Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
21:44 - A Real Madrid vezetõsége tudatta a Getafe és az Osasuna illetékeseivel, hogy De la Redet és Javi Garciát a nyáron visszavásárolja a Királyi gárda.

Javi Garcíat is??? hmmm........vmi kemény üzletelés lesz itt......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
18:34 - Marcelo: "Javítottam a teljesítményemen. Amikor idejöttem, nem tudtam úgy védekezni, mint most. Ez nem azt jelenti, hogy akkor nem tudtam, hogy kell, csak annyit, hogy mostanra sokat javultam. Schuster alatt egyértelmûen jobb a teljesítményem, és határozottabban játsszok."

igaza van 😄 pár év aztán RC szinten nyomul maj 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hatalmas 😄

BUDA > miskolc.

zaki
lol 😄DD

😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

:dddd legjobb 😛

REAL MADRID

hunbasser
😄DDDDDDDddddddd

ReaL MaDRid x siempre

REALista

😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hunbasser
😄DDDDdddd

nem,nem kell egybõl õrjöngeni 😄 látszódjon már rajta egy picikét is,hogy örül a gólnak.

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
Ez csak az egyik probléma az elnökkel....csak az a baj még 2010-ig ott lesz a b..i.Hagyjuk is inkább,az a lényeg hogy bajnokok leszünk.

RMCF

LasDen
az jutott eszembe nekem is......vhol itt van a topikban..... 😄

nincs meg valakinek az a gif amikor az atletico lesgólt lõ és mutatják õt meg az atleti elnökét?
na azon szakadtam nem gyengéket 😄

BUDA > miskolc.

LasDen
most mé mit csináljon, ugorjon fel és röhögje ki a másik elnököt, hogy beszopta......?
sztem nincs baj azzal ahogy viselkedik......kész jómodor azt csá.....amúgy meg ez legyen a legkisebb baj D:

hunbasser
jó,akkor PL.ott is az elnökök azért jobban fogadják a gólokat,Abramovics is hogy szokott már örülni,ha gól van,itt meg...

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
az nfl kicsit más dolog.....meg valószínû az is kirívó eset..... 😄

hunbasser
ilyet...:\\\ nfl-ben meg sok tulaj ott ül a kispad mögött és normális,casual cuccban szurkolja végig a meccset 😄

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
jaja , tuti mást érez mint ami ki ül az arcára 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

robotnyk
többször kapott kritkát tavaly, hogy nem kellene egy elnöknek csápolnia a VIPben, most nem csápol, most ez a baj. Perez ugyanilyen volt, ezt diktálja a jómodor, ha az ellenfél elnöke ül melletted.
tesó07
Sztem tuti szarik a csapatra,ha vki Realos vagy vmilyen csapatnak szurkol,nem tud végig nézni egy ilyen meccset érzelem nélkül,most is elõtte lévõ sorba ugrálnak az emberek a góloknál az meg csak ott ül mint egy impotens köcsö..Én utálom palit amióta elnökösködik.

RMCF

hunbasser
én annak örültem nagyon,hogy Diego Capelt lecserélték a második félidõben,meg annak is,hogy Navas nem tudott úgy felpörögni.

ehh,Robben hogy befenyítette már....😄DDdddd

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
Mindig is voltak ilyen húzásai,mondjuk azért nem rossz player,szerencsére most nem sok mindent csinált.

RMCF

hunbasser
Dani Alves ritka nagy f*szkalap,már elnézést...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
naneee,az atletico neee...:SSSSSSSS

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Egyébként a mai volt Raúl 290. találata Real-mezben!<#worship>

REALista
Góllövõlista:
Fabiano 22
Güiza 16
Raúl 15
Diego 15
Nihat 14

andaxxin
Szerintem Raulnak nem kellett volna sárgát kapnia mert már indul el onnan a sevillai tüke meg direkt belerúgta ugyanis amerre akarta lõni arra 1 csapattársa sem volt.

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

ProGabe
1 Real Madrid 30 21 2 7 35 65
2 Villarreal 30 18 5 7 15 59
3 Barcelona 30 17 7 6 31 58
4 Atletico 30 15 5 10 14 50

jó ránézni a tabellára.remélem a végén is így marad.esetleg 2 madridi csapat a dobogón? <#ravasz1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
hát,nem tudom,hogy Calderón most tényleg ennyire szarik a csapatra,vagy ezt a fapofát tanítják az "elnökképzõn"? :S

ReaL MaDRid x siempre

na így kell ezt, végre látni valami akarást meg színvonalat is 😄
tesó07
Jó meccs volt.Már régóta várok egy ilyen dinamikus jó játékot.Kezd azért Real lenni a Real.Ha ezt Mallorcán is tudják hozni akkor nem lesz itt probléma.Amúgy Gago sztem már qrva jó,Sneijder jó hogy visszatért,Raul nagyon szép gól,Robben még mindig önzõ cselez össze-vissza.Higuain nekem még mindig nem a kedvencem,sõt....ennyi helyzetet egy csatárnak nem szabad kihagyni,10-bõl 9-szer rossz megoldást választ,ez így nem ok.Az a fos Calderon meg amilyen fejeket vágott Real góloknál,tuti hogy a Sevillára fogadott.

RMCF

REALista
Én is remélem bár a következõ meccsünk szerintem nehezebb lesz.A Mallorca nagyon nagy formában van Güiza és Arango lövik a gólokat rendesen ma is 3-at rugtak idegenben a Valenciának.Persze ha így játszunk simán verjük õket...😊

LasDen
há vhogy fejlõdnie kell..... 😄

akartam mondani 3-1 ide <#idiota>
nagyon jó játék,megérdemelt siker. ollé

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

<#worship> Fantasticooo!!!4

REAL MADRID

hunbasser

kellett nagyon már! jó lenne így játszani hátralévõ meccseken is,csak kicsit jobb helyzetkihasználással.Higuaínt gólja ellenére is a támadószekció leggyengébb láncszemének tartottam ezen a meccsen,jó kis játékos,széleken mindig elhozta a labdát,gólt lõtt,viszont rengeteg helyzetet puskázott el,de remélem a következõ meccsen már jobban fog neki menni.

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
Na végre egy jó meccs

REALista
Na Pista vágjon be még egy gólt jó 25-30-ról oszt lelehet fújni a meccset...😊

SLICK
Sry 😄

kiütöttél - <#duma>

REAL MADRID

REALista
Hiiiiiiiiiiiiiiiguaííííííííín!!!!!<#worship><#worship><#worship>
Nagy on kellett ez a gól és annak külön örülök hogy Higuaín szerezte végül.😊

vééééééééégre má a higany 😄DDDDD
REALista
Kicsit emlékeztet ez a végjáték a Valencia ellenire remélem ennek szebb vége lesz...

<#nevetes1> Bocsánat!!4

REAL MADRID

REALista
Ha én védek akkor nem...😄

SLICK
Higuaín.... ez kicsit már ciki

higuaint versenyeztetném ndjodoval hogy ki tud több 100%-os helyzetet kihagyni.

BUDA > miskolc.

<#wow1> hát ezt énis belövöm 😞

REAL MADRID

SLICK
a kommentátor tán olvas minket? Kijavította a névcsere hibákat 😄

hunbasser
ha minden meccsen így játszunk + jobb helyzetkihasználás,akkor ki merem jelenteni,hogy megvan a bajnoki cím 😊)) Villarealra nagyon kell figyelni,nem lesz túl sok nehéz meccse már,akár még bajnokok is lehetnek(ha mi elbasszuk persze...)

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
np 😉

#35541: Most tényleg elég jól játszik mindenki, Guti megint halvány, de amúgy ha tovább hajtanak simán lõnek még 1-2 gólt is