Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor most mi is pontosan a baja? savanyú a szõlõ?
Lényeg, hogy nálatok jobbak vagyunk 😄
Zseniális megszólalás volt...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
25-ért nem éri meg....amúgy is a Juvehoz megy sztem 😄
18:50 - Cassano: "Mindenki tudja, hogy nem szeretnék visszatérni a Real Madridba."
És téged meg ki a fasz kérdezett???
18:25 - A Real Madrid a nyáron részt vesz az Emirates Kupán. A minitornát augusztus 2-3-án rendezik meg, a házigazda Arsenalon kívül a Real Madrid, a Juventus és a Hamburg vesz majd részt a küzdelmekben. A gyõzelemért 3, a döntetlenért 1 pont jár majd, illetve minden találat újabb 1 pontot ér. A gyõztest a második nap végén hirdetik ki. A mérkõzések: Real Madrid - Hamburg (08.02. 15:00), Arsenal - Juventus (08.03. 17:15), Juventus - Hamburg (08.03. 15:00), Arsenal - Real Madrid (08.03. 17:15).
Ez érdekes lesz 😄
18:21 - A Marca szerint a klub nem tudja mire vélni Robinho esetét. A klub vezetõsége pár hónapja "arany" szerzõdést kínált volna neki. Azóta egy sérülésen esett át, s formáját nem nyerte még vissza, ráadásul Schuster nem is ad kellõ lehetõséget neki. A vezetõség most azon gondolkozik, hogy esetleg a szezon végén nagy pénzt csinálnának Robinhóból, és helyére fiatal tehetségeket hoznának.
Persze, meg egy nagy kukit....
18:16 - Enrique Cerezo, az Atletico Madrid elnöke a pletykákra: "Két dolog van, amit a Real Madrid soha sem fog elérni. Sosem fogják leigazolni Agüerót, és sosem lesznek a világ legjobbjai."
Kinek kell az a törpe???
17:50 - Saviola: "Jelenleg nem gondolkozok a távozáson. Többet szeretnék játszani, és bizonyítani, hogy elég tehetséges vagyok ahhoz, hogy a klubhoz méltóan szerepeljek. Bízok abban, hogy jelenlegi helyzetemen tudok változtatni. Ha már kilátástalan lesz a helyzet, akkor feladom, de amíg van esély, addig mindent megteszek. Mindigis tudtam, hogy nehéz lesz, mert nagyszerû játékosok vannak itt, de bátorított, hogy az edzõ és a klub akart engem."
Ez már kilátástalan báze...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
mekkora jó lenne már 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Osasunánál meg Zaragozában is van sanszunk, Racing meg is verhet, nem ott dõl el, szóval ott nyugodtan játszhatunk, persze nyerni kéne
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
ReaL MaDRid x siempre
R.Murcia(o)Racing S.(i)A.Bilbao(o)Osasuna(i)barcelona(o)R.Zaragoza(i)Levante(o)
Barcelona:
Recreativo H.(i)Espanyol(o)Deportivo LC(i)Valencia(o)REAL MADRID(i)R.Mallorca(o)R.Murcia(i)
Villarreal:
Almeria(i)R.Valladolid(o)R.Betis(i)Getafe(o)Recreativo H.(i)Espanyol(o)Deportivo LC(i)
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
CLASIFICACION
Ju Ps Ga Em Pe GF GC
1 REAL MADRID 31 66 21 3 7 65 30
2 VILLARREAL 31 59 18 5 8 52 39
3 BARCELONA 31 59 17 8 6 60 29
4 AT. MADRID 31 53 16 5 10 56 39
ReaL MaDRid x siempre
Vagy csak túl sokat gondolkodok? 😄
Bátor fiú...
BUDA > miskolc.
Azért egy kis nyomást gyakorolhatna már ránk a Barca hátha mi is kicsit jobban játszanánk...😄DDDDDdd
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
NB1? Azt meg kéne már szüntetni, nagy szégyen már így is...
Komolyan 😄 Sztem pillanatnyilag az angol erõsebb a spanyolnál......
Torrest behozhatta volna melegítés nélkül is, de amúgy tényleg veszélyes melegítés nélkül ilyen iramba belépni, nagy a sérülésveszély, teniszezésben sérült meg a lábam egy ilyen figyelmetlenség miatt, de szerencsére nem komolyan.
Bátor fiú...
most elképzeltem, ahogy becseréli Dudeket, mert õ melegített be...<#banplz>#banplz>
Bátor fiú...
Suszter meg majdnem elverette a Real Madridot. Diarra bejött és azt se tudta hova fusson, és lám kaptunk is 1 golt.
Suszter hibája volt!!! El is ismerte mikor behozta Torrest! A hülyeségei néha az agyamra mennek!
Ami a meccset illeti, örülni kell, h legalább nem kaptunk ki. Végülis nem játszottunk rosszul, de Ramossal vki eldumálhatna már, h fogja vissza magát lap gyûjtésben mert ez kicsit sok..
meg hát a gól után is kicsit visszaálltunk,nem ezt kéne játszani.mostmár nem sok meccs van hátra a bajnokságból,jó lenne minden meccset végighajtani,végigtámadni.
ReaL MaDRid x siempre
Utána mikor már bejött Torres érezhetõen feljavult a védekezés, ha már más örömünk nem lehetett, és csak sikerült azt az egy pontot összeszedni, nem örömteli, de fontos lehet.
Én mindenesetre optimista vagyok és maradok.
Bátor fiú...
Ramos mostmár kezd idegesíteni, lehet Zizou-nak õt is meg kéne fejelnie ilyenkor, hogy észhez térjen...
Az meg miért van, hogy amikor mi vagyunk emberelõnyben, alig érezzük gyengébbnek az ellenfelet, mi meg egyszerûen meghalunk hátrányban, mi a Real, pff
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Direkt nem említem Güiza nagy ziccerét, mert legalább akkora mák volt az ahogy Güiza elé került, mint az hogy kihagyta.
Ramossal meg nagyon el kéne beszélgetni, hogy fogja magát vissza, és szerintem idõvel meg is lesz az eredménye. Azért Heinze is osztotta az észt, jó hogy õt nem állították ki, mutatták ismétlésben, hogy 5 centirõl ordít a bírónak, van bõr a képén azért, meg bátorsága is 😄
Bátor fiú...
Bátor fiú...
Ramos egyébként 16 sárgát kapott a szezonban és 3 pirosat,túlajdonképpen minden második meccsén sárgát kap.
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
amúgy sztem meg Ramossza kezené kéne vmit me kurva sok durvaságot megenged magának......
REAL MADRID