Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja jó oké

!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)

miilann
még jó hogy kinn van a bannerban
(igen.de olympiakosz-real m)

btw,tippek?
sztem 1-2 :]

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

ma lesz a madrid olympiakosz?

!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)

hunbasser
osztom,tényleg jogos.

ReaL MaDRid x siempre

mi van itt?
kapjunk már ki becsülettel, és el lehet felejteni

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

A Katalán Játékvezetõi Testület tagjai szeretnék elérni, hogy hétvégi kijelentései miatt valamilyen formában büntessék meg a Real Madrid vezetõedzõjét, Bernardo Schustert.

Sajnos ez jogos, ilyet nem kellett volna mondania...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

szánalmas

hunbasser
úristen...

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
yo lett vna egy kis box foci után, 2az1ben!

Remélem Arjen az El Classicora 100%-os lesz, és bomba formában , és Sneijdertöl is ezt várom 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
Egészen megdöbbentõ videó felvétel került a La Sexta nevû spanyol tévés társaság birtokába. Az anyag leleplezi a Real Madrid sportigazgatóját, Predrag Mijatovicot, és a Sevilla játékosának, Poulsennek az ügynökét, Bayrom Tutumlut, amint épp egymásnak esnek a spanyol televíziós csatorna kamerái elõtt, s nem épp kedveskedõ szavakat vágnak egymás fejéhez.

A Sevilla-Real Madrid mérkõzést követõen Predrag Mijatovic egy félmondat erejéig Bayrom Tutumlu felé fordult, s megjegyezte Tutumlu "védencével" kapcsolatban, hogy "szánalmas amit a játékosod mûvelt." Ezt követõen természetesen nem késhetett a viszontválasz sem, Poulsen ügynöke ugyanis visszaszólt a Real Madrid sportigazgatójának. "Az a szánalmas amit Te mûvelsz!" - mondta feldúltan Tutumlu, miután állítólag valamivel meg is fenyegette a montenegrói születésû egykori gólvágót.

Mijatovic mindenesetre nem hagyta magát, s hasonlóan a játékos ügynökhöz, õ sem hagyta szó nélkül "vitapartnere" megynyilatkozását. "Jaj de félek, jaj de félek, nagyon félek tõled!" - mondta Predrag Mijatovic, amivel tulajdonképpen le is zárult ez a kisebbfajta affér, a két személy között.

Höhöh lol 😄
Azért az végülis igaz hosz szánalmas amit Pedja csinál....és nem erre a dologra gondolok....

Amúgy meg PEdjanak nem ke félnie az ilyen fenyegetésektõl.....maffiózó bázzeg.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Robinho14
görögországba már megy a többiekkel😄 remélem nem a lelátóra😄

hunbasser
tehát még cirka 2 hétig sérült lesz.viszont Pepe lassan jöhetne,mert a védelem egy katasztrófa.

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
ha jól emlékszem 4-5 hét 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
Robben egy életre kidõlt? vagy mit beszélnek mikorra jön rendbe? :\

hunbasser
az durva lenne,ha 4 pont elõnnyel sikerülne megverni a barcát(nagyon kis esélyt látok rá),és 7 pontra növelnénk az elõnyünket.onnantól kezdve már csak a saját meccseinkkel kellene foglalkozni,és azért a top 5-ön kívül lévõket oda-vissza verni kéne(legalábbis jó lenne)

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
Az Olympiakos elleni mérkõzésre készülõ keret
Kapusok: Casillas és Codina.
Védõk: Sergio Ramos, Marcelo, Heinze, Pepe, Cannavaro, és Torres.
Középpályás: Gago, Drenthe, Balboa, Sneijder, Robinho, és Diarra.
Csatárok: Soldado, Saviola, Baptista, Van Nistelrooy és Raúl.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Robinho14
szerintem a barca ellen amugy se ugy álnánk hozzá😊 ha meg nyertük volna a bajnokságot akkor is gyözelemre játszanánk a barca ellen

REALista
Ha hoznánk mind az 5 meccset akkor szerintem az El Clásico ellõt lenne egy 3-4 pont elõnyünk a Barcával szemben bár lehet hogy jobb játékot produkálnánk ha maradna ez az 1 pont elõny mert akkor nem úgy állnánk hozzá, hogy ha kikapunk akkor is elsõk maradunk...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Oncsi
Tgenap néztem Bilbao meccsét Recre ellen !!! hááát én nem mondom ,hogy biztos Madrid gyõzelem !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Következõ meccsek:

Mallorca (H)
Murcia (V)
Racing (H)
Bilbao (V)
Osasuna (H)
Barcelona (V)

Nem állunk rosszul sztem, hozható meccsek, persze utolsó kivételével 😊
Csak az aggaszt, amint agresszíven letámadnak minket, megáll a játék, ez volt a Valladolid, Espanyol, Sevilla ellen is, mondjuk Sevilla ellen pariban voltunk a gólig, szóval itt valami pszichés dolog is lehet, magabiztosság eltûnése, nem mernek vállalkozni, mozogni a pályán

hunbasser
ha az atletico nyert volna,akkor õk lennének lemaradva 2 ponttal,igazából az x lett volna a legjobb.nem baj,legalább kikapott az atletico >😉

ReaL MaDRid x siempre

ejj, villarreal 89. percen módosította eredményét, így 4:3-ra nyert. ha x-eltek volna...
Bár jobb hogy õk nyertek, mint az Atletico sztem, jobbnak tûnnek

há persze<#eljen>

itt erre nem fog sor kerülni.

robotnyk
egyben biztos lehetsz, nem Schuster lesz az az edzõ. Capello lehetett volna - talán. de sajnos ilyen a vezetõség. ami azt illeti, nem csak ez. Perez profi üzletember volt, de olyanokba szólt bele, amibe nem lett volna szabad. Sanz egy idióta despota volt, aki miközben majdnem csõdbe vitte a klubot, azzal foglalkozott, hogy a fiacskája miért nem játszik. Calderonék meg példái annak, hogy mi történik akkor, ha a hülyeség, és a hozzánemértés lelkesedéssel és szorgalommal párosul.
Rockynhooo
én nem vok elégedetlen... csak legyen már az mint a MU-nál, egy csapat +bõvítgetni, +egy edzõ, éveken át...!

Capello irányitása alatt, november fele jobban be voltunk tojva mint most. Ja a stilusa is igazábol a bajnokság vége fele látszott meg igazán. Persze értem én az edzõi támadásokat, könnyebb lenne elküldeni egy edzõt mint 11 játékost. Mi szurkolok örök elégedetlenek maradun, ezt senki nem tudja kiverni a fejünkbõl. Edzõi stilus? Talán jo pár év is kell neki, ha egyáltalán itt tud maradni.

hunbasser
vicces,hogy pont egy olyan beszél,aki saját magát is katalánnak vallja...

nekem vhogy nagyon nem jön be Schuster stílusa,Capello legalább tudott örülni,de õ...persze,ne várjuk el egy olyantól,aki játékoskorában is Rolls Royce-szal járt edzésre :\

ReaL MaDRid x siempre

RaulwakY
szó szerint:S

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Én is ugyvélem hogy bennevolt a biro a meccsben, nem is kicsit, de azon semmit nem változtat, hogy pocsékul játszottunk.

miilann
megtörtént az elsõ frissítés :-o

amugy ha bármi elírás van most/máskor akkor jelezzétek és amint tudom átírom.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

RaulwakY
pontosan! - de meglehet érteni Schustert is mert a Real Madrid még a mai napig nem az igazi!(játékában persze, az eredményességgel annyira nincs nagy baj) "egyszer mindenki mondhat ezt-azt"-majd a következõ fordulóban javítunk😄

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

"A játékvezetõ katalán? Nem szükséges többet mondani..." - mondta Bernardo Schuster a mérkõzés után.

Ejnye ezt nem kéne Suszti, ritka szar volt a játék képe, nem kéne nevetségessé is tenni minket...

hát, hát...
Az a 2 gól jól megfogott minket (mondjuk azt se kellett volna elbénáznunk), nem csoda, de azért ennyire, hogy kapuig nem jutunk el szinte, azért ezt nem értem. Pl. emberhátrány meg se látszott, ugyanolyan szarok voltunk.

Viszont ezt a Dani Alvest ide ne hozzák, ilyen toporzékoló f*szkalapra ráférne néha a meccs közbeni zuhanyozás... Nálam 3 ilyen kisebb kiakadása érne sárgát...

franc0
nana, nézd meg a tabellát. ha az Atletico nyer hg leszek a tudodhol 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

LasDen
érdekes....ezt a meccset én most totál leszarom....😄 Nagyon nem tud most érdekelni, hogy vereség.....(lehet hogy má lelkiekben a holnapira készülök)

hunbasser
holnap atletico madrid-villareal,ott jó lenne egy x,és barca-betis(17.hely),ott meg jó lenne egy vendég gyõzelem <#bohoc>

egyébként nem tudom most mit néztünk...állítólag futballnak hívják.a védelem sehol sem volt,örüljünk,hogy kettõvel megúsztuk...

ReaL MaDRid x siempre

Maga azért volt rossz ez a meccs mert nagyon rosszul játszottunk, és a Biro se volt a toppon, nagyon szétfujta a meccset, na meg a kommentár, hát remélem belefullad abba az italba amit a meccs után iszik.

Ezeknek az összessége nagyon elkeserit

ProGabe
na ezt a meccset nekünk szurkolóknak gyorsan el kell felejteni.nagyon enervált volt a csapat,4 nap alatt 2 rangadó,mind2 idegenben (külön köszönet érte a ligának -.-),ez kevés csapatnak menne jobban
holnap lehet imádkozni egy betis pontlopásért

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REALista
Látszott rajta hogy akart és ez a 2. félidõben nem sok játékosról mondható el...😞

Mit csinált robinho ami értékelhetõ? mert egy csele se jött be, állandoan leszerelték, az igaz hogy soakt futott.

kommentátornak szolt

REALista
Hát az a 2. félidõ siralmas volt.Egyedül Robinho és Marcelo teljesítménye értékelhetõ...

Ha egy csapat rosszul játszik az nagyon nehéz, még téged halgatni mellé, az maga a rémálom

hála istennek

Balboat meg tanitsátog meg passzolni

robinho hagyuk má

mrzoltan
Ritka szar meccs,ezt kár volt leadni...
LOL a csapatunk nem kicsit

há persze én meg lehalkitom a tv-t