Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sygmaBlueJersey
de okos vagy!<#banplz>

Én értettem amit mondtál.

sygmaBlueJersey
Nincs olyan player akinek ne lenne vagy lett volna szürke meccse.
Ez,h nem értek semmit a gólja...Erre reagálni sem érdemes akkora ostobaság

hunbasser
a "hülyeséget mondtál" és a "hülye vagy" között azért van kis különbség.nem hülyéztelek le még egyszer sem,és nem is foglak.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
és sosem vinnyogott,mikor padozott(nem a mostani idényrõl beszélek).
pedig õ tényleg már egy pár éve a csapat ikonja,rengeteg fiatal spanyol példaképe,a Real Madrid csapatkapitánya(ez kb. annyit jelent,hogy õ a góré a pályán,olyan,mintha Schuster jobbkeze lenne,és kb az is),de õ mégsem nyomta a sódert soha a fizetésemelésrõl meg a meccshiányról,mindig tette a dolgát,és amíg jól is játszik,addig helye van a csapatban.

aláírom,hogy voltak meccsek,ahol eléggé szürke volt,de kiemelhetnénk még mást is a csapatból.úgy érzem,ha ugyanilyen játékot tud produkálni a következõ idényben is,akkor bizony a 20-25 meccs kijár neki.de én is azt mondom,hogy többet kellene rotálni,de nem a teljesítménye miatt,hanem azért,mert másoknak is meg kell adni a lehetõséget.de most tényleg: tavalyi szezonban ki játszott volna helyette? Higuaínt rendre kirakták jobbszélre,Saviola meg nem tudott élni a lehetõségekkel(igaz,nem kapott sokat,ahogyan Soldado sem)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
egyenlítõ gól...egyenlítõ gól pl nincs anélkül 2-1-nél,ha nincs aki az elsõ gólt lõje,ergo ugyanannyit ér az elsõ gól is.ugyanez van az általad említett gyõztes gólnál is...kivéve akkor 0-0-ás ill. 0-1-es állásnál(ha már az egyenlítõ gólt is említettük)

meg azt sem értem,hogy hogy jött ide Guti meg Baptista,amikor Raúlról volt szó,kicsit terelésgyanús a dolog.még megérteném,ha Raúl tényleg mindig csak ilyen 3-4-5. gólokat lõtte volna a meccseken úgy,hogy az ellen egyet sem lõtt,és vigaszból rugattak volna egyet Raúllal.

Raúlt ugyanígy lehordtátok tavaly ilyenkor is,tisztán emlékszem,aztán meg bajnokság közben csak lestetek,hogy milyen jól nyomja még mindig.arra is kíváncsi lennék,hogy a 18 rúgott gólon kívül még hány gólban volt benne(értek ezalatt olyanokat,hogy gólpasszt ad,embert elviszi,esetleg tõle indul maga az akció,stb).és lélektanilag is jó a csapatnak,ha egy ekkora vezéregyéniség játszik.

de most tényleg,õszintén: még ha igaz is lenne,hogy sokszor nem értek semmit sem a góljai(mekkora baromság ez...),akkor is mi van? gólt lõtt,és ne kisebbítsük már az érdemeit.ennyi erõvel minden csatárnál számolhatnánk,hogy mennyi fontos gólt lõtt és mennyi nem annyira fontos gólt lõtt.sõt,ne is annak osszák ki a Pichichi-díjat,aki a legtöbb gólt lõtte,hanem annak,aki a legtöbb fontos gólt lõtte.ugyanmár,szánalmas.

ReaL MaDRid x siempre

sygmaBlueJersey
Érdekes azért,h az idény elején,Messi-t és Güiza-t is megelõzte a góllövõlistán,aztán igen kicsit visszaesett a teljesítménye de hát ennyi idõsen nem tudom hol lesz messi...sehol.Szóval becsülendõ emberileg is,mert sose hagyta volna ott a Madridot pedig egy idõben szinte már ostromolták,pl a liverpool. És hát a BL-ben verhetetlen,hát még tavaj is szerzett olyan gólt ami az õ speckója,h a meccs elején az elsõ 5 percben rúg gólt.

robotnyk
ugyan magyarázd már meg nekem, miért nincs különbség gól és gól között, mielõtt még harmadszor is lehülyézel, jó?
hunbasser
jaj,ne folytasd már...😄DDDDDdddddd ígyis hülyeséget mondtál,de még tetézed azért 😄

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
szóval elcseréljuk Guti 5dik gólját a Villarreal ellen Baptista Nou Camp elleni góljára?
hunbasser
aláírom,hogy nem minden meccsén volt a toppon,és azt is aláírom,hogy többet kellene rotálni,de azért nem kéne nagyon leírni õt.18 gól azért mégis 18 gól.ilyen korban ez kifejezetten jó egy ilyen bajnokságban.

ReaL MaDRid x siempre

akik kumma sokat voltak sérültek, de pl. Nihat amikor láttam többet ért labdába, több összjátékban benne volt.

Az a bajom, hogy több meccs volt, amikor egy nagy 0 volt a produkciója, egymás után is, ez egy Realban nem fér bele

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
ez olyan hülyeség amit most írtál...gondold magad a helyükbe:nekik egy barcelona elleni gól is ugyanannyit ér mint egy murcia ellen 3-0-ás állásnál.régen nem hittem el,amikor mondták nekem,hogy nincs olyan,hogy ez most fontos gól,az most nem annyira fontos gól.a játékosnak mind fontos gól,max a csapatnak tökmindegy,hogy most 3 vagy 4 góllal vezet a csapat.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
18 gólt lõtt,és ezzel 4.lett a góllövõ listán.ugyanennyit lõtt még nihat és villa is.

ReaL MaDRid x siempre

Ja érdekes lenne.

robotnyk
elég furcsán nézne ki, ha fordítva lenne. vagy akkor is nyaljuk a seggét, ha szar? egyébként ennél sokkal érdekesebb lenne egy olyan statisztika, ami meccset komolyan befolyásoló gólokról szólna. ki mennyi gyõztes, vagy egyenlítõ gólt lõtt.
Nekem jo. Bajnokságot nyertünk. Erröl azért beszélünk mert lehetne jobb is 😄

Raul jo idénye, Ruudnak meg nem jött össze semmi! Na meg a számok. Raul lejárt de attol még egy ikon!

SLICK
Itt látszik meg az, hogy egyeseknek semmi sem jó...

kas123
én csak a számadatokat biztosítottam, engem nem az zavar h szerintetek ideje lenne mennie Raulnak (ebbe am sztem is van am vmi), hanem az, hogy amikor jól megy neki akkor "nyaljátok a s3ggét", amikor nem akkor meg "leb@sszátok".

de ebbõl a sorból Raul a csatár, Binho, Sneijder nem olyan gólerõs poszt, Higuain csak 10-20 perceket kapott,

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

kas123
2007/2008:
rvn: 33 meccs / 20 gól = 0,61 gól/meccs
raul: 48 meccs / 23 gól = 0,48 gól/meccs
binho: 42 meccs / 15 gól = 0,36 gól/meccs
higuain: 33 meccs / 9 gól = 0,28 gól/meccs
sneijder: 38 meccs / 9 gól = 0,24 gól/meccs
balboa: 11 meccs / 2 gól = 0,19 gól/meccs
saviola: 17 meccs / 3 gól = 0,18 gól/meccs
robben: 28 meccs / 5 gól = 0,18 gól/meccs
ramos: 45 meccs / 6 gól = 0,14 gól/meccs
guti: 45 meccs / 4 gól = 0,09 gól/meccs

azt, nem mondtam, hogy mindig kezdjen, csak azt hogy kell a csapatnak!
30 éves csatár basszus, ha világszinten tolná, akkor is kéne pihenni. Vagy ha kényszerbõl játszatta mindig, mert a cserékben nem bíztak, csatárt vegyünk már végre

minek kezd MINDIG?

Amikor mondogatták, hog lht hogy kicsit sérült, kkor is kezdett. Nem hayott ki gyakorlatilag 1 meccset sem, miközben Sviola, Higuain padozott

tesó07
Hát..még az elmúlt éveket nézve sztem tavaly volt a legjobb formába Raul,elég sok gólt is rúgott.Dehát már nem a régi sajna,és sztem is lehetne padoztatni néha,amire nem sok esély van.Mondom ezt úgy hogy az egyik kedvencem.Ruud meg õ azért lassan már a múlt lesz csak,épp ezért kellene igazolni idén már egy jó csatárt is(Villa).

RMCF

lassan minden szezon úgy kezdõdik, hogy "miatökömnek kezd Raúl"
de én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy kell õ ide... érdekes, tavaly mikor jóljátszott, egybõl mindenkinek megváltozott a véleménye...
Tavaj mennyi golt rugott Raul?? Biztos tudjátok! RvN 1 golal rugott kevesebbet, pedig fél idényen keresztül sérült volt. Hát ennyi Raulról, sajnos azért van a pályán mert egy ikon :S

Számokat nem irtam mert nem tudom pontosan.

LasDen
Sztem idén már RvN-nel együtt fokozatosan lekéne cserélni õket.......leigaolznánk Villát és ahogy haladnánk elõre a szezonban úgy játszana több meccset Villa és egyre kevesebbet Raúl......sztem ez jó megoldás lenne 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

luxus azért játszatni valakit, ha 5-bõl 1x vesszük hasznát, vagy akár 3-ból 1x, mert más mittudomén 5-bõl 4x jó...

sygmaBlueJersey
Mindenki haljon meg aki leszólja Raúl istent <#kocsog>

kas123
ezt annyira bírom, amikor raul jól játszik akkor "jajj megmutatta...blabla", de amúgy meg, "mé játszik?! ki kéne rakni..."
Most döntsétek el, h szimpatizáltok Raul-lal, vagy nem. Nem kell az egyik nap isteníteni a másik nap lehordani....

az hogy Raul pályán van egy másik súlyos probléma 😊

sygmaBlueJersey
Nah ez nagyon igaz,ronaldóról.

kilyking
Én is megértem Robinhot! Amikor neki nem ment annyira a játék még akkor is belefért volna a kezdõbe mert, senki nem nyújtott tõle annyival többet hogy, padoznia kéne. Amikor nem volt jó formában akkor is min. lekötötte 2 védõ figyelmét.C.Ronaldoról pedig csak annyit, messze nem olyan jó mint sokan hiszik. A Mu most nagyon összeállt és annak köszönheti hogy, ennyire jó volt. Az Eb-n semmit nem csinált mert nem volt csapat!

!!!HALA MADRID!!!

robotnyk
Robinhot túlságosan büntette minden edzõ, fogalmam sincs miért. amikor Raul pályántartására hónapokon keresztül csak annyi az elfogadható indok, hogy csapatkapitány, akkor egy rossz meccs után miért kellett Robinhonak heteket padoznia? ez akkor is igaz, ha egyedül idén kora tavasszal játszott csak igazán jól _tartósan_, de utána miért is került ki a kezdõbõl? nem volt megbecsülve, és megértem ha kiábrándult.
és kikérem magammal, hogy egy olyan bohóccal helyettesítsék, mint Quaresma.
😄DDDDDDDSaasdasdadsa

hunbasser
ez meg a másik 😄DDDDDDDDD

ReaL MaDRid x siempre

Casillas
nyilván nem fogja azt nyilatkozni, hogy JAJ JOBB OLDALT BALFASZ VAGYOK <#wow3>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

sygmaBlueJersey
Robinho-nak mi nagyon örülnénk,de inkább adjátok vissza Robben-t😄
Bár azzal nem értek egyet,h összetörnék a PL-ben,ahogy Torres-t sem,pedig rá is ezt mondták.Át kell állnia arra,h nem mindig lehet itt elmenni egy biciklicselsorozattal a védõk között,de nem féltem,mert Scolari jó mester,és szereti is robinho-t szóval sztem megtanítja mindenre.

hunbasser
jó,hát elvégre Robben is tud jobb oldalon játszani,mégis a balon az igazi...ne keverjük össze a tudokmindenholjátszanit az itttudokalegjobbanjátszanival.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
én mindig úgy gondoltam, hogy õ az egész középpályát betudja játszani.....de ezt õ is megerõsítette... 😄

Melyik poszton érzed magad a legjobban?
Tudok játszani a középpálya közepén, mindkét szélen, vagy közvetlen a csatárok mögött is. Több lehetõség is van.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

de ha ilyen sokat hisz magáról, úgymond feljebb emeli magát a társainál, menjen máshova.

hunbasser
*padoztatni meg nem érdeMes 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ugyanaz a helyzet mint CR-rel: ha menni akar,akkor takarodjon a g*cibe.kapott lehetõséget bõven,õ meg most úgy állítja be a helyzetet,mintha tényleg nem adtak volna neki elég lehetõséget és eléggé túlértékeli magát.CR-re mondjuk ezek nem jellemzõk,de ha annyira menni akar,és nem engedjük,akkor lehet,hogy nem lesz olyan jó a következõ idényben.ha emiatt összeveszik Schusterrel és/vagy a vezetõséggel,és emiatt nem fog játszani/jól játszani,akkor megbánjuk majd,hogy nem Robben játszik helyette,mert tudjuk,mindig Robinho az elsõ,Robben csak második.Robben meg eddig is tûrt,és nem volt soha semmi gondja semmivel.padoztatni meg nem érdekes ennyi fizuért egy ilyen játékost.

de van egy olyan érzésem,hogy kevesli a kavicsot,és azt várja most,hogy meghosszabbítja a vezetõség a szerzõdését sokkal nagyobb fizetéssel.ronaldinho sorsára fog jutni õ is,csak a pénz fog neki számítani és nem veszi már majd olyan komolyan a futballt,mint ahogy mondjuk egy évvel ezelõtt tette.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
hát érted , tõlem maradhatna nyugodtan , de ha tényleg menni akar akkor nincs értelme marasztalni..

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

RAjtatok se lehet eligazodni...egyik nap még marasztaljátok Robinhot másnap már kiraknátok

REAL MADRID

Rockynhooo
nah jah, és ez yo pár éve megy, de amikor formába lendül akkor hihetetlen mit nyújt, sokak szerint önzõ de ez sokszor a csapat hasznára is válik sztem... én inkább õt támogatom mint Robinhot, Robben nyilatkozta hogy most úgy érzi nem annyira sérülékeny már, hát majd látjuk mi lesz, reméljük stabil kezdõ tud lenni.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hunbasser
én úgy tudom,hogy VdV mindig is középen játszott.láttad mi volt Sneijderrel is ha jobboldalon játszott,meg volt halva.lehet VdV-vel is ez lenne,bár ha bevállna jobboldalon,akkor tök jó lenne,meg lenne oldva a jobboldal,sokszor még lehetne ott játszatni Higuaínt is(mint ahogy a mostani idényben is volt),jó sok védõt fûzött be a szélen 😊

ReaL MaDRid x siempre

és vdv mióta jobb szélsõ?

BUDA > miskolc.