretettel húzódott fel éknek, de ezt nyilatkozta is Carlo, hogy CR ugyanolyan szabad mozgást kap, mint eddig. Görcsösen játszott, mert gólt akart rúgni és mint az előző fordulóban, most se jött össze semmi neki. Bár múlthéten azért közelebb állt a gólszerzéshez, most meg szokatlanul sokat bénázott. Majd ha gólt lő, akkor feloldódik kicsit. Reméljük minél hamarabb.
  • SLICK
    oké ezek a játékosok profik, több helyen is képesek játszani... Viszont mindenkinek megvan az a posztja ahol a legjobbat tudja nyújtani, máshol meg kevésbé...
    Ha valaki nem a saját posztján van ráadásul gyengén is játszik, akkor ott azért már nem erőltetném tovább a dolgot, muszáj átdolgozni a taktikát és az adott játékost a helyén játszatni. Ritka az ha valaki tényleg beválik egy kényszer megoldásban is... most hogy ne menjek messzire pl: a Barcánál Mascherano középső védőkénti játszatása.
  • horpeti
    Ja és még annyit, hogy azért a spanyol bajnokságban bőven belefér ez a fajta játék, látod, lehet hozni a meccset ennyi hibával is. Nem annyira erős a bajnokság. :P
    Mondjuk igen, a BL-ben ennél sokkal gólveszélyesebb játék kell. Remélhetőleg összeáll. Ha nem, akkor a Mourinho féle célfutball utáni parádés játék nem hoz sikert, majd meglátjuk.
    Remélhetőleg az öltözőben sincs gond, meg sértődés az újfajta felfogással. Az is kell, hogy a játékosoknak passzoljon a játék. Szerintem max. Ronaldonak nem tetszik ez a sokpasszos játék, a többieknek biztos (meg talán Di Mariának, hogy futás helyett passzolnia kell). De ő is jó volt most, jobb volt igy, mint amikor csinált 25 kamu beadást.

Na majd folyt. köv. jó éjt.
  • horpeti
    Abban egyet értünk, hogy ez "nagyon szezon eleji forma". De számomra mégis örömteli, hogy a 3 pont megvan, az irányvonal tetszik, az új játékosok szimpatikusak, biztos hogy lesz ennél még jobb forma is, meg amikor jobban bejönnek a csiki csukik (tiki takák).
  • horpeti
    Már vártam, hogy milyen vészmadár dolgokat irsz. :D
    Nekem speciel tetszett a Madrid játéka, attól függetlenül, hogy ebben a tipusu játékban nagyon benne van a hibalehetőség, és ahogy látszik, egyelőre még van mit olajozódnia a csapatnak. A Barca ebben azért jobb.
    De azért jobb, mintha lassabban menne a játék, és mindenki egyénileg próbálná megoldani (lehet azzal eredményesebb lenne a csapat :D).
    Ronaldonak lehet nem fekszik az, hogy nem rá megy ki a figura, kevesebb szerephez jut (lehet azért nem is jön formába?). Minden esetre sokszor volt középcsatár pozicióban, tehát ha formába jön és kapja a labdát (és ebben a felfogásban kapja), akkor azért majd lőhet gólokat, és nem csak oldalról betolva.
  • SLICK
    sztem Carlo veszte az lesz hogy görcsösen akarna majd szép játékot játszatni a csapattal, de a nagy akarásnak nyögés lesz a vége... Bár ne így legyen.
    Cét amúgy nem értem, hogy lehetett ennyire gyenge? Egyszerűen nem képes azt játszani amit tavaly meg azelőtt. Szabadrúgásairól nem is beszélek...
    Marcelo is ritkán bénázott ennyit 1 félidő alatt. Valami nagyon nincs rendben még a csapatnál..
  • LasDen #77612
    oké, ez még csak 2 meccs, de nem igazán érzem azt az átütő erőt a csapatban...
  • 6unn3r
    Dehogynem...
    Puszi a bírónak, hogy még 0-1. Megérdemelné a Granada az X-et. Nem feltétlen azért, mert olyan jók, viszont a Madrid borzasztó gyenge. Ilyen kvalitású játékosokkal...Isco, Özil, Di Maria, Ronaldo, Benzema, Modric egyszerre a pályán és semmi elképzelés, semmi extra.
  • SLICK
    Iker nevét skandálták elég szépen
  • LasDen #77609
    ez nem volt 11-es?
  • SLICK
    Özil arcáról minden kiolvasható volt... Sztem lelép ő is végül...
  • Monoton
    Na a szerencsétlen Calderon :DDDDD