Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nah ha már ennyire áradoztok róla, akkor én is leszedem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
ez aztán a video 😊 nagyon megérte leszedni , meg is tartom az tuti 😄
mikor mutatja a bírot és kiírja hogy : man of the match 😄 az nagyon funny xD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

zaki
Ahogy mondod :c

getafe, levante, racing szintû csapatokba ill. másodosztály

de pl. Mata - Valencia

De la Read iránt a pool érdeklödött de elvileg õ jövöre nálunk nagycsapatban lesz ... (vagynem 😞)

REAL MADRID

banok
és a többi hová kerül? Mi lesz velük? Ezt fõleg Szalai miatt kérdezem.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

akkor 6 spilert leszámítvasenki...

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Casillas
ez a videó KURVAJÓ.
elsõ ~10 percbe mondjuk lehetett volna valami más zene, mert ez már kicsit zavaró volt 5 perc után, de azért gazoolynak hatalmas respect, eszméletlen jól meg van csinálva az egész, és a második felére már a zeneválasztás is tökéletes

Vivimos por ti, vence por nosotros.

zaki
Morientes nem a fakóból, hanem a Zaragozából jött... Amúgy tényleg senki, kivéve Torres, Soldado.

hali,
kiváncsi volnékj az utóbbi 10-15 évben hányan kerültek fel a reál fakóból az elsõ keretbe?biztos nem tul nagy szám, de gondolom az általam irtakat még ki tudnátok egészíteni : Casillas, Raul, Guti, Portillo, Morientes;

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Menyus489
11:13 - Javier Clemente Bernd Schusternek: "Egy nagycsapatot könnyû és kényelmes feladat edzeni."

Hagyná már abba a fenébe is már, hogy lehet ennyire szûklátókörû?
Méghogy könnyû, ekkora elvárásokkal, ekkora nyomással, ennyi nagy kvalitású játékost irányítani, nem is folytatom.
Ez a Clemente nagy háborút indított ellenünk, csak aztán nehogy a saját foga törjön bele.
Legyen az, kapjanak 3 11-est, és verjük meg õket 7-3ra és akkor örülhet 😛😄

Bátor fiú...

http://video.madridi.com/Gazooly/real%20madrid%20-%20the%2030th%20liga%20title%20movie%20(1m)%20by%20gazooly.wmv

Menyus489
Köszi!!!😊

Raúlos témához meg csak annyit, hogy az õ mentalitása és tapasztalata nagyon kellett volna a csapatnak, dehát Aragonestõl sajnos várható volt. De nemtudom mennyivel ér kevesebbet a mostani Raúl, mint a mostani Tamudo vagy L.Garcia, Espanyol nincs éppen top formában (És még David Villa sincs valami top formában, ellenünk meg az olaszok ellen vágott össz 3 gólt, azóta semmi). Ja meg Albeldáról ne is beszéljünk, játék nélkül beválogatni elég nagy felelõtlenség. Dehát ez van, még így is erõs a keret.

Bátor fiú...

ráadásul ELÕZETES keretbe se fér be, azért elfogulatság nélkül mondhatom, hogy ez vicc

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

értem én Raul nem a régi, fiatalos robbanékonyság, hogy megeszi a védõket nincs már úgy benne, de amilyen gólokra képes, padra simán beférne...

Majd meglátjuk mi lesz, amikor mittudém olaszok ellen 0-1-nél támadni kell, és beküldi Güizat vagy Krkic-et...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

erre csak ennyit mondok: Aragones

REAL MADRID

Ne mondja már, hogy nem ér annyit mint az elõbb említettek

Krkic, L. Garcia (Espanyolos biztos) k*rvára fontos volt...

VBn ottlesz 😉

REAL MADRID

Rockynhooo
gondolom uccsó EB-je lenne, és erre nem lehet ott még a padon sem <#wilting>

LasDen
15:10 - Raúl nem lesz ott a 2008-as EB-n, miután Luis Aragones nem nevezte a 31-es elõzetes keretébe. A keret: Casillas, S. Ramos, De la Red, Pablo H., Iniesta, Xavi, Puyol, Krkic, Güiza, F. Navarro, Cesc, Reina, Arbeloa, X. Alonso, F. Torres, Palop, Juanito, Marchena, Joaquín, Villa, D. Silva, Albelda, P. Ibanez, Pernía, A. López, Senna, Ángel, Capdevilla, R. Tamudo, L. García, Riera.

ez nagyon hülye.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csabesz6
Slick ,ha erre jársz lécce dobj egy pm-et.Látom te vágod a kimantulácsá ropátáfot😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

eZo
Robinho, Robben, Drenthe ... végül is érthetõ 😊
de ha jobb oldalon játszana akkor sem értem ki maradna ki, mert mostanában sajnos csak egy szélsõvel játszunk

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
Capel a középpálya szélén játszik ( bal szél )

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

most attól függetlenül

LasDen
azé egy edzõmérkõzés nem ugyanaz mint élesben 😄

9:35 - Diarra: "2011-ig van szerzõdésem, de nem tudom, mi lesz a jövõben. Én jól érzem magam, és senkivel sincs bajom. Igaz, hogy a Lyonban más szinten játszottam, de fejlõdhetek. Szeretnék Madridban maradni és címeket nyerni. Nem az elsõ eset, hogy az Inter szeretne leszerzõdtetni. Ha az edzõ azt mondja, hogy menjek, akkor megyek, de ilyen híreim nincsenek."

Igazából nem nagyon sírnék ha elmenne .D

07:50 - A Diario AS szerint a Real Madrid 12 millió eurót ajánlott a Sevilla tehetségéért, Diego Capelért cserébe. A játékos ügynöke (Sergio Ramos bátyja) és a madridi vezetõség elsõ sorban a spanyol védõ szerzõdéshosszabbítása miatt találkoztak, ám új témájuk is lett. Capel szívesen játszana Madridban, és ha Schuster is rábólint, akkor hivatalos ajánlatot is küld majd a klub.

ez a Capel milyen poszton is játszik????

Tegnapi egy edzõmérkõzésen 5-0-ra nyert a Codina, Torres, Pepe, Cannavaro, Marcelo, Diarra, Baptista, Guti, Higuaín, Robinho, Saviola (Soldado) csapat a Castilla ellen. Gólszerzõk egyébként Saviola (3), Robinho és Soldado.

Miért nem játszhat hónapok óta Saviola? Miért? Schuster bá

Rockynhooo
Javier Saviola visszakerülhet Sevillába. Az argentin csatár kölcsönben szép idõszakot töltött el az andalúz városban, és miután sem a Barcelonánál, sem jelenlegi klubjánál, a Real Madridnál nem kapott elég játéklehetõséget, valószínûleg nem lenne ellenére a visszatérés.
A hírek szerint a kis argentin támadó a Daniel Alves-ügylet részeként kerülne Sevillába: a brazil jobbhátvédért cserébe õt és némi készpénzt kérne a klub a Real Madridtól.

akk neked is Boldog Szülinapot 😊

REAL MADRID

Menyus489
Boldog szülinapot neki!!!!
Drenthének is!!!! Övét könnyen megjegyeztem, mivel tökéletesen egy évvel korábban született,mint én, ugyanazon a napon (ápr8), durva 😄

Én Nistelrooy maradása mellett vagyok, már pont jól beilleszkedett, vérében van a gól, odaadással játszik és nem sokkal idõsebb Drogbánál, még pár évig csereként nagy pluszt jelenthet.

Bátor fiú...

LasDen
15:52 - Fernando Gago ma 22 éves! Boldog Születésnapot kívánunk!

e öröm e bodóttá......

tesó07
Sztem az a Drogba jön és akkor Nistelrooy megy az elég durva lenne.Akkor inkább ne jöjjön az elefántos.Mondjuk én ebbõl a vezetõségbõl simán kinézem hogy a legjobb csatárunkat eladnák.Drogba jó játékos de nem biztos hogy tudná helyettesíteni.

RMCF

Menyus489
Hát ez vicc 😄
1 etértek
2 Ennyi pénzért vigyék inkább Baptistát vagy Soldadót

De már megszoktam, hogy egy kisebb bajnokságnyi játékos leigazolását állítják folyamatosan 😄
Mondjuk én személy szerint CRoninak örülnék, mégha nem is a legpéldamutatóbb személyiség 😄 Bár azért 125 milliót kicsit sokallnám érte, de még ígyis közel lehetetlen elhozni.
Na de ennyit a pletykákról, hozni kéne a hétvégi meccset, kecseg Clemente össze-vissza osztja az észt, hogy milyen bunkók is madridisták, hát már csak ezért is meg kéne tömni a Murciát, mondjuk egy 7-essel 😄

Bátor fiú...

zaki
18? tegyenek még hozzá 30-at, és akkor talán 😄

Rockynhooo
aha 18 milka... + Fabregas meg Van Persie <#idiota><#hehe>

LasDen
12:15 - Állítólag az Arsenal 18 millió eurós ajánlattal készül Robinhóért.
1. nem eladó 😄
2. ha mégis akkor sem ilyen kispz.......

kár hogy általában aki idejön rosszabb formát mutat mint elõzõ klubbjában ...

REAL MADRID

Én örülnék neki, ha ide jönne. Nagy Playa. Elismerem a tudását, és boldog lennék ha ujra visszanyerné önmagát. Akár itt nálunk!!!

Csabesz6
szerintem derossi jó játékos.én kedvelem is.de ide felesleges szerintem.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SLICK
jaja emlékszem 😄

a vb-n az amcsi orrát hogy beverte... 😄DD
SLICK
nem csak azért... Raúl is hagyott már ki 11-est. Nem azért mondtam, pusztán nem szeretem és nem szeretném, h itt játszon.

LasDen
most azé me kihagyott egy tizit??? istenem ott van Vucinic vagy vmi támadó játékos......mé neki kelll rúgni......sztem meg egy nagyon jó játékos......

SLICK
Nem tom láttátok e, De Rossi szépen elkúrt egy 11-est.
Ezt csak azért írom mert volt pár hír h ide akarják hozni. Na már csak ezért se hozzák ide, amúgy is irritáló ember. :|

na fasza :S

hát szerintem akkor elmegyek madridba és 42-szer fogom megmártani benne a kisbicskámat...
hunbasser
nemáá' :\\\\\\

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
gyengeelméjû...😄DDdd

ReaL MaDRid x siempre

14:27 - Ronaldinho ügynöke szerint a Real és az Atletico Madrid is ajánlatot tehet Ronaldinhóért.

<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

tökönszurom magam ha idejön <#action>

REAL MADRID

A Sport szerint a Real Madrid játékosai is mérgesek Sergio Ramos magatartása miatt. Szerintük a piros lap elõtt Casillas ezt kiáltotta a spanyol bekknek: "Összpontosítás a munkádra, te gyengeelméjû!"

Meg is értem...

De megint ez a ,,szerintük" ezt meg azt kiáltotta, feltételezés

SLICK
Hibáztatnak már õk is mindenkit 😄

LasDen
19:58 - A rivális Barcelona szurkolói Laporta lemondásáért tüntetnek, míg továbbra is keresik Rijkaard utódját, az egyik jelölt pedig továbbra is Mourinho.

ez baromság..... 😄 itt nem az elnököt kéne lemondatni, hisz sztem egy korrekt elnök 😄