Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
de tényleg,milyen durva volt már.Salgado a földön fetreng,úgy verdes,mint a partravetett hal.a sevillai meg vígan nézte ahogy szenved,odalépett a labdához,és... 😊 persze egyben szomorú is : 😞 <#idiota>
remélem az nevet,aki utoljára nevet

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

csak már becsuszni nemtud az öreg :S

REAL MADRID

Oncsi
pont agól elött akartam irni,h Salgado hozzááállása tetszik,meg jól tolja😄..pl: belevetõdött lövésnél is,amivel nem kicist mentett !!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Oncsi
ez pali ez kész :S:S:S miez már: Drentye:S(elõzetesben is )
Hallgathatatlan !!!

robotnyk
már a régi petõfi rádióban is egy irritáló majom volt.
ProGabe
jah,megfogtak minket a két szélsõ védõnkkel.mondjuk Marcelo csak fejelni felejtett el,volt elõtte egy-két "utolsó pillanatos" mentése

világit meg aki látja,tépje ki a nyelvét,köszönöm!még soha nem volt olyan,hogy Madrid meccs közben zenét hallgattam volna,a 2-ik félidõben nem fogom ezt a majmot hallgatni.na ennyit az egyéni szoc problémámról 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

robotnyk
Marcelo összehozott két gólt, de azt a bohóckodást amit Salgado levágott a második Betis gól elõtt, még nb1ben is kiröhögnék.
ezmelyik kommentátor ...

REAL MADRID

ejbazdmeg 5 perc alatt.

BUDA > miskolc.

basszus!!!!<#falbav>

!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)

REALista
Drentheeeeeeeeeeeeee<#worship>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

eZo
Torres azért még elég fiatal ahhoz, hogy fejlõdjön, tavaly azért voltak nagyon jó meccsei, ráadásul mind két oldalon bevethetõ, szóval azért ne temessük 😊

Tippem:
0-1
szerintem nem lesz egszerû meccs ...

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

REALista
Tippek a mai meccsre?
Szerintem 0:2 lesz
gólszerzõk: Raúl és Pista

az a baj,hogy mindkettõ hulladék :\
én se tudnék választani köztük,pár héttel ezelõtt egybõl Torrest mondtam volna, multkor viszont végre volt vmi hasznos is Salgado játékában.
mind1, vicces,hogy a sok sérülés miatt mindketten esélyesek a kezdõcsapatba kerülésre...

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Köszönöm 😊

azért az durva, hogy Salgado kiszorítja Torrest, tényleg gyenge idén eddig

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

REALista
A Real Madrid félhivatalos kezdõcsapata: Casillas, Salgado, Cannavaro, Ramos, Marcelo, Gago, Guti, Baptista, Drenthe, Robben és Raúl.
Van Nistelrooy csak csere lesz ma este.

Nem is baj ha RvN nem kezd pihenjen csak a Roma elleni meccsre.😊

Menyus489
Szerintem arra gondolt, hogy mint pl Almeria ellen, sokan nem tudtak felpörögni, nagyon gyengén játszottunk, és csak pl Balboa hajtott becserélése után leginkább és most is ettõl tart.
Van is benne valami, hiszen idegenben kiscsapatok ellen rendre nem úgy szokott menni a játék, de szerintem, legalábbis remélem, most hogy Drenthe-Robben szél lesz, akik valószínû végigpörgik a meccset, a többieket is magukkal rántják és szépen megverjük a Betist.

Bátor fiú...

LasDen
mi van???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

1 fecske nem csinál nyarat 😄
szerintem 2 se
Jo lenne ha a többiek se lazáskodnának

LasDen
14:44 - A Real Madrid Betis elleni kerete: Casillas és Dudek; Sergio Ramos, Cannavaro, Miguel Torres, Salgado és Marcelo; Guti, Gago, Diarra, Baptista, Robben, Balboa és Drenthe; Raúl, Van Nistelrooy, Higuaín és Soldado.

Úgy néz ki, hogy Robben-Drenthe szél lesz.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Menyus489
Tényleg aggasztó ez a sok sérült, sajnálom Sneijdert is, mégha utóbbi meccsein nem is játszotta azt amit tud. Ha Robben egészséges lesz és marad a közeljövõben, és más alapember már nem sérül le, akkor azért nagy gond nem lesz szerintem, és Drenthe vagy Balboa is több lehetõséghez fog jutni. Akár most a Betis ellen, idegenben kisebb csapatok ellen elõ is fordul, hogy nem teljes odaadással játszik a csapat, olyankor a Balboa-Drenthe féle pörgés nagyon jól jöhet.

Bátor fiú...

Robinho14
😊

Balboa boxol biztos 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
bazz,biztos k1-eztek edzés után :\

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
<#falbav>

mit csinálnak ezek edzésen?bordarepedés 😮 levezetésként egy kis amerikai foci felszerelés nélkül,vagy mi?hihetetlen paszmek,hihetetlen

SLICK
óó basszus 😞

Oncsi
14:37 - A legfrissebb hírek szerint Sneijdernek egy-másfél hónapot kell kihagynia.

Most érkezett a hír, miszerint Wesley Sneijder a Real Madrid mai edzésén megsérült. Diagnózis még nincs, de az elsõ hírek szerint bordarepedésrõl van szó, ami hosszas kihagyást sejtet...

Mi a fenét csinálnak vajon? Bordarepedés...

nem értem, ez már nekem sok amit a Rómások nyilatkozgatnak. 😊 Vagy ez a cél? 😊

ProGabe
mennyit számít a sorsolás.most éppen Mancini akar a Madridban játszani

ha a 'Pool-t kaptuk volna,akkor biztos Gerrard nyilatkozta volna ezt -.-

SLICK
pedig õ jó játékos sztem

jahh de mindjárt kiis jelentette hogy nem ott fejezi be pályafutását XD

REAL MADRID

Robinho14
arról tudok😊 h most hol játszik😄 csak azt nemtudtam h õ e diarra az olyan mint nálunk a sanyi😄😄vagynemtom:_D😄

ott, de én azt a fószert semmibe nem nézem...<#rolleyes>
vmvr
igen, jelenleg a Portsmouthban van

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

LasDen
Diarra most ment a Portsmouthba nem????

Robinho14
az a diarra amelyik az arsenálba meg a chealseaba volt?vagy melyik?

ProGabe
Casillas '17-ig írt alá,ez a biztos 😊

állítólag tettünk egy 7 millió fontos ajánlatot Lassana Diarráért

leggazdagabb klubok listája:

Position (previous position in brackets) and revenue

1 (1) Real Madrid £236.2m
2 (4) Man Utd £212.1m
3 (2) Barcelona £195.3m
4 (6) Chelsea £190.5m
5 (9) Arsenal £177.6m
6 (5) AC Milan £153m
7 (8) B Munich £150.3m
8 (10) Liverpool £133.9m
9 (7) Inter Milan £131.3m
10 (12) Roma £106.1m

nem szeretem ezeket a listákat,az is lehetne a neve,hogy "minél elõrébb van a klub,annál többet kérhetsz tõle az átigazoláskor"

NS nek nem hiszek 😊

REAL MADRID

Robinho14
😄😄

vesszünk már össze rajta is robbantsunk ki polgárháborút!!!!4negyvennégy<#idiota>
Robinho14
szerintem is fontos h 216 igy vagy 2017 ig irt alá😄😄😄😄😄

Csabesz6
19:07 - Enzo Maresca (Sevilla): "Negyven százalékot adok a Real Madridnak, hatvanat Tottinak és csapattársainak. Roma-Sevilla BL-döntõ? Miért ne?"

hát te kemény vagy<#smile>
kurv@ @nyád[/spolier]

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

zaki
NS 2017-et ír.

2016 ig 😊

REAL MADRID

zaki
2017-ig... 😊
Raúl meg 2011-ig.

xD ok

Õ meg azt mondta utálom ezt a retek klubot és még maradnék egy kicsit idegesiteni a többieket.

Casillas 2016-ig kötelezte el magát a Madridhoz.
hejj!

BUDA > miskolc.

robotnyk
Metzeldert tavasszal valószínûleg már nem látjuk játszani. -.-

Ronaldoért kár, megnéztem az összefoglalót, kb olyan ártalmatlan szituációban érte a sérülés, mint Cicinhot. fene gondolná, hogy így össze lehet szedni egy ekkora sérülést. jobbulást neki.