Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
15:43 - Arbeloa nem régiben egy nyilatkozatában ismerte el, hogy Cristiano Ronaldo egy fenomén, és kérte a Real Madridot, hogy igazolják le. Mindezt azzal a nem titkolt szándékkal jelentette ki, hogy a Manchestrer United elveszítse legjobbját.

ha ez így megy tovább én sírni fogok..... .(

15:40 - Juan Carlos Hernández, a Real Madrid orvosi karának egy tagja Ausztriába utazott, hogy felmérje Cannavaro állapotát. A teszteket követõen rendkívül kedvezõ eredményt kapott: az eredetileg három hónaposra becsült sérülésbõl akár egy hónapon belül teljesen felépülhet.

Az elsõ normális hír....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
lassan a madridistáról is csak a horoszkóp hiányzik.
nahát azkéne még<#zavart2>
miilann
hacsak nem raúlt adják ronaldoért <#wilting>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

LasDen
13:07 - Érdekes egybeesés, hogy a Manchester United 7-esét az év 7. hónapjának 7. napján szeretnék bemutatni a Real Madrinál (egy nappal a Barcelona választása után, egyesek ennek is jelentõséget tulajdonítanak), azonban a 7-est mezt biztosan nem kaphatja meg, hiszen Raúl viseli azt.

<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#bdead>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Casillas
reméljük 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

tesó07
"Casillas az elõdöntõben beéri Camacho 81-szeres válogatottságát. Elõttük már csak Hierro (89), Raúl (102) és a legendás Zubizarreta (126) állnak."
Nem semmi,ahhoz képest hogy csak 27 éves.Zubizarretát is simán befogja érni.<#eljen>

RMCF

Neki szegezném a kérdést, ha nincs Ronaldo ügy, miért nincs Villa ügy? 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

tesó07
Ezt meg már unom én is.Kb olyan mint a Zuschlag-ügy,annál mondták mindig azt hogy nincs ilyen,pedig volt..

RMCF

tesó07
Sztem túl sokat vártál ettõl a filmtõl.Azért én nem olyan szemmel néztem mint egy normál mozifilmet,elég volt annyi is hogy a Realról szólt,meg egy kicsit beláttunk a "kulisszák" mögé.Egyszer meglehetett nézni.

RMCF

tényleg, 4 nappal utánnam van a szülinapja XD
hát akkor HBD neki, hátha benéz valamikor<#idiota><#idiota>
robotnyk
nyilván amióta visszavonult -.-
LasDen
„Csodálatos tornát láthatunk, fantasztikus meccsekkel. Jó kedvvel nézem a mérkõzéseket. Ez az elsõ torna, ahol nem játszom, így kívülrõl követhetem az eseményeket a családommal. A szurkoló szemével látom a dolgokat, és igazán élvezem a találkozókat, hisz rendkívül magas szintûek.”

Szóval már -12 évesen is ott volt az EB-n??? egész jól tartja magát 😄
amúgy ma 36 éves Zizuo.....

LasDen
Lost az abszólut kedvencem de nem baj 😄

te se nézzél lost-ot 😄DDD

ennyi erõvel nagyanyámért is adhatna 100 millát, és még legalább fõzne is neki...
LasDen
21:55 - Calderón: "A Real Madrid semmilyen körülmények között sem fog kiadni 100 millió eurót sem Ronaldóért, sem másért. Ronaldo ügy pedig nincsen, mert a klubja nem akarja eladni."

legalább ne etetne minket....nincs ügy mi?? legalább ne ilyenekkel takarózna...és õ simán kiadna 100 millát is érte, csak azé nem teszi, mert a világ körberöhögné.....meg talán van 1-2 épeszû ember abban az igazgató tanácsban.....

LasDen
azt most leszarom 😄
egy filmnél nekem az a lényeg, hogy szórakoztasson.....ennél a 15. perc után a végét vártam.....

nekem nagyon is bejött, nem a külsõségeket kell nézni, hanem ahogy a film végén összekapcsolódnak a szálak és az jön le az egészbõl, hogy mindenkinek mást jelent ez a csapat...
<#wilting>

REAL MADRID

LasDen
hát ez a film egy rakás szar.....
a nagyzolás jön róla le...megmutatták, hogy milyen kurva sokan szeretik õket az egész világon, és hogy japánban nem a Realt, hanem Bekemet szerteik (bár ezt eddig is tuttam 😄).....nameg, hogy õk segítenek a világon....
persze a belsõs felvételek és a stadion belsõ mutatása télleg jó volt, de ezek mutogatásához nincs szükség ilyen szar körítéshez.....
semmi más csak nagyképûsködés.....
plusz zeneileg néhol túlságosan drámai volt....pl. az elején a - gondolom - vereségnél a gólok meg az egész mutatása olyan volt, mintha a BL döntõt vesztették vóna el..... 😄

REALista
m1-en megy a Real Madrid, a film.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rockynhooo
uhh én pont ellenkezõleg.. mondjuk nem sok meccsen láttam még de itt eb-n bejön a játéka.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
szélsõ....

LasDen
én nem látok sokat ebben a Silva gyerekben.....

Rockynhooo
David Silvat igazoljuk le 😊 mondjuk nem tom mi a posztja xd de yo pléja

tesó07
Volt már szó arról is hogy Ramos,Sneijder vagy Robinho vagy mindhárom egyszerre kellene a MU-nak.Mondjuk Robinho elég sanszos hogy menni fog,faxom kapják be.Inkább igazolnánk le Arsavint,Villaval együtt.

RMCF

Ottmar Hitzfeld: "Meggyõzõdésem, hogy orosz - német döntõ lesz. Az oroszok hihetetlen futballt játszanak, hasonló a játékuk, mint az Arsenalé."

És az Arsenal nem nyert semmit, tehát spanyol-német döntõ lesz 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
de télleg felvetõdött a neve....a menyu dobta be "poénból".....

Rockynhooo
igazad van... adjuk oda érte Baptistát meg Salgadot meg Dudeket 😄

REALista
Holnap jön a hír hogy Ramost adjuk cserébe jõvõhéten meg már Casillast...
Nem érdemes komolyan venni ezeket a híreket.😊

Rockynhooo
naaaa neee Sneijdert nehogymá :|

SLICK
na a köztiszteletbel álló Blikk-ben olvastam, Sneijdert adná Ronaldóért cserébe a Real.

Hát inkább nem idegesítem magam, muszáj beletörõdnöm, hogy itt fog játszani ez a rinyagép.

tesó07
Hallottunk már ilyeneket mástól is,ez csak duma sztem.Inkább koncentráljon a Realra ,meg fordítva.

RMCF

tesó07
Capdevila: "Casillas az Isten!" <#eljen><#eljen>

RMCF

LasDen
Villa pedig nem fog jönni.....kijelentette, hogy csak a Valenciara koncentrál és ott képzeli el a jövõjét.......

tesó07
Ez így van sztem is.

RMCF

SLICK
Ennyi, a madridi pléják nagyon osztanak ^^
Nem értem ha az nem volt elég Calderónak, hogy C. Ronaldo szinte semmit nem mutatott az EB-n, akkr nem tom, Villa 1000000-szor jobban megérné a pénzét. Ráadásul egy Robinho távozás elég rosszul sülhet el, hisz rengetegszer segített rajtunk! 😞
Ennyi, faszkalap a vezetõség

REALista
<#taps><#taps><#taps>

tesó07
CASILLAS!!!!<#worship><#worship><#worship>
Besz.ptak az olaszok!!

RMCF

ott a pont<#eljen>
robotnyk
nem baj, kis deja vu 2003ba, mikor eladtunk egy szûrõt, meg kiárusítottuk a kispadot, aztán hoztunk egy reklámtáblát, az is szépen bevállt, elvégre hülyére vertük a világot... izé, ja hogy 4 évig azt az idõszakot nyögtük? elmennek ezek Szomáliába utcát söpörni.
Villat Madridba 😞

BUDA > miskolc.

LasDen
és ugye 1 játékosért kiadni 60-90 milliót az sok.....de fõleg úgy, hogy a játékost mûtik és hónapokig képtelen játszani......

LasDen
lényegtelen....ha mondjuk az kéne, akkor a fél csapatot eladnák, hogy Ronaldo itt játszon.....de annak legalább örülök, hogy nem akartak volna sok igazolást....de pillanatnyilag Ronaldo a legfontosabb Calderónnak (mert sztem Schusterra rá kényszerítették 😄) és valószínûnek tartom, hogy egészen augusztusig elfog húzódni az ügy.....

ProGabe
Az AS címû spanyol lap szerint Predrag Mijatovics megkezdte a tárgyalásokat a Manchester Uniteddal, és a királyi gárda vezetõi 90 millió euró erejéig szabad kezet adtak a sportigazgatónak. A lap információi szerint Robinho is Angliába kerülhet, ha az MU-nál belemennek, hogy a brazil plusz 45 millió euró ellenében túladjanak Ronaldón. Bernd Schuster a DSF televízió mûsorában elmondta két játékos megvásárlásáról lemondanak, ha sikerül megszerezni a portugál zsenit.

<#falbav> mondja már meg nekik valaki,hogy egy játékos nem ér fel két másikkal,fõleg ha nem is egyezik a poszt!

a teljesn cikk az nso-n

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
fasza...PL-ben meg csillogni fog.már szinte biztos,hogy megy,sok szerencsét kívánok neki!de azért reménykedem még benne,hogy Schuster rá tudja és rá is akarja beszélni Calderónékat,hogy Robinho maradjon ki a buliból.

ReaL MaDRid x siempre

REALista
áááh el se hiszem, nagyon remélem hogy nem igaz...😞((

9:52 - Robinho engedélyét adta ahhoz, hogy részese legyen a Ronaldo-üzletnek, azaz a portugál szélsõ ellenében Manchesterbe költözzön. /Mail/

😞(

REAL MADRID

ti kezdtétek... 😄