Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy Fener 3-2-re verte a Sevillát 88. perces góllal, igaz otthon, Sevillában nehéz lesz, szorítani fogok RC-éknek az x-hez 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
õõõõ na mind1......máshogy értettem.......mind1....... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
és tavaly? 😊
?? Utóbbi 3 évben mindig kiestünk

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
éppenséggel még egyszer sem esett ki a Real a 16 között....mindig továbbment......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tesó07
Csak szerintem nem ér semmit az a Torres gyerek ott a jobb szélen.Ilyen alibi focit játszani a Realba.Cselezni,beadni,5m-nél távolabbra passzolni nem tud,mit keres ott......Amúgy sztem a Bernabeuban alázás lesz,mert már unom hogy mindig kiesünk a 16 között,persze nem ezért lesz,hanem mert Pepe játszik,szóval gólt nem kapunk,meg hát Robinho is sokat hozzá fog tenni a játékhoz.

RMCF

a két csatárunk is hatalmas hendikep, RVN nulla volt, bár nem tudom minek õt szélre kihívni, Schuster tudja. Mondjuk Totti se ficánkolt.
Ha úgy vesszük a Roma nem igazán kidolgozott helyzetekkel nyert (elsõ milyen jól pattant, másodiknál meg Heinze balszrencsés bakija), nekünk volt 3-4 az biztos. Erre minden sajtó osztja az észt, vicc

SLICK
Na ma is sikerült jól felidegesíteni magam. Nem értem mi a tökömért vannak idióta emberek. Érdekes mindig mindenki akkor bírja szidni a Realt, mikor a csapat nagy része sérült (ráadásul alap emberek) és a tartalékosok nincsenek igazán ütõképesek. De mikor megverünk vkit az is mákkal volt meg mittomén még milyen kifogásokkal jönnek egyesek. Bevallom itt tényleg erõsíteni kéne, habár a Roma nem volt erõsebb nálunk, pusztán jól kiahsználták a helyzeteket. Amúgy 100%, hogy továbbjutunk, tényleg szégyen lenne kikapni otthon 😞

pontosan:S - remélem otthon nyerünk😉

\"Mindörökké REAL MADRID ->\"JÓBAN,ROSSZBAN az örök kedvenc;)\" \"Hala Madrid & Viva Espana\" 2007/05/28

annál én is csak néztem, lefújni is kétséges, hát még a lap. De Rossi durvábbakat csinált

robotnyk
egy fenét kellett volna kiállítani Diarrát. az elsõ becsúszás még egy spanyol bírónál sem sárga.
eZo
Heinze-Cannavaro-Pepe-Torres (Salgado) azért a hazai pályán nem olyan rossz ez a felállás...
Ramos nem csak feleslegesen szabálytalankodik, de sokszor elfelejti, hogy védõt játszik, többször nem ért vissza, és másnak kellet kisegíteni...
Otthon nyerünk !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Rockynhooo
na azt én is megnézném már ,hogy mit ad egy egészséges Robben és Robinho szél , középen meg szervez Sznájder, meg elereszt egy-két bombát!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

az 1-2 annyira jó nekünk, hogy csak 15 percet ad a cseréknek?

Ja Pistát már 60. percben be kellett volna hozni Diarra helyett, ahányszor üres volt Diarra elõtt a terület, Baptista talán csak kihozott volna egy-két helyzetet belõlük. Mert érdekesmód Diarra elõrébb játszott mint Gago, ahol sztem nem érzi jl magát, fõleg, hogy eredeti helyén se jó mostanában

Ramosnak szóljon már valaki, hogy nem kell minden meccsen sárgát kapni... Most is annyira felesleges volt így rárontania Juan-ra
Így sincs elég védõ

fene egye meg, x-et megérdemeltük volna.
Na mindegy, legalább nem mondhatják, hogy mindig mákunk van 😊
Robben meg jó volt, Robinho-Robben szélekkel szanaszét szedjük majd õket 😄

azt te csak hiszed, kurva jo mecs volt de szerintem Diarrat mar az elso felidoben ki kellet volna alitani, mindegy, en szeretem a Realt is de nem anyira mint a ROMAt termeszetesen........nagy mecs lesz a viszavago es nyerjen a jobbik, mi is szinte ket emberrel kevesebben voltunk a palyan, Giuli nem csinalt semmit, TOTTI meg egy golpasszon kivul ugyanaz(en tobbet szaladtam a szobaban mint o a palyan), a jobbik menjen tovab es nyerje meg a BL-t..........HAJRA ROMA!!!
Szerintem otthon sikerülni fog a továbbjutás nagy meccsen kínkeservesen de nyerünk 2-0 ra Forever Hala Madrid

hunbasser
haggyadmáár...:\

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Sergio Ramos a visszavágón eltiltás miatt nem szerepelhet, azonban Pepe és Marcelo minden bizonnyal bevethetõ lesz.

Ez aztán a jó hír...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

robotnyk
az elmúlt 4 meccsbõl játszottunk egyet otthon. ezen lõttünk 7 gólt. a 3 idegenbelin 0 pont, és 2 rúgott gól. sérülések ide vagy oda, ez nagyon karcsú. a róma egyenlítõ góljáig volt sanszunk megint, mint hétvégén, onnantól kezdve szarrá kontráztak minket. õszintén szólva nem bánnám, ha Diarrát lecserélnénk a nyáron, mert vicc amit csinál. és Raul sem csinál semmit, csak az a baj, hogy õt nem lehet lecserélni. nálam már 2 éve Casillas lenne a kapitány. Saviola egy pillanatra sem gyõzött meg arról, hogy érdemes a kezdõcsapatba, de ha neki sem kéne aggódnia amiatt, hogy esetleg lecserélik, biztosan nála is becsúszna egy-egy jó meccs.

és Schuster... az 1-2 annyira jó nekünk, hogy csak 15 percet ad a cseréknek? ennyire ne adjuk már le a szintet.
Rockynhooo
én "örülök" a 2:1nek , nem nagy hátrány ez!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Nagyon huzos, de a Roma egy jo csapat, és szerintem, csakis az én véleményem hogy megtartják az elõnyüket.

ProGabe
a roma megy tovább?lesz ám még1 meccs! 😛

Bernabeuban szétszedjük õket.lesz Robinhonk,talán Sneijderünk

Pepével egyébként mi van?meddig tart még a sérülése,és egyáltalán mi az?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Csabesz6
lehet jobb is a 2-1 mint a 2-2.Utobbi esetben lehet elkényelmeskedtük volna a visszavágót...és az sose vezet jóra.Nem rossz ez a 2-1.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SLICK
nem fog tovább menni, nem vagyok elfogult.
A Romában nincs annyi, h minket kiüssenek.

gagoval nincs problémám 😊

REAL MADRID

eZo
lehet nem egy meccset néztünk ?

gago szerezte a legtöbb labdát, irányított, és a kapura is próbált veszélyeztetni.... persze aki kevesebbet vállal kevesebbet hibázik

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Egyértelmü hogy nem kell oda diarra xD

sztem meg fazzság a guti gago diarra felállás

REAL MADRID

Jaj Diara mint valami lassitott felvétel lett volna, legalább Gago probált irányitani.

Nahát igy kell elkiabálni a dolgokat 😄

Szerintem elfáradtunk. Ennyi van bennünk. A roma szerintem továbbmegy!

kár hogy a cipész felhuzta a robinho robben drenthe sorrendet

REAL MADRID

SLICK
Drenthe érezhetõen sokat javult mióta lehetõséget kap.
Nem baj még szerencse, h otthon leszünk következõleg és akkor alázás

REALista
Szamorú vagyok ez a meccs simán lehetett volna döntetlen...😞

hát inkánbb gagot mint diarrat

REAL MADRID

SLICK
Áhh nem értem az ilyet! Miért egybõl Gagot kezdette ma, láthatóan nem megy neki erre még csa nem is õt cseréli le Schuster. Eladja a labdát is..

én az egész taktikát nem értem

REAL MADRID

LasDen
de susztert má megin nem értem, hogy 2-1 vesztésre állunk és csak 2-t cserél.....

jo most kempel a roma

REAL MADRID

drenthet csatárnak <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

REAL MADRID

LasDen
csak hát suszter csatárt nem cserél, me a legjobb csatárai a pályán vannak és nemtudnak mihez kezdeni.......

kellet volna 20 perccel ezelõtt :S

REAL MADRID

LasDen
bekéne hozni 1 csatárt.......

végre átment balosba

REAL MADRID

smér játszik drenthe jobbon? <#wow3>

REAL MADRID

REALista
Pista is fölé lövi...:S

baszkikáim, valaki küldjön már táviratot rvn-nek hogy felvilágosítsa arról a tényrõl, õ sem nem gyors, sem cselgép. ha beleviszi 4 emberbe nem, nem fog tudni elmenni köztük.

BUDA > miskolc.

SLICK
nem igaz mindenki szarul találja el a labdát 😞

drenthe :😮OOO

REAL MADRID