Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
<#idiota>

Yo, Bitch!

limperatore
rossz mesében élsz aladdin

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
rosszul tudod.

Yo, Bitch!

14:23 - Quieroz: "A Real Madrid aktuális elnöke volt a közvetlen felettesem a spanyol fõvárosban, és tudom, hogy mit mondott nekem, és mi lett a vége... Megvan az az elõnyöm, hogy látom a két klub közötti különbségeket. Madridban nem tudják, mi az a köszönet."

Fergusson kiskutyája, ennyi jut róla eszembe mindig...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
én úgy tudom,hogy sokuknak csak olasz útlevelük van,és az nem egyenlõ az állampolgársággal...

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
nem szopna be semmit Inter, mivel kb fél csapatnajk van olaszállampolgársága... max Arsenal szívhat emiatt...

Yo, Bitch!

ForzaInter
ja meg ha bevezetik se érnek vele semmit...

Yo, Bitch!

zaki
Úgysem lesz bevezetve.

hunbasser
helyes.az Arsenal meg az Inter szopja be ezzel fõleg...😄Ddddddd õk gondolom lázongani is fognak ez ellen.

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
"A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség közgyûlésén a tagság 155:5 arányban elfogadta Sepp Blatter elõterjesztését, és támogatja az úgynevezett „6+5” szabály bevezetését.

A javaslat az idegenlégiósok számát szabályozandó született: egy idõben 6 hazai játékos mellett csak 5 légiós tartózkodhatna a pályán egy csapatban.

A közgyûlés felkérte Blattert és az UEFA elsõ emberét, Michel Platinit, hogy tegyenek meg mindent az új szabály bevezetéséért. Alighanem hosszas jogi csatározás várható: az Európai Unió ugyanis a héten már jelezte, hogy nem hajlandó támogatni a munkaerõ szabad áramlásának alapelvével ellentétes határozatot."

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
tök jó utánpótlásképzésünk van,jobban ki kéne használni.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
ezé montam múlt héten asszem, hogy a Real nem a nagycsapatba neveli a játékosokat, hanem az egész ligába.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
ez buzi...egyébként Raúl nem teljesen saját nevelés,mert még olyan 14-15 évesen vette meg a Real az atleticotól...

amúgy meg volt egy cikk régebben madridistán,hogy a la ligában és a segunda divisiónban 150 Real nevelésû játékos játszik 😄DDddddd
és akkor Casillast meg Gutit még nem is említettük...

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
Tudom , hogy nem szokás másik csapatok topikjaibol idézgetni , meg kis is veszem favbol ezt a topikot de ezt az aranyköpést megkell osztanom veletek: hsz

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
nyugi má.......mi a faszt parázó.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
"Van három hónap ezt megvitatni a csapatunkkal."

ez az!húzzunk el minden cserét/vásárlást az elsõ forduló elõtti napig.esetleg addig edzéseket,edzõmeccseket sem kéne elkövetni -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

eZo
20:59 - Mijatovic: "Nincs eladó játékosunk. Ha valaki távozik, akkor az a saját döntése lesz. Meg kell hallgatnunk a játékosokat, hogy tudjuk, elégedettek-e vagy sem. Van három hónap ezt megvitatni a csapatunkkal."

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

igen. kell a fiatal csatár. de bazki, töklyukas a jobb oldal, vegyünk már oda valakit. C.Ronaldo szépen kedve szerint fogja bejelenteni,hogy az eddig megjelent nyilatkozatok hamisak,õ sose mondott olyat,hogy menni akar a MU-ból ,itt akar legenda lenni, stb,stb,stb.
és addigra elviszik Quaresmat,Hlebet...

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

hunbasser
na,ez így most fasza nyilatkozat lett.

"Garayt Cannavaro jövõ évi pótlására igazoltuk."

"Gagót már senki sem vitatja, érkezik De la Red" (Y)

nem úgy volt,hogy Codina megy a nyáron?

egyébként örülük,hogy már csak csatárt akarnak venni,akkor Soldadot mostmár el lehetne adni,vagy kölcsön lehet adni valakinek megint,padon még így is ott van Saviola,Higuaínról meg ne is beszéljünk.Ha meg jön valami pengés csatár,akkor ki fog padozni? Raúl? bár elég kicsi az esély,hogy jövõre is hozza ezt a formáját,elképzelhetõ,hogy többet fog padozni jövõre,bár sosem lehet tudni...jó lenne,ha megint összejönne neki egy +15 gólos idény.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
ooo yoo hír, Villat ide 😄

tesó07
Ennek örülök,ne is jöjjön Drogba,rutinos csatárunk van Nistelrooj és raul személyében.Úgyhogy igazoljuk le Villát vagy Huntelaart és jó pár évre meg van oldva a csatárgondunk.

RMCF

LasDen
akkor go Villa 😄

eZo
16:00 - Pedja Mijatovic a Real Madrid hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, hogy a csapatnak csak a csatársorban van szüksége erõsítésre. Továbbá kijelentette, hogy ha érkezik támadó, akkor az fiatal lesz, ugyanis a vezetõség nem kíván 30 év körüli játékosokkal erõsíteni, így talán kizárható Didier Drogba érkezése.

"A kapusposzton ott van Casillas, mögötte Codina és Dudek. A védelmünk teljes, Garayt Cannavaro jövõ évi pótlására igazoltuk. Pepe a sok sérülés után jövõre már az igazi lesz. Ráadásul itt van Javi Garcia, aki képes ott játszani. Gagót már senki sem vitatja, érkezik De la Red, Diarrát és Gutit pedig nem kell bemutatni..."

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

LasDen
13:00 - Torres (Getafe elnöke): "Granero a Getafe játékosa. Egy hónapja megállapodtunk a Real Madriddal. A Blancók két évig biztosították magukat visszavásárlási záradékkal, mely konkrét összeget is tartalmaz. Ugyanaz történt, mint De la Red esetében."

kár.....pedig sztem iszonyat jó játékos lett volna belõle..... 😄 persze így is jó lesz, de a Madridban még jobb lett volna......

errõl a görög eb gyõzelemrõl megvan a véleményem, ebbe ne menjünk bele... 😄
de az elsõ 3-4 csapatnak mindig nagy a forgalma eb és vb után...
Rockynhooo
mondjuk ez is igaz, én lecsapnék gyors Villara vagy vmi durva csatárra meg még esetleg egy yo jobbszélsõ, bár még mindig azt tartanám a legjobbnak ha Robben és Robinho megoldaná ezt a problemát. VIlla elég lenne meg Mourinho és nem sírna a szám 😄

robotnyk
mint mikor 4 éve mindenki jól bevásárolt a görögökbõl, aztán semmire sem voltak jók? 😊
Rockynhooo
igazad van az EB-rõl meg is feledkeztem ^^

azért van benne valami logika, pl. ha megvárják az EB végét, akkor az esetleges új tehetségeket leigazolhatjuk...
mondjuk tényleg jobb lenne gyorsan lerendezni a dolgokat...<#rolleyes>
LasDen
lehet hogy Ronaldo csak elterelõ hadmûvelet 😄
Aztán pár hét és mint tavaly Pepénél, David Villa már itt is van 😄

Rockynhooo
Ramón Calderón, a Real Madrid elnöke válaszolt a Manchester United által kiadott közleményre, miszerint az angol klub feljelenti a FIFA-nál a madridiakat, mivel szabálytalanul akarják megszerezni Cristiano Ronaldót. A királyi gárda elnöke elmondta, nem akarnak konfliktust az angol csapattal, akivel jó kapcsolatot ápolnak, valamint hozzátette, nem sietnek a nyári játékosvásárlással.

pffff nem kell sietni... nem hogy gyors elhoznánk egy két játékost innen onnan , aztán mehetne a felkészülés.. megint várnak augusztus végéig aztán hoppon maradunk.

A Manchester United hivatalos honlapján keresztül tudatta, hogy Cristiano Ronaldo ügyét a FIFA elé viszi, amennyiben a Real Madrid nem hagyja abba a játékossal kapcsolatos nyilatkozatokat, amelyeknek célja szerintük a portugál szélsõ elbizonytalanítása.

Hol tiltja ezt a szabályzat kérem szépen? 😊 Elbizonytalanítás, ennyire bíznak a nem eladó játékosukban? 😊 Azt meg tudhatnák, hogy milyen a spanyol média, sztem Calderónék csak 2x-3x beszéltek Ronaldoról (többi már csak az MU panaszkodása miatt van). Minden sztár igazolását megelõzi ez

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

robotnyk
copy-paste, mert lusta vagyok a témával többet foglalkozni:

az a szabályellenes, ha valaki konkrét szerzõdésajánlatot tesz a játékosnak a klubja tudta/engedélye nélkül. médián keresztül mindenki olyan faszt szopogat amilyet akar. szóval az öreg lovaggal együtt mindenki keresse meg a zsebében a nyugtatót, aztán majd ha lesz bizonyíték arra, hogy az elõzõ eset fennáll, akkor fusson a bíróságra, ne a sajtóban jártassa a pofáját.
HunnernesKonge
Oda kurvul, hogy a FIFA szabályzatában le van fektetve hogy ha egy játékosnak érvényes szerzõdése van a csapatával akkor nem lehet a csapatot megkerülve tárgyalni a játékossal... Pontosan idáig...
hová k*rvul ez a világ... :AS😄ASDasd
valoigaz ezt mondták

REAL MADRID

Rockynhooo
„Ha a Real Madrid tovább folytatja a teljességgel elfogadhatatlan viselkedését, a Manchester Unitednak nem lesz más választása, feljelenti a csapatot a FIFA-nál”.

mondjuk nso nem vágom mennyire igaz.

Rockynhooo
Argentinoknál meg mki MAradona utód szal jah igazad van A:SD:AS😄:SA

ForzaInter
"Nasrit már most Zidane utódnak tartják"

Franciaországban melyik tehetséges labdarúgót nem tartják Zidane utódnak?😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
Saviolának komoly ára? lol😄

Cassano azért nála jobb csatár, csak túl balhés:c

Yo, Bitch!

hunbasser
láttam játszani sokszor a Dortmundban,tudom,hogy mit tud õ,csak ha ugyanígy sérült lesz majd a következõ szezonban is,akkor esélye sem lesz hozni a dortmundi formáját.

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
Sztem is Marcelo egyre jobb, Barca ellen is remekül játszott.
Drenthe nagyon nem jó a védelemben. Még azon az edzõ meccsen mikor kezdõként bal hátvéd poszton volt nagyon nem ment neki. Azután, nem tom kit hozott be Schuster a védelembe, de Drenthe középpálya szélére került és mit mondjak, hirtelen jobban kezdett játszani. Mintha jobban érezné azt a posztot. És a bajnokság alatt is fõleg a vége felé mikor lehetõséget kapott, sztem nagyon jól játszott.

Rockynhooo
sztem is Marcelonak bizalmat kell szavazni. esetleg Drenthét védõként eröltetni ? vagy nem mutatott ott semmit? nem nagyon vágom már :S

sztem bizonyított is nálunk, jól játszott õsszel, higgadt és pontos volt valóban. Egy-két baki volt, de annyi Pepének is, Canna elsõ évérõl ne is beszéljünk

eZo
nemértem Metzelder miért vészmegoldás ?

szerintem egy klasszis védõ, annyi, hogy ez a sérülés rosszkor jött neki, nem tudott bizonyítani még, de attol még nem lett rosszabb játékos

aki látta korábban játszani, akár a válogatotban akár a Dortmundban, az nem mond ilyet, hogy vészmegoldás

Higgadt, pontos játékos, aki nagyon jól fejel !
Figyeljétek csak meg az EB-n...

eZo
8:51 - Schuster elmondta, hogy Robinhóval számolnak, az eladása meg sem fordult a fejekben. Két hónapja rendelkeznek átigazolási tervvel: több játékost hónapok óta figyelnek, de egyesek, például Hleb, most kerültek a figyelem középpontjába. Szerinte Marcelo és Heinze elég a védelem bal oldalára, a kis brazil megérdemli a bizalmat. Ramost a világ legjobb 2-ének tartja, azon a poszton vár fejlõdést tõle.

Rockynhooo
fõleg úgy hogy pontosan nem is tudjuk ,hogy Metzelder mire képes még, lehet van benne még 1-2 yo év, aztán meg Garay jöhet 😊

hunbasser
hát,tavaly jó szar volt,most meg egy közepes teljesítményt nyújtó hátvéd.ennyit Garay is fog tudni,ha nem többet(inkább a második...)
padoztatni meg nem nagyon érdemes,mert gondolom jó zsíros fizetése van.ha meg lesérül valamelyik hátvéd,vészmegoldásnak ott van Metzelder vagy Heinze.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
sztem a 20 milla korrekt ár..... 😄 Canna és Cassano nem ér túl sokat.....Saviola egyedül, akinek komoly ára van...... 😄