Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Hát nem tudom szerintem meg épp hogy jobban teljesített idén mint tavaly...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hunbasser
6:22 - A Napoli kívánságlistáján van Cannavaro, Saviola és Cassano is. A Real Madrid egyébként az iménti labdarúgókért 20 millió eurót szeretne kapni. /DC/

még egy 10-est nyomjanak rá,és azt mondom ok.félõ,hogy Cannavaro most már csak rosszabb lesz,eléggé kimenõben van már a srác.

ReaL MaDRid x siempre

ördögûzés 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ebbõl még nagyobb cirkusz lesz, mint anno a Kaká ügybõl volt...
még a végén gyászmisét is rendeznek madridban, mert nem tudták leigazolni :S
REALista
15:49 - 'Még Kisebb' pontosítás az elõzõ hírrel kapcsolatban, hogy mégse Fergusonék kérik Ramost, Diarrát, Robinhót és 50 milliót Ronaldoért úgyanis kiderült hogy csak a spanyol RNE találta ki az egészet mert csak.

REALista
Kisebb pontosítás...😄DDDDDDDDDDddd

LasDen
te nem bízzá ilyen fasságokban..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
hogy féltik 😄
remélem gyors elfelejtük már ezt a C.Ronaldot és veszünk más játékosokat, na nem mintha olyan sokra szükség lenne. Én inkább titkon még Mourinho érkezésében bízom.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
14:58 - 'Kisebb' pontosítás az elõzõ hírrel kapcsolatban, hogy nem a Real Madrid ajánlja Ramost, Diarrát, Robinhót és 50 milliót a Manchesternek, hanem Fergusonék kérnek ennyit a Real Madridtól, ezzel nyilvánvalóvá téve, hogy Ronaldo nem eladó.

hmm....kemény kérés..... 😄 Inkább a San Sirot meg az öregfiúk csapata (gyk: Milan).....érnek annyit talán.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
teljes mértékben igazat adok.

LasDen
100% esélyt adok annak, hogy 3 év múlva, mikor Nasri befut és sok klub akarja.....Madridi edzõ és elnök nylatkozata ez lesz: "Tudjuk, hogy most nem lehet leigazolni Samirt, de egy nap majd nálunk fog játszani, mert mi úgy tudjuk a játékosok seggét nyalni mint senki az univerzumban."

Nasri: "Megtisztel, hogy kinyalják a seggem, de.....hmm....basszátok meg."

Oncsi
Aranylabdát már most oda lehetne adni neki?
Várjuk meg azt az EB-t,emlitettem a 2002-es évet RC megnyert mindent,mégis Ronaldo kapta😊

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

miilann
én besegítek.ha kell.

-.-

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Sõt, a vilg összes madridistája fejenként 1 euróval besegít, pff az agyam elszáll, ennyire pofátlanul hazudni...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

SLICK
Leginkább támadó középpélyás, de sûrûn játszik a jobb szélen is. A válogatottban is inkább ott játszott eddig.

SLICK
Nyugi nem elvakultan állítom azt. Éppen azért írtam, h nehéz lesz az Arsenalban bizonyítania. Azért egy MU sokkal másabb. Nekem amúgy is elég ha csak közel olyan jó lesz, mint most C. Ronaldo.

Na de lehet elég az OFF-ból, mert Robo kivág minket :c

I3andy
Ez a Nasri gyerek pontosan milyen poszton játszik?

azért mérget ne vegyél rá, hogy jobb is lesz, nem tudhatjuk

SLICK
Ez jogos, bár sztem pont annyira önzõ mint amennyire kell. Csak fiatal még.
Egyébként 1:10 körül mikor többen közrefogják és még úgy is elvitte a labdát, ott Roni simán feldobná magát és sírna, mert a bíró továbbengedné a mecset <#idiota>

Attila8805
Szerintem passzolhatna többet is.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

SLICK
szted hülyeség....
Én néztem az EB selejtezõket, és amelyik meccsen játszott, az a véleményem, hogy Nasri van olyan szinten mint C. Ronaldo 4-5 éve. Mellesleg az idei szezonban volt egy hosszabb sérülése is, így nehezen talált újra magára, ennek ellenére is tudott 8 gólt szerezni. Ha azt vesszük elég nehéz dolga lesz a Arsenalban igazi naggyá érnie.
Azért el kellett telnie pár évnek míg C. Ronaldo is ilyen eredményeket tud felmutatni, amiért a világ egyik legjobbjának tartják. És megjegyezném ha tovább sztárolják õt is, úgy fog járni mint Ronaldinho, ezután meg örül ha vmelyik közép csapatban játszhat. Nehéz lesz újra megújulnia. Ne legyen igazam, de ha tényleg 1-2 éven belül hanyatlás lesz nála akkor jussak eszedbe, hogy nem mondtam hülyeséget.

Nasrit már most Zidane utódnak tartják. Ha nem fogják úgy sztárolni mint Ronaldot, akkor garantált, hogy simán jobb lesz.

Rockynhooo
:ADS:AS😄SA😄:AS😄Sd

na nem mintha C.Roni meg Robinho közt akkor különbség lenne 😄 na meg még pluszba a világ egyik legjobb védõje xD Diarrat már megsem említve 😄 meg még cirka 50millio , yo kis ducktale 😄

"A spanyol RNE szerint " <#levele>

REAL MADRID

a Bernabéut A:SD:ASdasdasd
persze, meg a tulajdoni jogok 50%-át is rájuk írják 😄

REALista
A spanyol RNE szerint a Real Madrid Robinhót, Sergio Ramost, Diarrát plusz még 50 millió eurót is adna a Manchesternek Ronaldóért. Ezzel a valóságban teljesen elképzelhetetlen transzferrel kapcsolatban az egyik spanyol fórumozó tréfásan megjegyezte: "meg még a Santiago Bernabéut..."

Higuaínt,Pepét és Robbent miért nem adjuk még és akkor fizetni se kéne...<#idiota><#wilting>
Egyébként tuti kacsa a hír de poénos.😄

limperatore
attól hogy valaki jobb legyen nála nem kell bajnokságot nyernie, nem kell bl-t nyernie, nem kell 40 gólt lõnie egy szezonban, nem kell aranycipõsnek
lennie mindezt 23 évesen. nézd meg messit pl.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Rockynhooo
mindjárt megszakad a szivem 😞

Matthew Prosac
úgyis tudom mi lesz a reakció szóval már most reagálok:

ha majd Nasri bl-gyõztes, angol bajnok, gólkirály, aranycipõs lesz, ha majd 40 gól fölé jut egy szezonban KÖZÉPPÁLYÁSKÉNT (mindezt 23 évesen), akkor majd megállja magát az összehasonlítás, esetleg ez a prognosztizálás, addig meg...
techikai tudásra már ki sem térek (Ronaldo messze jobb), meg arra se hogy az aranylabdát akár már most oda lehet adni neki.

azért ha Nasri "simán jobb lesz mint Ronikácska", akkor valamit nagyon fog tudni a srác, mert a lecke marhára fel van adva neki!

félõ hogy az Arsenalban ilyen eredményeket nem fog elérni, mert Wenger átigazolási politikája dícséretes (szinte kizárólag tehetséges fiatalok vétele), csak épp nem eredményes. "ificsapattal" nehéz lesz egy Chelsea-t vagy ManUtd-et beelõzni, nemzetközi kupában gyõzelmet felmutatni.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
((( konkrétan erre célozva: "Állítom Nasri simán jobb lesz mint C. Ronikácska -.- " )))

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
sehol de én nem beszéltem ilyen hülyeségeket -.-

robotnyk
'mér', 5 évvel ezelõtt hol láttad Ronaldot?
én speciel láttam a szezonban pár marseille meccset, meg a vállogatottban is láttam a srácot...
szerintem nagyon is tud valamit, bár kicsit önzõ...
Matthew Prosac
mér, láttad már játszani?

SLICK
Sztem is, nem értem az ilyen fasza pléjákat miért engedik ki kezük közzül Mijatovicsék. Állítom Nasri simán jobb lesz mint C. Ronikácska -.-

hunbasser
Tehát aki nem futballista 😊 Ójaj,úgy érzem ez valami nagyon legalja fanoldal cikke lehet,és a fordítás sem ver magas szinteket(#36809) :S

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Én itt a megfogalmazásról beszélek,meg hát a forrás sem lehet túl komoly,ha ilyet nyomnak bele,hogy "sztem".

ReaL MaDRid x siempre

hát valahogy csak be kell nyalni magukat a szurkolóknak...
mégse mondhatják, hogy "milyen idétlen ez a mez... dehát ezért fizetnek, csak fölveszem..."<#hehe>
LasDen
de ezek ilyen alap nyilatkozatok......sztem ezt tanítják meg nekik elõször.......

LasDen
"majdnem nem minden futballistának ez az álma" - és ez mi a faszt jelent??? 😄

na most erre csak egy példát mondok neked 😄

ibra a juventushoz igazolt: gyermekkorom óta a legnagyobb álmom az volt, hogy a juventusban játszhassak...
ibra az interhez igazolt: már kisgyermek korom óta az inter a kedvenc csapatom, a legnagyobb álmom volt, hogy itt játszhassak<#idiota>
Rockynhooo
szerintem is , de vegyük úgy hogy igaz <#eplus2>

hunbasser
ez kanyu,nehogymár ilyet nyilatkozzon...😄DDDdd

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
ha ide jön rövid idõn belül csõdbe megyünk........

Rockynhooo
"Nekem van egy álmom.Az az álmom, hogy Madrid játszhassak.Sztem majdnem nem minden futballistának ez az álma."-nyilatkozta Ronaldo az egyik sport Tv-nek portugáliában.

ha ez tényleg idejön akkor lehet majd abálni ilyen szélekkel 😄

Rockynhooo
11 milka volt Nasri, annyit nekünk is megért vna -.-'

közel sincsenek

BUDA > miskolc.

nem

REAL MADRID

LasDen
amúgy csak én érzem úgy, hogy Csabi Alfonzó és De la Red egy szinten vannak játéktudásban??? 😄

hunbasser
sry,akkor én régen valamit nagyon benézhettem De La Reddel kapcsolatban.

ReaL MaDRid x siempre