Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Az nem ugyanaz. Ennyi erõvel RC is spanyol.

hunbasser
no,hát akkor remélem,hogy a következõ 11 játékos lép pályára: Casillas,Marcelo,Heinze,Pepe,Ramos,Robinho,Gago,Diarra,Higuaín,Raúl,RvN.

Drenthe szvsz nincs vmi kirobbanó formában most,Sneijder szintén(bár nála nem lehet tudni,lehet,hogy a következõ meccsen meg lõ 2 gólt 😄 szóval elég lenne egy vkp is,és akkor Raúl mögé bemehetne Sneijder,vkp meg Diarra maradna)

és jó lenne,ha a találkozón pályára lépne még Saviola és Pista is a 2.félidõben.

mindjárt fel is hívom Schustert.

ReaL MaDRid x siempre

miilann
akkor bocs -.-'

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

LasDen
15:05 - A Real Madrid Mallorca elleni kerete: Casillas, Codina; Torres, Marcelo, Heinze, Pepe, Cannavaro, Metzelder; Gago, Diarra, Raúl, Sneijder, Drenthe, Robinho; Van Nistelrooy, Saviola, Baptista, Higuaín.

Kimaradt Dudek, Salgado, Balboa, Soldado technikai döntés értelmében, Guti és Ramos eltiltás okán, Robben pedig még nem 100 százalékos.

Höhö....Balboa megszívta most 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
augusztus óta 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
kettõs állampolgár

ReaL MaDRid x siempre

miilann
~24 éve

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

zaki
Pepe mióta portugál? :o

hunbasser
😄DDdddddd

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
ehh.kicsit furcsa és nagyon durva lenne,ha a vezetõség is így állna hozzá a dolgokhoz nem?élükön Schustival:

"ugyan fiúk,egy kis verekedés mit számít.amúgy is a másik irányba néztem éppen.na,nesztek itt van egy labda,inkább ezzel játszatok,büdös kölkök.aztán vasárnap nyerni ám a májor,malõr,õõ,az ellenfél ellen!
te,izé,hogy is hívnak.ja igen,Soldado!hozzál már nekem egy bajor virslit egy méter sörikével léccike!"<#idiota>

bocs,de elgurult a gyógyszer mikor megláttam ezeket a képeket:

az a bajusz!<#gonosz1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
az biztos 😄DD ezután Pepe Clubber Lang módjára fogja mondogatni,hogy "Megdöglesz Balboa!" meg hogy "Kicsinállak Balboa"

(gyk:Rocky III-bõl idéztem)

ReaL MaDRid x siempre

Nem a csapathoz tartozik Balboa & Pepe ?

Robinho14
te nem lampard 99 testvére vagy?😄

Rockynhooo
elnézést , a kollegáim nevében is!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

azért szerintem nem ennek kéne lenni a témának<#oooo>hanem az eredményeknek!és a csapatról kéne beszélgetni,nem a bunyóról<#vigyor5>
Oncsi
<#nyes><#nyes><#nyes>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

ProGabe
persze hogy Balboa nyert!és ezek szerint az elsõ menetben!a lábmunkályát azért megnéztem volna 😊 a Marca szerint jobb horog volt,nem bal egyenes!

szerintem ezek után a büdös életben nem mossa le magáról a Rocky becenevet 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
11:13 - A Balboa és Pepe közti verekedésrõl annyit tudni még, hogy az afrikai jött ki jobban a dologból: egy bal egyenes után felszakadt a portugál bekk arcbõre. Valószínûleg mindkettõjük magaviselete fegyelmi szankciókat fog maga után vonni, fõleg a Viselkedési Kódex pár hete történt bevezetése után.

8:43 - Robinho ügynöke elárulta Mijatovicnak, hogy a kis brazil a Real Madridból szeretne visszavonulni.

8:40 - A Real Madrid nem használhatja a La Saeta gépét. A Királyi gárda éjszakára marad Brémában, amire példa csak a legutóbbi három BL-gyõzelem után volt.

Micsoda hírek 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Balyy
Õ az új Gravesen! <#idiota>

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

A mai edzés közben dulakodás alakult ki Javier Balboa és Pepe között.

Pepe, ejj...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

http://www.madridista.hu/eumadridista/hu/index.php?oldal=hirek&mode=olvas&id=4593

BUDA > miskolc.

LasDen
17:45 - Sneijder: "Nekem nem kell pszichológus!"

És ki mondta hogy neked ke, he?
Nem kell félni nem gyógyítanak meg........

Csabesz6
.....és kiderülne hogy a szerzõdés egyik pontja világosan kimondja hogy ne játszhat a Real Madrid ellen:-P

tudom nála ilyenröl szó sincs😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Rockynhooo
az meglehet 😊 és mondjuk rúgna egy olyan izom szabadrúgás golt mint volt szokása 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hunbasser
Higuaín-Ramos vs. RC meccs lenne az ott a jobb oldalon 😊

érdekes lenne az a meccs.RC-t láthatnánk a Real Madrid ellen játszani :o kicsit fura lenne nekem 😊

ReaL MaDRid x siempre

Ramos-RC harc? 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
RC szétsz*patná a jobboldalt ^^ mondom 😊

ReaL MaDRid x siempre

ha elsõ helyen jutnánk tovább a BL-ben, még a Fenerbahce-t is kikaphatjuk RC-vel 😊 Én örülnék neki, de furcsa lenne nagyon 😊

LOL Hogy is van ez?

Csabesz6
cannavaro a baj.méghozzá nem is kicsi:|

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

mi a baj??<#wilting><#wilting>
óó jézus isten...

Csabesz6
<#oooo>owned

hát igen!azert Sergio Ramos az egyik legjobb madridista!!!!
HALA MADRID!!
politika

REAL MADRID

Balyy
20:35 - Fabio Cannavaro a tavalyihoz hasonlóan idén is bekerült a FIFPro álomcsapatába. Sergio Ramos és Ruud van Nistelroooy pedig a legjobb 55 játékos között szerepel.

Világosítsatok fel h most ez a 2006-2007-es idény? Mert akkor canna még az 55be se való! :S

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

hunbasser
😄DDDDddddddddddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

fradiban még kezdõ is lehetne <#eplus2>

REAL MADRID

RaulwakY
😊

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

azért nem rossz Cannavaro!<#hehe>
<#buck>
Robinho14
pedig finoman irtam😄😄😄

Sziasztok!cannavarot nem szeretitek??nekem sem a kedvenc játékosom a madridban!a helyén nyugodtan kezdhetne a metzelder-heinze kettõs!nem??ti hogy gondoljátok??😊
Csabesz6
😄DDDDDDDDDddd
ezen beszartam.és milyen igaz😄!

#32319: szevaz-_-

robotnyk
bár én is jót röhögtem, de ne személyeskedjünk. 😊
😄DDDDDDD

REAL MADRID

mert a juveban es a vb n jo volt

REAL MADRID

Cannavaro szar? akkor miért kapott arany-labdát?

Hello!Hala Madrid!
Csabesz6
ahogy mondjátok.Canna játékának a minõsége az emberi fekáliára hajaz.