Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
nemkell a reklám,thx

ReaL MaDRid x siempre

ez már inkább ide való 😄
Rockynhooo
belsejébõ kiugrik zsuninnyo penebukáno xD

na befejeztem offot 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hunbasser
_A:?SDSADASDAS

belsejében meg lyoncímer :_:_:_:_

ReaL MaDRid x siempre

alja csokis, oldala meg hófehér oroszkrémes 😄
Rockynhooo
alja Juvésss? Oldala Árzenál ? <#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#idiota>

a fele már hiányzik<#finom>
shala
remélem nem eszed meg : )

non potest pluere aeternum

hunbasser
...

ReaL MaDRid x siempre

asszonytól kaptam meglepibe 😄
haveréktól meg heineken partyhordót, aminek a felét közvetlenül a számba nyomták 😄
LasDen
én meg lófaszt sem kaptam nemhogy tortát....... 😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tesó07
Király!!<#finom><#taps><#eljen>

RMCF

REALista
Ez nagyon állat!<#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Attila8805
<#taps><#taps><#taps><#taps>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

szülinapi tortám 😄DDDD

LasDen
16:45 - HIVATALOS: José Callejón az Espanyolba szerzõdött. A Real Madrid opciós visszavásárlási joggal biztosította magát.

komolyan nem értem õket.....legalább ne eladták volna.....és ne az Espanyolnak.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tesó07
Hát jah,de biztos nem õk találtál ki.Amúgy meg szerencse hogy az EB után takarodik,remélem mint bajnokok.És utána mehet megint Raul is a csapatba.

RMCF

ProGabe
hát az,hogy utálja a Madridot már elég régóta egyértelmû...

viszont valami forrást írhattak volna madridistán

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tesó07
"A spanyol válogatott mai edzésén Sergio Ramos nyíltan összeveszett Luis Aragonés-szel! A spanyol válogatott jobbhátvédjével tegnap személyesen beszélgetett el a kapitány, a játékos pedit talán ezt nem nézte jól szemmel: a mai taktikai elemzés során éles hangon szólt az õsz mester felé."
Úgy látszik nem szereti a madridistákat az öreg.<#boxer>

RMCF

Rockynhooo
majd megkedveljük ha kihúzza a csapatot a szarból majd párszor 😊

REALista
Szerintem a lényeg hogy Robinho mindenképpen maradjon.Ha jön R.C. az is jó ha nem az is.Nyilván megerõsödne vele a csapat még ha nem is kedveljük, az árát meg magasról leszarom van pénze a klubnak bõven és bármennyit is költünk rá 100% hogy visszahozza.Egyébként én sem kedvelem túlzottan dehát ez van...😊

Rockynhooo
ha ennyi pénzük van akkor vegyék meg C.rOnit meg még Villat is aztá yovan 😄 meg adjanak el pár embert akire nincs szükség.

eZo
egyre kevésbé örülnék, ha jönne, pedig tudatába vagyok, hogy mekkora klasszis, DE :
1.ennyi pénzt 1 játékos sem ér
2.Robinhonak maradia kellene ( benne is sok van még )
3.Villa+Quaresma együtt is olcsóbb lenne és tuti többre mennénk velük

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
Cristiano Ronaldo: "Remélem, hogy teljesíthetem álmomat"

"Az egész világ tudhatja, hogy mit akarok, ezért nem szükséges többször elmondani. Elmondtam, hogy mit akarok, de ez a dolog nem csak tõlem függ. Két-három napon belül többet fogunk tudni, ki fogok adni egy közleményt. Nem tudom, hogy kivel kell beszélni, azt tudom, hogy mit akarok mondani, és mire kell figyelnem."

"Nem fontos, hogy Ferguson bosszús, ez csakis az én döntésem. Ez az, amit szeretnék. Már elég rég meghoztam a döntésemet, még a Bajnokok Ligája döntõ elõtt. Nem akartam errõl beszélni, mert álltunk a sorozatban, és ez egy fontos döntés volt. Most szintén érdekelt voltam az Európa-bajnokságon, nem akartam mással foglalkozni."

"A döntést nem egy ember hozza meg, hanem több ember, ez egy nehéz kérdés. Biztos vagyok benne, hogy a tárgyalások mindkét fél számára kedvezõek. Ez az álmom, egy elõrelépés. Ahogy mondta Scolari kapitány is, ez egy lehetõség, ami csak egyszer adatik az életben. Éppen ezért fogadta el Scolari is a Chelsea ajánlatát."

"Ki fogok adni egy közleményt, ezt követõen pedig majd meglátjuk, hogy mi fog történni. Bízom benne, hogy teljesíthetem álmomat. Nem igaz, hogy már beszéltem volna Fergusonnal, telefonon sem hívott, semmilyen módon nem beszéltem vele."

http://www.madridista.hu/eumadridista/hu/index.php?oldal=hirek&mode=olvas&id=5511

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

miilann
1 nekünk nem vezéregyéniség kell
2 23 évesen azért nehéz vezéregyéniségnek lenni a válogatottban.

'döntõ meccseken,döntõ szituációkban még nem tudja azt hozni amit tõle elvárna az ember'

hát bl döntõn azér fejelt egy gólt de sebaj,mondjuk kihagyta a tizijét késõbb de azért ezt így nem mondanám h döntõ szitukban nem tudja hozni azt amit kell

én még mindig azt mondom hogy croni egy fõnyeremény lenne a csapat számára,de ha robinho az ára akkor szóba se jöhet-

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Rockynhooo
Ezen az EB-n a legtöbbet mutató játékosok közt vannak a hollandjaink, szal remélem jövõre hozzák a formájukat.. meg hát Villa is villog rendesen szval én idénre be érném vele bõven.

tesó07
Ronaldot már nagyon kiismerték a bírók sztem,és már az a baj hogy egy pár esetben akkor se fújnak be neki ha tényleg nem színészkedik,úgyhogy erre egy kicsit rábaszott.Amúgy meg ez már kiderült róla hamarabb hogy döntõ meccseken,döntõ szituációkban még nem tudja azt hozni amit tõle elvárna az ember.Amúgy felõlem jöhetne de nem 80 milláért,és nem olyan áron hogy Robinho pedig megy,mert benne még van potenciál.

RMCF

hunbasser
a válogatott teljesen más,mint egy klub.itt is szerintem nem 1 hónap kellene,mire rendesen beleszokna a taktikába,addig meg csak villanásai lennének.

egyébként meg van halva,de nagyon,mivel a cselei nem jönnek össze,és miután szerelik,egybõl dobálja fel magát.ma meg nem is tudott olyan sokat szerepelni,kivétel nélkül leadta a labdát(na jó,azért az a magamögött áthúzós csel nem volt csúnya).

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
legalább 3 kameraállásból látszott, hogy ráléptek, de csúnyán túljátszotta.
btw, mozzanatai voltak legfeljebb az egész EBn, most, amikor kellett volna, nem tudott vezéregyéniség lenni, de érte akarunk mi 60-80 milliót kiszórni az ablakon...
hunbasser
mutass egy olyan hsz-t,ahol valaki ezt mondta.

ReaL MaDRid x siempre

Cabell
részeg vagyok....najó, nem.

mert egyszersmind mintha Ronaldora még a "mûesõ" kifejezés sem lenne helytálló néhány delikvens szerint...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Énsem vágom hogy ezt most minek ide 😄

REAL MADRID

hunbasser
"néhány Realista pedig kisütötte, hogy Ronaldo egy mérhetetlen szimpatikus emberke..😄😄"

nem értem,hogy ezt kinek írod,meg hogy mire.

ReaL MaDRid x siempre

Cabell
*amíg stabil volt a MU-ban, ennyire nem volt róla nagy véleménye a többi csapat szurkolóinak😄

Cabell
😄😄😄 Komolyan....most, hogy úgy tûnik, Ronaldo megy, az angol riválisok kisütötték egyszerre, hogy Ronaldo minden idõk leghatalmasabb futballistája, így aztán vége a MU-nak...néhány Realista pedig kisütötte, hogy Ronaldo egy mérhetetlen szimpatikus emberke..😄😄

hunbasser
nem tudom melyikre gondolsz,ma nem is tudott annyit esni ronalo,mivel nem nagyon volt középpontban a srác,eléggé levették a pályáról.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
a legutolsó visszajátszásból tökéletesen lehetett látni,hogy ráléptek a lábára.és az azért tényleg nem jó érzés.

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Ja én is néztem hogy ráléptek e a lábára de nem lehetett látni a visszajátszáskor.

LasDen
1000 m-es körzetben nem volt senki.....

hunbasser
nem tudom melyikre gondolsz,szerintem arra gondolsz,amikor elesett,utána pedig a lábához kapott.naigen,az azért volt,mert utána még ráléptek a lábára,és az tényleg nem volt színészkedés.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
most komolyan ez a Ronaldo kell a Realnak, aki a mai meccsen fél perccel a szerelés után hal meg??????!!!!!!
szánalom.....

BSZ!

REAL MADRID

LasDen
12:51 - Bernd Schuster megerõsítette, hogy nyáron "csak nagyon kevés" igazolással számol, nem szeretné megbontani a csapatot. Azt ugyanakkor mindenképp kérte a vezetõségtõl, hogy az irdningi edzõtáborig zárják le a keretet. /Marca/

"csak nagyon kevés" = Ronaldo/Villa+vkik

REALista
BSZ!<#pias>

köszi szépen mindenkinek<#puszis>
hunbasser
hábédé 😊

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
!!BSZ!!

RMCF

Csabesz6
hbd

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
hepi bõszdéj.....

ProGabe
HBD!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.