Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
na,hát ez elég korrektnek tûnik.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
végre Drenthe kezd (Y) 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Oncsi
8:05 - A Real Madrid várható kezdõcsapata: Casillas; Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze, Miguel Torres; Diarra, Gago, Baptista; Robben, Drenthe és Raúl.

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Szánalmas a gyerek xD

Hogy mert mindent elfejelni, elrugni, ráadásul mindig megtalálták a beadásokkal.

Az még szánalmasabb hogy a barca csatárjait lefutotta 😄
Hát nagyon kész 😄

Csak ne lenne ennyit sérült :S

csak bírná ki sérülés nélkül, bár egy apróbb sérülést kockáztatva dõlt ki hosszabb idõre, lehet megúszta volna, ha akkor nem játszik

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Megnéztem Pepe emlékeztetõt.KÖSZI DJ BP!!!! Szeretem ezt a fiút!<#szeret><#taps> Nagyon jó játékos.Remélem ilyen formában lesz Roma ellen is.Ha az elsõ meccsen pályán van,akkor nem ez az eredmény.
Pepe emlékeztetõ

Remélem így tér vissza. Azért ha legalább 10-15 meccsen együtt lett volna a Barca elleni védõsor, összeszokott beton védelmünk lehetne, ha nem lenne ANNYI sérülés, most nem kerültünk volna sz*rba

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Hivatalos tájékoztatás: a Sport Klub szombat este 22 órától felvételrõl leadja a Recreativo-Real Madrid mérkõzést.

Nem tudom kedvenc spanyoljaink most hirtelen miért tették egy idõpontra a Barca meccsel, ha máskor direkt külön teszik, nem értem miért kell variálni 😊

hunbasser
😄DDdddd

ReaL MaDRid x siempre

Csabesz6
és valszeg neki is REALista a nickje😊))

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

REALista
Arra számított hogy pár hónap alatt kiszorítja a csapatból Casillast majd újra válogatott lesz és megnyerik az EB-t majd õ lesz a jövõ évi aranylabdás...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

de mit gondolt?? Végig úgy nyilatkozgatott, hogy segíteni jön, azaz --> pad... Vagy akkor ne álszerénykedjen itt, mondta volna, hogy néha játszana is

de zsír a logód baszkikám

BUDA > miskolc.

LasDen
tutta õ hogy ki a legény a gáton (Toldi Miklós 😄) és hogy neki nem sok jut....de sztem úgy hitte, hogy azért ennél több lehetõséget fog kapni.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

jajjj, mostha õ tényleg azt gondolta, hogy szóhoz fog jutni a pályán, akkor nem lehet okosabb egy nagycsoportos ovistól... úgyis csak pénzért jött õ madridba...
Csabesz6
11:46 - Igaz Dudek két éves szerzõdést írt alá, de szeretne távozni a Real Madridból, mert a spanyol sajtó által csak "San Iker"-nek nevezett hálóõr mögött szinte egyáltalán nincs esélye a játékra.

Mégis mit várt, meleg hógolyót?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

tegnap, 20:12 - Roberto Carlos Mijatovicot hibáztatja azért, hogy nem maradt tovább a Real Madridban, egyben bocsánatot kér a szurkolóktól a távozása miatt. Elárulta, hogy õ két éves szerzõdést szeretett volna kötni, Mijatovic azonban nem volt hajlandó egy évnél hosszabbat ajánlani, habár mérkõzésszámhoz kötötte volna a kontraktus meghosszabbítását.

Itt sztem annyira nem volt hülye Mijatovic, hát ajánlott 1 évet + ha játszik eleget még egy év. Szeretem RC-t, de sztem ez teljesen korrekt eljárás ilyenkor, õ sem a régi már. Még +2 év 33 évesen a Realban, én nem látok szemétséget ebben

Én valahogy ugy vagyok vele, hogy nem érdekel a Barca, se az Atletico. Minden magunknak köszönhetünk. És ha meggyerjük a bajnokságot akkor azt is. Tegyünk rendet a fejünk, öszpontositani kell de nagyon.

Én mag Pistával értek 1et. Igaza van.

Oncsi
Minden egyes szó helytálló<#eljen><#eljen>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Menyus489
Nem szeretném kommentálni se a Getafe, se a Roma elleni meccset, mindent leírtatok már.
Rendet kell rakni a fejekben, emellett kell egy jó formában lévõ Robinho és Pepe, mert ez a minden meccsen össze-vissza más védelem, ráadásul egy hiába sokat szaladgáló, de már finoman fogalmazva nem túl jó Salgado, és egy eddig semmit se mutató Torres nem igazán a legjobb felállás. Heinze végre visszatért, kell az õ rutinja most, mert Marcelo is nagyon hullámzó.
A Raúl-Fáni csatársor meg teljesen hasztalan, ha ilyen formánkívül vannak, inkább egy lassú mellé kéne egy gyors fürge, FM-ben nekem bejött 😄
Robben legalább pörög, és tényleg, Getafe ellen amennyi mozgás volt, nem csodálom, hogy mindent egyedül akart megoldani, kíváncsi leszek a hétvégén ha Drenthe-Robben szél játszik, jobb, mint ez a mostani rendszer Pistával-Gagoval-Gutival, és gyakorlatilag egy igazi értelemben vett szélsõvel, elöl meg a két lassú csatárral.

Roma ellen meg bizakodó vagyok, ha most sikerül fejekben rendetrakni, és Robinho meg Pepe játszhat, akkor lazán megfordíthatjuk a meccset, optimistább vagyok azzal a meccsel kapcsolatban, mint a hétvégi Recre ellenire, elég csak múlt szezonra gondolni, brrr :S
Atletico meg inkább kiesik, mintsemhogy most ilyen helyzetben megverje a Barcát szerény véleményem szerint, ez már elõzõ szezonban is egy 6-0át eredményezett.

Bátor fiú...

ProGabe
ez megint hihetetlen számomra!kb annyira,mint annó az,hogy az elnök mondta meg kinek kell kezdenie

hogy a fenébe lehet kiskirály valaki egy ilyen szintû klubnál?ráadásul úgy,hogy egyszer már elcseszett egy szezont

aztán lehet tényleg csak bûnbakkeresésrõl/magyarázkodásról van szó,de tényleg furcsa a sok sérült

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
Hmmm.....
Talán télleg hibás Di Salvo, de nem csak õ...ekkora hatalmat nem kellett volna adni neki....engedni kéne az igazán hozzáértõket érvényesülni a posztjukon....plusz ne õ döntse már el, hogy kit vesznek fel v nem....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
Alázás lenne ^^

Rockynhooo
milyen yo pléja voolt!
Sznájderral ,hogy küldenék már 😄

SLICK
:c Ez menyétség...

na mind egy addig is egy kis nosztalgia 😊

Goals

ProGabe
jelen pillanatban rögbit,felvételrõl 😮 10-tõl meg spanyol bajnokit,remélem észbe kapnak,ki a halált érdekel a rögbi? :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
Sport 1-2 is mást fog adni?

22:25 - Recreativo Huelva - Real Madrid bajnoki mérkõzés szombaton, 20 órától. A találkozót jelen állás szerint magyar csatorna nem közvetíti, mert egy idõben zajlik majd az Atletico Madrid - Barcelona rangadóval, mely a Sport Klub képernyõin kerül majd képernyõre. Szombaton, 20 órától: Recreativo - Real Madrid. Jövõ hét szerdán, 20.45-tõl: Real Madrid - AS Roma (tévé: M1).

hunbasser
végig jobbak voltunk,ha kicsivel jobban játszunk,lövünk 2-3 gólt,szóval,hiába bosszankodunk amiatt a szaros gól miatt...nincs értelme.Ha már 2-0-ra vezettünk volna akkor,akkor nem lenne mirõl beszélnünk most,mert leszarná mindenki...Ez van,legközelebb mégnagyobb erõbedobással kell játszani,meg azért mostmár Schuster is újíthatna valamit ami a taktikát illeti,mert úgy tûnik,hogy minden meccsen ugyanazt próbálja a csapat kisebb módosításokkal játszani,csak ott a bökkenõ,hogy ezt már kezdik kiismerni az ellenfelek.

ReaL MaDRid x siempre

Robben: én is azt mondom hogy önzö, de szeretem mikor nála van a labda mert akkor szinte sprintbe közlekedik. Az a baj hogy néha adodnak olyan szituáciok mikor nagyon fontos lenne a passz.

Getafe golja nem érdekel, az már annál inkább hogy mi miért nem rugunk.

Robinhot várjuk, de nemhiszem hogy azért kapunk ki mert õ nem játszik. Itt a fejekben dõl el hogy ki nyer vagy veszit. Jó lenne ha végre összekapná magát a csapat, mert valami nagyon a fejükbeszált.

REAL MADRID

hunbasser
igazad van.

dj bp: akadj már le errõl a gólról...attól,hogy most itt siránkozunk emiatt,attól még nem fogják megadni.szerintem már eléggé kiveséztük a témát.

ReaL MaDRid x siempre

ha nem emelte, akkor az megtévesztõ, és min. elvárás, hogy akkor külön szóljon, és megvárja míg legalább az örömködést abbahagyjuk... Köszönjük szépen minden madridista nevében. Az egy dolog, hogy nem voltunk meggyõzõek, meg nem csak ezen múlott, de miért érdemlünk azért ,,büntetést"?

Még egy érdekesség, a goal.com-on azt nyilatkozta Laudrup, a Getafe edzõje, hogy õ sem látta a partjelzõ zászlaját, és meg volt gyõzõdve arról, hogy megadták a Real Madrid gólját:

"The goal was unusual because I did not see the linesman raise his flag," Laudrup said.

"I thought Madrid had scored. Only David Belenguer realised.

"He was ready and used his experiene and we scored a tremendous goal, there was no doubt about that."

Rockynhooo
Sneijder , Pepe , Robi ... 3 fecske már csak csinál nyarat 😄 hátha õk meghozzák a motiváciot a többiek számára! Amúgy Robben valóban önzõ , de azt megfigyeltem már ,hogy néha yo ,hogy önzõ, persze sokszor szarra nem megyünk vele!

eZo
a tegnapi meccs egy vicc volt nem is beszélnék róla, viszont lenne 1-2 dolog...

tavaly elég sok gól esett szöglet, vagy beívelés után ( volt jónéhány Ramos fejes, stb.. ) most meg olyan hitvány szögletek vannak, hogy az vicc, ki emlékszik mikor volt utoljára, hogy szögletbõl gól született az idei szezonba ? ( én a Lazio meccsre emlékszem csak )

a másik dolog... ha egy ennyire felállt védelem van elöttük, miért nem próbálkoznak több átlövéssel... pl. tegnap Guti, Baptista és többször lõhetett volna, még sem tették...

totálisan impotensek a támadások, vagy túl van játszva, vagy egyszerüen csak hiányzik az az utolsó momentum, most mindenki Robinho-t várja, hogy csodát tegyen, de egy fecske nem csinál nyarat, a helyzetek megvoltak nélküle is, valahogy nem koncentrálnak eléggé vagy nem tom !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

ProGabe
tegnap magunkat vertük meg!ha nem javulunk,idén nem nyerünk semmit!ennyi...meg egy bambi :\

Guti

"We Behaved Like Four-Year-Olds"

amúgy én védem Robbent!mégis kinek passzoljon,ha mindenki csak áll,mint egy f@sz???

nincsen az sehol megirva, hogy meg kell várnia. ünnepelhetek én egy szabálytalanság után is. 😊

Rockynhooo
9 éve nézek focit , azóta én ilyet még nem láttam <#wilting>

SLICK
Az Atleticó ugyanazt játsza meg mint tavaly. Szépen elbukja a meccset a Barca javára szvsz -.-

Az angol bulvárlapok szerint a Real Madrid érdeklõdik a Liverpool FC középpályása, Steven Gerrard iránt.

Tovább csökkent a Real Madrid elõnye, miután hazai pályán 1-0-s vereséget szenvedett a Getafe ellen (Bernd Schuster elõzõ csapata), míg a Barcelona 5-1-re verte a Levante csapatát Eto'o mesterhármasával, Messi és Hernandez góljával.
Idegenben nyert a Villarreal a Primera División 25. fordulójában. A sárga tengeralattjárók 2-1-re verték az Athletic Bilbaót. Magabiztos gyõzelmet aratott az Osasuna, amely a vendég Atlético Madridot verte 3-1-re. További végeredmények: Deportivo-Espanyol 2-0, Murcia-Valladolid 0-1, Santander-Almería 1-0, Mallorca-Betis 1-1.

Hullámvölgyben a Real Madrid

Krízisben a Real Madrid ...

Megint kikapott a Real, nyakán a Barca

Schuster megvédte játékosait

REAL MADRID

az asszisztens késõn reagált

REAL MADRID

azt nem értem, nem volt sípszó? Eleve les után eltelt 5 mp a gólig, még 5 mp míg a partjelzõ fele fut Robben, zászlót már vagy még nem tartotta föl a partjelzõ? Mert Robben látta volna. Majd még 5 mp odafut mindenki, és még most se látták, hogy nem gól?? Mit mûvelt ezalatt a kb. 15mp alatt a bíró, hogy a játékosoknak nem mutatta egyértelmûen, hogy nem gól? Vagy a bíró vagy a partjelzõ itt valamit nem a megszokott metódus szerint cselekedett. Majd hogy teheti meg a bíró, hogy szabad utat ad a Getafénak, miközben asszisztensi vagy bírói töketlenség miatt 8 játékos ünnepel az alapvonalnál?
Pl. nem szereti a Reált az hót ziher, enyhén szólva, mert paraszt volt

Rockynhooo
hétévégi meccset még kikéne valahogy húzni, aztán Roma ellen már hátha lesz Rubinnyo meg Sznájder, Pepe! Drentyét is többet kéne játszatni szvsz!

Shep
Egyértelmû senki nem nyerhet örökké, azért a BL meccsig remélem összeszedik magukat és meglesz a továbbjutás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

buktunk 7 pontot elég hamar, lelke mélyén sztem mindenki gondolta, hogy eljön egyszer egy hullámvölgy, amikor nem sikerülnek a dolgok, nehezen jön össze a gól. Az elõnyünk erre volt jó, nem szakadtunk le. Csak remélem, hogy ezzel vége lesz mostmár.

Rockynhooo
Rubinnnyot , Wezlájt a népnek!!!!44

Shep
Hát érdekes volt, mondhatni ilyet eddig még nem láttam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

REALista
De itt!
Vicces mire a játékosok megtudják hogy nem adják meg a gólt a Getafe már a félpályán túl van...<#levele>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Shep
Nincs valahol video a történtekrõl?