Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balyy
A "két majom" jelzõvel erre gondoltam! 😄

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

ehhh, megvan a studióbeszélgetés színvonala is...
Balyy
Ez a sport klub nagyon szar úgy ahogy van! Ez a két majom mennyi hülyeséget összemagyaráz! a kommentátorról meg már ne is beszéljünk!<#boxer><#szomoru1>

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Üljetek fel a 10 metrora

😄DDDDD

REAL MADRID

Robben meg egy önzö fax már bocs de ugy lebaxnám hogy fübe törölgetné könnyeit

Ne nézd téged nem idegesit?

Most hogy ismételték te láttad a rugás pillanatát mert én nem 😄

Pista :S

Jaj de állat vagy!!! akkor hellotok majd megnézem honap az összefoglalot xD

Hidd el Pista se tudja mit csináljon xD

Szélre jobb lett volna drenthe, Guti meg osztogatni jo középen.

nyugiiii... minden támadástr ismételnek 😄DD

REAL MADRID

REALista
Amíg Casillas a helyén van addig nincs gáz...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

én nemvágom milyen poszton játszik :S mert robbent láttam már jobbon is meg balon is, gutit meg pistat meg összevissza

REAL MADRID

Calderon is alszik 😄

Komolyan mondom Pista, ma még normális megmozdulása nem volt.

Lelkes mi? xD

szétabaxom aki a kamerát fogja. Amikor mi támadunk nem is lehet látni a labdát. Fuuu de idegesit

kommentátor se semmi😄DD

REAL MADRID

nemtom érdekes a közvetités labdát néha nem látok

😊

REAL MADRID

Pista <#idiota>

2 pont lesz a végén :\

szoros lesz a bajnokság

ProGabe
nyerni kell!ennyi! 😊

nincs más alternatíva.2 pont maradna az elõnybõl ha nem így lenne.remélem ettõl nem fognak idegesen játszani :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
a madrid most le van ejtve (részemrõl)......nyert a Spurs........ 😄DDDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Látom nem nagyon érdekel beneteket a mai találkozó 😄

20:15 - A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze, Miguel Torres; Gago, Guti, Baptista; Robben, Raúl és Van Nistelrooy.

Egyértelmü számomra

Schuster egyelõre azon gondolkozik, hogy Baptista vagy Diarra szerepeljen kezdõként.

Hát ha ott elõrébb játszana Diarra mint a Róma ellen, inkább Pista. + legalább lõni is tud, ha kell

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
14:54 - A Real Madrid Getafe elleni kerete: Casillas és Dudek; Ramos, Cannavaro, Torres és Heinze; Diarra, Gago, Robben, Guti, Drenthe, Balboa és Baptista; Raúl, Van Nistelrooy, Soldado és Higuaín.

Kimaradt: Metzelder, Marcelo, Sneijder, Pepe, Robinho, Saviola, Salgado (sérülés), Codina (technikai döntés).

17:21 - Schuster az õt ért kritikákra - mely szerint feleslegesen minõsíti a játékvezetõket - úgy reagált, hogy õ ezt mind tudja, igyekszik kevesebbet foglalkozni ezzel, de az õ személyiségéhez hozzátartozik az is, hogy botrányos bíráskodás esetén megjegyzi azt.

persze, hogy.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
thx

holnap 21 SK

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

SLICK
Mikor és melyik TV-n lesz meccs?

LasDen
de itt van Balboka, aki csak azé maradt me nem kellett senkinek és kezdetben nem kapott lehetõséget, de most azért ha beküldi Suszter pár percre bizonyítja, hogy nem olyan rossz játékos és még lehet belõle vmi......és sztem Granero is kapna ugyanannyit......Soldado más tma....õ a 4-5. számú csatár.......

nagyon jo, nem biztos,hogy neki. annyi lehetõséget fog kapni, mint Soldado, max 40 percet egy félévben. maradna inkább Getaféban, onnan elvinné egy Villareal szintû csapat, ha jol teljesitene, talán válogatott közelbe is kerülhetne.
de nálunk nem fog. ez biztos.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

LasDen
9:38 - A Real Madrid következõ "igazolása" is megvan! Esteban Granero immáron biztosan visszatér kölcsönbõl, és a következõ években a Real Madridot fogja erõsíteni. (as)

juj de jó...... 😄

hunbasser
😄Dddddddd

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
én nem az oddsokrol beszélek😄 én a saját véleményemrõl..
figy a romara 2.5 öt fizetett és abban is kb 98% biztos voltam hogy nyer.
na most a relaban megint ilyen biztos vok,az odds az más tészta.😄

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
98%??? na megnézem majd én azokat az oddsokat!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

II Rocky II
amint láttad leirtam hogy továbbmentek.én azt mondtam hogy idegenben tudtam hogy a real nem veri a roma-t.De otthon egészen biztos vagyok benne hogy minimum 3-1 lessz.(szoval a real továbbjutására 98%esély van.) majd meglátjátok a meccs után,hogy Rocky bá megmondta 😊))

24 - Exile -Nov.23

Csabesz6
<#gonosz1><#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

robotnyk
na, most akkor döntsd el, hogy továbbmegyünk-e, vagy nem, mert ettõl függ a dolog.
Rockynhooo
Tudtam ,hogy az Arsenal nem lesz képes otthon gólt lõni , és idegenbe a Milan simán le bunker focizza majd -.-'

na de off vége!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

II Rocky II
gyerekek,én tudtam hogy kikaptok a Romatol.😄 alap volt hogy a madrid nem tud továbbmenni rajtuk fõleg idegenben nem.A csoprtomecsek alatt is a bremen is elverte.Sõt idegenben nem vmi jol megy a csapatnak...Most meg itt a Roma,várható volt.
De viszont azt is tudom hogy otthon meg a real sima 2-3 golos gyõzelmet fog aratni.Személy szerint 3-1 lessz a vége.😊) igy a real megy tovább.
na soksikert nekik.😊

24 - Exile -Nov.23

én de egy darabig még nem hallunk ilyet:S<#gun><#violent><#boxer>

\"Mindörökké REAL MADRID ->\"JÓBAN,ROSSZBAN az örök kedvenc;)\" \"Hala Madrid & Viva Espana\" 2007/05/28

szeretném egyszer azt olvasni, vagy hallani hogy egy biro elismeri hibáját. Nagyon ritka az ilyen. Kamerát igazán elõlehetne venni. Nemigaz már hogy a 21 századba erre nincs megoldás. Bocs off

Schusternek igaza volt a biróval kapcsolatban. Azt nem mondom, h húzott a Romának, de voltak elég érdekes itéletei. Természetesen a Madrid kárára.Amúgy pedig minden edzõ kritizálja a birókat.Miért lenne õ kivétel!?!?<#nezze>
Schuster tényleg leszállhatna a bírókról. Már nem játékos, nem ,,rúghat bele" bárkibe ha nem jönnek össze a dolgok

ProGabe
kb minden edzõ,minden meccs után ejt egy-két szót a játékvezetésrõl is,csak õk ugyebár nem a Real edzõi...

én már azon a híren sem csodálkoznék,ami azzal foglalkozna,hogy újracsempézték a Bernabeu WC-it -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
11:12 - Fandel: "Schuster magát minõsítette..." - nyilatkozta a német játékvezetõ a Bildnek, miután a Madrid trénere azt mondta, hogy a sípmester a hazai és a nemzetközi porondon is hibákkal tele vezeti a mérkõzéseket.

De csak nekem tûnik úgy, hogy Suszter irreálisan sokat foglalkozik a bírókkal mérkõzések után??? ha jól vezetik akkor azt is megjegyzi, ha rosszul akkor is.......