Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Raul :/

hunbasser
juj,ez tök diktatórikusan hangzik...félnek,hogy politikailag nem lesz korrekt,ugyanmár...😄dd félnek inkább,hogy Pedja kiteregetné a szennyest,mert érzi,hogy itt a vég,és kicsit beakaszthatna a vezetõségnek.úgy gondolom,azért utáltuk meg ennyire,mert a vezetõség akarta,hogy ennyire megutáljuk.Pedja egy bábu,csak azért kell nekik,hogy felfogja az ütéseket,és lehet,hogy a médiában is sokminden nem úgy van beállítva,ahogy az igazából volt.Na most akkor egy Franco Baldini szintû sportigazgató nyugodtan jöhetne.De annak mégjobban örülnék,ha az igazolásokat teljesen Schuster végezné

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
"A katalóniai Sport szerint"

innentõl kezdve nincs hozzáfûznivalóm 😊

ReaL MaDRid x siempre

Ha van isten télen már nem õ igazol.

REAL MADRID

LasDen
10:10 - A katalán Sport szerint Predrag Mijatovic egyre népszerûtlenebb a klub vezetõségének köreiben. Állításuk szerint a múlt heti, eredetileg élõ adásra tervezett interjúból is azért lett végül felvételrõl vetített beszélgetés, mert a vezetõk teljes kontroll alatt akarták tartani a diskurzust, attól félve, hogy Mijatovic olyat talál mondani, ami esetleg nem politikailag korrekt. A kész felvételt állítólag elõször Ramón Calderón, José Angel Sánchez és Miguel Angel Arroyo tekintették meg, és elemezték szóról-szóra. A teszten Mijatovic sikeresen átment, de a hírek szerint már nem sokáig lesz a klub sportigazgatói székében. Jelenleg két dolog szól a maradása mellett: a nagy összegû végkielégítés, amelyet meg kellene kapnia elbocsátása esetén, illetve a tény, hogy õ a tökéletes pajzs Ramón Calderón elõtt, ha rosszabra fordulnak a dolgok. /Sport, Goal/

bárcsak eltakarodna.....

Amúgy én Raúlról eltudom képzelni, hogy így tartja meg helyét a csapatban......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

köfi

REAL MADRID

robotnyk
azért nem zörög a haraszt... Portillo apja nyilatkozott anno hasonlókat, mikor elkezdtük kölcsönadogatni.
ProGabe
én úgy hallottam, hogy a takarítónéni vétózta meg Villat! Arshavin meg a karbantartónak nem tetszett^^

egyrészt pont Raul az, aki ilyet nem tenne. az életét adná klubért (elmorzsol egy könnycseppet <#vigyor1>), másrészt a f*szfej vezetõség ott sz*rná le, hogy mit akar Raul, ahol van. ha már az edzõre sem hallgatnak, miért tennék ezt egy játékossal?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REALista
Komolytalan...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

gabber_saviola
detökjó a banner.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
ez kemény 😮

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Jaja volt már, elég morbid hír :/

REAL MADRID

Cabell
A katalóniai Sport szerint maga Raúl döntött úgy, hogy a Real Madrid az idén nem igazolhat világklasszis csatárokat, hogy ennyivel is könnyebben kerülhessen be a csapat kezdõjébe. Bernd Schuster vezetõedzõ nagyon szerette volna megszerezni David Villát, ám õ komolyan veszélyeztette volna Raúl helyét a kezdõcsapatban, így a vezetésnél megvétózta a csatár érkezését.
A hírek szerint Iker Casillasnak megfelelt volna Villa, ám Raúl az õ döntésének is ellentmondott, ami kettejük kapcsolatát is aláásta.

D?SA?:AS_?:S:?ADS?_😄: így nem lesz 1 ideig C.Roni😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Szerdai meccsek:** sry

TV6

Keddi meccsek:
20.30
Juventus - FC Zenit
22.45
Real Madrid - FC BATE Borisov

SLICK
Köv meccs Vasárnap 7-tõl lesz a Sport 1-en

tesó07
Így sokkal királyabb a banner!!<#eljen>

RMCF

Zsír 😄

miilann04
itt is jó,thx ^^

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

SLICK
igen, thx ^^

Mostmár okés

REAL MADRID

intézkedem

REAL MADRID

SLICK
még mindig nyúzott -.-

hunbasser
mostmár nekem is 😊

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Nálam már minden ok!<#eljen>

LasDen
nekem már klikkre is jó 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hát nemtudom én töröltem már gyorsitotarat is de nekem ugrik a linkekre. Akinek nem müxik az jobb klikk 😛 (majd találok megoldást)

REAL MADRID

hunbasser
nekem meg úgy van,hogy van egy plugin a ff-ban,ami blokkolja a flasheket és olyankor csak egy f betû van ott,rá kell kattintani hogy bejöjjön a banner,és akkor néz ki így,de ha bejön a benner,utána már visszaugrik 😊

ReaL MaDRid x siempre

<#wilting>

REAL MADRID

SLICK
Szóval, ha a gombokra kattintok mûködik, csupán ennyi a gond nálam:

Rockynhooo
az is megy, ha uj ablakba kérem 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Nemaz 😄 Az öf. 😄

REAL MADRID

LasDen
nekem nem reagál arra, ha a gólokra nyomkodok...... 😄

Rockynhooo
jah , kattintok a 123-ra és behozza 😄

kas123
jobb klikk rá és "open in new window"

Neked meg mûködik? 😄

REAL MADRID

Rockynhooo
nekem fasza és teccik nagyon (Y)

SLICK
Pill, csinálok print screent

Akkor csicska a flash 😄D Meglesem

REAL MADRID

REALista
Nekem se megy.

Ha másnak sem megy javítom 😄 (nekem megy)

REAL MADRID

kas123
túl nagy a vasszigor 😄

hunbasser
vvvvooooooooaaaaa nagyon jóó (Y)

ReaL MaDRid x siempre

miilann04
rákattintok az összefoglalóra de nem történik semmi <#pardon1>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Micsi? 😄

REAL MADRID

SLICK
hát jó is lenne, csak kicsit nyúzott lett a topik 😛

Na szoval new banner mert az a linkelõs dolog nem tetszett.

Lapozós jobb sztem 😄D

REAL MADRID

SLICK
Jajj nem kell ennyire komolyan venni <#idiota>

Nem szeretnék törölgetni pls. pihi

REAL MADRID

SLICK
neked mi bajod van?