Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
vagy eleve miért baj ha egy csapatban sok az ugyanolyan nemzetiségû?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
az miért baj ha egy csapatban 5 holland van ?

REALista
Abból az 5 emberbõl max 3 lenne egyszerre kezdõ ami egyáltalán nem sok szvsz...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Zoz083
2nél több focista nem para de 5 az igen... úgyhogy ne gratulálgassál már mert 5 holland az már majdnema fél csapat te szerencsétlen

Pase lo que pase, ESPAÑA SIEMPRE!!

SLICK
Erre akartam célozni, hogy Benzemának még nincs akkora ára.
Ez a c. Ronaldo ügy meg beteges..
De amúgy tényleg nem hülyeség, spanyolosítani a csapatot. Szal Villa ha jön, tuti jobb igazolás lenne mint Ronaldo.

az az 50, laza 65... 😄
LasDen
nagyjából 50 milkáérte elengedi.....ha most ez a fasz idehozza Ronaldot akkor honnan szedjen még 50-t???
de remélem nem jön a portyugál és Villa bezúzza a fél világot Madridiként........ 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

na de õ nem reklámfocista XD
SLICK
Ugyan már.. Ronaldoért nem sajnálja, akkor érte? 😄

itt nem az új szerzõdés a lényeg, hanem hogy olyan magas lenne az ára, hogy hülye lenne, aki kifizeti, bár Calderon papa mindenre képes 😄DDD
SLICK
Azt tudom, hogy marad. De ha már Nasrit is elvitte az Arsenal úgy, h aláírt, akkor Benzemát mi miért ne? 😛

benzema úgyis marad még Lyonban...
Villa viszont jó lenne<#eljen>
SLICK
hát engem is zavar, hogy ennyi holland lenne már, de elismerem, hogy nagyon tehetségesek. Számomra Drenthe is jó játékos, csak fejlõdnie kell még. Nem küldeném el.

Amúgy ha már igazolások: Ronaldo nem kell... ha Nasrit elhoztuk volna, annak örültem volna. Most középpályára, fogalmam nicsn kit kéne hozni.
Csatárok közzül Villa vagy Benzema a favorit.

ProGabe
<#wilting>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
ha már 2-nél több nemzetiségû van egy csapatban akkor az már 1-bõl para.....grat... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zoz083
jaj Huntelaar nee :S:S
minek kell ide még holland?? az egész csapat hollandokból álljon? inkább a Robben takarodjon a Drenthével együtt...

Pase lo que pase, ESPA&Ntilde;A SIEMPRE!!

Huntelaart <#eljen><#eljen>

REALista
Én szivesebben látnám Huntelaart a csapatba mint Villat.Egyébként én már el sem olvasom az olyan híreket amiben Ronaldo neve szerepel teljesen fölösleges szinte minden nap mást írnak...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
a barca meg leigazolta Alvest (amit nem bánok, me jobb hogy nem ide jött 😄), de ezután gondolom a csatársort akarják erõsíteni és õk nem baszakodnak és elhappolják elõlünk Villat....ettõl félek..... 😞

Rockynhooo
<#wilting><#szomoru1>

<#bdead>

LasCar16
lehet kötnötök kell egy jobb TV-s szerzõdést, mer CéRoni jobban eszi a pénzt mint a nyelõgépek 😊

#acm

LasDen
9:29 - A Real Madrid már megegyezett a Valenciával egy 30 millió euró + Negredo ajánlatban David Villáért, azonban a Cristiano Ronaldo körüli felhajtás miatt egyelõre nem élnek a lehetõséggel. A spanyol csatárt egyébként a sportlapok a Barcelona utolsó erõsítésének kiáltották ki Hleb mellett. /Sport/

ha ez igaz, akkor kapja be ROnaldo, Pedja, Calderón.....

Oncsi
Kis Tevez van benne😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Zoz083
nemtom mennyire kell nekünk ez a szerencsétlen de most hogy megittam egy két mojitot csináltam egy ilyet: Ronaldo <#nevetes1>
lehet a vicc topikba lenne a helye...

Pase lo que pase, ESPA&Ntilde;A SIEMPRE!!

SLICK
Reklám, permban <#idiota>

Rockynhooo
egy kis off:

tom ,hogy még csak holnap kezdõdik az EB, de a topikomba azt tervezgetjük páran hogy majd a döntõt közösen nézzük valahol, ha vkinek lenne kedve hozzá az jöjjön a topikomba: Rákinnyó tápik

ProGabe
Real Madrid target another Portuguese winger

Real Madrid’s transfer policy seems to have worked in its bid to sign Cristiano Ronaldo, but now it has turned its attention to another Poruguese winger, Ricardo Quaresma, according to reports O JOGO. It seems that Real Madrid wants to build an army of wingers as they already have Robinho and Arjen Robben in the team, but it is unclear whether they will manage to get hold of Quaresma.

Quaresma, often likened to Cristiano Ronaldo, is thought to be looking for a new challenge after his team, Porto, were knocked out of the Champions League ahead of next season. But it remains unknown whether Porto are willing to let their prized asset to leave.

The gifted winger, who is currently on international duty with his nation, will not be allowed to leave unless his release clause is triggered which would require a bid of €40 million. But the same O JOGO thinks that Real Madrid will be unwilling to pay that much for the winger as a majority of its transfer budget is reserved for Cristano Ronaldo.

Should the Madrid based club not match his release clause, other clubs including Inter Milan and Chelsea will be lurking in the background looking for an opportunity to sign Ricardo Quaresma.

<#sniffles>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
Az igen... :d

LasDen
undorító kilátás, kevés futógép......golfpálya is egy romhalmaz....

hogy tudnak ilyen putriban élni? :ADF:SA😄Fsdf
Képek a Real Madrid portugáliai szállodájáról és környezetérõl (július 14-20): itt

De csúnya 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ProGabe
de még errõl sincs videóanyag!

tényleg csak akkor érdemes erre visszatérni,amikor a kezében tartja a Real mezt,rajta a nevével,jobbján Di Stefano,balján Calderon,és látszik hogy nem PS...

ez a cirkusz, az emberek és türelmetlenségébõl fakad, b*zmeg egy-két hónap múlva kiderül mi van, és kész... A sajtó meg ezt használja ki és csinál pénzt a híreivel, pedig az egész annyira felesleges.

Ugyanígy nem értem, amikor valamilyen választás elõtt jósolgatnak, minek? Majd eldõl

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

"de nem mondta ki konkrétan"

"- Igen, szeretnék a Real Madridba igazolni. Ez az igazság"

Még mi kell?? Azt mondja hogy felakasztom magam ha nem játszhatok a Madridba??? xD

limperatore
mai hír

Ronaldo: Ne is kérdezzenek, úgysem válaszolok

Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott és a Manchester United szélsõje kijelentette: a Realba akar menni.

Ronaldo kijelentette: utoljára válaszolt a jövõjét firtató kérdésekre, az Eb végéig fölösleges errõl a témáról faggatni. A futballista azonban most utoljára még válaszolt a Real Madriddal kapcsolatos pletykákra, és kijelentette: a spanyol gárdát részesíti elõnyben, nem a Manchester Unitedet.

- Igen, szeretnék a Real Madridba igazolni. Ez az igazság, attól függetlenül, hogy mennyit adna értem a spanyol klub, vagy mennyit kér a Manchester értem. Az, hogy elszerzõdök-e, viszont már nem rajtam múlik. Mától azonban nem vagyok hajlandó beszélni errõl a témáról senkinek, az Eb végéig nem érdekel a téma. Senki ne is kérdezzen errõl, úgysem fogok válaszolni - jelentette ki Ronaldo.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasDen
de nem mondta ki konkrétan, hogy ide akar jönni......mint modnjuk annó Diarra....csak annyit mondott, hogyha fizet a Madrid õ szívessen játszik itt.........ez nem jelenti, hogy õ a menyunál harcolna azért (mint Diarra), hogy itt játszhasson......

limperatore
most már azt mondta hogy a realt választja akkor minek?😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
250 millio pontosabban, de ebben benne van mancini 60 millios elbocsájtása 😄

hagyni kéne már a francba Ronaldot...<#zavart2>
Csabesz6
énis elolvastam.😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

elolvasta! Mert érdekel mindenki véleménye.

ProGabe
240 millió? ugyan már! ott is mondanak mindent,mint ahogy a milannal kapcsolatban is,nem beszélve a chelsea-rõl és a barcaról

Ronaldoval kapcsolatban már 100 milliót is emlegetnek.és ezt kifizetni óriási baromság lenne!de a 80-t,60-t,50-t is!egy játékos sem ér ennyit,ezek már tényleg csak mesterségesen felstrófolt árak,mert tudják,hogy kérhetnek ennyit,és a nagycsapatok (élükön term. a Madrid) ki is fizeti!

az UEFA már 5-6 éve arról papol,hogy ezt megakadályozzák,de ez is a "bort prédikál,vizet iszik" tipikus esete:ezekbõl az összegekbõl rengeteg (ha csak közvetetten is) pont ennél a szervezetnél köt ki!elérik azt,hogy még egy középszerû játékos is 30 millióba fog kerülni :\

na sikerült megint annyit írnom,hogy nem olvassa el senki 😊

LasDen
nah már látom mi lesz egész nyáron.....nem veszünk senkit, me csak CR-re koncentrálnak nem másra.......és CR se lesz meg.....
ez a nyilatkozat meg nagy 0.....ezt eddig is tuttuk.....

eZo
„A Real Madridban akarok játszani! – nyilatkozta határozottan a The Guradian által közölt interjúrészletben kedden Cristiano Ronaldo – De csak akkor, ha a spanyolok hajlandóak kifizetni azt az összeget, amit én kapni szeretnék, illetve amennyit a Manchester United kér értem.”
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=183428

persze, hogy jönne ennyi pénzért...
MU meg ugy is annyit fog kérni amit a real nem fizetne ki

mondjuk én jobban örülnék egy Huntelaar-Quaresma duónak, mint C.R-nak

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

LasDen
én nem zárnám ki, de õk kizárják.....

hunbasser
ha jön CR,az miért zárja ki,hogy nem vesszük meg Villát?
azt ne mondd már,hogy olyan szûkösen állunk anyagilag...ha az Inter tud igazolásokra fordítani 240 milliór €-t,akkor mi is tudunk 120-at min...

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
Hát az tuti,ha CR jön úgy 70-80 milla vagy még több,akkor játékost már nem igazolunk többet,sõt még el is adunk egy párat.Szóval inkább én még mindig jobban örülnék ha jönne inkább 2-3 fiatal király player.

RMCF

LasDen
ha Ronaldo télleg jön, akkor az a baj, hogy valszeg õ kapja az aranylabdát, ha senki más nem lesz jobb az EB-n és õ is folytatja az Aranylabda átkot......meg akkor nem jön senki más csak õ......Villa se lesz és elmegy a cselzibe v máshova 😞

LasDen
érdekes......én a kiskegyedben azt olvastam, hogy heti 200.000 € és kap 5 castilla játékost szolgának........

Oncsi
font😄 nm euro

REAL MADRID FERENCVÁROS TC