Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na befejeztem offot 😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
haveréktól meg heineken partyhordót, aminek a felét közvetlenül a számba nyomták 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

komolyan nem értem õket.....legalább ne eladták volna.....és ne az Espanyolnak.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
RMCF
viszont valami forrást írhattak volna madridistán
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Úgy látszik nem szereti a madridistákat az öreg.<#boxer>#boxer>
RMCF
1.ennyi pénzt 1 játékos sem ér
2.Robinhonak maradia kellene ( benne is sok van még )
3.Villa+Quaresma együtt is olcsóbb lenne és tuti többre mennénk velük
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
"Az egész világ tudhatja, hogy mit akarok, ezért nem szükséges többször elmondani. Elmondtam, hogy mit akarok, de ez a dolog nem csak tõlem függ. Két-három napon belül többet fogunk tudni, ki fogok adni egy közleményt. Nem tudom, hogy kivel kell beszélni, azt tudom, hogy mit akarok mondani, és mire kell figyelnem."
"Nem fontos, hogy Ferguson bosszús, ez csakis az én döntésem. Ez az, amit szeretnék. Már elég rég meghoztam a döntésemet, még a Bajnokok Ligája döntõ elõtt. Nem akartam errõl beszélni, mert álltunk a sorozatban, és ez egy fontos döntés volt. Most szintén érdekelt voltam az Európa-bajnokságon, nem akartam mással foglalkozni."
"A döntést nem egy ember hozza meg, hanem több ember, ez egy nehéz kérdés. Biztos vagyok benne, hogy a tárgyalások mindkét fél számára kedvezõek. Ez az álmom, egy elõrelépés. Ahogy mondta Scolari kapitány is, ez egy lehetõség, ami csak egyszer adatik az életben. Éppen ezért fogadta el Scolari is a Chelsea ajánlatát."
"Ki fogok adni egy közleményt, ezt követõen pedig majd meglátjuk, hogy mi fog történni. Bízom benne, hogy teljesíthetem álmomat. Nem igaz, hogy már beszéltem volna Fergusonnal, telefonon sem hívott, semmilyen módon nem beszéltem vele."
http://www.madridista.hu/eumadridista/hu/index.php?oldal=hirek&mode=olvas&id=5511
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
2 23 évesen azért nehéz vezéregyéniségnek lenni a válogatottban.
'döntõ meccseken,döntõ szituációkban még nem tudja azt hozni amit tõle elvárna az ember'
hát bl döntõn azér fejelt egy gólt de sebaj,mondjuk kihagyta a tizijét késõbb de azért ezt így nem mondanám h döntõ szitukban nem tudja hozni azt amit kell
én még mindig azt mondom hogy croni egy fõnyeremény lenne a csapat számára,de ha robinho az ára akkor szóba se jöhet-
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
RMCF
egyébként meg van halva,de nagyon,mivel a cselei nem jönnek össze,és miután szerelik,egybõl dobálja fel magát.ma meg nem is tudott olyan sokat szerepelni,kivétel nélkül leadta a labdát(na jó,azért az a magamögött áthúzós csel nem volt csúnya).
ReaL MaDRid x siempre
btw, mozzanatai voltak legfeljebb az egész EBn, most, amikor kellett volna, nem tudott vezéregyéniség lenni, de érte akarunk mi 60-80 milliót kiszórni az ablakon...
mert egyszersmind mintha Ronaldora még a "mûesõ" kifejezés sem lenne helytálló néhány delikvens szerint...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
REAL MADRID
nem értem,hogy ezt kinek írod,meg hogy mire.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
szánalom.....
REAL MADRID
"csak nagyon kevés" = Ronaldo/Villa+vkik
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"