Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
remélem a Rayo Vallecano-ba megy! megérdemelné.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hunbasser
BSZ Robo!

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
😄DDDdddd

ReaL MaDRid x siempre

Oncsi
CR édesanyja lehet,hogy az Athletico Madridra gondolt😄 és lehet,hogy a 2012-es Eb után fogja ezt bejelenteni😄😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

LasDen
15:20 - Cristiano Ronaldo édesanyja, egy brit napilapnak: "Szerintem a fiam már eldöntötte, hogy a Madridba igazol, de csak az EB után fogja ezt bejelenteni."

bekaphatja ha csak az eb után teszi meg.....addig a madrid lófaszt nem fog csinálni......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ForzaInter
30 millioért kicsit drága lenne cserének...

Yo, Bitch!

HBD Robo!i!i!i!i!
Rockynhooo
Házigazdának happy börszdéj 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
30 milkáért áldásom rá, de szvsz 15t se ér :S

Mijatovic: "Teljes mértékben tagadjuk annak a lehetõségét, hogy Ruud van Nistelrooy elhagyja a Real Madridot. Hasonlóan vélekedek Eto'o Madridba igazolásáról, erre a legjobb kifejezés a "mission impossible"".

😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

vilg legsutánb játékosa. NEMHISZEm hogy hiányotna mégha néha jól is játszott ||

BUDA > miskolc.

tesó07
Ha jön Essien,már mehet is Diarra felõlem,pláne sztem 30 milla az jó pénz érte...

RMCF

szinten ... ráadásul tuti igazolunk egy játékost arra a posztra

REAL MADRID

ha tényleg kicsengetik a 30-at, áldásom rá... 😄
robotnyk
állítólag az Inter 30 milliót adna Diarráért. vélemények?
Rolka
De bazzeg, hogy jön ide Wenger? <#mf2>
Ne tereld már erre az egészet ember!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

LasDen
hazérek meccsrõl és látom mily sok üzenet van......aszittem má leigazoltuk Villát....de nem.....úgyhogy........basszátok meg 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Matthew Prosac
én reszemrõl a vitát lezártam.

a továbbiakban elkerülhetõk az ilyen conflictok ha nem az lesz egyesek kedvenc szórakozása hogy Mu-cikkek után vadászik és bemásolgatja õket hogy "milyen szánalmas".
szép napot , este pedig hajrá Magyarok!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

jogos és értem én de nem mi vagyunk a hibásak hanem a média :S

REAL MADRID

ne áltassuk egymást, MU topicban is meg van említve a Real nem éppen pozitívként feltüntetve, és csak egy margitozásért szólt egyikõnk, amúgy oda sem szóltunk...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Matthew Prosac
ügye te voltál az, akinek a MU-topicban (!) szúrta a szemét a margitozás?
ügye az én nevem is le tudod írni tisztelettel?
tudod én nem vitatkoznék, de állandóan adtok rá okot. BL döntõ óta a mu-ronaldo-ferguson ócsárolása a téma és már kicsit szúrja a szemem ügye érted miért?
(ha neked már egy margitozás szúrta a szemed, szerinted nekem hogy egyik ez az állandó fikázás?)
ügye érzed h most kinek van igaza?

úgy látszik valamitõl mégis tart Fergusson 😄

mettyú ha lehet ne gyere át ide vitatkozni

REAL MADRID

Rockynhooo
tõlem mehet ennyiért 😮

SLICK
Te annyira vér komolyan veszed ezt az egészet, sztem pereld be a madridiakat :c

Matthew Prosac
tudod az egész ügy azzal kezdõdött, hogy a Reál nyolvankettedjére sem fogta fel hogy Ronaldo nem eladó

eZo
16:52 - Az Inter csapata 30 millió eurót (!) ajánlott Mahamadou Diarráért cserébe.

13:06 - A Getafe szeretné kölcsönvenni Miguel Torrest a Real Madridtól.

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

tudod az egész ügy azzal kezdõdött, hogy az MU panaszkdott, milyen rámenõs a Real... Innentõl kezdve nem kell csodálkozni mit mondunk Fergusson kicsit érdekes lépéseire

Rockynhooo
:ASD::AS😄AS:😄😄😄😄:S:AS😄

remélem szarni is elmegy vele <#idiota>

Matthew Prosac
foglalkozzatok inkább Wenger pedofíliájával

hunbasser
"Ferguson a svájci Neuchatel városába fog utazni, s nyomon fogja követni Cristiano Ronaldót, hogy véletlenül se igazolhasson el."

ugyanmár...😄DDD ha nem MU szurkoló lennél,ezen te is csak röhögnél 😄DD

ReaL MaDRid x siempre

Cabell
Miért lenne az szánalmas, hogy az edzõ meg akarja tartani a legjobbját? Persze ha ti mondjátok, biztos így van..😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

hunbasser
mi csak röhögünk rajtatok,annyira nem foglalkoztat minket a téma 😊 nyugodj meg,emiatt nem fogok rosszul aludni 😄DDddd

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
nincs más hír, unatkozunk. -.-
Matthew Prosac
mert az kevésbé szánalmas hogy ti még mindig ezzel foglalkoztok - mit érdekel az titeket hogy SAF (és Ronaldo) mit csinál?

tesó07
Egy cseppet se izgul az öreg...Még a budira is követni fogja,nehogy vkivel találkozzon sunyiba.

RMCF

hunbasser
szánalom a köbön 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
😄DDDDDDDddddddd

ReaL MaDRid x siempre

Ferguson a svájci Neuchatel városába fog utazni, s nyomon fogja követni Cristiano Ronaldót, hogy véletlenül se igazolhasson el.

Hûha Fergusson biztos Jedi 😄D

F: -Nem igazolsz el
CR: -Nem igazolok
F: -Maradsz Manchesterben
CR: -Maradok Manchesterben

És még mi lihegjük túl...

nekem is ez a jelzõ ugrik be 😄

Nem kedvelem én se, ahogy bemutatkozott öklözõs góljával, ahogy nyilatkozgat, a játékstílusa (kis termetét apró szabálytalanságokkal próbálja kompenzálni). Eto'o játéka legalább tetszik...

robotnyk
ezt a majmot ki kérdezte?
Rockynhooo
akkor Reac-ba se jön 😞

12::57 - Agüero: "Soha nem fogok olyan csapatban játszani, amelynek a neve "R"-rel kezdõdik."

<#wilting> <#oooo> <#taps> <#bdead>

REAL MADRID

banok
na meg olcsóbb is lenne.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rockynhooo
Nasri 11 milka --> Arsenal, Van der Vaart 15 milka --> Chelsea. szvsz mindkettõre lecsaphattunk vna , olcsók voltak , életre meglett vna oldva a középpályánk.

robotnyk
Bosman esetében egyszer már lesújtott az EU, ezt sem lesz könnyû keresztül vinni. én nem is vagyok a híve ennek. annyit érnének el, hogy az iszonyatos összegeket ezután majd a hazai játékosokért fizetnék ki azok, akik megengedhetik maguknak.

foglalkoznának inkább a bíráskodással...
ForzaInter
ebbõl még lesz vita, unio fifa felett van ebbe pedig nem hinném hogy bele fognak menni, mivel a klubok is munkáltatók, és ez a munkaerõ korlátozását jelenti, ami ugye tilos...

Yo, Bitch!

ProGabe
FIFA: nincs több licencvásárlás, szigorúbb honosítási szabályok

Sydney-i kongresszusán a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség úgy határozott, hogy komolyan megszigorítja a honosítási szabályokat.

Jelenleg a felnõtt válogatottban nem szereplõ játékosok minimum két év várakozási idõ után vehettek fel új állampolgárságot. Ez az idõ a FIFA döntése alapján öt évre nõ.

A FIFA új direktívája szerint a csapatoknak a pályán kell kiharcolniuk a feljutást: a nemzetközi szövetség megtiltja, hogy licencvásárlással jusson elõbbre egy csapat a „ranglétrán”.

A döntést többek között azt váltotta ki, hogy a Granada 74 szó szerint bevásárolta magát a spanyol másodosztályba, a Ciudad de Murcia helyére.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Mor3llo
Akkor meg körülbelül nem lenne értelme ennek a szabálynak a bevezetése.
Én biztos vagyok benne, hogy nem lesz elég egy útlevél, vagy állampolgárság.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

robotnyk
ha a homegrown szabályhoz hasonló elvekkel fogadják majd el ezt véglegesen, akkor az állampolgárság nem lesz elég.