Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én nem csak Real meccseket nézek, jöhet minden, ami (jó)foci. erre ezek a szemetek úgy akarnak több pénzt kicsikarni az emberekbõl, hogy átteszik egy olyan csatornára a BL-t, ami még a UPC-nél sincs (mondjuk tõlem lehetne, nem lennék vele kisegítve)? hát szarják össze magukat
/OFF
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egyébként lehet vadászni streamekre, mert a mi meccsünket nem adja Szerdán semmi :|
Ronaldonak pedig sok sikert kívánok,remélem jó sok gólt lõ 😊
ReaL MaDRid x siempre
Sok sikert <#worship>#worship>
14:27 - Orosz értesülések szerint a nyáron a Zenit felajánlotta a Real Madridnak Arshavint, és örültek volna, ha a fehéreknél köt ki. Az üzlet azonban nem jött létre a Ronaldo-ügy miatt.
:/
REAL MADRID
RMCF
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Szalai nagy formában,spanyol kupába belehetne majd próbálni sztem.
RMCF
RMCF
ReaL MaDRid x siempre
Marcelo fasza volt yo lesz õ ott balon Robben mögött. Numancianak meg kijár minden tisztelet szimpatikus csapat.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Én Salgadot és MArcelot emelném ki....hiba nélkül játszottak,végezték a dolgukat !!! Salgado meglepõen jól játszott..sokat mentett és szerelt !! PErsze Ramos posztján van,de most sztem nagyon szépen helytállt ...Iker elmult két meccsen nagyon nm volt ott fejben..összeszedhetné magát,mert akkor jön a lengyel portás😄
Amúgy nekem ami már meccsek óta szemet szúr..nm tudom ,ki látta a mai Genova - Milan meccset..de ott a hazai edzõ,amikor csak tudott szólt ajátékosainak mit hogyan merre hány méter....amikro volt egy kis idõ..akkor is szolt... vagy odahivott valakit és elmagyarázta mit hogyan.... Schuster meg mintha egy dokumentum filmet nézne a polipok szaporodásárol a kispadon,olyan fejjel ül ott és csak néz elõre !!! nekem ez nm tetszik !
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
RMCF
REAL MADRID
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
na,jön Drenthe 😊
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
REAL MADRID
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
gabber: nem 100%-os fizikailag,kisebb sérülése volt.
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID