Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

engem az idegesit hogy néhány játékos nem a posztján játszik ... pl. egyszer kezdhetne drenthe a baloldalon pista vagy guti helyett, illetve balboa jobbon

REAL MADRID

ja elsõ 63 percrõl beszéltem, ami utána volt az csak düh. Ha érthetõ, ha nem, egy biztos FAIR PLAY ellenes dolog okozta

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LOL, ez a gól, gratulálok, FAIR PLAY. Fogadjunk, ha mi lõnénk így gólt, hónapokig csámcsogna a média, ezek meg tuti ,,megússzák", és ez idegesít legjobban.
A meccsrõl, szokásos béna, ötlettelenség a kapu elõtt, a két csatár ,,érdeme", kihagyott helyzetek, aztán egyre nehezebben kerülünk kapu elé ---> Schuster mégis mi az apja f*száért ki sem próbál helyettük mást?? Miért? Saviola? Vagy esetleg egy csatáros játék? Mert együtt Raul és RVN nem jó, nem kell a pályára

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

shala
igy van, nem a biróra kell kiakadni. Nonszensz amit a csapat mûvel már :C

non potest pluere aeternum

Recreativo Huelva lesz a következö aki végigmegy rajtunk. Nagy baj van én ugy érzem. Biro is bennevolt ok. De hogy nem tudunk Goolt löni :S
Azémánamáá

Rughat nekünk goolt a biro de hogy mi nem rugunk labdába se xD

Matthew Prosac
mégiscsak mondott valamit az a bolgár pöcs egy hete <#wow3>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

REALista
Multkor mikor kint volt a neve a születésnaposok közt nekem is eszembe jutott.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
<#rinya><#rinya>
a ti hibátok.......mindig olyan negatívak vagytok........ 😞 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk - VIP 2003. 11. 26. óta regisztrált VIP fórumozó
2004. jún. 09. 15:10 | privát | galéria | válasz erre | #1371
Perez megalomán, de nem idióta

😄DDDD <#worship><#idiota>

REAL MADRID

<#worship>egyszer majd csak bekommentel valamit 😊 mimegcsak <#wow2><#integet2>

REAL MADRID

Csabesz6
Rudeeval mi lehet?Már "elég" régen nem járt itt.Igaz mondta is hogy nem fog hamar visszajönni, de azért...több éve már.Senki se tud róla semmit?Bár páran innen nem is tudják hogy irkált ide egy bizonyos Rudee.😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Ez iszonyatos volt!!! Nem mostanában játszottunk ilyen "szépen"!A sirás kerülget. Ezt nem hiszem el. 5 meccsbõl 4 vereség. Remélem Roma ellen felszivjuk magunkat!!! Robbenen és Baptistán kivül senki nem küzdött igazán.A gól pedig nem volt fair.
kas123
:\ pff...ilyen gól 10-15 éve sose született volna, mert akkor még hittek a FAIR PLAY-ben...

REALista
26. FORDULÓ
Atletico Madrid–Barcelona
Recreativo Huelva–Real Madrid

Nagyon remélem hogy visszaáll majd az 5 pontos különbség...

hunbasser
a góllal kapcsolatban ennyi mondanivalóm lenne: óóbazdmeg. :c

ReaL MaDRid x siempre

hát ezt nagyon elszabták a srácok :S remélem nem ez a színvonal fog folytatódni :S
Balyy
Felkéne rázni a csapatot! Drenthén és Robbenen kívül nem nagyon látni az akarást! Még pistának se megy pedig azért ha jól játszik akkor nagy lökést ad a csapatnak!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

hát most ha a roma is elpicsáz minket akkor nem tom milesz...bár Robinho már jöhetne, adna egy kis lendületet...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

REALista
Ráadásul oda a hazai veretlenségünk is....😞

hát igen 6 pontos meccs lesz az tuti...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

REALista
Van egy olyan érzésem hogy ez a bajnokság a Real-Barca meccsen fog eldõlni a Bernabéuban...

kicsit a bíró se tudta mi volt a gólnál csak intett hogy mehet továbbb, szánalmas volt ez a biró...na a kommentátorról(sportklub), és a kamerázó madridi kollégáról már ne is beszéljek, hogy az 1 félidõben mikor jött a madrid egyzserüen nem mutatta....áhhh tiszta ideg vagyok...mér csak 2 pont az elõny ba***a meg😄

Balyy
Nagy büdös lóf*sz!<#falbav>
Ekkora b*ziságot!
azért szépen összeomlott a csapat! Persze megint a bírónak semmi köze a dologhoz!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Shep
Na úgy látom a Real is elkezdte leadogatni a meccseket mint tavaly a Barca, az utolsó pár forduló megint izgis lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SLICK
hát ezen beszatam komolyan, ekkora nagyképûek legyenek nekem az már sok!

"a sportklub szakértõi" <#oooo><#oooo><#oooo>

REAL MADRID

ezaz Robben nem csalodtam benned <#wilting>

REAL MADRID

<#eljen>

REAL MADRID

soldado megforditja a meccset ...

REAL MADRID

akkor most nálatok is elment a kép?

REAL MADRID

hozzá se ért :SSS

REAL MADRID

Fred10
A lényeg a FAIR PLAY!

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

REALista
Ez már komolyan hihetetelen.Múlt héten befújnak egy teljesn kamu 11-est a barcának a Zaragoza ellen amivel megnyerték a meccset most meg ez...4 pont ment el csak a bírókon...

Csabesz6
valaki felvilágosítana hogy mi történt?streamen pont nem láttam...csak annyit hogy mi örülünk egy kupcban ,aztan közbena getafe kontrázik.Valakiu aki látta tvben elmesélné részletesen,?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SLICK
bassza meg ez a komentátor is, úgy állítja be Drenthe cseréjét intha az õ hibája lenne a gól!
Sport Klub SUXXXX

toysoldier
mi történt? nem láttam :o

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

robotnyk
amikor a lenyalt hajú feketeruhás majmoknak szerepelhetnékjük van, akkor persze egy 30 centivel odébbról elvégzett szabadrúgást is visszarendelnek a pálya közepén, mert az számít. ez persze nem módosít azon a tényen, hogy idén mi fogjuk úgy elbukni a bajnokságot, mint tavaly a barcelona.
Fred10
8éve nézem az összes topligát 8éve és egyszer nem láttam ilyet! UNDORÍTÓ!!

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

SLICK
Suszti most méltán szidhatja a bírót

jokérdés

REAL MADRID

de szeretem én az ilyet...<#ejnye1>
REALista
Hogy végezhette el a Getafe ilyen gyorsan a szabadot mikor a fél csapat még pályán se volt mert ünnepelt...

viszlát

REAL MADRID

SLICK
Na jól van kapják be! Ekkora mocskos húzást!!!!

azisten baxa mek!!!!!!!!!! HÁT ILYEN NINCS<#falbav>
REALista
Na ez egy vicc bazd meg komolyan mondom...

ezmivolt O_o

REAL MADRID

REALista
egy Pista le és egy Drenthe fel

REALista
Lassan kéne egy gól...

Robben passzolj már :SSSSSSS

REAL MADRID