Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
kis off:Ronaldonak annyi<#shakehead>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Robinho14
te azt nyilatkoznád h de szar volt madridba el is zavartak hülye szarok meg jól megszopatom õket és visszavágok nekik most!!!😄😄😄😄D😄😄:d

ez benyalás?

BUDA > miskolc.

Robinho14
a Realt mindenki szereti😄😄A:SD😄😄😄😄S:Ad még a Barcások is😄😄😄😄

LasDen
19:15 - Cicinho: "Szeretnék kedden kezdõ lenni, de nem neheztelek a Real Madridra. Az én döntésem volt, nem bántam meg, hiszen Olaszország legkiválóbb szakemberével dolgozhatok."

19:05 - Ronaldo: "A galaktikus éra hiba volt: rosszul végzõdött, hiszen eleve rosszul kezdõdött. Mi soha sem szerettük volna ezt jellemzõnek. A végén pedig megfizettünk azért, amit soha sem akartunk. Raúl ismét válogatott lesz, mert egy fontos játékos. Guti? Én voltam az elsõ, aki mondtam, hogy milyen különleges játékos, csakúgy, mint ember. Természetesen nagyon hiányzik, hogy vele játsszak. Sergio Ramosnak olaszos stílusa van, és még nagyon fiatal. Kakának nem adtam tanácsot, egyszerûen elmondtam, hogy Madridban min mentem keresztül. A klubnál a helyzete szinte lehetetlenné teszi, hogy várost vagy csapatot váltson."

Mi a picsa van itt??? nyaljunk be a másiknak hét????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Robinho14
Madridistán van egy nyilatkozat Spalettivel az is tiszteletreméltó nagyon akinek van kedve és ideje hozzá olvassa el!

Tisztelet

Robinho14
elélveznék ha hozzánk igazolna😄😄 de nem fog

Én is olvastam Totti nyilatkozatát. Csodálom,h nem száradt ki ennyi nyálcsorgatás után.<#help><#csodalk>Ennyibõl nyiltan kimondhatná,h hozzánk szeretne jönni!<#hehe>
Totti: "Robinho nem játszik ellenünk? Ez nagyon rossz, mindigis szerettem a hozzá hasonló játékokat nézni, kiváltképp nemzetközi színtéren. Biztos vagyok, hogy a visszavágón ott lesz, de az Olimpico-ban kevésbé látványos lesz a hiánya miatt a találkozó. Nekünk jó, ha két-három nagy név hiányzik. Robinho a legfontosabb játékosuk, nagyon veszélyes. De ha sorolnom kellene a Real nagy játékosait, reggelig itt ülhetnék"

Benyalós nyilatkozat a javából 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Hát minden megfordult a fejemben hirtelen. Nem nagyon örülök annak, ha egy játékos csak ugy lesétál a pályárol. Szerencse sérülésrõl beszélünk nem betegségrõl.

Remélem érted :|

REALista
A Real Madrid orvosi-kara gyakorlatilag kizárta annak a lehetõségét, hogy Robinho pályára lépjen az AS Roma ellen.😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Te ennyire hülyének nézel?😄😄

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

hasizomsérülésrõl beszélnek, és ugyenezen hír felett jött a pontosítás, hogy talán mégsincs akkora gond

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
fu,én egybõl arra gondoltam,hogy talán valami a szívével van :SS gondolom te is erre gondoltál... mert látszólag nem történt semmi,csak úgy elesett(legalábbis nem láttam,hogy valaki hozzáért volna)

ReaL MaDRid x siempre

Robinho ugy izzadot mint egy lo én gondoltam hogy nagyobb a baj

Biztos nem a lába fáj :\

zaki
Fakk... 😞
Mondjuk Drenthe elég faszául tolta tegnap... 😄

nah fassssza :S
REALista
Most érkezett a rossz hír: Robinho 10-15 nap alatt gyógyuló problémákkal bajlódik, így a legkevesebb 10 napot alapul véve is ki kényszerül hagyni a Roma elleni BL-találkozót.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rockynhooo
a 7-0ás eredményre gondolt , nem arra ,hogy végigjátszotta -.-

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Menyus489
Tökéletesen egyetértek, most a Valladolid statiszta volt a Madrid színházi elõadásában, de a Roma biztos, hogy a fõszereplõ akar lenni 😄 De addigra már talán legalább lesz egy egészséges Ramosunk meg Heinzénk is.
Robinho sérülésére azt mondják pár nap alatt rendbejön, de még hétvégén nem valószínû, hogy játszhat, de a Roma ellen már mindenképpen.

Hehe, barátnõmnek már jóval meccs elõtt mondtam, hogy ez bizony Guti estéje lesz, ugyanis idõjárásjelentésben láttam, hogy Madridban 14 fok lesz aznap 😄😄

Bátor fiú...

ProGabe
kemény volt a tegnapi meccs 😊 azért azt ne feledjük,hogy óriási missmatch volt.nem volt ellenfél a valladolid,tehát ebbõl csak annyit tudtunk meg,hogy jól játszuk a kontrákat,mert a mezõnyjáték kb 0 volt.ne várja senki hogy így játszunk majd a Roma ellen,vagy bármilyen kicsit is jobb csapat ellen,mert õk majd védekezni is fognak...

Ehhez külön gratulálok! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

😄😄: a chelsseaban szinte mindig csere volt monnyuk én csak azóta néztem õket mióta seva oda igazolt:S:S:

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Örülök, hogy nem sérült meg....

😄DD

Ez is jó kiragadva:

,,ami nagyon fontos, azonban az, hogy a kilencven percet végig a pályán tölthettem, különös örömmel tölt el. Nem ez az elsõ eset ilyen eredményre a pályafutásom során" 😄DD

LasDen
22:32 - Robben: "Nagyon boldog vagyok, az eredmény egyszerûen csodálatos. Ma ünnepeltem elsõ bajnoki gólomat, ami nagyon fontos, azonban az, hogy a kilencven percet végig a pályán tölthettem, különös örömmel tölt el. Nem ez az elsõ eset ilyen eredményre a pályafutásom során. A PSV színeiben született hasonló eredmény, de ez elképesztõ volt. A Roma elleni találkozó más lesz, de elsõként a Betisre kell, hogy koncentráljunk".

Örülök, hogy nem sérült meg....bár ha a Roma ellen is játszani fog, akkor a köv bajnokit tuti kihagyja........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

banok
jó elírtam. sry 😞 majd alkalomadtán valamelyik admin átírja.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

valladolid <#wink> amugy köszi 😊

REAL MADRID

LasDen
ott van e......banok az isten..... 😄

Menyus489
"21:28 - A Real Madrid orvosi stábjának jelentése szerint Robinho, Sergio Ramos és Diarra kisebb sérülésekkel, illetve fizikai problémákkal fejezték be a találkozót."

No legalább akkor nem komoly, reméljük Ramosé sem húzodik egy hétnél hosszabbra...

Bátor fiú...

banok
Real Madrid - Villareal ::: összefoglaló

http://www.videoplayer.hu/videos/play/131344

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Csabesz6
<#fejvakaras>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

mrzoltan
THX,akkor lekapom a netrõl.
LasDen
holnap összefoglalóban.....

LasDen
mindent szabad....kivéve azt amit nem........

mrzoltan
Nah a Barcasz csak döntetlenezett.Lesz mirõ beszélni holnap...<#hehe><#hehe>.Ezt a mecsett meg kell néznem,nem ismétlik?
Lombardini
Azért elismerni a teljesítményt szabad nem? 😉

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

LasDen
na némmá jön mindenki 😄

mrzoltan
Mi??????<#merges2><#merges2><#wilting><#hehe>
Lombardini
7-0

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

toysoldier
7-0

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

mrzoltan
Nah mit lett a vége?Sajnos lemaradtam.<#szomoru1>
Menyus489
Az biztos, hogy Roma ellen idegenben ez a felállás nem lesz jó, tényleg kell stabilabb középpályás védekezés, ez egyértelmû, két jó szélsõnk van, már csak az kéne, hogy a védõink felépüljenek, mert ilyen ütemben végül Raúl is középsõ védõt fog játszani 😄
Diarra védõnek nem jó, ez kiderült, bár lehetett sejteni 😄 Ha Robben nem sérül le a közeljövõben, még hasznos is lehet nagyon, viszont reméljük Robinho-nak nincs komoly baja

Bátor fiú...

LasDen
mit vársz tõle ha védõt játszik??

Gyönyörûen játszottunk!!Kivéve Diarrát.Szerintem neki vmi más munkát kellene keresni e Madridnál. Mdjuk lehetne vizesfiú. Katasztrófa amit néha mûvel.Guti nagyon megérdemelte már ezeket a gólokat!! Kár,h Soldado nem tudott rúgni egyet.<#pias><#worship><#wow1><#worship><#worship><#worship><#worship>
mondjuk hozzá kell tenni, most csak ketten voltak a középpályán, Gago-Guti, Sneijder nem segíthetett be, helyette Robben kóricált a 16-osnál. Szóval így több helyzetünk lehet, több gólt rúghatunk, csak ugye benne van a gyengébb középpályás védekezés. Jól kell választani a BL-ben majd különbözõ csapatok ellen

Menyus489
Hát igen, most már 30 évesen a sprintet inkább kihagyta 😄 Amúgy viszont a két gól mellett most hajtott is, meg jól is ment neki, odatette magát, nem úgy, mint mikor meccsekre eltûnik a darálóban...

Bátor fiú...

Menyus489
Sikerült berúgni az 1-1-eket, és Drenthe meg Guti is osztott azért nagy passzokat, viszont a védelem, fõleg Diarrával lehetne nem ennyire szeleburdi, voltak hajmeresztõ megoldások, viszont Casillas bravúrja se volt csúnya 😄
Almeria elleni meccs pont ellenkezõje volt ennek a mostaninak, ott enervált játék és rossz védelem mellett a helyzetek sorra kimaradtak, most se volt a védelem a csúcspontján, elején sokat volt az ellenfélnél a labda, meg is látszott a labdabirtoklási arányon, viszont kontrákkal, meg higgadtsággal szépen behoztuk a meccset az elsõ félidõben, utána meg már lazulás ment.

Bátor fiú...

Csabesz6
csak ott egy darabig cipelte kb 50 méteren keresztûl😊

Ha úgy vesszük jó meccs volt

Menyus489
Hö, hát ebbõl gálameccs lett 😄
Amennyire ratyi volt a múltheti meccs, annyira király ez a mai, tökéletes, szép támadások, és nagy helyzetkihasználási arány, ami szerintem a legfontosabb pont az egészben, fõleg az elején, amit rend szerint álmosabban kezdtünk, de szerencsére Baptista gólja után nem sokkal jött a második madridi, és nem az elsõ Valladolidi gól 😄 Amúgy Raúl elsõ góljáról a Valencia elleni BL döntõ 3. gólja jutott eszembe 😄

Bátor fiú...