Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Menyus489
Én speciel nézem a meccset TV-n 😄
Kemény, kicsit kapkodós és nagyon paprikás meccs, Robben nagyon szépen ment el a gól elõtt, Sneijdernek meg könnyû dolga volt 😄
Güizának volt még egy nagy ziccere és egy be nem fújt Cannavaro kezezés a 16oson belül, mi meg leginkább átlövésekbõl próbálkoztunk kevés sikerrel. Most hogy megvan a vezetés le kell nyugodni, és szépen a szuszt is kikontrázni a Mallorcából, és berámolni még 2-3 gólt, hogy ha még összeszerencsétlenkedünk is egyet, ne legyen gond 😄

Bátor fiú...

LasDen
na mivan suttyók? mindenki alszik?? 😄
amúgy 0-1 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze, Marcelo; Gago, Sneijder; Guti, Robben; Higuaín és Raúl.

21:02 - Friss hír: az Onda Cero hírügynöksége szerint a Real Madrid elküldte ajánlatát Romába De Rossiért: 20 millió euró plusz Baptista, akinek a piaci értéke 15 millió euró körül mozog.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Menyus489
Kis szusszanás mind nekem, mind a csapatnak, öröm volt nézni a múlt heti játékot, hasonlót kívánunk gondolom mindannyian a mai meccstõl, mégha sokan, köztük én is tart a Mallorcától. Elmúlt meccsekhez már nem tudok érdemben hozzászólni, elõttem leírtatok mindent 😊
Most ilyen helyzetben kell egy Raúl kvalitású kapitány a csapatba, aki amellett, hogy formában van, jó csapatkapitányhoz és ikonhoz illõen buzdít és viszi a hátán a csapatot, csak így tovább neki 😉 Itt az Index egy új cikke Raúlról.

Robben - Robinho szél hízelgõ nagyon, de Higuaín dinamizmusa is, szóval dilemma 😄
Tényleg úgy lehetne jól beépíteni, hogy minden meccsen kap 20 percnyi lehetõséget mondjuk, de ezt is már írta valaki elõttem, szóval csak ismételni tudom 😄
Kíváncsi vagyok kezdõ lesz-e Pepe és feláll a Schuster által legjobbnak vélt védõsor, vagy még csak csere a kisebb sérülése miatt. Már olyat is hallottam, hogy a múlt heti felállás lesz egy az egyben.
Egyszóval izgalmas meccs lesz, reméljük a fiúk nagyon odateszik magukat 😊

Bátor fiú...

másik kezdõben benne volt

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ez a mallorca kifejezetten erõs csapat. kõkeményen szenvedni fogunk este. remélem vki magával huzza a csapatot, mer ma kell egy kiugró teljesitmény,ha el akarjuk hozni a három pontot.
Higu-Robinho? Az argentin nem játszott rosszul multkor,sõt,de akkor is. Binho-Robben szélt akarok.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

REALista
A Real Madrid várható kezdõcsapata (Marca): Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze; Gago, Guti, Sneijder; Robben, Robinho (Higuaín) és Raúl.

Én most inkább Higuaínt kezdetném max ha nem megy neki félidõben jöhet Binho...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
jogos😄

LasDen
vmit írni kellett 😄

REALista
Ja semmi a pff neki miatt gondoltam...😄

eZo
amúgy az teljesen elképzelhetetlen lenne szerintetek, hogy ismét Raul, Higuaín kezdjen ill. Robben és Robinho együtt legyenek a pályán ? vagy csak én látom úgy, hogy ennek így kellene lennie 😊 ?

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

LasDen
kimonta, hogy van gond...... ? .D

REALista
Mi a gond?

eZo
Drenthe,Soldado ? Dudek ? õk már teljesen kegyvesztettek ?
Balboa ( na róla már hetek óta semmi hír ) ?

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

LasDen
14:15 - A Real Madrid Mallorca elleni kerete: Casillas és Codina; Pepe, Ramos, Cannavaro, Marcelo, Heinze és Torres; Diarra, Gago, Guti, Baptista, Sneijder és Robben; Higuaín, Saviola, Robinho és Raúl.

pff neki.....

Az igazolások körüli szóbeszédek zavarnak a koncentrálásban?
Nem, mert nem beszélünk róla. Azt csak ti teszitek. Mi nyugodtak és magabiztosak vagyunk.

Jófej ez a Pepe 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ez a hír egyszer már kinnt volt madridistán ...

REAL MADRID

Roberto Carlos: "Nem szeretnék senkit sem vádolni, de 90 százalékban Mijatovics a felelõs a távozásomért. Ajánlott egy egy évre szóló megállapodást, amit akkor hosszabbított volna meg még egy évvel, ha 30 meccsen játszom. Én úgy gondoltam 11 év után megérdemeltem volna egy kétéves szerzõdést"

Bocs RC, de nem értem mi itt a gond... Tehát ha idén végigbírt volna 30 meccset, megkapta volna azt a 2 évet. (cirka 50 meccs alatt hozta volna) Túlreagálásnak érzem ezt most. Megérdemli, ilyen alapon min. 5 évet kellett volna adni neki 😊, de profi klub vagyunk, ne ez döntsön már

REALista
A katalán Sport szerint a Real Madrid által is megkörnyékezett stuttgarti támadó, Mario Gomez ára nem kevesebb, mint 50 millió euró. A játékosért egyébiránt nem csak a Madrid verseng, hanem a Chelsea, Arsenal, Juventus és a Milan is szívesen látná soraiban. "Most mindenképp küldöldre szeretnék menni" - jelentette ki Gomez.

Én azt mondom adjunk 100 milliót biztos ami biztos...😄

REALista
Nem olyan sokon.Tulajdonképpen akkor volt gyenge mikor a csapat is gyenge volt.Olyan meccsre nem igazán emlékszem ahol mondjuk öt helyzetébõl ötöt kihagyott majd kikaptunk...

SLICK
Jaja, nagy karrier áll elõtte és bízom benne, hogy vele ne maz lesz mint az eddigi játékosokkal, akiket kölcsönbe adtak.

igazad van Higuainnal kapcsolatban, Raul is hány meccsen volt sorozatban gyenge, most meg rugdossa a gólokat. Ha Higuain ennyi lehetõséget kapott volna, a múltkori ziccereket nem hagyja ki, ebben biztos vagyok

Rockynhooo
jah Drentheért nagyon kár, én benne látok nagyon nagyon sokat!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
Érte nem sajnálnám a 20 millát, ami azt illeti, hihetetlen jó játékos, és még mivé válhat! Már most Zidane-hoz hasonlítják egyesek. Nagyon jó rúgó technikája van, jól cselez, gyors is és nem önzõzik. Benzemáért valóban sok lenne a 40 Milla. Ha azt vesszük fiatal. Ha most Drogbát hoznánk el ugyanannyiért, akkor nézzük azt is h 31 éves már. Gondolom érted a célzást. Benzemát tovább tudnánk itt tartani, csak vmi értelmes edzõ kéne aki megfelelõen rotálná a csapatot és remek egységet tudna kialakítani. És ne fosson leülteti Raúlt sem a kis padra.
Higuaín is simán lenne már olyan szinten mint Raúl most(!). Csak hát nem játszatják annyit, ua. ez van Drenthével, Soldadóval, Saviolával...

LasDen
Benzema mennyi?? 40 milkó alatt tutti nem adnák.....és Nasrit se lenne olcsó sztem....20 milla alatt õt se úsznánk meg.....

SLICK
elég lenne egy Samir Nasri és Karim Benzema kettõs. Barmok ha ezt nem használják ki. Két kíváló játékos ennél több nem is kell

akkor hozzák már Suarezt is az ajaxból... <#idiota>
Csabesz6
és a kezdõ 11ben csak csatárok lennének...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
és mi, 5 csatáros játék lesz????

Rockynhooo
Bernd Schuster az As címû spanyol sportnapilapnak nyilatkozva vélekedett úgy, hogy a Manchester United portugál klasszisa ha nem is a közeljövõben, mert arra kicsi az esély, de egyszer magára ölti majd a "blancók" fehér szerelését.
- Jelenleg Cristiano Ronaldo a világ legjobb játékosa, de a Manchester nem akarja õt eladni. Ezért aztán nem is gondolom, hogy rövid idõn belül megszerezhetõ az aláírása, de pár év múlva õ is a Real futballistájaként fut majd ki a pályára a Bernabéu Stadionban - mondta a német szakvezetõ, aki még a legutóbb a világ elsõ számú labdarúgójává megválasztott brazil Kakánál is többre tartja a fiatal portugált.
- Egy nap õ is velünk lesz - "ígérte" Schuster. Ami a leendõ erõsítéseket illeti, a Real vezetõedzõje a következõ szezonban Klaas Jan Huntelaart, az Ajax, Luis Fabianót, a Sevilla, és Didier Drogbát, az FC Chelsea kiválóságát szeretné csapatában tudni.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Nekik volt szerencséjük, 3 olyan ordító heyzetet hagyott ki a Róma, mi meg 2-t kaptunk 2-3 helyzetbõl...

REALista
Én már a tavalyit is sajnáltam.Mind a Bayern mind a Roma verhetõ ellenfél volt.

na ma megcsinálta a mu azt,amit nekünk is meg kellett volna romába. u de sajnálom az idei bl-t 😞

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

nem csípem ezt az április elseji baromkodást :c

BUDA > miskolc.

LasDen
A madridista.hu szerkesztõsége 22 órakor hivatalos közleményt tesz közzé.

mily titokzatosak 😄

LasDen
hát én má nemtom...... .( de ha igen akkor jól beszoptam 😄

hunbasser
bízzunk benne! 😊

ReaL MaDRid x siempre

szerintem mind kacsa...
hunbasser
ápr 1. van...az elsõ és a harmadik hír simán lehet kamu is(sõt,biztos hogy az...)

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
17:47 - A spanyol lapok szerint végéhez közeledhet a Kaka-ügy. A brazil zseni korábban elárulta: mindenáron szeretne a BL-ben játszani, márpedig a Milan nem biztos, hogy eléri a 4. helyet. Calderón nem bízta a véletlenre, s a hírek szerint megállapodtak abban, hogy öt évre szóló 11 millió eurós fizetést jelentõ szerzõdést ír alá a játékos a Madridhoz, amennyiben a Milan nem szerepelhet a BL-ben.

Hááát nemtom.....má nem olyan mint az aranylabda elõtt.....

17:37 - Higuaín: "Remélem, hogy a Barcelona kiesik a BL-bõl." Érdekesség, hogy több madridi szurkolói csoport is kilátogat a mérkõzésre, természetesen a német csapatnak szurkolni a rivális katalánok ellenében.

ez a sok jó kívánság 😄

16:09 - Nistelrooyért 7 millió eurót fog ajánlani a Milan - írja a katalán Sport.

hadd menjen 😄

16:07 - Luis Fabiano meggondolta magát: "Szeretem a Sevillát, megpróbálom itt folytatni, maradni a klubnál. A Real Madrid egy nagyszerû csapat, de itt mindenem megvan."

nem sajnálom...... 😄

LasDen
az eurobarcán is ugyanez van......... 😄
és ez a kép nagyon kész 😄

ProGabe
ha azt írták volna,hogy úgy ahogy van kicserélik a 2 csapatot,ezek még azt is elhitték volna?<#wow3>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Csabesz6
báhhh😄DDDDDDDDDDDDDD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

robotnyk
Istenem...
REALista
Madridista forum:

"Hülyét kapok, ha a holland beteszi Madridba a lábát. Ennyi erõvel akár Schuster is maradhatna."

"most tényleg el akar menni Schuster??????????? Ez már poén, minden évben új edzõ!!! Ez nem lesz így jó......"

😄DDDDDDDdd

REALista
Remélem nem kamu...😄DDd

Csabesz6

REAL MADRID

ápr. 1. 😊

REAL MADRID

Csabesz6
Capello hamis tanúzás...
április 1.?