Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ádám fiam, ülj le, egyes...
Rockynhooo
lol milyen idõzavarban vok aszittem vasárnap van xd
yolvan akkor majd holnap.. 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
10-kó....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miilann
röpke 25 óra múlva

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

LasDen
holnap

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
mikor kezdõdik a mérkõzés? 😊

hunbasser
Robinho mégis ott lesz,ennyit a hírekrõl 😄

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
yoo lesz õ majd bal oldalon 😊

LasCar16
Marcelo szép gólt akasztott Kamerunnak 😄, jó formában van 😛

#acm

Rockynhooo
yoo lesz várom már. most látom majd elsõnek vdv-t a csapatba.. évek óta erre vártam, mikor az ajaxba volt már akkor.
vettem is 6 sört az izgalmakra xd

LasDen
inkább az lesz, hogy Heinze bemegy középre és Torres jön ki balra......szûrõnk Diarra lesz és balon Robbben, középen Guti és jobbon meg VdV.....elõl a szokott bagázs........Robinho meg padozik 😄

Rockynhooo
Casillas, Sergio Ramos, Metzelder, Miguel Torres, Heinze, Robben, Van der Vaart, Guti; Robinho, Raúl, Van Nistelrooy.

így kell kezdeni 😄 szûrõ nem kell , atom offenzív csapat vunk 😄

LasDen
12:41 - A Real Madrid kerete: Casillas, Dudek; Michel Salgado, Sergio Ramos, Metzelder, Miguel Torres, Heinze, Javi Garcia; Diarra, De la Red, Robben, Van der Vaart, Guti; Robinho, Higuaín, Raúl, Saviola és Van Nistelrooy.

Kimaradt: Pepe (eltiltás), Gago, Marcelo, Drenthe (olimpia), Sneijder, Cannavaro (sérülés), Codina (technikai döntés).

Römélöm gyõzünk......

hunbasser
ezt is meg tudom érteni

ReaL MaDRid x siempre

horpeti
Mohó az asszony. 😛 Tuti ez van a háttérben 😄D

robotnyk
a pénzed amit keresel, mindig a szomszédodéhoz meg a munkatársadéhoz hasonlítod, és neki vannak olyan olyan munkatársai, akit többet keresnek. valószínûleg egy heti fizetését akkor sem tudná elkölteni egy hét alatt, ha nagyon akarná, de ettõl még zavarhatja. ez van. :|
hunbasser
nagyjából egyetértek,és jogos,hogy a Real Madridban játszani MEGTISZTELTETÉS,nem pedig rabszolgamunka.most se keres keveset és az a 3,5 millió sem lenne kevés azért,örüljön,hogy itt játszhat,és hogy állandó játéklehetõséget kap.annyira sokat még nem tett le az asztalra,hogy tényleg a csapat legjobbjává lehessen avanzsálni

ReaL MaDRid x siempre

Bocs. Fogalmazni nem tok se helyesen irni.

Ne haragudjatok azért mert, igy beszélek Robinhoról, nyilván van aki kedveli. Nem kell mindenben egyetérteni.

Nem is tudnék, nagy kedvenc játékost mondani! Az a bajom, hogy vannak játékosok akik küzdenek, hogy bekerülhessenek a kezdõcsapatba, mig Robinho panaszkodik. Nagyon nem szeretem ha egy játékos ilyen!!! Nagyon idegesit ez a dolog! Én azt mondom adjuk el, és végre valaki bebizonyithatja, hogy helye van a Real Madridban kezdõcsapatában!

Vannak játékosok akiket kedvelek:
Ruud, Sneijder, Gago, Robben, Higuain, Ramos, VDV

Robinhobol a több pénzt megérdemli de a viselkedése elkeserítõ

horpeti
Mekkora lol. Sztrájkol!! Ennyi pénzt kap, profi labdarúgó, világ szint, és sztárjkol, meg hisztizik..
Túl sok szappanoperát nézett a firkász..

És a szomorú, ha igaz. 😄

tesó07
Nem a kedvenced,úgy látom....Azért jó lenne õ még a csapatba.

RMCF

Rockynhooo
így van. én annak örülnék a legjobban ha középen PEpe , MEtzelder kettõs lenne a stabil kezdõ.

LasDen
meg ott van Javi Garcia.....aki ment volna Racinghoz ha Garay jön....

REALista
"Semmi szükség rá."

Ezt azért nem mondanám de ha ennyire menni akar akkor menjen bár én szerintem fel van fújva ez az egész.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rockynhooo
Gonzalo Higuaín biztos abban, hogy a Real Madrid idén akár négy címet is képes lesz megszerezni (Spanyol Szuperkupa, Bajnokság, Királyi Kupa, Bajnokok Ligája). Az argentin csatár nagy lelkesedéssel várja a következõ szezon kezdetét. „Négy kiváló csatár van ebben a csapatban, ezért a legjobb formámat akarom hozni, hogy bekerüljek a kezdõbe.”

legalább a hozzá állás megvan 😊

10:07 - Amennyiben Robinho tényleg megtagadja a Valencia elleni játékot, úgy a szakvezetés sérültnek fogja titulálni. Ha így történik, valószínûleg többet nem léphetne pályára a Real Madrid színeiben.

hát ez nem játék akkor.

A Roma Baptista megszerzése után Drenthét próbálja meg az olasz fõvárosba csábítani.

remélem gyors el is felejtik.

Tegnap este a Real Madrid és a Racing Santander vezetõi úgy határoztak, hogy Garay még egy évet marad a kantábriai csapatban.

szerintem yo döntés. Canna , Metzelder meg Pepe bõven yok középre. meg még Heinze is tud ott játszani.

Ha ennyire menni akar, miért nem adjuk el?!? Semmi szükség rá.

A Marca cikkébõl kiderül: Robinho, a Real Madrid játékosa végsõ elkeseredésében sztrájkba kezdett, és kijelentette: nem hajlandó elutazni a csapattal a Valencia elleni Szuperkupa-mérkõzésre. A brazil focista azért döntött a munka szabotálása mellett, mert a vezetõk nem veszik figyelembe kívánságát, és nem engedik el a Chelsea-hez. Az AS "Adios, Raúl" címû írásában közli Vicente Del Bosque szövetségi kapitány elsõ válogatott keretét. A spanyol szakvezetõ nem hívta vissza a keretbe Raúlt, aki ezzel alighanem végleg elbúcsúzik a válogatottságtól. A lap beszámol az Atletico friss ajánlatáról: a fõvárosi klub 16 millió eurót kínál Diegóért, a Werder Bremen brazil irányítójáért.

LasDen
nem hinném, hogy jön......Calderon és Pedja nem nagyon akarnak hallgatni Suszterra.....

Rockynhooo
éljen , remélem többet nem is látom <#idiota> a csapat minden tagját szeretem de vmiért õt nagyon utáltam.

Huntelaar amúgy sztem yo lenne , annyiért el is adná az ajax az fix.

tesó07
Hátha ott visszanyeri a Sevillás formáját.

RMCF

Sok sikert Baptistának a Roma-nál. <#worship>

REAL MADRID

horpeti
Na ez aztán tartalmas hír (Rocky nem téged minõsít😄)... Talán elkel, mert talán ajánlottak neki talán 25 millát... lol😄

Robinho ha menni akar akkor viszintlátásra

banok
bizony volt a Sport1-en is élõben BL.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Baptista végül 12 millió euróért került az AS Romához, azonban az elsõ két évben további fél-fél milliót kaphatnak a spanyolok, ha a Roma bejut a BL-be. Baptista négy évre ír alá új csapatához. A kötelezõ orvosi vizsgálaton és a bemutatáson vasárnap esik át, így magától érthetõdõen nem játszik már a Valencia ellen. /Marca/

Tehát 13 milla, reális ár, bár néha amilyen gyenge volt, mondhatjuk jól jártunk

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Rockynhooo
Úgy tûnik, az átigazolási idény vége felé csak elkel az Ajax kétszeres holland gólkirálya, Klaas-Jan Huntelaar, ugyanis – spanyol lapértesülések szerint – a Real Madrid 25 millió eurót ajánlott érte.

tesó07
Majd ha elkezdõdik a szezon lesz más téma is.

RMCF

LasDen
Robinho elé ha jól tom egy 3,5 millás szerzõdést alátoltak, de neki a Chelseahez hasonló 5 milla kell........

horpeti
Azért van tehetség az újságírókban.
Olyan híreket kell _kitalálni_, aminek ugye semmi valós alapja nincs (hiszen akkor nem lenne ennyi tényként közölt kacsaigazolás, stb.), mégis tökéletesen megfelel bizonyos elvárásoknak, hiedelmeknek, feltételezéseknek.. és lázban tartják a szúrkolókat. 😄

Aztán ha netán valamelyik a sok 100ból valóra válik, akkor õ lesz az Orákulum. 😛

Talán ha nem hinnétek el mindent amit media leír akk nem ez lenne a téma egy hete.

REAL MADRID

LasCar16
elõször talán hosszabb távon kellene jobban teljesítenie 😉 senki nem szólna egy rossz szót sem akkor, de így csak a hiszti megy :S

#acm

horpeti
Lehet az egész csak egy nagy hírverés, meg stb...

tesó07
Hát..igen,Robinho akar üzletelni,mert ugye nyilatkozta is,vagy az ügynöke,hogy fizetésemelést akar,mert hát õ kevesebbet keres mint a többi.De akkor a faszé nem raknak elé vmi jó szerzõdést,ezt nem értem.

RMCF

horpeti
Szerintem ez az egész egy nagy színjáték. 😊)
Megsértõdik vazze CR-en... peeersze. ez nem szappanopera, hanem egy óriási nagy üzlet mindenkinek. 😊

tesó07
Nem érdekel engem hogy el akar menni Robinho,akkor se adják el.Majd év közbe hátha megváltozik a véleménye,vagy egy bl cím után....Nagy luxus lenne ilyen játékosokat elherdálni.Nem lett volna az a CR cirkusz,nem lenne semmi baja.Faxom a szájába Calderónnak.

RMCF

ProGabe
elkezdhetem szedni a kavintont 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Casillas
jaj már

máté pál interjú, 2003. július 7., hétfõ, 17:55
- Mihez kezd a Sport1 a Bajnokok Ligája-mérkõzések elvesztése után? Nem esik vissza drasztikusan a nézettségi mutató?
- Kedden és szerdán biztosan visszaesik majd, de így alakult a piac.

a sport1 indulásakor és a következõ pár évben ott volt kb minden focimeccs, a BL is

Vivimos por ti, vence por nosotros.

robotnyk
volt, méghozzá a tavalyi m1-viasatoshoz hasonló felállásban.
Rockynhooo
12:03 - Londonban készülnek egy 40 milliós ajánlattal Robinhóért, amit már nem kizárt, hogy elfogad a Real Madrid vezetõsége./DC/

ezt se kell még elfogadni..!

am Del Bosque beválogatta Bojant! kiváncsi vok késõbb Raúlt befogja e?!

ProGabe
azt a milan tv keretében adták le. BIZTOS hogy nem volt élõ BL közvetítés a sport1-en. bocs a hosszas offért 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.