Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

énis tudok focizni 😄D

REAL MADRID

Rockynhooo
olyat miért nem lehet csinálni ,hogy nem játszik se Diarra se Gago, hanem 4 támadó KP (Robinho,Robben,Sneijder,Guti) ?!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hunbasser
majd fog...tud õ focizni 😊

ReaL MaDRid x siempre

de diarra nem ugy játszik 😄

REAL MADRID

a Lyon se úgy játszik már, mint mikor még Diarra ottvolt... :S
hunbasser
ha Diarra úgy játszana,mint a Lyonban,akkor nem mondhatnánk el ugyanezt.

ReaL MaDRid x siempre

de még mindig jobb mint diarra

REAL MADRID

eZo
21:10 - A Real Madrid várható kezdõcsapata: Casillas; Miguel Torres, Pepe, Cannavaro, Heinze; Diarra, Guti, Gago; Robinho, Raúl és Baptista.

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

hunbasser
hát,Gago sem 😄dddddd van néha pár jó megmozdulása,de olyan borzalmas passzokat tud adni,nameg a lövései...azt inkább ne is firtassuk.meg azt sem,hogy 5 csatárból 4 mindig lefutja,és sokat szabálytalankodik.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
😛 <#idiota>

holnap nincs se Robben se Drenthe? :S

LasDen
te inkább menjé pókerezni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tekivagy? <#confused>

REAL MADRID

Rockynhooo
nekem egyik se nagy szám 😄

LasDen
sztem Gago meg nagy tehetség.....Kváreszma meg haggyámá......nem egy nagy szám.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

andaxxin
Én Quaresmát szeretném+Drogbát,Gago meg takarodjon.10-bõl 8 labdát elad,nem tom miért istenítik ennyire.1 nagy sz*r.

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

ProGabe
még örülhetünk,hogy ennyivel megúszta...

holnap akkor remélem leizzadja a gatyáját is,úgy is jó sokat tud majd pihenni 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Menyus489
Nem ez a vicc, hanem hogy a Robbennek becsúszó Recrést meg csak 1 meccsre...
Az újságírók meg elmehetnek a csába, tiszta kecsegék, nem is érdemes foglalkozni velük.

Bátor fiú...

REALista
A fegyelmi-bizottság 2 mérkõzéstõl tiltotta el Sergio Ramost...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Ez a bosszú már beteges!Sokat gondolkodhattak,mire ezeket a hülyeségeket kitalálták.Méghogy a bírók mindig minket segítenek. Ha-ha-ha!<#vigyor3> Ha amit csinálnak az segítség,akkor inkább nem kérünk többet!!!!!!A mocskolódás helyett inkább a csapat mellé kellene most állniuk!
SLICK
Persze h írnak/mondanak már minden hüyleséget. Így próbálnak "bosszút" állni Susztin mert nem válaszolt a kérdésekre...
Mekkora menyétek már..

ProGabe
<#sniffles>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bronzetti: "Láttam már Vassarast. Elvileg ugyebár nemzetközi bíróról van szó, de nyugodtan mondhatjuk hazainak is. A Roma helyében jobban tartanék a bírótól, mint a Real Madridtól. Minden játékvezetõ ugyanolyan. Olaszországban, és hasonlóan Spanyolországban, a nagyobb csapatokat segítik. Olaszországban mindig az éllovast, a spanyoloknál mindig a Realt."

hol élnek ezek? Az a minimum, hogy nullszaldósak vagyunk (szurkolóként inkább azt mondom, több az olyan mikor szívunk), de hogy nekünk fújnának mindig, ez nonszensz és felháborító. Vádaskodást be lehetne fejezni.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
tudom mire akartak célozni vele, de elég (nagyon) hülyén hangzik, hogy a közepe felé lejt 😄

Csabesz6
pont ezt akartam linkelni😄
getafe...stb stb
majmok

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

REALista
16:53 - A katalán Sport újságírói szerint Bernd Schuster kiborulásai a játékvezetésre hatásosak voltak, hiszen mostanra a Királyi gárda legfõbb szövetségesei a bírók. A számításaik szerint nem kevesebb, mint 13 (!) bajnoki pontot köszönhet a fõvárosi együttes a sípmesterek tevékenységének, s ezzel úgy gondolják, hogy hihetetlenül lejt a pálya az ország közepe felé...

Hát ezen beszartam...😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

<#worship>Robinho<#worship>

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

ProGabe
A Real Madrid legjobban fizetett játékosa lehet a fiatal Robinho
A spanyol bajnoki címvédõ Real Madrid újabb játékosát szeretné hosszú távra a klubhoz kötni. A királyi gárda spanyol lapértesülések szerint 2013-ig szóló szerzõdést kínál a brazil válogatott csatárnak, de más források tudni vélik, hogy akár 2015-ig érvényes megállapodás is létrejöhet. Robinho a Real legjobban fizetett játékosai közé léphet az új kontraktussal.

Spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid sportigazgatója, Pedrag Mijatovics megtette az elsõ lépéseket, hogy felvegye a kapcsolatot a Robinhot képviselõ Wagner Riberioval.

A királyi gárda célja, hogy minél tovább a soraiban tudhassa a brazil válogatott támadót. A spanyol listavezetõ illetékesei – egyes spanyol források szerint – akár 2015-ig szóló szerzõdést is kínálhatnak a csatárnak.

Az új megállapodás értelmében Robinho fizetése megegyezne Raúléval. Éves szinten hatmillió eurót keresne a focista.

Ez kétmillióval több, mint a mostani keresete. Kivásárlási ára már most 150 millió euróra rúg, valószínûleg még nagyon sokáig Madridban fog játszani, ha létrejön a megállapodás.

Jelenleg a 24 éves futballistát 2010-ig köti a szerzõdése a Realhoz, de a spanyolok szeretnék biztosítani, hogy – a mára az egyik legjobb játékosukká fejlõdõ támadó – ne igazoljon másik csapathoz.

Robinho boldog a Real Madridban, könnyen lehet, hogy már a napokban aláírják az új kontraktust. Az utóbbi idõben meghatározó embere lett csapatának, nem csoda, hogy a listavezetõ nem akar minél tovább meg akarja tartani.

Menyus489
Jó hát ezt gondoltuk 😄
Újságírók tényleg milyen kecsegék már, most meg is értem hogy fogta magát és otthagyott csapot-papot. Robben most valszeg 3-6 hétre dõlt ki mégis, és a "poén", hogy még jól is járt ezzel, nem úgy, mint szegény Eduardo, akinek persze jobbulást!
Középsõ védõnek jöhetne Mátyus 😄 Viccet félretéve jó lenne egy jó helyzetkihasználású, fürge-gyors és fiatal csatár, ebbõl a szempontból Benzema király lenne, de akár már Saviola is, ha egyszer kihasználná a lehetõségét és bizalmat szavaznának neki. Vagy akár Higuaín. De ha mindenképpen újfiú, akkor Drogba egyértelmûen nem lenne rossz, csak õ is már a 30 körüli korosztály. Egy formában lévõ David Villa pl szerintem illene a csapatba.
De ha jön még csatár, akkor az egyik lassúéknek mennie kell a kezdõbõl, vagy pedig olyannyira felpörögni, hogy látszódjon is hogy futnak, küzdenek.

Bátor fiú...

LasDen
persze az Arsenallal...... 😄

LasDen
Fabregas vagy nem rég vagy nem sokára fog aláírni egy olyan idõtartamú szerzõdést mint amit Raúl és Casillas kapott.....

Csabesz6
Gerrard ne jöjjön, Fabregas nem fog, Drogbát én is bírnám😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Nem értem az Újságírókat! Megmondta Schuster mester, h nem beszél a bírókról,akkor miért nyaggatják. Ha nyilatkozik az a baj, ha nem akkor pedig az. Miért nem azzal törõdtek,h förtelmes játékkal is,de ismét nyert a csapat.Vagy mondjuk,h van Ruud és Sneijder!!!Nem volt ezeknek
gyerekszobájuk!?!?A "Takarodj"-ról pedig ne is beszéljünk.<#wow1><#violent>
Tényleg tiszta óvoda...

Ez a ,,Jól van Schuster, jól van...", nem volt anyjuk aki megnevelje õket? Mintha a sarki c*gányok lennének, már elnézést

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Drogba,Gerrard és Fabregas jöhetne!!!!Jó játékosok.Illenének a csapatba!!!<#taps><#worship>
Szerintem Diarra fog elmenni. Bár jó lenne,ha nem engednék el,mert kezd egyre jobb formába lendülni.
Ramos remélem nem kap olyan súlyos büntit. Az egy meccseseltiltás elég lenne.Max 2!!<#szomoru1>
Rockynhooo
Didier Drogba <#eljen><#hawaii>

távozókrol lövésem sincs 😊

SLICK
Háhh 😄

Illés Bélát -.-
SLICK
Igaz korai errõl még beszélni sztem, bár megkérdezném szerintetek kik fognak távozni az idény végén és kiket várnátok, hogy jöjjenek?

A spanyol sajtó szerint Sergio Ramos 3-5 mérkõzéses eltiltásra számíthat, miután pályára és papírra sem illõ jelzõkkel illetett gyakorlatilag minden neki nem tetszõ személyt a kiállítása után. A Fegyelmi Bizottság minden bizonnyal napokon belül tárgyal az ügyben, és döntést hoznak.

F*sza, összeállt volna a Barca elleni fal, ez meg eltiltatja magát. Bár lehet jól is jön, ráfér a pihenés enyhén szólva, formája nem oké

robotnyk
aszondja az egyik, hogy ez tiszteletlenség a sajtóval szemben, hát, a drága édesanyád picinyem, nektek minden kijár, de a tisztelet aligha.
SLICK
THX
De bírom, egyszer azért baszogatják mert róluk beszél, ha meg nem mond semmit akkor azért.

a bírókról faggatták, õ meg nem akart róla beszélni, de azért is azt kérdezgették...

elmennek a fenébe, 5x megkérdezik ugyanazt szinte, óvoda, én is otthagytam volna õket. Nem igaz, hogy egy ilyen nagy szaktekintély (hát nagy Real Madrid edzõje) kérését nem tartják tiszteletben, hogy nem akar a bírókról beszélni. Idiótábbnál idiótább sablonkérdéseikre válaszol, ezek meg ilyen tiszteletlen hiénák.

SLICK
Most az a baj, h faképnél hagytak mindenkit?
Vagy ha nem, akkor elmondhatnád, mert én pl nem tudok spanyolul :c

Csabesz6

ProGabe
ez a két hír így egy mondatban olyan,mintha 2 éve írták volna.mi köze van a Roberto Carlos ajánlatnak egy Essian és/vagy Carvalho megvételhez? 😊

megnéztem az összefoglalót:Alvarez elmehet a jó édes... csoda hogy nem törött el Robben bokája

Robinho második gólja mesteri volt.mind az átvétel,mind a befejezés tökéletesen sikerült!viszont az elsõ Recre gól tipikus példája annak,hogy mit nem szabad csinálnia a védelemnek.ilyet a Roma ellen nem kéne

SLICK
R. Carlos korábban nyialtkozta, hogy a hátra levõ idejét a pályafutásának, kissebb csapatoknál tölti el. Így került el Törökországba. Az angol bajnokság iramát meg nem hiszem, hogy bírná. Ezt igazolta is tavalyi formája Madridban.

Oncsi
13:49 - Angol értesülések szerint a Chelsea ajánlatot tett Roberto Carlosért, míg a jelenlegi vezetõedzõ maradása esetén elképzelhetõnek tartják Essien és/vagy Carvalho Madridba költözését.

Essien nagyonn jó játékos,eltudnám nézni a Madridban😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

ProGabe
<#worship>

banok
Recreativo Huelva-Real Madrid :::: hosszú összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/139223

https://www.facebook.com/ferfiklubb/