Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
angolok/angol fanek szintén,csak idén most õk úgy vannak vele,hogy már meg se próbálják 😄DDDdddd rápihennek a vb selejtezõre :_:_:_:_:_

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
mindig ezt mondjuk :_:_:_

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
szerintem megtörik idén az átok és ott lesznek az elején.. <#eljen>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
hiába lesz ott....sokat nem hiném, hogy fog játszani....max pár percet....esetleg Csabi Alfonzóval veheti fel a versenyt.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

De la Red <#worship>

REAL MADRID

REALista
Spanyolország 23-as kerete:
Arsenal: Cesc
Barcelona: Puyol, Iniesta, Xavi
Betis: Juanito
Getafe: De la Red
Liverpool: Arbeloa, Reina, Torres, Xabi
Real Madrid: Casillas, Sergio Ramos
Mallorca: Fernando Navarro, Güiza
Sevilla: Palop
Valencia: Albiol, Marchena, Silva, Villa
Villarreal: Capdevila, Cazorla, Senna
Zaragoza: Sergio García

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
ha megnézzük az utóbbi évek kapusait, akik a Castillaból jöttek, akkor kiderül, hogy mind 1. osztályú játékos..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Codina helyében én is elmennék, szvsz Casillas itt marad örökre és senki nem tudja majd kidúrni a helyérõl. Ha lesérül akkor meg ott van Dudek.
Soldadot picit sajnálom , szvsz csak kölcsönbe kéne elengedni.
Salgado,Baptista isten véletek 😄DDDDDDD (na jó , sokat tettek azért a klubért, de már nem itt a helyük).
Saviola ott lett elcseszve hogy semmi játék lehetõséget nem kapott, amúgy sztem baromi yo játékos. Ezt a védelmet meghagynám így egy az egyben, Metzelderestõl mindenestõl. Elõre meg én Drogbát választanám de csak mert az egyik kedvencem, de sokkal ésszerûbb lenne Villa, szval rá lenne inkább szükség. Középpályát se igazán bojgatnám, amit már beszéltünk hogy Robben átkéne szoktatni a másik oldalra , és sztem zsír lenne hogy Gago szûr két szél Robinho, Robben, elõretolt Kp meg Sneijder.

hunbasser
szerintem meg Cannavarot kéne már egyre többet padoztatni és a helyére pedig venni valami jó kis védõt,akin nem megy át akárki.Metzeldert azért megtartanám,hátha nem lesz a következõ éve ilyen sérüléses.

Balboát én sem engedném el,láttuk hogy tud játszani elég jól is,pedig nem sok lehetõséget kapott.jobbkp posztra nálam elsõszámú cserejátékos lenne.Soldado várható volt...pedig nem rossz kis játékos,de szerencsére most van elég játékos,mindenesetre én nem adnám el,max kölcsön kéne adni.

és eléggé jellemzõ,hogy a 2-3. számú kapusok mind elmennek.amíg van egy Casillasunk,addig mondjuk nem nagyon panaszkodhatunk 😊 ha Dudek marad,akkor nyugodtan mehet Codina,csak nehogy aztán kiderüljön,hogy egy kincset eresztettünk el a kezeink közül(kb mint Mata...)

Essien meg jöhetne Gago mellé,az eléggé durvás lenne :] Drogba/Villa,hmm...ha már választani kell e kettõ közt,akkor Villa,de miért nem akarjuk leigazolni Huntelaart?

ReaL MaDRid x siempre

Xabi Alonso mi a tökömnek kellene???<#rolleyes>
LasDen
10:42 - Spanyol források szerint Codina nem hajlandó még egy bajnokságot nulla perccel lejátszani, így a nyáron minden bizonnyal új csapat után néz. Ezzel szemben úgy tûnik, hogy Dudek maradhat a cserekapus.

vhol igaza van 😄

10:34 - A Sport szerint Mijatovic, Portugal és Schuster szerdán találkoztak a nyári átigazolások kapcsán. Végeredményben arra jutottak, hogy Soldado és Balboa távozása szinte biztos, és könnyen elképzelhetõ Codina, Salgado, Baptista, Saviola és Metzelder eligazolása. A védelembe Vargas, és Metzelder távozása esetén még valaki érkezne, a középpályára De Rossi / Essien / Xabi Alonso, míg elõre Drogba és/vagy Villa.

én Balbokát nem engedném el....fasza kis játékos lehetne belõle.....

REALista
Gravesen visszatér vagy mi?😄

13:56 - Az egyik nem hivatalos verzió szerint a Levante utazó keretébõl többen is meg fognak sérülni, így a játékvezetõ be fogja szüntetni a találkozót.

lol <#idiota>

REAL MADRID

zaki
jah... :o

egyetértek

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
14:28 - Codina: "Az edzõ mondta, hogy minden bizonnyal én kezdhetnék vasárnap. Nagyon izgatott vagyok, hogy végre szerepelhetnék, de a Levante játékosait is megértem. Olyan helyzetben vannak, amit senki sem kívánhat. Ha ezt a mérkõzést fel kell áldozni, hát legyen."

remélem védhet.... 😄 hisz nem lehet rossz kapus......egy rossz Castillas kapust nem láttam még 😄

kas123
Del Bosque lesz a kövi kapitány

zaki
Eb után Aragones megy úgyis (reméljük), aztán jöhet Raúl újbóli behívása, köv. kapitány csak nem lesz ennyire hülye...

robotnyk
én még kerethírdetés elõtt visszavonulnék a válogatottságtól Raul helyében.
ezt a hülyegyereket Raúl helyett???<#wow2><#zavart2>
zaki
Vicc... Nem is mndok erre semmit... Rohadjon meg Aragones ott ahol van, azt a fafejû vadbarmot...

Menyus489
Bojan visszamondta az EB szereplést, pedig behívta volna.

De ez tényleg vicc, most komolyan, Sergio Garcia??? Ha olyan formában lenne, vagy úgy ontaná a gólokat, mint Güiza, akkor még elfogadható lenne, de hogy jelenlegi állapotban? Inkább no comment.
Ha meg õ is visszavonja a válogatottságot, kit fog behívni? Egy másik fórumon olvastam, hogy Rooney elõbb lesz spanyol válogatott Aragones csapatában, mint Raúl, és lehet van benne igazság 😄 Még van egy kis ideje hogy ránkcáfoljon, asszem holnap lesz a kerethirdetés.

Bátor fiú...

Rockynhooo
ekkora faszt, akkor már mé nem jó neki Bojan ? :S

REALista
Raúl González Blanco minden bizonnyal nem lesz ott a 2008-as labdarúgó Európa-bajnokságon, Luis Aragonés ugyanis szombaton bejelenti, hogy a keret 23. tagjaként nem a Real Madrid 7-ese, de még csak nem is a fiatal Bojan Krkic fog utazni Ausztriába illetve Svájcba, hanem a Zaragoza támadója, Sergio García. A fõvárosiak csapatkapitánya Aragonés eme döntése kapcsán nyilatkozott, s meglepõ módon árulta el, hogy most legszívesebben a pihenésre koncentrálna.

Logikus döntés.Inkább egy kiesõjelölt csapat csatárát hívja be a bajnok csapat csatára helyett aki jelenleg 3. a góllövõlistán.😞

ProGabe
én sem.agyonhypolt kis senki.na jó,ez így 100%-ig nem igaz.amíg nem volt vele tele a sajtó,tényleg elég jól nyomta.aztán hirtelen nagy sztár lett,és kb nem találta el a labdát.ezek után azt mondom,a barcában teljesen össze fog roppanni.a színészi tehetsége meg kifejezetten irritál

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
nem értem mért akarják egyesek ezt a faszt??? jobb oldalon ott van Ramos.....

Rockynhooo
engem sem , fõleg ilyen fejjel ne jöjjön ide.

nem szomorít el 😊

BUDA > miskolc.

banok
ebben azért ne legyél olyan biztos. Mivel ez már nem La Liga meccs tehát ezt már jogosultak közvetíteni a szerzõdés szerint. szerintem

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

jah amugy meg Sport2

mivel már kivan írva hogy 20:00kor nyomják a Real meccset, ezért szerintem ezt is fogják közvetíteni 😊

amugy meg csak ez a meccs kezdõdik ebben az idõontban, a többi meccs az vagy elõtte 2 vagy utána 1 órával kezdõdik 😊

Attila8805
Akarom mondani játszhatnának.

Hát biztos hogy soha nem felejteném el.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Ja jáchatnának velünk<#idiota>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

hunbasser
nem hogy jönnének Magyarországra meccselni...😄DDD

ReaL MaDRid x siempre

miilann
hát nem tudom,eredetileg rm-levante meccs lett volna és kétlem hogy a nézõszámot a levante szurkolói adták volna,a real szurkolók meg ezt is szívesen megnézik(sõt!)

amugy nem tudom h van e más meccs még abban az idõpontban..

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

miilann
na lol,én meg a hír olvasása után elkezdtem összedobns a két kezdõcsapatot,na azert beirom,ugyis van eltérés 😊

Real Madrid/1:
Dudek-Heinze-Cannavaro-Pepe-Torres-Gago-Drenthe-Sneijder-Guti-Saviola-Higuain

Real Madrid/2:
Codina-Marcelo-Metzelder-Ramos-Salgado-Diarra-Robinho-Balboa-Baptista-Soldado-RvN

de amugy még az is megfordult a fejemben hogy Casillast a mezõnyben látjuk majd 😄

-.-

LasDen
lehetett volna egy Madrid-Castilla meccs is...... 😄
de ha a Madrid-Madrid játszik, akkor azt nem hiszem, hogy a Sport2 közvetítené.....

Oncsi
Nem hagyhattam annyiba,hogy 7végén Madrid meccs nélkül maradjunk😄😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

hunbasser
Oncsi kolléga már a csapatokat is leírta :_:_:_

köszi Oncsi,elintézted nekünk a meccset <#worship> 😄DDddd

ReaL MaDRid x siempre

hát énse bánnám 😄DD
miilann
yeeeaaahhhh ^^
remélem ez lesz,tuti vmi jo kis meccset összehoznak nekünk 😊

REALista
Ja nekem is úgy rémlik de madridista szerint szombaton lesz kerethirdetés.😊

REALista
15:35 - Az AS szerint elképzelhetõ, hogy amennyiben nem sikerül ellenfelet találni vasárnapra, a Real Madrid házon belül oldja meg a problémát, s a keret 25 játékosa egymással fog majd megmérkõzni, természetesen két csapatban. A napilap egyébként úgy tudja, hogy vasárnap a Real Madrid már a következõ évi szerelésében fog pályára lépni.<#idiota>

Remélem közvetítik majd...😄

LasDen
de õ úgy volt, hogy benne se lesz az utazó keretben nem????

REALista
Bojan állítolag lemondta az EB szereplést úgyhogy újabb esély Raúl elõtt hogy bekerüljön a keretbe.

Menyus489
Jaja, azokra a képekre emlékszem még, és tényleg olyanok lettek, mostmár csak a számozás a nagy rejtély, vasárnapra az is ki fog derülni, legkésõbb a ceremónián 😊

Bátor fiú...

na erre céloztam, hogy ilyen lett a végleges is, mert általában ezek még csak a "prototípusok"
Menyus489
Hú, nekem személy szerint nagyon tetszik ez az új mez, nem csak azért mert retrós, hanem mert olyan letisztult, tiszteletet parancsoló 😄 Fõleg ahogy a játékosok néznek 😄
Itt elvileg az idegenbeli mez is fellelhetõ, ami ezekszerint ilyen világosabb kék lesz eltérve az elõzõ évek feketéjéhez képest, már csak a 3. mezre leszek kíváncsi, lehet az lesz fekete.

A fizetésfelajánlás meg hatalmas gesztus, mégha biztos nem fogadják el akkoris, példamutató minden profi sportolónak!!!

Bátor fiú...

robotnyk
fú ez nagyon jól sikerült, bár még a számozásra kiváncsi lennék \o/
hunbasser
gallér,fekete csíkok (Y)

ReaL MaDRid x siempre