Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
Guti nem szürke,csak túl hosszú passzokat ad.ha nem Raúl,hanem mondjuk Saviola lenne a pályán,akkor nyugodtan adhatna ilyen passzokat.bár Robbennek is adott olyan passzt,amit még õ sem ért el...

egyébként nagyon jól játszunk,minden meccset így kéne kezdeni,jól le kell rohanni az ellent.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
jól van,nem láttam,sry...😄

ReaL MaDRid x siempre

elsõ félidõrõl lemaradtam de most nézem az összefoglalót, tényleg megy a játék? 😮
LasDen
nananana......azé ez elég elhamarkodott kijelentés, hogy minden rendben lesz.....egy meccs nem váltja meg a világot....ha végig így nyomjuk akkor oké .D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
mondtam én hogy ha Robben , Sneijder felépül akkor minden rendben lesz 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

eZo
Higuaín, Sneijder, Robben nagyon pörög, sokkal dinamikusabb a játék velük, mondjuk Robinho-t bedobnám melléjük valaki helyett ! Guti elég szürkén játszik, Gago viszont meccsek óta nagyon szimpatikus focit mutat be, Marcelo is egyre jobban védekezik... eddig tetszik a mai játék 😊

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

hunbasser
pff,iszonyat jól játszunk 😊 a védelem is úgy ahogy okés(kétszer nem volt az,egyszer még az elején,amikor Casillasnak kellett kijönnie,szépen meg is elõzte Diego Capelt 😊 a második meg ugye a gól...szerintem maga Heinze sem tudta,hogy éppen mit csinál meg hogy kit kéne fognia :SSS),de szerintem jó meccs,a játékvezetõ sem fújja szét a meccset hál'istennek.

ugyanígy kéne játszani a második félidõben,csak figyelni kell nagyon a kontrákra,meg ki kéne használni a helyzeteket,többet kéne lõni,meg nem kéne totojázni.azért Raúl miszép gólt lõtt már...😊 a Valencia elleni második gólja sem volt semmi,õt azért még nem nagyon kell leírni,úgy látszik.

Higuaín szerintem jól tolja a jobb szélen (Y) Robben is nagyon él hál'istennek.

jó lenne már végre nyerni,simán jobbak vagyunk...

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
#35526 😄

hunbasser
meg Sneijdert Robbennel...

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
na mi van itt <#wow2>

Hát ez Raúl talán elgszebb gólja az idényben :o Így bevarni a felsõbe

Raúl aztaqva <#wow2><#wow2><#wow2> <#worship>

REAL MADRID

na EZ szép volt kampóskám

BUDA > miskolc.

toysoldier
bekapcsolom a tv-t erre 1-1.
sztem nem nézem tovább :|

najólvan, mégis nézem 😄

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

hámost ezmiez <#sir>

REAL MADRID

"nyóóóc perc van még ...." <#vigyor3>

REAL MADRID

kb 6 kommenttel lejjebb.

BUDA > miskolc.

Rockynhooo
ki lõtte a gólt?

SLICK
meg Sneijdert Robbennel :c

Na amúgy most egész jól játszunk.

ezeket illene berúgni 😄

BUDA > miskolc.

REALista
áhh nem sok hiányzott a 2:0-hoz...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

azér marcelot összekeverni heinzevel.

BUDA > miskolc.

Csabesz6
de mondom nálam nem megy...megnézem ujra.sports channel 1 jött be, de elég vacak.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SLICK
Heinze!!! 😄

OLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉOÉÉÉÉÉÉÉÉOLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ <#worship><#worship><#worship>

REAL MADRID

banok
na ne mondd már ,hogy a TVU-n vagy a Sopcaston nem megy a CCTV5...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Csabesz6
egyik stream se megy:-(

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

elment az adás nálam ...

REAL MADRID

nA hajrÁ ...

REAL MADRID

Pepe már megint sérült :S ????

hmm. probáljuk meg. nekem teccik

20:20 - A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze, Marcelo; Gago, Sneijder; Guti, Robben; Raúl és Higuaín.

REAL MADRID

1-3
fütyülés,meg minden.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

3-2 ide 😄

SLICK
2:1
Csak sikerül már nyerni is talán... :c

2-1 ide

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
tipp??

2-0 nem ide

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

😄DD tuti ittvan fél szeme

BSZ Ramosnak 😊

REAL MADRID

hunbasser
BSZ Ramosnak <#worship>

remélem olvassa a topikot...😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
amondó vagyok,hogy ki kéne használni ezt a lehetõséget...nem csak azt,hogy most kikapott a barca,hanem azt,hogy most huzamosabb idejig szar formában vannak.ha ma nyerünk a Sevilla ellen,és komolyan vesszük innentõl az összes meccset(mint tavaly a "minden meccs egy döntõ"),akkor simán meglesz a bajnokság 😊 úgy érzem,az El Clásico idén eléggé sorsdöntõ meccs lehet,jó lenne majd együtt nézni a champsben 😛

ReaL MaDRid x siempre

ezt vajon hogy hozták össze? nem láttam 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
köszönjük meg nekik... (Y)(Y)(Y)(Y) 😄

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
a barca télleg mindent megtesz, hogy ne nyerjék meg a bajnokságot 😄

REALista
Na a Barca kikapott 0:2-rõl 3:2-ra a Betistõl úgyhogy ha holnap verjük a Sevillát akkor újra 7 pont a különbség.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hunbasser
😄DDDDdddd

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
talán picit túlzás, de tuti nem õ lenne a megoldás 😊

ide akkorse jöjjön

REAL MADRID

kilyking
Azért szerintem túlzás azt mondani, hogy kiégett.

!!!HALA MADRID!!!

<#vigyor1>

REAL MADRID

Rockynhooo
remélem nem fogják kétszer is berakni Baptistát 😛 <#vigyor1>

LasDen
14:34 - A Real Madrid Sevilla elleni kerete: Iker Casillas, Dudek; Miguel Torres, Sergio Ramos, Heinze, Cannavaro, Marcelo; Diarra, Gago, Guti, Robinho, Drenthe, Baptista, Robben, Baptista; Saviola, Higuaín és Raúl.

megin gebasz lesz má érzem.....