Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
yolvan akkor majd holnap.. 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
vettem is 6 sört az izgalmakra xd
így kell kezdeni 😄 szûrõ nem kell , atom offenzív csapat vunk 😄
Kimaradt: Pepe (eltiltás), Gago, Marcelo, Drenthe (olimpia), Sneijder, Cannavaro (sérülés), Codina (technikai döntés).
Römélöm gyõzünk......
ReaL MaDRid x siempre
Ne haragudjatok azért mert, igy beszélek Robinhoról, nyilván van aki kedveli. Nem kell mindenben egyetérteni.
Vannak játékosok akiket kedvelek:
Ruud, Sneijder, Gago, Robben, Higuain, Ramos, VDV
Robinhobol a több pénzt megérdemli de a viselkedése elkeserítõ
Túl sok szappanoperát nézett a firkász..
És a szomorú, ha igaz. 😄
Ezt azért nem mondanám de ha ennyire menni akar akkor menjen bár én szerintem fel van fújva ez az egész.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
legalább a hozzá állás megvan 😊
10:07 - Amennyiben Robinho tényleg megtagadja a Valencia elleni játékot, úgy a szakvezetés sérültnek fogja titulálni. Ha így történik, valószínûleg többet nem léphetne pályára a Real Madrid színeiben.
hát ez nem játék akkor.
A Roma Baptista megszerzése után Drenthét próbálja meg az olasz fõvárosba csábítani.
remélem gyors el is felejtik.
Tegnap este a Real Madrid és a Racing Santander vezetõi úgy határoztak, hogy Garay még egy évet marad a kantábriai csapatban.
szerintem yo döntés. Canna , Metzelder meg Pepe bõven yok középre. meg még Heinze is tud ott játszani.
Huntelaar amúgy sztem yo lenne , annyiért el is adná az ajax az fix.
REAL MADRID
Tehát 13 milla, reális ár, bár néha amilyen gyenge volt, mondhatjuk jól jártunk
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Olyan híreket kell _kitalálni_, aminek ugye semmi valós alapja nincs (hiszen akkor nem lenne ennyi tényként közölt kacsaigazolás, stb.), mégis tökéletesen megfelel bizonyos elvárásoknak, hiedelmeknek, feltételezéseknek.. és lázban tartják a szúrkolókat. 😄
Aztán ha netán valamelyik a sok 100ból valóra válik, akkor õ lesz az Orákulum. 😛
REAL MADRID
#acm
RMCF
Megsértõdik vazze CR-en... peeersze. ez nem szappanopera, hanem egy óriási nagy üzlet mindenkinek. 😊
RMCF
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
máté pál interjú, 2003. július 7., hétfõ, 17:55
- Mihez kezd a Sport1 a Bajnokok Ligája-mérkõzések elvesztése után? Nem esik vissza drasztikusan a nézettségi mutató?
- Kedden és szerdán biztosan visszaesik majd, de így alakult a piac.
a sport1 indulásakor és a következõ pár évben ott volt kb minden focimeccs, a BL is
Vivimos por ti, vence por nosotros.
ezt se kell még elfogadni..!
am Del Bosque beválogatta Bojant! kiváncsi vok késõbb Raúlt befogja e?!