Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha ez így megy tovább én sírni fogok..... .(
15:40 - Juan Carlos Hernández, a Real Madrid orvosi karának egy tagja Ausztriába utazott, hogy felmérje Cannavaro állapotát. A teszteket követõen rendkívül kedvezõ eredményt kapott: az eredetileg három hónaposra becsült sérülésbõl akár egy hónapon belül teljesen felépülhet.
Az elsõ normális hír....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem semmi,ahhoz képest hogy csak 27 éves.Zubizarretát is simán befogja érni.<#eljen>#eljen>
RMCF
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
RMCF
RMCF
hát akkor HBD neki, hátha benéz valamikor<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Szóval már -12 évesen is ott volt az EB-n??? egész jól tartja magát 😄
amúgy ma 36 éves Zizuo.....
ennyi erõvel nagyanyámért is adhatna 100 millát, és még legalább fõzne is neki...
legalább ne etetne minket....nincs ügy mi?? legalább ne ilyenekkel takarózna...és õ simán kiadna 100 millát is érte, csak azé nem teszi, mert a világ körberöhögné.....meg talán van 1-2 épeszû ember abban az igazgató tanácsban.....
egy filmnél nekem az a lényeg, hogy szórakoztasson.....ennél a 15. perc után a végét vártam.....
REAL MADRID
a nagyzolás jön róla le...megmutatták, hogy milyen kurva sokan szeretik õket az egész világon, és hogy japánban nem a Realt, hanem Bekemet szerteik (bár ezt eddig is tuttam 😄).....nameg, hogy õk segítenek a világon....
persze a belsõs felvételek és a stadion belsõ mutatása télleg jó volt, de ezek mutogatásához nincs szükség ilyen szar körítéshez.....
semmi más csak nagyképûsködés.....
plusz zeneileg néhol túlságosan drámai volt....pl. az elején a - gondolom - vereségnél a gólok meg az egész mutatása olyan volt, mintha a BL döntõt vesztették vóna el..... 😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
RMCF
És az Arsenal nem nyert semmit, tehát spanyol-német döntõ lesz 😄
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Nem érdemes komolyan venni ezeket a híreket.😊
Hát inkább nem idegesítem magam, muszáj beletörõdnöm, hogy itt fog játszani ez a rinyagép.
RMCF
Nem értem ha az nem volt elég Calderónak, hogy C. Ronaldo szinte semmit nem mutatott az EB-n, akkr nem tom, Villa 1000000-szor jobban megérné a pénzét. Ráadásul egy Robinho távozás elég rosszul sülhet el, hisz rengetegszer segített rajtunk! 😞
Ennyi, faszkalap a vezetõség
Besz.ptak az olaszok!!
RMCF
BUDA > miskolc.
<#falbav>#falbav> mondja már meg nekik valaki,hogy egy játékos nem ér fel két másikkal,fõleg ha nem is egyezik a poszt!
a teljesn cikk az nso-n
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ReaL MaDRid x siempre
😞(
REAL MADRID