Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
ki kíváncsi rá?

ReaL MaDRid x siempre

uuu én azt hiszem 2700ft fizetek, és ezzel szinte mindent tudok fogni 😄

vicces vagy!!!! Fizess elõ és nézd!

SLICK
Én is megnézem/nézném a jó meccseket, de ez a TV6 egy vicc. Kellene egy online petíció, vagy pereljük be ^^

ProGabe
azért vicces, hogy a M1, ami az elsõ választás jogát birtokolja, tehát náluk van a drágább licence, csak egy meccset ad, a mocskos tv6, amit kb. 300 ember képes fogni, négyet! amibõl persze 2 élõ

én nem csak Real meccseket nézek, jöhet minden, ami (jó)foci. erre ezek a szemetek úgy akarnak több pénzt kicsikarni az emberekbõl, hogy átteszik egy olyan csatornára a BL-t, ami még a UPC-nél sincs (mondjuk tõlem lehetne, nem lennék vele kisegítve)? hát szarják össze magukat

/OFF

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
ne szarozzunk és hozzuk el mindenképpen!

Egyébként lehet vadászni streamekre, mert a mi meccsünket nem adja Szerdán semmi :|

hunbasser
olyan 40-50-ért oda is adták volna,de annyit nem ér szvsz.

Ronaldonak pedig sok sikert kívánok,remélem jó sok gólt lõ 😊

ReaL MaDRid x siempre

14:33 - A Manchester City következõ szerzeménye Ronaldo, aki az elmúlt években a Real Madridban és a Milanban is szerepelt. /Elmundo/

Sok sikert <#worship>

14:27 - Orosz értesülések szerint a nyáron a Zenit felajánlotta a Real Madridnak Arshavint, és örültek volna, ha a fehéreknél köt ki. Az üzlet azonban nem jött létre a Ronaldo-ügy miatt.

:/

REAL MADRID

tesó07
Ez igaz,õk se nagyon játszottak még a kupába se,pedig lehetne lehetõségeket adni a többinek is.Úgyis kiesünk onnan mindig idõ elõtt,akkor meg nem mindegy lenne.Szalai-Saviola ékpárt a kupába!!

RMCF

Rockynhooo
Ha Soldado meg Cellejon se volt yo akkor õ sem lesz :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tesó07
tegnap, 18:50 - Végeredmény: Alfaro - RM Castilla 2-3. Szalai Ádám kétszer is eredményes volt!

Szalai nagy formában,spanyol kupába belehetne majd próbálni sztem.

RMCF

horpeti
Egyszer túrta az orrát, és amikor észrevette, hogy veszi a kamera (gondolom kivetítõ), akkor gyorsan a fülébe dugta. Broáf .DDDD😄D

Szerintem házibulit akar, és diarrat megkérdezte lenne e biztonságiõr

tesó07
Ez nem igaz,egyszer mutatták is hogy beszél Diarrával az alapvonalnál,gondolom utasításokat adott...😊

RMCF

ProGabe
úr isten, mi meccs volt D: ha valaki lemaradt volna valamelyik gólról:

0-1
1-1
1-2
2-2
3-2
4-2
4-3

/nem is tudtam, hogy a sport1-2 nem csak magyar 😮/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
Na szerdán ki kell használni, hogy otthon játszunk. Ebben a BL-csoportban nem nagyon engedhetünk meg hibákat :|

hunbasser
engem is idegesített,ahogy csak ott nyújtózkodott állandóan,meg a kezét összekulcsolta a feje mögött és csak nézte a meccset,mintha valami filmet nézne,amit nagyon unna...

ReaL MaDRid x siempre

horpeti
Király volt a meccs, bár zavar, hogy 3at kaptunk... De amíg 1gyel többet lövünk (jó 1 öngól), addig nincs gond. 😊

Rockynhooo
nájsz vörk , így kell ezt játszatni kell Drenthet , Higanyt , De La Redet is .. már csak Saviolat kéne berotálni 😊
Marcelo fasza volt yo lesz õ ott balon Robben mögött. Numancianak meg kijár minden tisztelet szimpatikus csapat.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Oncsi
Fordulatos kis meccs volt😊
Én Salgadot és MArcelot emelném ki....hiba nélkül játszottak,végezték a dolgukat !!! Salgado meglepõen jól játszott..sokat mentett és szerelt !! PErsze Ramos posztján van,de most sztem nagyon szépen helytállt ...Iker elmult két meccsen nagyon nm volt ott fejben..összeszedhetné magát,mert akkor jön a lengyel portás😄

Amúgy nekem ami már meccsek óta szemet szúr..nm tudom ,ki látta a mai Genova - Milan meccset..de ott a hazai edzõ,amikor csak tudott szólt ajátékosainak mit hogyan merre hány méter....amikro volt egy kis idõ..akkor is szolt... vagy odahivott valakit és elmagyarázta mit hogyan.... Schuster meg mintha egy dokumentum filmet nézne a polipok szaporodásárol a kispadon,olyan fejjel ül ott és csak néz elõre !!! nekem ez nm tetszik !

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

tesó07
Király meccs,szép gólok,3pont,ez a lényeg!!Jövõ héten bl,hát kb ott is ezt várom,csak kevesebb kapott góllal.Raul lehetne ott is csak csere,sose árt egy kis phenés....😊

RMCF

SLICK
Na ez izgis meccs volt. Figyelni kell, hogy ennyi gólt ne kapjunk a továbbiakban. Azért ha a Numancia így folytatja, simán bent maradnak.

Grt. csapatnak jó meccs volt <#worship>

REAL MADRID

SLICK
Most nem gyengén megállt az ütõ bennem :|

hunbasser
fûûû,pedig ez nagyon szép labdaszerzés volt...de már labdát elcsenni sem lehet talpalás gyanúja nélkül meg ollózni sem lehet már,mert befújják veszélyes játék miatt :\

ReaL MaDRid x siempre

Remélem nem jobb oldalra

REAL MADRID

hunbasser
erõbõl el kellett volna lõni a filó felé,egy ballábasnak ez tökéletes szög volt.
na,jön Drenthe 😊

ReaL MaDRid x siempre

Hát ezis 100%os helyzet volt :S

REAL MADRID

hunbasser
baaaszdmeg Raúl...:\

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
Lol ez a metal zene mi volt? 😄

SLICK
Ez kemény volt :| Metzelder azért láthatta hogy érkezik Diarra, hisz hátrébbról indult sztem.

Uhh kicsit vérzik vki :S

REAL MADRID

REALista
uhh csúnyán összefejeltek...:S

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

gabber_saviola
köszi Gabi <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

SLICK
Hát igen Szerdán BL, kell a pihi a fiúknak

REALista
Szerintem meg inkább Salgado játszon mint Torres...😊

hunbasser
pfuu baszdmeg,mekkora helyzet volt...

gabber: nem 100%-os fizikailag,kisebb sérülése volt.

ReaL MaDRid x siempre

Sérült volt

REAL MADRID

gabber_saviola
Raul CSAK csere? <#wow2>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hunbasser
Salgado azért most nem nyomja rosszul,pedig Torrest szívesebben láttam volna a helyén,ha már Ramos nem játszhat a sérülése miatt.ebbõl is látszik,hogy a fizikai fölény nem ér sokat tapasztalat nélkül.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
jön Raúl,de ha már neki kell jönnie,akkor dobja be magát ebben a 25 percben 😛

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
figyu,ott az 5.,azután meg már úgyis el fogod felejteni 😄

ReaL MaDRid x siempre

REALista
1-2 hónap padozás lehet jót tenne neki...😄DDddd

hunbasser
ez van,szerintem kicsit sem neheztelhetünk rá 😊 õ a csapat legjobbja már évek óta.inkább most potyázzon,mint egy barca vagy egy atletico ellen,ahol nem már nem olyan könnyû fordítani mint egy numancia ellen.

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
remélem, hamar hozni fogja a tavalyi formáját :|

Ugyanmár, nem fér bele 😄

REAL MADRID

hunbasser
hát,azt kell mondanom,hogy Casillas ezt most csúnyán benézte :S elindult a sarok felé,a labda meg tök középre ment.a lépés sem jött ki neki túl jól,hát ez van.neki szabad hibáznia 😛 fõleg 4-2-nél egy Numancia ellen,mondhatni belefér.

ReaL MaDRid x siempre

Elõzõt is

REAL MADRID

REALista
Casillas ez benézte..:S

robotnyk
csak szerintem kapott ma eddig Iker két potyát?