Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
En jobban orulok neki, mint Josenak. A portugal szerintem meghulyult az utolso idenyere.
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
REAL MADRID
I met God. She's black
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

REAL MADRID

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
csakfociról szedtem
I met God. She's black
REAL MADRID
REAL MADRID
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
Komolyan Te már akkora faszságokat mondasz mint Szücsy. Vagy szándékosan akarsz kipontozódni Te is?
REAL MADRID
Mert attól tartok, hogy ha most tényleg igazolnak valami nevesebb játékost, akkor mellette Jesé nem fog tudni rendesen kibontakozni, nem kap rendesen játéklehetõséget és akkor ott vagyunk hogy egy tényleg normális klasszis játékost tudnánk kinevelni, de elbasszuk azzal, hogy egy Bale-t vagy valakit odavisznek. Ha esetleg di María maradna, akkor mellette Jesé ugyanúgy tudna sokat játszani, így akkor nem is kéne oda venni senkit, mert van még minõségi játékos azon a poszton.
REAL MADRID
REAL MADRID
Viszont azzal a kijelentésemmel semmiképpen nem akartam Jovetic érdemeibõl, képességeibõl bármennyit is levonni. Szimplán aktív Madridos nézõként Higany játékával, képességeivel naprakész vagyok és így talán érthetõ, hogy inkább õt preferálnám az Arsenalban, mint Joveticet. Ez viszont nem zárná ki azt az eshetõséget, hogy Jovetic igazoltatásával is jól járnánk. De ez már másik topicba való.<#wink>#wink>
Sajnos mi nem becsültük meg <#rinya>#rinya>
REAL MADRID
ABV meg lenyilatkozta, hogy megígérte neki az elnök, hogy Bale marad náuk.
REAL MADRID
REAL MADRID
Real Madrid-Barcelona 79-71
éljen, éljen.<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
gratula nekik. legalább õk nyertek valamit idén...
REAL MADRID
REAL MADRID