Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
szvsz még tippelni is kár mert annyira 3 esélyes <#rolleyes>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

MA NYERNÜNK KELL😉😊 HALA MADRID😉<#worship>

\"Mindörökké REAL MADRID ->\"JÓBAN,ROSSZBAN az örök kedvenc;)\" \"Hala Madrid & Viva Espana\" 2007/05/28

LasDen
azé a Roma sem egy középcsapat....én azé mondtam a döntetlent, mert azért idegenben (legyen az bármelyik csapat) szenvedhet a vendég, akármennyire jobb....szóval a túlzott önbizalom sem jó...... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szerintem ma meg tudjuk verni a Roma-t, nem egy olyan világmegváltó nagy csapat... nem tudom hogy mit siránkoztok, hogy még a döntetlen is jó lenne... kérem szépen ez itt a Real Madrid és nem holmi középcsapat!<#rolleyes>
Ne huzd fel magad. Biztos egy agyoniskolázot fasz xD

,,A Real Madrid vesztes csapat, mert nem tudják megfordítani a mérkõzéseket, amikor hátrányban vannak, ez pedig alapvetõ lenne, ha egy csapat bajnok akarna lenni. Láttam néhány mérkõzésen a Barcelonát, amikor döntetlenre álltak, és továbbra is harcoltak a gyõzelemért."

LOL, hol él ez az idióta balkáni f*sz?

,,"Amint a Madrid elveszít két-három játékost, rögtön egy vesztes csapattá válik! Számomra a Madrid egy csapat a sok közül a bajnokságban."

Elmész a jó ---- ---ba, ,,amint"? Egész évben tele vagyunk sérülttel. Most pillanatnyilag nem is állunk rosszul, pedig most is hiányzik Robinho, Pepe, Sneijder hogy csak a fontosakat említsem...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

végülis... xD

LasDen
azé tök jó, hogy mind ilyen optimisták vagytok..... 😄 Persze, ha iszonyat optimista vagyok akkor simán gyõzünk, de ha csak mérsékelt optimizmussal vagyok, akkor aszondom, hogy vagy egy 1 gólos gyõzelem vagy döntetlen, de mindenkép kedvezõ helyzettel zárunk.....de ha pesszimista vagyok, akkó iszonyat kikapunk........ 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
igen nagy csapat lenne 😊

leszek elnök? 😛

REAL MADRID

robotnyk
alakítsunk már egy klubot azoknak az ex-játékosoknak, akik azt hitték, hogy a pályán szerzett hírnevükkel majd jó edzõk lesznek, de csak bukott bohóc lett belõlük.
LasCar16
volt Barca pléjer,mitvársz?:|Asd

#acm

Csabesz6

Madridistán:
Hristo Stoichkov szerint a Madrid halad a lejtõn
tavaly például nem nézett real meccset?
hulye fa@sz

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SLICK
hát én is ebben bízom, de ha döntetlen meglesz már annak is nagyon örülnék

ForzaInter
nincs valami jó formában Roma, sztem nyertek, avgy döntetlen.

Yo, Bitch!

Rockynhooo
jah hogy ennyire rosszul látja mki ? akkor holnap nem rakom meg magunkat 😄! én sokkal jobban látom a helyzetet mint ti 😊 de elfogult vok igaz S:S

eZo
ha holnap nem kapunk túl sok gólt, és netán rúgnánk egyet, akkor a visszavágón bármi megtörténhet

nekem is az a megérzésem, hogy holnap nem nyerünk😞
róma elég gyors, kombinatív és egyben atraktiv focit játszik, és hazai pályán nagyon nehéz ellenfél lesz...

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Csabesz6
kiesünk.megérzés:|

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SLICK
félek attól, h kiesünk BL-bõl, ennyi hiányzó mellett :S
középpályán Robben és Guti van, remélem Drenthe nagyon jót alkot majd. Bár még Baptista is ott van, csak nem tom, hogy õ sérült e vagy sem? :|

Huzos meccs lesz szerintem.

Oncsi
Kiváncsi leszek Torresre,remélem helyt fog állni !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Oncsi
Az olasz elsõ osztályú AS Roma labdarúgócsapatának BL-felkészülését váratlan indidens zavarta meg a hétvégén, összekapott a veterán hátvéd Christian Panucci és az ifjú középpályás Alberto Aquilani a klub vasárnapi edzésén – tájékoztatott az olasz La Gazzetta dello Sport sportnapilap.

10:12 - A Marca mai információi alapján Casillas elõtt Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze és Miguel Torres fog védekezni. A csatársorba Robben mellé visszatér Nistelrooy, és Raúl is kész a bevetésre.

Rockynhooo
Valami keretszerû már van Keddre?

gabber_saviola
jaj de meleg van 😄ddddd
jó állna a csapatom meze neki 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Oncsi
áááá ez höüyleség!<#idiota>

eZo
Guti is NOT gay, confirmed. El beso es con Bimba Bose The Kiss is Bimba Bose.

Bõvebb cikk: http://www.gutih.com/

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

hunbasser
össze van vágva a kép.

ReaL MaDRid x siempre

http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=31602

Na ez aztán a hir xD

Mert nem mernek változtatni a nagyokosok!

SLICK
Na ez tényleg semmi nem volt. Ez a baj, hogy ma már ilyen hülyeségeken dõlnek el a meccsek. 2000-2002 óta kezd egyre csökkeni a foci színvonala

SLICK
Azt a görény Világit de gyûlölöm! Megver minket egy kiscsapat idegenben (megjegyzem ennyi hiányzó miatt), és neki egybõl áll a kis bigája. Az ilyen egyszerûen minõsíthetetlen!

Na mindegy, sajnos a meccs utolsó negyed óráját tudtam megnézni. Én arra tudnám fogni ezt a vereséget, hogy nem volt meg a megfelelõ rotálás idény elején. Mire odakerül a sor, hogy hasonló helyzet áll elõ, a tartalékosokon/cseréken érzõdik a meccshiány így nem ütõképesek.
Nincsenek úgy összeszokva mint az állandó kezdõk.

Na azért a Zaragoza - Barca meccs.... este még belenéztem, pont a félidei összefoglaló volt. Hát azért azt a 11-est így felékúrni hazai részrõl. Legalább akkor döntetlen lehetett volna. Mondjuk nem láttam, hogy a Barca miért kapott 11-est, így nem ítélkezem. De ha a semmiért akkor csak gratulálok.

ProGabe
KATT

EZ pedig a tegnapi barca 11-es,ami után csoda,hogy nem lincselték meg a bírót.ilyenkor a játékosok nyugodtan csinálhatnák azt,amit Figo tett a 2000-es eb-n:lesétálhatnak a pályáról.ezzel talán felhívnák a figyelmet arra,hogy 100 bíróból 95 egyszerûen szar.azért ilyen nagy szám,mert nem csak spanyolról beszélek.angliában,olaszban miket mûvelnek!uefa/fifa ez ellen miért nem tesz?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
valaki linkelje már be légyszi azt a videot amin Pepe mindig yol hárít Eto'o ellen az El Classicon! thx

ProGabe
ez így igaz.de azért azt vegyük figyelembe,hogy a védelmünk enyhén szólva sem teljes.a sérülésekre gondolok!ha lenne egy Pepénk,akkor nem Ramos játszott volna középen,róla máris nehezebben ívelik be,és talán nem Marcelonak kéne megnyerni a fejpárbajokat,hanem mondjuk Heinzének

NFL-ben járja az a mondás,hogy az igen kevés sérülés fél playoff-t jelent.gondolom értitek mire gondolok...

ja igen:valaki összeszámolhatná 😊 hogy hány olyan hír érkezett,amiben xy EDZÉSEN sérült meg.én emlékszem jópárra!ugye most Sneijder bordarepedése!valami nagyon nincs ott rendben :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Menyus489
Nem kéne foglalkozni a Barca meccsével, csak ehhez meg kellett volna verni a Betist,ezért rossz, hogy az ilyen (szerintem különös tekintetben) fontos meccseket nem vagyunk képesek most megnyerni, hiába verünk meg minden nagy csapatot oda-vissza, ha a kicsik ellen meg idegenben otthagyjuk majdnem az összes pontot. Ha ez utóbbi kiscsapat elleni két idegenbeli meccs, és a Barca gyõzelme a Zaragoza ellen idegenben nem fúj ébresztõt a fejekben hosszabb távon, nem csak egy-egy olyan Valladolid elleni meccsig, akkor könnyen fordulhat a kocka, és akkor már lehet késõ lesz.
Valahogy motiválni kell kiscsapatok ellen idegenben a csapatot, persze ahhoz normális védelem is kéne...

Bátor fiú...

REALista
Hát ja szépen megnyerték ezt a meccset a barcának...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ProGabe
5 pont a különbség.külön köszönet jár érte a bíróknak...

Oncsi
<#boxer><#shakehead>

ProGabe
kellet neked elkiabálni <#kuss>

REALista
Ekkora egy mocskos csaló bírót.11-es a barcának a semmiért...pfff

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Oncsi
76' Zaragoza 1 - 1 Barcelona

Zaragoza kihagyott egy büntetõt,...
Jó lenne ez az X is még negyed óra

jAsOn VoOrHeEs
Párhuzamosan futott a Juventus-Roma meccs is, de azért kommentátorunk persze feltette a kérdést, hogy Spalletti vajon kinnt a stadionban ülve feltérképezi-e a Madrid játékát a keddi BL-meccshez! <#wilting>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

második félidõben zenét hallgattam meccs mellett

REAL MADRID

zaki
Már megint kikaptunk, fakk... 😞

Menyus489
Ja hát igen, Világi kommentárja tényleg hogy finoman fogalmazzak siralmas volt, ahogyan a neveket ejtette, az meg csak szimplán idegesítõ :/ Guci, Márszelló, Drentye, stb 😄

Bátor fiú...

6 perc hosszabitás, mert a Madrid vereségre áll. A cipömet igazitanám a szájába ennek a f.ponak.

Kikaptunk, valahogy én meg se lepööm

Menyus489
R. életbe már ez hihetetlen, már megint egy kiscsapat ellen idegenben, el se hiszem, két copy-paste góllal 5 perc alatt elmegy a meccs, aztán onnantól meg már nézõk is felpörögnek, játékosok is felpörögnek, elkezdõdik az idõhúzás, az adok-kapok, és már sokszor bizonyítva lett, hogy ilyen helyzetben mennyire képtelenek vagyunk idén bármit is csinálni.

Bátor fiú...

ProGabe
mindig is a betis játékosait tartottam a legnagyobb patkányoknak,ez valahogy most sem változott meg.ez a bírói gárda meg csak áramot vezessen,ne meccset

persze mi rontottuk el.szar passzjáték:16-os közelében a labdás játékosra rontanak 3-an,az meg egybõl eladja,ahelyett hogy kicsit még tartaná (amíg odaérnek) és üresbe passzolná.ezt megjátszottuk vagy 10x.a másik meg a labdakezelés.megint nem sikerült megfordulni a labdával kényes helyzetekben...

na hajrá zaragoza! -.-

náá bunyo :S

REAL MADRID

lol hovarugta <#wilting>

REAL MADRID