Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

érdekes, a 20. század legjobb klubja... 😄DDD
akkor most mi is pontosan a baja? savanyú a szõlõ?
Enrique Cerezo, az Atletico Madrid elnöke a pletykákra: "Két dolog van, amit a Real Madrid soha sem fog elérni. Sosem fogják leigazolni Agüerót, és sosem lesznek a világ legjobbjai."

Lényeg, hogy nálatok jobbak vagyunk 😄
Zseniális megszólalás volt...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
az elsõ hírhez annyit mondanék,hogy "calciomercato..."

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
19:22 - A Calciomercato értesülései szerint a Real Madrid 25 millió eurós ajánlatott tett a Palermónak Amauriért.

25-ért nem éri meg....amúgy is a Juvehoz megy sztem 😄

18:50 - Cassano: "Mindenki tudja, hogy nem szeretnék visszatérni a Real Madridba."

És téged meg ki a fasz kérdezett???

18:25 - A Real Madrid a nyáron részt vesz az Emirates Kupán. A minitornát augusztus 2-3-án rendezik meg, a házigazda Arsenalon kívül a Real Madrid, a Juventus és a Hamburg vesz majd részt a küzdelmekben. A gyõzelemért 3, a döntetlenért 1 pont jár majd, illetve minden találat újabb 1 pontot ér. A gyõztest a második nap végén hirdetik ki. A mérkõzések: Real Madrid - Hamburg (08.02. 15:00), Arsenal - Juventus (08.03. 17:15), Juventus - Hamburg (08.03. 15:00), Arsenal - Real Madrid (08.03. 17:15).

Ez érdekes lesz 😄

18:21 - A Marca szerint a klub nem tudja mire vélni Robinho esetét. A klub vezetõsége pár hónapja "arany" szerzõdést kínált volna neki. Azóta egy sérülésen esett át, s formáját nem nyerte még vissza, ráadásul Schuster nem is ad kellõ lehetõséget neki. A vezetõség most azon gondolkozik, hogy esetleg a szezon végén nagy pénzt csinálnának Robinhóból, és helyére fiatal tehetségeket hoznának.

Persze, meg egy nagy kukit....

18:16 - Enrique Cerezo, az Atletico Madrid elnöke a pletykákra: "Két dolog van, amit a Real Madrid soha sem fog elérni. Sosem fogják leigazolni Agüerót, és sosem lesznek a világ legjobbjai."

Kinek kell az a törpe???

17:50 - Saviola: "Jelenleg nem gondolkozok a távozáson. Többet szeretnék játszani, és bizonyítani, hogy elég tehetséges vagyok ahhoz, hogy a klubhoz méltóan szerepeljek. Bízok abban, hogy jelenlegi helyzetemen tudok változtatni. Ha már kilátástalan lesz a helyzet, akkor feladom, de amíg van esély, addig mindent megteszek. Mindigis tudtam, hogy nehéz lesz, mert nagyszerû játékosok vannak itt, de bátorított, hogy az edzõ és a klub akart engem."

Ez már kilátástalan báze...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
háháááá >😉))

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
Gazdag fantáziájú újságírók egyébként már annak a lehetõségét is boncolgatják, hogy a Real Madrid akár a május 7-ei Barcelona elleni mérkõzés elõtt bebiztosíthatja bajnoki címét, ez pedig azt jelentené, hogy az El Clásico megkezdése elõtt a katalán játékosok sorfalat állnának a madridi játékosoknak a kivonuláskor. Ehhez az kell, hogy a 35. forduló után a Real Madridnak legalább 10 pontos elõnye legyen a katalán óriással szemben, és szintén minimum 9 pontos elõnyt élvezzen a harmadik bajnokesélyes Villarreallal szemben.

mekkora jó lenne már 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

na hozzuk a hazaiakat, Barcával min. egy x, akkor meglesz

Osasunánál meg Zaragozában is van sanszunk, Racing meg is verhet, nem ott dõl el, szóval ott nyugodtan játszhatunk, persze nyerni kéne

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
ámen :]]]] csak ellenünk veszítsenek,tõlem a többi meccsen nyerhetnek...😄

ReaL MaDRid x siempre

Oncsi
Remélem Racing beér a 4. helyre<#worship><#vigyor>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

hunbasser
racing,bilbao,barca,ezek még neccesek lesznek szvsz

ReaL MaDRid x siempre

én pont az EB elõtt...
Oncsi
Real Madrid:
R.Murcia(o)Racing S.(i)A.Bilbao(o)Osasuna(i)barcelona(o)R.Zaragoza(i)Levante(o)
Barcelona:
Recreativo H.(i)Espanyol(o)Deportivo LC(i)Valencia(o)REAL MADRID(i)R.Mallorca(o)R.Murcia(i)
Villarreal:
Almeria(i)R.Valladolid(o)R.Betis(i)Getafe(o)Recreativo H.(i)Espanyol(o)Deportivo LC(i)

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

hunbasser
inkább így:

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
én nem tom , de hogy ennyire nem menjen senkinek... 😮

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hunbasser
Primera División

CLASIFICACION
Ju Ps Ga Em Pe GF GC
1 REAL MADRID 31 66 21 3 7 65 30
2 VILLARREAL 31 59 18 5 8 52 39
3 BARCELONA 31 59 17 8 6 60 29
4 AT. MADRID 31 53 16 5 10 56 39

ReaL MaDRid x siempre

Menyus489
Az még semmi, de a Villarreal is kikapott, lehet ez egy angol-olasz összeesküvés! Titokban angol és olasz milliárdosok megvették a Barcát és a Villarealt, és arra kötelezték õket, hogy tisztes távolban kövessenek minket, hogy mi is szarul játszunk és így mindenki utálja a spanyol focit, viszont istenítik az angol/olasz bajnokságot 😄
Vagy csak túl sokat gondolkodok? 😄

Bátor fiú...

barca - Getafe 0-0 vége

BUDA > miskolc.

REALista
FT' Barcelona 0 : 0 Getafe<#vigyor3>

Azért egy kis nyomást gyakorolhatna már ránk a Barca hátha mi is kicsit jobban játszanánk...😄DDDDDdd

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
a "miénk" címszó alatt a spanyol ligát értettem 😄

NB1? Azt meg kéne már szüntetni, nagy szégyen már így is...

LasDen
az NB1 a legerõsebb?? wow 😄

Komolyan 😄 Sztem pillanatnyilag az angol erõsebb a spanyolnál......

SLICK
Az összes bajnokság közzül miénk a legerõsebb, azután jön csak az angol.

na Villarrealt megúsztuk, Sevilla megveri. Erre sokan azt mondják, csak azért vagyunk elsõk, mert a többiek gyengék. Frászt, vegyük észre, a Sevillát megverjük, majd ugyanaz megveri az üldözõnket, erõs a bajnokság

Egyetértek. Milenne ha valaki elismerné a hibáját

Menyus489
XD Ez tetszett. Még a végén kiderült volna, hogy Dudekben egy hátvédzseni veszett el 😄
Torrest behozhatta volna melegítés nélkül is, de amúgy tényleg veszélyes melegítés nélkül ilyen iramba belépni, nagy a sérülésveszély, teniszezésben sérült meg a lábam egy ilyen figyelmetlenség miatt, de szerencsére nem komolyan.

Bátor fiú...

robotnyk
de szar duma, õszintén szólva elegem van már az ilyen ócska kifogásaiból.
:ADAS😄:SDAS:sad

most elképzeltem, ahogy becseréli Dudeket, mert õ melegített be...<#banplz>
REALista
Baszki más csapatok hogy oldják meg ilyenkor a cserét?Szerintem nagy mázlink van hogy nem épp Dudek melegített éppen...😄

Menyus489
Mondjuk annyiban meg lehet védeni, hogy azt nyilatkozta Torres nem volt még bemelegítve, és inkább ezért Diarrát hozta be. Mondjuk Torres melegíthetett volna a meccs ezen szakaszában 0-1nél, de ez már nem a mi feladatunk megítélni, mindenesetre tényleg eléggé megszívtuk így, hogy csak késõbb állt be Torres.

Bátor fiú...

Én reggel hajnalba néztem meg a meccset, mikor hazaértem. Ramost kiállitották valami nincs rendben az agyával!!!

Suszter meg majdnem elverette a Real Madridot. Diarra bejött és azt se tudta hova fusson, és lám kaptunk is 1 golt.

Suszter hibája volt!!! El is ismerte mikor behozta Torrest! A hülyeségei néha az agyamra mennek!

SLICK
De kérdem minek ide Rossi??? Maradjon ott ahol van!

Ami a meccset illeti, örülni kell, h legalább nem kaptunk ki. Végülis nem játszottunk rosszul, de Ramossal vki eldumálhatna már, h fogja vissza magát lap gyûjtésben mert ez kicsit sok..

hunbasser
ejj,Ramos,Ramos...tényleg meg kéne már kicsit fenyíteni,mert nagyon szabálytalanul játszik,úgy gyûjti a sárgákat,mint más a bélyeget.

meg hát a gól után is kicsit visszaálltunk,nem ezt kéne játszani.mostmár nem sok meccs van hátra a bajnokságból,jó lenne minden meccset végighajtani,végigtámadni.

ReaL MaDRid x siempre

Menyus489
Mallorca egyértelmûen hatalmas vérszemet kapott, védelem szétszakadt volt, Diarra védõként volt alkalmazva, így sajnos teljesen várható volt, hogy kijátszák a rést.
Utána mikor már bejött Torres érezhetõen feljavult a védekezés, ha már más örömünk nem lehetett, és csak sikerült azt az egy pontot összeszedni, nem örömteli, de fontos lehet.
Én mindenesetre optimista vagyok és maradok.

Bátor fiú...

miért vagyunk ilyen gyökerek? Tegnapról ez jut eszembe...

Ramos mostmár kezd idegesíteni, lehet Zizou-nak õt is meg kéne fejelnie ilyenkor, hogy észhez térjen...
Az meg miért van, hogy amikor mi vagyunk emberelõnyben, alig érezzük gyengébbnek az ellenfelet, mi meg egyszerûen meghalunk hátrányban, mi a Real, pff

visszatértünk a csodateljesitményhez ismét. hulladék a köbön.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Menyus489
Szerencse, hogy a bekapott gól után is, miután végre becserélte Torrest.
Direkt nem említem Güiza nagy ziccerét, mert legalább akkora mák volt az ahogy Güiza elé került, mint az hogy kihagyta.
Ramossal meg nagyon el kéne beszélgetni, hogy fogja magát vissza, és szerintem idõvel meg is lesz az eredménye. Azért Heinze is osztotta az észt, jó hogy õt nem állították ki, mutatták ismétlésben, hogy 5 centirõl ordít a bírónak, van bõr a képén azért, meg bátorsága is 😄

Bátor fiú...

REALista
Na maradt az 1:1-es döntetlen.Szerintem egyértelmûen Ramos-on és Suszter cseréjén ment el a meccs mert úgyan a második félidõben végig támadott a Mallorca de amíg 11-en voltunk a pályán ezek a támadások jórészt elhaltak a védelemben.

Menyus489
Hú hát ennek az 1 pontnak most nagyon kell örülni. Ramos ellen meg nagyon könnyen sárgát adnak, megfigyeltem, sok hasonló eset itt is ott is sima szabadrúgást vont maga után, ettõl persze még sajnálatos hogy megint mekkora gólt kaptunk, de legalább utána sikerült kivédekezni egy nagyon jól és akarással játszó Mallorcát 10 emberrel. Lehet már le volt adva a cserelap Diarrával, és ezért jött õ elõbb, de azonnal be kellett volna Torrest hozni, mert már egyszer bebizonyosodott, hogy Diarra nem jó védõ.

Bátor fiú...

LasDen
ennyit errõl.....azé tök jó, hogy ilyen izgalmassá tesszi a 2 csapat a végjátékot.......

REALista
Jól van.Azt hiszem örülhetünk ha marad az 1:1...😞
Ramos egyébként 16 sárgát kapott a szezonban és 3 pirosat,túlajdonképpen minden második meccsén sárgát kap.

<#wilting> <#bdead>

REAL MADRID

ez a gago guti diarra kp ... ezt de utálom

REAL MADRID

LasDen
attól még meghatározó volt........

nemkellett volna leülni az elsö gol után

REAL MADRID

robotnyk
behozza jobbhátvédnek Diarrát, kapunk egy gólt belõle, egybõl rájön hogy van védõje is a padon, gg Schuster. és mennyire jellemzõ, hogy megint egy szürke ex castillás lövi ellenünk élete gólját?
LasDen
köszönjük Ramos.....

várhato volt ...

REAL MADRID

LasDen
de má a 3. sárgája 😄

amúgy sztem meg Ramossza kezené kéne vmit me kurva sok durvaságot megenged magának......

robotnyk
mekkora kamu piros 😄
ejj ...

REAL MADRID

LasDen
én is néztem egy ideig, de csak szenvedek......totál szétcsúsztam........nézem is meg nem is 😄