Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jo a mez

SLICK
új mez :|

szerk: nem tetszik :c

tiszta jó ez a mez 😄
kicsit fura a "kampós" számozás de összességében tetszik 😄
új mez <#buck> <#worship>

REAL MADRID

LasDen
tök jó a mez számozása 😄 nekem tetszik....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
ez van.kemény egy világ ez!ráadásul azok az emberek nyártól nem tartoznak majd a Real Madrid keretébe,vagy ha mégis,ugyan annyira fognak hozzájárulni a sikerhez,mint most:edzésen õk lesznek a mozgó bábuk.tudom,egy szurkoló ilyet nem mond,de hát ez van.én is sajnálok egy Saviolát,Soldadot,Drenthet,Balboat,stbstb
de leírom mégegyszer:kemény egy világ ez,és hozzáteszem,ez a Real Madrid,ide a legjobbak legjobbja kell.általam is sokat szidott Suszti mégis megnyerte a bajnokságot 3-mal a vége elõtt,tudja mitõl döglig a légy!
na,kezdõdik!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

<#taps>
Attila8805
Apa kezdõdik<#idiota>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

SLICK
csak ez azokkal szemben mégnagyobb pofátlanság, akik még az utolsó meccsen sem kapnak szerepet, max csere...
Ünnepelni attól is lehet ha max a nagyok jönnek be csereként a vége fele.

eZo
hát igen ilyen játékoskerettel kiesni baromi nagy égés 😞

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

ProGabe
mermér?

"Sergio Ramos, Cannavaro, Pepe, Marcelo; Guti, Diarra, Sneijder, Robinho"

ez a szurkolóknak szól!fiesztát akarnak varázsolni a Bernabeuba,ezzel a csapattal ez kivitelezhetõ.Casillas meg végre megkapja a Zamora-díjat

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

vicc

REAL MADRID

Zaragoza kiesett :SSS ezdurva

REAL MADRID

SLICK
MONNYON LE!

LasDen
20:20 - Hivatalos kezdõcsapatok:
Real Madrid: Codina; Sergio Ramos, Cannavaro, Pepe, Marcelo; Guti, Diarra, Sneijder, Robinho; Raúl és Van Nistelrroy.

Levante: Reina; Descarga, Armando, Manolo, Rubiales; Juanma, J. Fuego, Serrano, Courtois; Geijo és Pedro León.

Suszter egy fasz.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
20:20 - HIVATALOS KEZDÕCSAPATOK:
Real Madrid: ...
Levante: ...

hmm....hát...õõõ....végülis mért ne........

banok
21.00-kor kezdõdik.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

jah azért mert a port-on néztem és ott 8 órási kezdés van írva a real meccsre

de a sport2tv-n ott meg már 9órát ír

SLICK
5-kor is vannak már meccsek, gondolom õ ezekre célzott

ProGabe
miért ne lenne vége?általában 19:00-kor szoktak kezdõdni a meccsek,pont az volt a furcsa,hogy 18:00-kor akarták kezdeni

most akkor a Real meccs is el lesz tolva 1 órával úgy mint a többi?

mert a Mallorca és a vele egy idõben kezdõdõ meccseket eltolták az esõzés miatt és fél órája megy ez a meccs amit szintén élõben nyom a sport2, de ennek nem lesz vége addigra amire ki volt írva a Real meccs?!

SLICK
sztem Kaká maradjon inkább, így is nagyon jó a keretünk.

tesó07
Örülök hogy lehet Real meccset nézni este.A Milan meg nem indul a bl-be jövõre,úgyhogy elkellene hozni Kakát onnan most.....én eltudnám viselni a csapatba.

RMCF

<#worship>

REAL MADRID

Rockynhooo
David Beckham szerint megérdemelten nyerte meg a spanyol bajnokságot a Real Madrid. Ezzel már csak azért is nehéz vitatkozni, mert a királyi gárda kényelmes elõnnyel, három fordulóval a vége elõtt "behúzta" az elsõ helyet, de érthetõ, hogy a Los Angeles Galaxy angol középpályása gratulálni akar korábbi csapattársainak.
- Nagyon örülök, hogy a Real nyert, teljesen megérdemelten lettek elsõk - nyilatkozta Beckham, aki a 2007-es bajnoki aranyért még sokat tett. - Végig uralták a bajnokságot és egyértelmûen a legjobbak voltak.

szeretünk Becks 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hunbasser
ne felejtsd el,német edzõnk van....😄DDd

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
<#gonosz1>

na jól van, megyek tanulni, mert holnap és kedden vizsgám lesz aztán nem tok túl sok mindent :c
a meccs mellett drukkolhattok nekem is <#ravasz1>

sztem kikapunk <#vigyor1>

REAL MADRID

SLICK
rúghatnánk, de sztem nem lesz 2-nél több gól, na jó talán 3. Nem élvezetes dolog egy jelenleg nagyon gyenge csapatot megalázni még így is. :|

banok
lehet megint megállnak majd a kezdõkörben...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

REALista
Szerintem simán rúgunk vagy 5-öt nekik...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
mondjuk lehet, mivel õ is sérült volt. Azokból próbáltam felállítani a csapatot, akik keveset játszottak, szal õt is berakhattam volna

LasDen
RvN tuti kezdõ lesz......ezt elhiheted 😄

SLICK
Hidd el nem fognak nagy zakóba belefutni, tudják a mieink is, h milyen gány helyzetben vannak. Ezért sem fogják nagyképûen megtömni õket.

talán 2:0 lesz a vége

én ilyen felállást terveztem, ti változtatnátok vmin?
Codina, Salgado, Pepe, Metzelder, Torres, Balboa, Gago, Baptista, Drenthe, Soldado, Saviola

robotnyk
mert aztán mi biztos megszakadtunk a felkészülésben 😄

Codina talán védhet ma 😊
hunbasser
ha tényleg nem készültek semmit,akkor bizony csúnya zakó lesz,még úgy is,hogy mindenki lazán fog játszani ma este(lehet,hogy pont ezért is...)

ReaL MaDRid x siempre

amugyse játszottak volna

REAL MADRID

SLICK
akor mégsem egymás ellen játszanak a fiúk 😛

LasDen
14:00 - Lesz mérkõzés ma este! A Levante játékosai úgy döntöttek, hogy pályára lépnek a Real Madrid ellen.

hatalmas ríszpekt a Levante játékosainak...... 😄

ez is az, ami a képen volt<#eljen><#worship>
hunbasser
gecc,azt hittem már elsõre,hogy chelsea mezben van 😄DDdddd

ReaL MaDRid x siempre

LasDen

- Beszótá köcsög??!!

REALista
Akkor mégis lesz meccs!<#worship><#eljen><#idiota>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

robotnyk
<#zavart1>
LasDen
9:58 - A Levante játékosai ugyan nem készültek fel a találkozóra, a csapat vezetõedzõje azonban igen: a hírek szerint José Ángel vezetõedzõ egész héten videókat nézett a Real Madridról, s tapasztalataiból kifolyólag optimistán várja a találkozót. Mivel tudja, hogy játékosai nem fognak játszani, ezért felkeresett egy õrült túdóst és sokszorosította magát. Egész pontosan 18 klónt hozott létre a doktor. Így semmi akadály az esti mérkõzésnek.

hunbasser
a negyeddöntõ szvsz még jó eredmény is lenne

ReaL MaDRid x siempre

hát Aragones tényleg egy vicc ...

REAL MADRID

zaki
Majd meglátod. Aragones meg egy vicc, nem is tudok rá jobb szót írni.

hazucc <#wink>

REAL MADRID

zaki
Úgy le fognak égni, mint az atom. Max negyeddöntõ lesz ebbõl.