Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dehh ... persze

REAL MADRID

robotnyk
jah kell még egy kiégett sztár, a régi szép idõk emlékére.
Oncsi
Jöhet !

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

LasDen
17:06 - Calderón: "Schuster addig folytatja, amíg akarja, történik, ami történik. Schuster azért érkezett, hogy egy Capellóétól nagyban különbözõ projektet hozzon létre hosszútávon. A mostani játékosaink a legjobbak számunkra, emiatt nem fogunk sok cserét végrehajtani."

képzelem milyen az a hosszútáv...... 😄 (2 hónap)
viszont ha akarunk vkit edzõt (v managert 😄) ide, akkor már áprilisban lekéne fixálni, hogy másnap már jöhessen is suszti távozása után....
mondjuk én nem vagyok a kirúgása mellett, de kifogják......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
Ide ne jöjjön!!

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
hát,jobb mint Calderón,csak ne kezdje el megint ugyanazt,mint amit elnöksége alatt...

ReaL MaDRid x siempre

A spanyol sajtó nem zárja ki annak a lehetõségét, hogy egy Zidane - Perez páros térjen vissza a klub élére, még ha elõbbi nem is vállalna közvetlen vezetõi pozíciót. Mindazonáltal tudni kell, hogy Florentino ex-elnök úr nagyban dolgozik saját ügyein, így egyelõre semmiképpen sem várható a visszatérése.

Csak spekuláció, de jó lenne

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

zaki
Szép, jó lenne ott lenni... :o

LasDen
talán addigra már a 10. is meglesz....v úgy tervezik, hogy majd ott?? :😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

HIVATALOSAN MEGERÕSÍTVE: a 2010-es BL döntõt a Bernabéu stadionban rendezik!

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

A Barcelona négy poszton erõsítene, ebbõl három helyen a Real Madriddal versengenének a játékosokért: csatár (Benzema v. Drogba), középpályás (Diego), középhátvéd (Lucio v. Garay) és balbekk (Lahm).

zaki
Mint valami halász úgy néz ki... <#vigyor>

lehet, hogy félig svéd... 😄
LasDen
jah én is láttam már 😄
durván néz ki.... 😄

hunbasser
szóval :

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser

:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
Csak nehogy õt is elpazaroljuk!

LasDen
Köv Raúl??? 😄
érdekes, de most mikor olvastam egybõl az jutott az eszembe, hogy õ lehet a következõ Raúl 😄 nagyon hülyén hangzik???? 😄

LasDen
jó lenne persze, de csak elvesztegetne egy évet....így meg az Almeríaból ha mégjobban kitûnik, akkor bárhova eljuthat.......

hunbasser
pedig Negredo nagyon is jó lenne...

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
17:00 - A Marca arról is beszámol, hogy készen van egy négy éves szerzõdéstervezet Fabianónak, ami plusz egy év opciót tartalmaz közös megegyezés esetén.

16:54 - A Marca szerint nem lehetetlen Fabiano leigazolása a Sevilla megkerülésével. A Királyi gárda egyébként a hírek szerint még ezen a héten leteszi a GSI vállalat (õk birtokolják a játékjog 65 százalékát) asztalára a 15 millió eurós ajánlatot.

ez nem lenne szabálytalan???

16:50 - Egyelõre ellentmondásos hírek vannak affelõl, hogy a Real Madrid vagy Benitez kezdeményezi-e a transzfert, az viszont biztos, hogy De la Red és Xabi Alonso cseréjérõl van szó. A Real Madrid visszavásárolná 5 millió euróért De la Redet, majd a canterano és további 12 millió euró lenne Alonso ellenértéke. A hír egyébként azt feltételezi, hogy Schuster nem elégedett a jelenlegi középpálya védekezõ szekciójával.

Xabi Alonso? nem is lenne rossz 😄

16:40 - Nagy újra felfedezettek: De la Red: két év madridi padozás után bizonyította a Getaféban, hogy elég jó játékos az elsõ osztályhoz. Ennek ellenére Madridba nem tér vissza, viszont Xabi Alonso leigazolásában szerepe lehet, mint cserealap némi pénz mellett. Granero: De la Red mellett alappillére a menetelõ Getafénak. Õ csak kölcsönben szerepel, s idény végén valószínûleg végleg visszatér Madridba. Negredo: 3 millió euróért távozott az Almeríához, ahol szárnyal, és számos találatot jegyez. Négy millióért visszatérhetne, de ez csak abban az esetben történne meg, ha magasabb összegért tovább tudják adni. Javi Garcia: az Osasuna egyik fontos játékosa lett három millió euróért. Egy millió euróval többért térhetne vissza, de ez igen valószínûlten, sõt, a városi rivális Atletico udvarol neki.

Granero visszatérésének örülnék 😄 Negredo meg ne is jöjjön vissza, hisz sorsa = lenne Soldadoéval......

most nézem, ha minden így megy tovább, úgy néz ki az idei olasz bajnok ejtett ki minket a BL-bõl. Roma már csak 4 pontra az Intertõl. Kifogtuk 😊

Mondhatták volna ezt a Milanosok is, amikor Kaka odaigazolt, ilyenek ne itt játszanak...
Ja a Real aki csak milliókért vesz kész sztárokat, én ezen szeretnék változtatni. Higuainból lehetne bármi, ha nem b*sznák el

Én ugy érzem hogy a játékosok tudásával nincs semmi probléma. Böven jo a keretünk. Lásd a szezonkezdetet. Akkor is ugyan ezek a játékosok voltak vagy tévedek? Itt valami más probléma van. Talán mentális.

Elkeseredetségem nem a Valencia meccsel kezdödött. Tehát nem is arra értettem. Valenci elleni játékunk jonak nevezhetö volt, habár kikaptunk.

Habár nem lennék ennyire keserü ha minden elvesztett mecsünket ugy veszitjük el mint a Valenci ellen.

SLICK
bár ez elég kacsának tûnik, én úgy vagyok vele, hogy Saviola, Soldado, Cannavaro és Dudek mehetnek... Salgadon lehet gondolkodnék.

a kölcsön listán szereplõk közzül nem engednék el egyet sem. Lefogadnám, hogy simán ütõképes játékosokká válnának.

hunbasser
😄dd (Y) 😄

ReaL MaDRid x siempre

<#wilting><#wilting><#wilting>sztem most tese tudod mitm irtál

épp azvan hogy a soldadok meg "higanyok" játszanak pl. egy mallorcaban akik tölünk kerülnek ki -.-

belõlük lesz a "SZTÁR"

REAL MADRID

Rockynhooo
a sok sztár egyben nem vezet jóra szvsz

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

vezérszuszu
De egy REALBA miért egy Soldadonak vagy Higanynak kell játszani???
Játszanak egy kissebb csapatba MAllorca vagy mittom én!
Szerezzünk 1-2 fokkal jobb játékosokat!
Televan a tököm hogy vannak olyan csapatok amik kisebbek nálunk de sokkal jobb játékosaik vannak és hát nyernek is, mi meg itt szenvedünk ilyen játékosokkal!
Nem lehet így nyerni, fejlõdni kéne és vágre jól igazolni!

zaki
Szép lista, ha mindenki elmenne innen, nem lennének 10-en a keretben összesen :d

ProGabe
tavaly ugyan ezen a "spanyol lapok által megtudott" listán volt Robinho is...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
Gago mostanában egyre jobban játszik,nagyon meg kéne õt tartani,Diarrát is szerintem,padra még talán tökéletes is...ha meg Gago kidõl,legalább van egy olyan játékos arra a posztra,akire azt lehet mondani,hogy tud valamit(még ha a mostani formája nem is a legjobb)

ReaL MaDRid x siempre

baromság, Gago+Diarra is, lehetetlen...

hunbasser
"Spanyol értesülések szerint" szal,azé' várjunk még ezzel...

bár Metzelder tényleg jó védõ lenne(jobb,mint a mostani Canna),Saviola is jó csatár,még fiatal is,pl Raúl helyett nagyszerû alternatíva LENNE,HA játszatNÁ susztibá :\ Soldado szintén nem rossz,padra úgyis mindig kell egy ilyen csatár.

a kölcsönlistásokat meg egyáltalán nem értem...

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
uristen ....
Marcelonak alaptagnak kéne lennie, meg Drentyének is. Gago se szûrögett rosszul mostanában.
Salgado , Dudek, Baptista, Diarra , õk mehetnek nyugodtan. még Canna is elmehet ha van jobb középre.
Higanynak meg Saviolanak talán esélyt kéne adni...

LasDen
15:37 - Spanyol értesülések szerint a Real Madrid fekete listáján Metzelder, Saviola, Soldado, Baptista, Cannavaro, Diarra, Salgado és Dudek neve szerepel, míg Marcelo, Gago, Higuaín és Drenthe közül páran kölcsönbe kerülhetnek.

mert metzelder tudott bizonyítani.......+1 évet lehetne neki adni.....
a kölcsönlistásokat meg nem kéne elengedni.....

hunbasser
ott a pont

ReaL MaDRid x siempre

Csabesz6
jogos.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Nézted te a meccseT?
7-8 akkora helyzetünk volt h ha nem Hildebrand véd szinte mind gól,szal ha 2 fordulóval ezelõtt mondod h rossz volt a játék akkor ok mer akkor télleg nem csináltunk sokat,de most annyira sztem nem voltunk rosszak..
Nem a vereség a probléma hanem a mutatott játék :\

A Marca szerint a vereséget követõen Calderón ennyi mondott Pedja Mijatovicnak: "Vagy változnak a dolgok, vagy elveszünk!". Ezt követõen találkozott a montenegrói sportigazgató a szakmai stábbal.

Nem is olyan hülye már Calderón 😊 Csak nem Mija-val kéne tárgyalni, hanem õt kéne p*csán rúgni...

az érdemli meg, aki legtöbbet gyûjti...

De pl. tavalyi csapatnál kb. 10 ponttal több van így is

LasDen
én akkor úgy érezném, hogy nagyon nem megérdemelt lenne....persze a szezon kezdet szép volt jó volt, de az nem elég......

Rockynhooo
inkább legyen meg nyögvenyelõsen mint sehogy... ez egyértelmû 😊!

hunbasser
dehülyevaty...:c

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
Nem felejtettük el. Az a baj, h hullámvölgyek midnig vannak egy csapatnál, de ez már akkora, hogy alig tudnak kilábalni belõle.
Sokkal több a rossz meccs mint a jó.

REALista
Gyorsan elfelejtettétek minden idõk legjobb idény kezdetét...😞
Rendben akkor adjuk egy olyan csapatnak akinek kevesebb pontja van nyilván jobban megérdemli.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
Levante 😄