Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
Arsenal: Cesc
Barcelona: Puyol, Iniesta, Xavi
Betis: Juanito
Getafe: De la Red
Liverpool: Arbeloa, Reina, Torres, Xabi
Real Madrid: Casillas, Sergio Ramos
Mallorca: Fernando Navarro, Güiza
Sevilla: Palop
Valencia: Albiol, Marchena, Silva, Villa
Villarreal: Capdevila, Cazorla, Senna
Zaragoza: Sergio García
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Soldadot picit sajnálom , szvsz csak kölcsönbe kéne elengedni.
Salgado,Baptista isten véletek 😄DDDDDDD (na jó , sokat tettek azért a klubért, de már nem itt a helyük).
Saviola ott lett elcseszve hogy semmi játék lehetõséget nem kapott, amúgy sztem baromi yo játékos. Ezt a védelmet meghagynám így egy az egyben, Metzelderestõl mindenestõl. Elõre meg én Drogbát választanám de csak mert az egyik kedvencem, de sokkal ésszerûbb lenne Villa, szval rá lenne inkább szükség. Középpályát se igazán bojgatnám, amit már beszéltünk hogy Robben átkéne szoktatni a másik oldalra , és sztem zsír lenne hogy Gago szûr két szél Robinho, Robben, elõretolt Kp meg Sneijder.
Balboát én sem engedném el,láttuk hogy tud játszani elég jól is,pedig nem sok lehetõséget kapott.jobbkp posztra nálam elsõszámú cserejátékos lenne.Soldado várható volt...pedig nem rossz kis játékos,de szerencsére most van elég játékos,mindenesetre én nem adnám el,max kölcsön kéne adni.
és eléggé jellemzõ,hogy a 2-3. számú kapusok mind elmennek.amíg van egy Casillasunk,addig mondjuk nem nagyon panaszkodhatunk 😊 ha Dudek marad,akkor nyugodtan mehet Codina,csak nehogy aztán kiderüljön,hogy egy kincset eresztettünk el a kezeink közül(kb mint Mata...)
Essien meg jöhetne Gago mellé,az eléggé durvás lenne :] Drogba/Villa,hmm...ha már választani kell e kettõ közt,akkor Villa,de miért nem akarjuk leigazolni Huntelaart?
ReaL MaDRid x siempre
vhol igaza van 😄
10:34 - A Sport szerint Mijatovic, Portugal és Schuster szerdán találkoztak a nyári átigazolások kapcsán. Végeredményben arra jutottak, hogy Soldado és Balboa távozása szinte biztos, és könnyen elképzelhetõ Codina, Salgado, Baptista, Saviola és Metzelder eligazolása. A védelembe Vargas, és Metzelder távozása esetén még valaki érkezne, a középpályára De Rossi / Essien / Xabi Alonso, míg elõre Drogba és/vagy Villa.
én Balbokát nem engedném el....fasza kis játékos lehetne belõle.....
lol <#idiota>#idiota>
REAL MADRID
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
remélem védhet.... 😄 hisz nem lehet rossz kapus......egy rossz Castillas kapust nem láttam még 😄
De ez tényleg vicc, most komolyan, Sergio Garcia??? Ha olyan formában lenne, vagy úgy ontaná a gólokat, mint Güiza, akkor még elfogadható lenne, de hogy jelenlegi állapotban? Inkább no comment.
Ha meg õ is visszavonja a válogatottságot, kit fog behívni? Egy másik fórumon olvastam, hogy Rooney elõbb lesz spanyol válogatott Aragones csapatában, mint Raúl, és lehet van benne igazság 😄 Még van egy kis ideje hogy ránkcáfoljon, asszem holnap lesz a kerethirdetés.
Bátor fiú...
Logikus döntés.Inkább egy kiesõjelölt csapat csatárát hívja be a bajnok csapat csatára helyett aki jelenleg 3. a góllövõlistán.😞
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BUDA > miskolc.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
amugy meg csak ez a meccs kezdõdik ebben az idõontban, a többi meccs az vagy elõtte 2 vagy utána 1 órával kezdõdik 😊
Hát biztos hogy soha nem felejteném el.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
amugy nem tudom h van e más meccs még abban az idõpontban..
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Real Madrid/1:
Dudek-Heinze-Cannavaro-Pepe-Torres-Gago-Drenthe-Sneijder-Guti-Saviola-Higuain
Real Madrid/2:
Codina-Marcelo-Metzelder-Ramos-Salgado-Diarra-Robinho-Balboa-Baptista-Soldado-RvN
de amugy még az is megfordult a fejemben hogy Casillast a mezõnyben látjuk majd 😄
-.-
de ha a Madrid-Madrid játszik, akkor azt nem hiszem, hogy a Sport2 közvetítené.....
köszi Oncsi,elintézted nekünk a meccset <#worship>#worship> 😄DDddd
ReaL MaDRid x siempre
remélem ez lesz,tuti vmi jo kis meccset összehoznak nekünk 😊
Remélem közvetítik majd...😄
Bátor fiú...
Itt elvileg az idegenbeli mez is fellelhetõ, ami ezekszerint ilyen világosabb kék lesz eltérve az elõzõ évek feketéjéhez képest, már csak a 3. mezre leszek kíváncsi, lehet az lesz fekete.
A fizetésfelajánlás meg hatalmas gesztus, mégha biztos nem fogadják el akkoris, példamutató minden profi sportolónak!!!
Bátor fiú...