Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
kiegészítés az asrõl, ha Metzelder vagy Cannavaro megy, Garay már most jön +1 millió fejében, ha nem, egy évig még (kölcsönben?) a Racingnál játszik majd.
hoppá 😮OOO
robotnyk
meglepne ha ez máris megvalósult volna, pláne ennyiért, de mint a marca, mint az as tényként közli, hogy 10 millió euróért leigazoltuk Garayt. 😮
Menyus489
Jó kis gálameccs, tiszteletreméltó Levante játékosok, sok gól, szép megmozdulások, álmos védekezés. Dióhéjban kb ennyi 😄
Szép az új mez, jó a számozás is 😄
Szerintem amúgy Schuster azért nem egy B csapattal állt föl, hogy ne érezzék a Levantésok se úgy, hogy a csapat nem veszi komolyan meccset, és ez így egy gesztus feléjük. Szerintem.
Raúl meg egyértelmûen azért volt fönt, hogy a végén jól izzattan játékból jõve átvehesse a kupát, viszont látszott rajta, hogy azért sajnálja, hogy nem mehet az EB-re, nem igazán csinált semmit, nem is nagyon akart gólt lõni, viszont a végén az nagyon szép volt, amikor a valószínû utolsó meccsén bíráskodó valahanyadik bíróhoz odament és beszélt hozzá, megpuszilta, hátbaveregette.

ui.:ha jók az értesületlenségeim, akkor még Ramos is több gólt lõtt a PD-ben idén, mint Sergio Garcia :/ De mindegy, ha majd az EB-n lõ 20 gólt, megbocsátunk neki 😄

Bátor fiú...

Attila8805
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

REAL MADRID

hunbasser
majd ha egyszer lasden egyik aranyköpését fogja idézni,akkor lesz nézés nem kicsit 😄DDDDDddd

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
már mindketten megemlítették többször is a madridista.hu-t

ReaL MaDRid x siempre

Attila8805
Szép volt fiúk!
Levante Riszpekt!!!!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

LasDen
ezt a nézõtéren éremátadás dolgot nem értem.....nincs semmi értelme.....alig férnek el, nem látni semmit és úgyis lemennek a pályára szaladgálni......régebben, mikor volt ott egy bizbasz és ott össze gyültek az sokkal értelmesebb volt......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

valencia szépen felhozta magat 10dik helyre 😊)

REAL MADRID

LasDen
nekem egyértelmû volt, hogy Tóth Norbi olvassa a madridistát......többször volt vendég az oldalon, amikor is kérdezhettek tõle 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

akkor idézzen már innen is 😊)

REAL MADRID

még szép 😄
õk is a netrõl szedik az infókat XD
kitudja, lehet még minket is olvas XD
azamelegítõ rohadt jol néz ki

REAL MADRID

grt mindkjét csapatnak

REAL MADRID

LasDen
Codina pár év múlva iszonyat kapus lenne....ahogy Diego Lopez is az lett....de amíg van Casillas kapus problémák nem lesznek....pedig még vannak nagy tehetségek a Castillaban (Adán 😄)........

uhh codina 😊

REAL MADRID

golgazdag meccs 😊

REAL MADRID

REALista
Higany is a pályán.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Casillas
hadd élvezzék szegények, hogy gólokat szereznek a Bernabeuban 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

😊)

REAL MADRID

REALista
Pont elég...sõt még egyet lõhetnek...😄

hmm kezd sok lenni a Levante gol 😊)

REAL MADRID

REALista
Ez is szép gól volt.4:2😊

SLICK
mondjuk kezdi túlzásba vinni a színészkedést..

😄D Robinho lol

REAL MADRID

SLICK
Sneijder! Ez szép volt, kár h amikor még jobban kellett volna akkor nem nagyon jött szabadrúgásból az utóbi idõben... Bár végülis mindegy már. 😊

azigen Wesley fiam <#wow2> 4-1

REAL MADRID

gyönyörû Levante támadás 😊) Ramos csunyan benezte <#crazya> 3-1

REAL MADRID

milyen jó az új melegítõ<#wow2>
ennyi legyen, mert erre tippeltem 😊

Carlos HUN
hárooooooom 😄

azaz te meg én...
LasDen
én meg a haverom

SLICK
ááá nem büntetném még azzal is a Levantét.

Rockynhooo
kik lötték gólokat?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

REALista
Majd 5:0-nál...😊

SLICK
akkor ennyi elég is

megy az egykapu

REAL MADRID

Carlos HUN
2-0 😄DDD

😊) grt grt

REAL MADRID

mostmár jött 😄
Attila8805
1:0

Attila8805
Codina hátbaveregette csapattársát😄😄

"itt pedig jön a gól ... jöhetett volna..." 😄DD

REAL MADRID

SLICK
de pont ezért, h megynerte a bajnokságot, nem veszít vele semmit, már csak ezért is betehette volna a többieket.

Attila8805
Nekem bejön az új mez.
Hát ha még abba jáccanék😄