Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, mintha lenne elérhetõ jobb választás.

REAL MADRID

SLICK
nem beteges ez, csupán nem látom azt, hogy ez jó lenne a csapatnak, hogy õ lett kinevezve. Elõrelépés nem lesz úgysem.

Rockynhooo
Hogy lehet ilyet kívánni a saját csapatodnak? 😄DDD EZ már beteges... Még az esélyt se adod meg neki mert nem szereted a karaktert. "Remélem nem nyer semmit" 😄DD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Bujj EL 😄

En jobban orulok neki, mint Josenak. A portugal szerintem meghulyult az utolso idenyere.

REAL MADRID

SLICK
én nem várok mást csak bajnokságot meg spanyol kupát. Mivel a Barca hanyatló félben van, így csak ezek a reálisok... Vele álmodni se merjen senki BL-rõl. Remélem elsõ évben nem nyer semmit és menesztik.

LasDen
mehet a bannerba...vagy csak játékosok?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem meglepett 😮

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

<#mf2>

REAL MADRID

Carlo hivatalos!

REAL MADRID

Rockynhooo
Ancelotti hivatalos!

szabii98
Florentino Pérez: "Isco Spanyolország egyik legjobb játékosa. Az edzõi stáb hisz abban, hogy elég jó a Real Madrid-ba. Tudom, hogy izgatott az érkezése miatt. Ugyanez a helyzet velem. Ha minden rendben megy, akkor hamarosan bejelenthetjük a leigazolását, természetesen az edzõ után."

I met God. She's black

Smithie
"sprintelek a vízbe" <#idiota>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

A képrõl az jön le, mintha repülni tanulna! 😄

Modric most tanul úszni 😄

REAL MADRID

horpeti
Jo volt igen. Es Neymar is kiraly. Sokat erosodhet vele a Barca,sok bolyaszeru spanyol vedok kozott cikazni fog😊

ProGabe
Marcelo úgy látom formában van

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szabii98
'Aurelio De Laurentiis, a Napoli tulajdonosa elárulta: a Manchester City nem tudta kifizetni Edinson Cavani 63 millió eurós kivásárlási árát. Az elnök szerint természetes az érdeklõdés az uruguayi csatár iránt (a Bayernt, a Barcelonát, a Realt és a Monacót is megemlítette), de ragaszkodnak a kiváló játékoshoz, akinek még 4 évig szól a szerzõdése.'

csakfociról szedtem

I met God. She's black

REAL MADRID

Nem, meggondoltam magam. Elõtte biztos csak a meleg ártott meg nekem, de azóta bekapcsoltam a ventillátort!

SLICK
Szándékosan trollkodsz?

Silva elférne, egy igazi világklasszis!

LasDen
azért nem kell ezt túl dimenzionálni....😄

SLICK
<#worship>
mondom nem kell ide senki szélre

Jese mar a 2. goljat lovi az USA-nak <#smile>

REAL MADRID

LasDen
98%

6unn3r
Elvileg Laurent Blanc két évre aláírt a PSG-hez. Jöhet végre Ancelotti?

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

engem ezért fizetnek

Rockynhooo
<#zavart1><#idiota>

Jó akkor hozzuk el õt is, aztán köv szezon végén meg majd midnenki könyörög, hogy adjuk már el <#wow3>

SLICK
nyilván a BL csoportkörben Real - City meccsen azért tapsolták meg Silvát mert szarul játszott...

Komolyan Te már akkora faszságokat mondasz mint Szücsy. Vagy szándékosan akarsz kipontozódni Te is?

Silva is egy szar. Azért nem játszik nálunk mert szar. Villa-t meg anno még a Barca elõtt el kellett volna hozni, szerintem nálunk jól tudna játszani.

LasDen
valamit keversz 😄 Villa nem ér lófaszt se, Silva meg igen....beszélsz fasságokat 😄

szóval engem lehurrogtok mert megemlítem Villa nevét csatárposztra, de azért egy Silva-t hoznátok. ügyi 😄

Elõttem az argentin "belevezetem a labdát a védõbe" szélsõ már leszerepelt. 😄

REAL MADRID

Rockynhooo
Meg azért Di Maria is megérdemelne még egy szezont.

SLICK
Vagy Silvát, ha mindenképp akarnak hozni valami nevest, de most azon vagyok, hogy Jesét lehetne folyamatosan kezdetni ott.
Mert attól tartok, hogy ha most tényleg igazolnak valami nevesebb játékost, akkor mellette Jesé nem fog tudni rendesen kibontakozni, nem kap rendesen játéklehetõséget és akkor ott vagyunk hogy egy tényleg normális klasszis játékost tudnánk kinevelni, de elbasszuk azzal, hogy egy Bale-t vagy valakit odavisznek. Ha esetleg di María maradna, akkor mellette Jesé ugyanúgy tudna sokat játszani, így akkor nem is kéne oda venni senkit, mert van még minõségi játékos azon a poszton.

Esélytelen szerintem 😄

REAL MADRID

Rockynhooo
Silvat. Hogy nem jegyezted még meg? 😛 (bár jó ötlet szót se róla)

Miért örülsz neki? 😄 Te kit hoznál a jobb oldalra? 😛

REAL MADRID

6unn3r
Valóban nem nézek Fiorentina meccseket. De ez általánosságban igaz az olasz labdarúgásra is. Nagyon ritka, amikor le tudok ülni megnézni egy olasz bajnokit.
Viszont azzal a kijelentésemmel semmiképpen nem akartam Jovetic érdemeibõl, képességeibõl bármennyit is levonni. Szimplán aktív Madridos nézõként Higany játékával, képességeivel naprakész vagyok és így talán érthetõ, hogy inkább õt preferálnám az Arsenalban, mint Joveticet. Ez viszont nem zárná ki azt az eshetõséget, hogy Jovetic igazoltatásával is jól járnánk. De ez már másik topicba való.<#wink>

szucsy89
Ezek szerint te meg Fiorentina meccset nem néztél 😊
<#eljen>

Sajnos mi nem becsültük meg <#rinya>

REAL MADRID

6unn3r
Higuain nagyon jó csatár. Sokszor nekem ellenszenves volt, de kétségtelenül az egyik legjobb csatár manapság. 2 éve folyamatosan nézem a Real Madrid mérkõzéseit, ha 5 meccset kihagytam 2 év alatt, akkor sokat mondok. Igaz, ami igaz, Ronaldo miatt néztem (Ágyúsként ez is érdekes), de mindenképpen elõrébb lennénk vele, mint egy Fiorentinából jött Joveticcsel. És Londonban egészen biztos, hogy meg lenne becsülve, pláne egy Giroud mellett. Én nagy örömmel fogadnám.

SLICK
második hírnek örülök a legjobban

Higuain egyre kozelebb az agyusokhoz, jovore nezni fogom az Arsenal meccseit 😊
ABV meg lenyilatkozta, hogy megígérte neki az elnök, hogy Bale marad náuk.

REAL MADRID

Gratula <#worship><#worship>

REAL MADRID

LasDen
Megnyerte a bajnokságot a Real Madrid a Barcelona Regal ellen, a mindent eldöntõ 5. mérkõzésen! A végeredmény:
Real Madrid-Barcelona 79-71

éljen, éljen.<#taps><#taps><#taps>
gratula nekik. legalább õk nyertek valamit idén...

Szerintem jó helye lenne az Arsenalban, állandó játéklehetõséget kapna, õ lenne a legnagyobb sztár a csapatban. De én még mindig megtartanám és Benzemaval kezdetném két csatáros taktikában. A középpályánkat kell megerõsíteni meg a jobb oldalt.

REAL MADRID

LasDen
amíg BL csapatról van szó, addig nem érdekli....

Jo de hiaba akarna a Juveba menni, ha nem fizetnek :-)

REAL MADRID