Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
bárcsak eltakarodna.....
Amúgy én Raúlról eltudom képzelni, hogy így tartja meg helyét a csapatban......
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
egyrészt pont Raul az, aki ilyet nem tenne. az életét adná klubért (elmorzsol egy könnycseppet <#vigyor1>#vigyor1>), másrészt a f*szfej vezetõség ott sz*rná le, hogy mit akar Raul, ahol van. ha már az edzõre sem hallgatnak, miért tennék ezt egy játékossal?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
REAL MADRID
A hírek szerint Iker Casillasnak megfelelt volna Villa, ám Raúl az õ döntésének is ellentmondott, ami kettejük kapcsolatát is aláásta.
D?SA?:AS_?:S:?ADS?_😄: így nem lesz 1 ideig C.Roni😄
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Keddi meccsek:
20.30
Juventus - FC Zenit
22.45
Real Madrid - FC BATE Borisov
REAL MADRID
REAL MADRID
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
REAL MADRID
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
REAL MADRID
Lapozós jobb sztem 😄D
REAL MADRID
REAL MADRID