Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
😄DD

Csak akar lenni... de az akaráshoz túl sokat kér. 😛

ez hülye, végig arról regél, hogy Binho világ legjobbja akar lenni, de Real nem hayja.

Most meg azt mondja, túl sokat kér a mai piacot figyelembevéve? A világ legjobbjáért??

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
8:32 - Ribeiro: "Minden lehetséges dolgot megpróbálok, hogy megoldódjon a helyzet. Ez az, amit a Chelsea és Peter Kenyon kér, de arra nincs mód, hogy annyit fizessenek, mint amennyit a Madrid kér. A mai piacot alapul véve túl sokat kér a Real."

Na me tavaly a Chelsea nem kért túl sokat Robbenért.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miilann
nekem meg aztán tök8 mert via3 sincs 😊

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

pl. 2001 Bayern-Valencia döntõ ott volt

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

én néztem sport1-en anno Milan-Anderlecht meccset, ahol Juhász gólt fejelt... szóval tuti, hogy nem selejtezõ volt...
ProGabe
selejtezõ, esetleg

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tényleg, néztem én azon élõben is 😄
9csöves9
élõben is

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

volt bl a sport1-en, nem élõben, hanem a meccs után rögtön felvételrõl...
ProGabe
sport1-en volt BL? szerintem rosszul emlékszel! esetleg UEFA-Kupa, de nem BL!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TV6 az nincs 😄 szóval majd neten nézem a bl-t... :S
LasDen
de azzal meg az volt a probléma, hogy csak a Sport1-n ment minden, hogy úgy sok mindenre nem jutott idõ....de mindenki elfelejti, hogy az M1 még ott van, hogy közvetítsen BL-t.....az meg van mindenkinek 😄
Nekem van ES2-m is, de nincs SportKlubbom......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tesó07
Ezért volt jó régebben amikor még a sport1-en ment a bl is,angol bajnokság stb. nem össze-vissza.Amúgy nekem szerencsére van tv6,már csak eurosport2 kellene.De biztos fel fogják rakni a kábelszolgáltatók lassan mindenhova.Nekem se régóta van.

RMCF

LasDen
nekem van TV6-om ahogy a másik topikban is írtam 😄

Rockynhooo
yo most olvastam ezt a posztot , akkor gondolom összevissza van ez szolgáltatótól függõen.

sorry az offért

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
akinek van viasat3-a annak van tv6a is nem ? legalábbis a mi kábel szolgáltatónknál úgy van ha yol tom... de nem akarok baromságot mondani.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ProGabe
számomra az egész sportközvetítési mizéria a sport2-vel kezdõdött. aztán ugye sportklub, végül eurosport 2. megszánta a várost a szolgáltató és mindegyiket belepakolta a családi csomagba. viszont a tv6 a digitális csomagban van, ami havonta plusz 2-3 ezer forint lenne. hát azt már nem!

nekem szerencsém van, épp van TV6-om, de tudom milyen sz*r érzés nem látni a meccset, amíg nem volt S2-m

ProGabe
a bús p*csába

röviden ennyi! most vagy az lesz hogy húzós, izzadságos meccseket játszunk majd és akkor az m1-en lesz, vagy sima meccseket, de akkor azt sokan nem fogjuk látni. kapják be! már bocsánat

robotnyk
úgy értem, ki érdekel? ha ezek után jól szerepelünk akkor sem fog senkit érdekelni, és akkor sem fog senki emlékezni rá, ha nem leszünk elég jók. az ellenfeleink erõsek voltak, a program jónak tûnik, meglátjuk mire megyünk vele.
Burdi
barátságos felkészülési...
krumpli burgonya..

jóan nem azért mondtam. csak felvetettem példaként

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

robotnyk
na most 4en egyszerre találtuk fel a spanyolviaszt. 😄
tesó07
Az ilyen meccsekbõl sztem kár kiindulni.Tavaly ugyanez volt,Barca sorra nyerte az elõkészületi meccseket,mi meg még a szuperkupa meccsen is szoptunk a Sevilla ellen,utána meg csak bajnoki cím lett a vége.A bl meg már más kérdés,reméljük a legjobbakat...

RMCF

LasDen
nem a barcával kell foglalkozni.....ha ezt figyelné a csapat is még rosszabb lenne a helyzet.....van még mit javítani.....de tavaly is ugyanez vót a felállás, hogy a barca nagyon nyer mi meg nem.....oszt mi lett belûle...

robotnyk
felkészülési meccs.
SLICK
Azért a Barca se világverõ csapatokat töm ki... :|
Am emlékezz a múlt szezonra: akkor sem mentek jól az edzõ meccsek, aztán a bajnokságot meg úgy kezdtük, hogy lesett mindenki...

Burdi
ez nagyon kevés lesz a bajnokságban...
barca sorra nyeri nagy fölénynel a meccseket mi meg itt 1-1ezünk 1 Frankfurttal :S
nem tom mi lesz így a BL-ben vagy akár a bajnokságban. mind1 reméljük a legjobbakat.

lesz még vmi barátságos meccs??

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

SLICK
Casillas te jó isten mit védett :o

LasDen
jól átaluttam a meccset 😄
pár perce ébredtem fel.....de nem sokról marattam le 😄

SLICK
Saviola szépen tartotta meg a labdát

Burdi
yeyeyeeeeee

1-1 Robinhoo!!!

SLICK
Még mindig fos ez a mez... :c

Burdi
ekkora helyzeteket. wááááá
vmit lõjjünk már be 😊)

HALA MADRIID

Rafael eddig a legjobb! Olyan labdákat adott, hogy csak lestem. Érdemes volt leigazolni 😄

LasDen
hát eddig Rafael a legveszélyesebb játékos 😄

LasDen
kössz a linket 😄

LasDen
micsoda gól bázé....

REALista
Itt is lehet nézni bár nem a legjobb a minõség.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
20:29 - A Real Madrid a Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Metzelder, Heinze, Diarra, Guti, Van der Vaart, Robinho, Raúl, Van Nistelrooy tizeneggyel kezdi a találkozót.

20:32 - Végül Metzelder helyett Torres, Robinho helyett pedig Robinho kapott helyet a kezdõcsapatban.

hmm... 😄 ki lehet ez a Robinho, aki Robinho helyett játszik...... 😄

DSF nem megy! De ugyan azon a müholdon hr-tvn megy. Német tvcsatorna!

DSF az van <#eljen>

sygmaBlueJersey
Nem.

de hát ennyi idõsen nem tudom hol lesz messi...sehol.

Ha sehol, akkor kispadon... Raulnak is ott kéne...

sygmaBlueJersey
Ezek tényleg arra utalnak ne tagadd😊

Akár ezt itt most be is lehetne fejezni

REAL MADRID

hunbasser
de tényleg,mostmár kiváncsi vagyok,hogy hol rágalmaztalak meg olyannal,hogy ilyet mondasz,hogy felesleges gólokat lõ.
viszont az ilyen célzások,mint "egyébként ennél sokkal érdekesebb lenne egy olyan statisztika, ami meccset komolyan befolyásoló gólokról szólna. ki mennyi gyõztes, vagy egyenlítõ gólt lõtt." és "szóval elcseréljuk Guti 5dik gólját a Villarreal ellen Baptista Nou Camp elleni góljára?" kb. burkoltan ezeket jelentik.

vita az én részemrõl lezárva.

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
jó, nincs több kérdésem.
hunbasser
ilyet én sem említettem,szóval nem értem mirõl beszélsz.

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
hol írtam, hogy felesleges gólokat lõ?