Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
kevés eddig. -.-
LasDen
ha azt vesszük volt 😄 mindig ott volt ahol a labda.....össze-vissza teleportált..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hejjjj azért nem kell leirni õket

REAL MADRID

shala
szar az egész :C

non potest pluere aeternum

hát ezaz hogy robinhoban énis bizok 😊 kár hogy nem 11 robinho van a páylyán

REAL MADRID

mindenkinek ilyen rossz elõérzete van? az a baj nekem is...nem érzem azt, hogy itt gól lehet...de én nagyon bízok robinhoban, és nem tudom de úgy érzem lesz itt 11--es...megérzés..Gyerünk MADRID!!

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

hot-dogért megy...<#idiota>
SLICK
Sneijder hiányzik 😞

tesó07
Nagy baj lesz,ha ez így folytatódik.Jöhetne Drenthe,Soldado,mert támadójáték nem nagyon van...csak alibiznek.Ez a középpálya meg akkor lenne jó ha vezetnénk 3:0-ra.

RMCF

SLICK
Attól félek, h rossz vége lesz ha a vége fele akarunk bekotorni egy gólt :S

eZo
nem lesz ki gólt rúgjon 😞

a róma átlövései életveszélyesek...

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

shala
hát ez nulla megint <#shakehead>

non potest pluere aeternum

Talán azért mert nincs széljáték és ezé középen tömörülnek

"Gago kétségtelenül beakasztott hátulrol" Ez volt a legszebb 😄 LOL

guti gago diarra kpja meg semlegesiti magát. egyszerûen nemférnek el egymástol :S

REAL MADRID

Roma Giotin alá állit minket. Rugnak 1 et és vége. <#shakehead>

Nagy a tanácstalanság<#fejvakaras>

LasDen
lapos a meccs.....
Néha a jobb oldalról eltûnik Salgado......biztos kiruccan füvet nyírni....<#shakehead>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ejjpcsába :SSSS mikvannak

REAL MADRID

SLICK
Eléggé akad a játék :c

fuuuuuuuuuu :S

REAL MADRID

DE a bírók velünk vannak :|

REAL MADRID

hajrá !!!

REAL MADRID

ajjj denemjó ez a képarány :S
LasDen
Robinho, Babpista, Higuaín (ha ott van a cserepadon és beáll).....csak így ennyi 😄

Csabesz6
HALA MADRID !!!!!!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SLICK
Ma újra alázunk! Legalább is bízom benne O.o

Hát akkor sok sikert a csapatnak ma estére, én már bekészültem, mezben sálban a TV elõtt😄, ilyen kisszurkolói szinten<#banplz>... HAJRÁ MADRID!

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

LasDen
még akár sikerülhet is...... 😄
csak gyorsan kell teleportálni a labdával 😄

Csabesz6
nekem lejött nyugi😄D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
próbáltam vicces lenni 😄
de nem nagyon megy 😞 😄

kas123
"legalább beszélj már meg magyrul tanulni......"
mivan?!<#wow3><#wilting>
lécci ne oktass ki senkit, amíg ilyeneket írsz 😛 köszi 😊

!!" ha kell meghalunk a pályán"!!Mondta Robinho a tegnapi sajtótájékoztatón.<#puszis>
bubu13
M1

EEE 1899

közvetítik vhol a meccset?

FORZA INTER!

ProGabe
<#gonosz1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tehát 21000000000000-0-ra? 😄 Az nagyjából azt jelenti, hogy másodpercenként kb. 3,9 milliárd gólt kell lõni, Robinho elég gyors 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Én is tartok az esti meccstõl,méghozzá naon-naon!!!!Tartok,h nem fog sikerülni a továbbjutás,de bízom a csapatban. Hiszem,h mindent megtesznek majd a gyõzelemért! <#szomoru1>
Rockynhooo
leszarom a magyart...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
legalább beszélj már meg magyrul tanulni......
Babpistának kicsit padozni kéne helyette Higuaín csinál vmit és kész........ 😄
Nyerni fogunk 21*10 12diken - 0-ra....... 😄

REALista
Viszont Pepe és Robinho újra a kezdõben...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rockynhooo
Sneijder, Drentye , Fáni , Robben 😞
meg ez a Pista eröltetés dolog sem jön be...
nem tom miért de urrá ült rajtam a félelem 😄

LasDen
tartok tõle, hogy vki má megin kurva pesszimista....hogy képzeled?? 😄

Rockynhooo
tartok az esti meccstõl :\

sok szerencsét a róma ellen!! remélem hogy a real nyer 😄

FORZA INTER!

eZo
meccsek óta Gago a csapat egyik legjobbja pl. a Roma ellen sztem klasszis módon védekezett-labdátszerzett-szervezett, és a kapura is próbált veszélyeztetni, igaz a lövései elég felejthetõek voltak, de nagyon hasznos játékos, csak nézzétek meg egyszer hányszor találkozik a labdával, Diarra és Pista inkább játszik alibifocit mint õ !
Egy ilyen meccsen kell Diarra is, csak ne hogy Gago elött játszon megint 😞
Pista játékát nézve, többre mennénk, egy gyorsabb lendületesebb játékosra a szélen, mint vele középen, vagy hát nem tudom, mert az sem biztos, hogy Raul elég lesz ott elöl egyedül 😞
Higuaín-t vagy Soldado-t simán bedobhatná a mester, talán nagyobb motivációval játszanának, mint Pista !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Ez így igaz!!Guti nagyon hangulatember.Remélem ma oltári szupi kedve lesz neki is és a többieknek is.Különben Sevilla sorsára jutunk. Baptistát imádom,de nem megy neki.Akkor jobban küzdött,mikor csak csere volt.Lehet hiányzik neki a kispad.Ott van még Higuain,Balboa és Soldado. Õk is jók,csak nem kapnak esélyt.Robinho egyedül nem tudja megnyerni a meccset és naon fog hiányozni Sneijder és Robben is.<#duma>
Ez így van. egy formába lendült Saviolával meg is oldódna minden csatárgondunk, kapott pár lehetõséget, kupameccsen nem ment neki, no istenem, a többiek se voltak maguknál. gyors,jol cselez, egy ilyen csatár nagyon hiányzik a csapatbol. kár hogy schuster papa nem mer változtatni. csak egyszer,mikor Baptista formába volt,bekerült,most meg,hogy hulladék, benn is ragadt. nagyhiba. remélem este nem fogunk erre ráfázni.jobbszél nélkül megint csak Robinhoban bizhatnánk,és a Roma van olyan csapat,hogy õt megtudja fogni,ha nehezen is. és akkor nekünk lõttek...
Gutiér imádkozok,hogy legyen kedve játszani, és ne pofázzon végig a meccsen,hanem ossza a zsugákat.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Szerintem Gasgo és Diarra is egyre jobb. Egyik sem csinál már annyi hibát,mint régen.Kellenek õk oda,h betudjanak segíteni a védekezésbe és labdát szerezzenek. Talán,ha kedves Mesterünk Saviolának is adna néha lehetõséget, akkor az õ játéka is javulna.
Nos, Diarra tud kapuralõni? Nem, de nem is dolga, ahogy Gagonak sem. Igenis jól játszik mostanában, alig ad már el labdát, gólpasszt is adott, amikor szar a csapat, mert állnak egyelyben persze ugyanúgy alibi passzt láthatsz tõle, mint Gutitól... Védekezése is sokat javult, Schuster se viccbõl játszatja

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Pista, ej-ej, nagyon nincs formában mostanában, remélem felszívja magát

robotnyk
mert a meccsek felén nem tudnánk több gólt lõni, mint amennyit kapunk.