Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Végülis Jesé is új, mégha a Castillából is jött fel 😄
Szerintem lehet jön Isco, Cavani - Lewa kettõsbõl valaki (vagy lehet mindkettõ), Gündogan - Kondogbia kettõsbõl valaki.
Meg ha netán van igazságalapja annak, hogy Mou nem számol a Chelseanél a spanyolokkal, lehet Mata is jön majd, de ez csak az én véleményem.
REAL MADRID
REAL MADRID
szóval ott olyan játékosokat igazoltam, akiket szivesen látnék élõben is 😄
bár nem láttam, hogy olyan jó lenne a srác, de egyrészt a poszt velejárója, meg csak 1 meccs volt. de ha azt mondjátok jó...én elhiszem 😄
REAL MADRID
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ha Benzemához kerül a labda, akkor egybõl elfog a kín, hogy most mi lesz, és reménykedem, hogy jól adja tovább. 😄D
Nekem ennyi a kívánalmam, és máris sokkal jobb hangulattal nézem a meccseket. 😄
nincs más minõségi csatár akit olcsón el lehetne hozni. Falcao ugye Monacoba ment, Aguero hosszabbított. Cavani vagy Lewa jöhet szóba vagy mindkettõ és akkor lehetne nyomatni a két csatáros rendszert...
És szerintetek kit hozna ide a Real Madrid, ha Cavanit nem sikerül megszerezni? Én többet adok a ti okfejtésetekre, mint az újságokéra. 😄DD
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
REAL MADRID
Az AS szerint amennyiben a Real Madridnak nem sikerül tetõ alá hozni a Cavani transzfert, abban az esetben Gómez válik a fõ célponttá, hogy a minden bizonnyal távozó Higuaínt pótolják. A Bayern München új edzõje, Guardiola nem számol a támadóval.
REAL MADRID
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
óóó hogy rohadna már meg ez a Mendes.
szar idénye volt idén. és? még így is a legjobbak között volt....