Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balyy
Sokkal közelebb voltunk a gyõzelemhez mint h kikapjunk! Sõt igazábõl meglepõ h nem nyertünk!
Cannavaro meg elég kaka! De legalább a szélen nincs gond! ott stabil a védelem! Jobb oldalon mindenképp!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

RaulwakY
ja mellesleg DJ BP igazad van teljes mértékben!!!!

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

RaulwakY
nekem gyászos ez a 0-0 de azért örülök h nem kaptunk ki😊

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Rockynhooo
Heinze játékával én is megvok elégedve, sokkal rosszabbra számítottam!
Cannatol meg már lassan összesírom magam :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

miilann
hétvégén a sport2 adja a meccset? <#wow3>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Cannavaro, mostmár azt mondom, takarodjon a kezdõbõl... 3 idióta hibája volt, csak abból volt helyzete az ellnfélnek + R. Bravo lövése.
Egyszerûen elképeztõ hibákat vét, a fizikai képességeivel semmi gond, de szinte mindig rossz megoldást választ, Heinze is jobb nála...
Remélem Pepe jó lesz, Canna-nak meg nem lesz bérelt helye, nyáron meg kirúgni a fenébe. Tavaly nyáron ennél jobb védõ nem létezett a piacon, erre befürdünk, ez már vicc.
Már kezdett jó lenni, erre megint ilyen sz*r. Bocs ha valaki másképp gondolja, ez van

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Menyus489
Tényleg nem játszott rosszul belsõ védõként sem, volt egy necces hazaadása fejjel ami elõtt nem nézett körül, de általában alapvonalnál ki tudott harcolni szabadrúgást, meg lelkesen is játszott.
Robinhonak is voltak nagy pillanatai, de õ se volt ma szerencsés. Balboa meg Saviola gyakorlatilag ki se tudtak bontakozni, bár még Balboa csinálta a többet, egyszer jó hátul is kavargott, kicsit próbálta Raúlt és Robinho-t ötvözni XD

Bátor fiú...

hunbasser
:| nem hittem volna,hogy ennyire jól állunk 😄 még lesz egy meccs otthon a Lazioval,ha azt megnyerjük,akkor megvan a továbbjutás.és még lesz egy meccs Brémában,ott jó lenne x-elni.

ReaL MaDRid x siempre

Menyus489

1. Real Madrid 4 2 2 0 8-5 8
2. Olympiacos 4 1 2 1 6-6 5
3. Lazio 4 1 2 1 6-6 5
4. Bremen 4 1 0 3 5-8 3

Bátor fiú...

hunbasser
te mit mondasz Heinze játékáról?ahogy én láttam elég jól játszott.

egyébként Higuaín tesója is beállt a Liverpool-Besiktas meccsen a 62.perc környékén(természetesen Besiktas színekben),aki nem látta a meccset,de még szeretné,az ezt ne olvassa el
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szegényeket jól megszórták :S 8-0.

Frederico Higuaín

ReaL MaDRid x siempre

Menyus489
Sikerült az elmúlt 3 meccset élõben megnézni, de felesleges itt most részleteznem, korábban már szépen ki lett fejtve minden a meccsekrõl, csak errõl nem még 😊
Kezdik a meccsek felvenni az alaphangulatomat, múlt héten szupi volt a hangulatom a Valencia ellen, 1-5, utána Sevilla elleni meccs napja kész katasztrófa volt, a meccs is, most meg olyan so-so hangulatom van, de azért optimista valamennyire, így igazából 0-1 lett volna a hangulatfüggõ eredmény, dehát senki se tökéletes XD
Összefoglalót most adják hosszan 45 percben kb vagy nemtudom. Tényleg jobban játszottunk náluk, voltak nagyon szép megoldások, de tipikusan az a meccs, amikor semmi nem jön össze. Talán az elõzõ meccs miatti önbizalomhiány, vagy akár a hazai szurkolók nagy lelkesedése is okozhatta ezt, de ezt nem tudhatjuk.
Gago tényleg egyre jobb, Cannavaro hajmeresztõ dolgokra képes, Ramos nagyon teknikás az látszott most is, Fáni meg ha belövi azt az emelést... Dehát nem lõtte be, és nem is cserélném el szívesen mondjuk egy December 23-án a Barca ellen pont becsorgó nyertes lövésére 😄

Bátor fiú...

hunbasser
jó,persze ezen a képen kicsit elkéstem,de a lényegen nem változtat,mert akkor még picit tán hátrébb is volt a két támadó.

ReaL MaDRid x siempre

Balyy
(3.-4.)Sneijder az elõtt a lövés elõtt nagyot kényszerítõzött vkivel talán RvN-nel!
(5.) Robinho ott meg 2 védõt is megnyalatott!
Összeségébe megérdemeltük volna a gyõzelmet! Jobbak voltunk mindkét félidõbe a 2.ba meg fõleg!
Vki rakjon már egy csoport állást plííz!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

hunbasser
ez meg szerintem simán egyvonal

az elsõ félidõben még volt egy olyan eset,ahol azt hiszem Marcelo meglépett,az még csak egyvonal sem volt,mégis befújta a játékvezetõ,pedig gól lett volna...és a 2.félidõben volt még egy kétes szituáció,amire simán mondhatnánk,hogy egyvonal volt.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
na,ezeket csak linkelem inkább,mert együtt 8 mb lenne.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
láttátok azt a szép passzát?

mindjárt dobok még pár gif-et,sajnos az összefoglalót már nem adták,szóval azt nem tudtam felvenni.

egyébként jobbak voltunk,megérdemelt lett volna egy 0-1.csak sajnos sokat totojáztunk a 16-oson belül :\

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
nézzük optimistán a dolgokat:3 nagyon nehéz meccs.mindhárom idegenben,ebbõl 4 pont.jó ez...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Csabesz6
nah 0-0

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Robinho14
gago egyre jobb 😄 meg suszti balboának elég sok lehetõsége ad mostanában .szerintem uraljuk a járékot😄

hunbasser
Ramos elintézte Raul Bravot 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
egész jól játszunk,eddig nekünk voltak nagyobb helyzeteink,az Olympiakosz csak egy-két lövésig jutott el,de Casillasnak egyszer sem kellett eddig védenie.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
na,itt a kapufa mégegyszer:

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
<#worship>

a játék képe milyen?jól játszunk?védelem?lottószámok? 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser

(sajnos már csak ezt tudtam elkapni,egyébként Raúl fejelte rá,ha jól emlékszem)

ennél is már csak a végét kaptam el :\

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Mekkora kapufa már...ráadásul nem is az elsõ...:S

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hunbasser
szedd le a SopCast nevû progit,keresd meg a 14249-es számú csatornát,várj,amíg pufferel,utána már nézheted is a meccset.

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Nálam a live csak bufferingel megállás nélkül...:d

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Csabesz6
pont azt akartam kiprobalni ,hátha jobb, szebb😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Oncsi
Jo szurkolást én megvárom viasatot ott izgulok😄😄 streamhez sajnos nem értek😄😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

hunbasser
pont ezt akartam írni én is,nekem is nagyon tetszik

ReaL MaDRid x siempre

Csabesz6
zsir ez a zöld cucc a 3.számu mezen😊

eZo
nagyon jól néz ki ez a mez !!!

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

hunbasser
de a Live sokkal jobb.jó kis espn-es adás,és nem is olyan sötét,mint a másik.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nekem sopcasten a Koorán bejött.sok sikert a streamet beüzemelõknek és a csapatnak is 😛

ReaL MaDRid x siempre

Robinho14
szerintem 4-0 az olympiakosznak😄

banok
magyarországon fogható tv nem közvetíti a meccset.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Csabesz6

Csabesz6
szintugy

LasDen
2-1 a hazaiaknak......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Törölt felhasználó
Sajnálom 😞
kösz
nem

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

mondjuk vannak más jó meccsek is 😊 Szóval érthetõ, hogy a Bremenen kívül nem volt másik

Törölt felhasználó
Azt tudja valaki, hogy melyik adó közvetíti a meccset? Én nem találtamsehol sem. Lehet nem is közvetítik?
hunbasser
mindenki írogatja itt,hogy gyõzni fogunk 0-1-re meg 1-2-re smiley nélkül,te meg nagy optimistán "sztem X-elünk 😊" 😄DD

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
sztem X-elünk 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

zaki
1-2

hunbasser
olyan rossz látni megint,hogy "20:45, tv: ?"

jól emlékszem arra,hogy eddig minden bl meccsünket streamen kellett néznünk?(vagy talán a Bremen elleni meccset néztük tv-n)

ReaL MaDRid x siempre

1-2

!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)

hunbasser
0-1(csak nehogy pofára essünk :S)

ReaL MaDRid x siempre

kössz

!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)