Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Mindörökké REAL MADRID ->\"JÓBAN,ROSSZBAN az örök kedvenc;)\" \"Hala Madrid & Viva Espana\" 2007/05/28
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
LOL, hol él ez az idióta balkáni f*sz?
,,"Amint a Madrid elveszít két-három játékost, rögtön egy vesztes csapattá válik! Számomra a Madrid egy csapat a sok közül a bajnokságban."
Elmész a jó ---- ---ba, ,,amint"? Egész évben tele vagyunk sérülttel. Most pillanatnyilag nem is állunk rosszul, pedig most is hiányzik Robinho, Pepe, Sneijder hogy csak a fontosakat említsem...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
Madridistán:
Hristo Stoichkov szerint a Madrid halad a lejtõn
tavaly például nem nézett real meccset?
hulye fa@sz
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
nekem is az a megérzésem, hogy holnap nem nyerünk😞
róma elég gyors, kombinatív és egyben atraktiv focit játszik, és hazai pályán nagyon nehéz ellenfél lesz...
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
középpályán Robben és Guti van, remélem Drenthe nagyon jót alkot majd. Bár még Baptista is ott van, csak nem tom, hogy õ sérült e vagy sem? :|
10:12 - A Marca mai információi alapján Casillas elõtt Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze és Miguel Torres fog védekezni. A csatársorba Robben mellé visszatér Nistelrooy, és Raúl is kész a bevetésre.
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
jó állna a csapatom meze neki 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Bõvebb cikk: http://www.gutih.com/
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Na ez aztán a hir xD
Na mindegy, sajnos a meccs utolsó negyed óráját tudtam megnézni. Én arra tudnám fogni ezt a vereséget, hogy nem volt meg a megfelelõ rotálás idény elején. Mire odakerül a sor, hogy hasonló helyzet áll elõ, a tartalékosokon/cseréken érzõdik a meccshiány így nem ütõképesek.
Nincsenek úgy összeszokva mint az állandó kezdõk.
Na azért a Zaragoza - Barca meccs.... este még belenéztem, pont a félidei összefoglaló volt. Hát azért azt a 11-est így felékúrni hazai részrõl. Legalább akkor döntetlen lehetett volna. Mondjuk nem láttam, hogy a Barca miért kapott 11-est, így nem ítélkezem. De ha a semmiért akkor csak gratulálok.
EZ pedig a tegnapi barca 11-es,ami után csoda,hogy nem lincselték meg a bírót.ilyenkor a játékosok nyugodtan csinálhatnák azt,amit Figo tett a 2000-es eb-n:lesétálhatnak a pályáról.ezzel talán felhívnák a figyelmet arra,hogy 100 bíróból 95 egyszerûen szar.azért ilyen nagy szám,mert nem csak spanyolról beszélek.angliában,olaszban miket mûvelnek!uefa/fifa ez ellen miért nem tesz?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
NFL-ben járja az a mondás,hogy az igen kevés sérülés fél playoff-t jelent.gondolom értitek mire gondolok...
ja igen:valaki összeszámolhatná 😊 hogy hány olyan hír érkezett,amiben xy EDZÉSEN sérült meg.én emlékszem jópárra!ugye most Sneijder bordarepedése!valami nagyon nincs ott rendben :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Valahogy motiválni kell kiscsapatok ellen idegenben a csapatot, persze ahhoz normális védelem is kéne...
Bátor fiú...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Zaragoza kihagyott egy büntetõt,...
Jó lenne ez az X is még negyed óra
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
REAL MADRID
Bátor fiú...
Kikaptunk, valahogy én meg se lepööm
Bátor fiú...
persze mi rontottuk el.szar passzjáték:16-os közelében a labdás játékosra rontanak 3-an,az meg egybõl eladja,ahelyett hogy kicsit még tartaná (amíg odaérnek) és üresbe passzolná.ezt megjátszottuk vagy 10x.a másik meg a labdakezelés.megint nem sikerült megfordulni a labdával kényes helyzetekben...
na hajrá zaragoza! -.-
REAL MADRID
REAL MADRID