Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!

ProGabe
itt alázás lesz, kérem szépen. nincs is az ellennél a labda

ha elkiabáltam üthettek! 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kas123
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL ramos!!!!!!!!

Ramos 😄D

REAL MADRID

ProGabe
Ramoooooooooooooooooooooooooooooos 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ottagóóóól

REAL MADRID

SLICK
nyugi csak melegít 😄

felakadt a stream 😄D

REAL MADRID

SLICK
ezeket ma bedaráljuk 😛

bazd en benntlattam 😄_ASD:

REAL MADRID

Gooooooool

REAL MADRID

kas123
ÁÁÁ mit rúgott mellé guti

SLICK
elég hézagos a lelátó :|

Fu nagyon jol kezdunk nyomunk rendesen

REAL MADRID

kas123
áhhh pedig már ugrottam :@, fél méteres les 😞

kas123
nah hajrá fiúk 😊

Csabesz6
Köszönjük Emese😊
Mûködik.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

REAL MADRID

kas123
nekem ezeket linkelték msn-en:
pl
pl
pl

Burdi
jó sry, néha nagyon nincs kedvem visszaolvasni... és egyszerûbb kérdezni<#zavart1>

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

banok
olvass vissza

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

REAL MADRID

Burdi
vki, majd ad 1 linket ahol lehetne lesni?😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Stream lesz nalam is

REAL MADRID

Rockynhooo
félidõbe kapcsold el mert akkor szokták mondani 😉! yolvan akkor 20:45tõl szüneteltetem a topikot 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
TVU-n nézem már ha adni fogják...

ProGabe
ha lenne tv6-om szívesen megvárnám...

tesó07
Én megvárom,de remélem az m1-en nem mondanak majd meccs közben eredményeket.....mert akkor kapják be a brokim.<#gun>

RMCF

hunbasser
streamezni fogok szerintem

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
megvárja mki a felvételes meccset, vagy van aki sztrímen nézi ?

tesó07
Vágom én a posztjukat,de Torres akkor is kilóg sztem a keretbõl,nem igazán Real szintû játékos,bár még fejlõdhet,ki tudja.Annyi jó játékos közül a Castillából pont neki kellett megragadnia a nagy csapatba....érdekes.

RMCF

kas123
salgado a numanica ellen nem volt rossz sztem

ProGabe
de Metzeldert és Torrest nem lehet felcserélni, lévén Torres szélsõ, Metzelder pedig középsõ védõ. ez olyan, mintha Diarra helyett rakná be a németet, más poszt!

az már kérdés, hogy szerintem az a felsorolás rossz, mert meg kelle benne cserélni Metzeldert és Cannavarot!

tesó07
Nem hiszem hogy a kezdõbe lenne(pedig úgy néz ki),ha nem lenne 100%-os.Torrest akkor is hanyagolnám,Salgado is ott lenne,bár már õ se az igazi.Nehéz ügy..😊

RMCF

fõleg hogy Ramos nem 100%os

REAL MADRID

robotnyk
kell csere szélsõ védõ posztra.
tesó07
Metzeldert meg minek kellett kihagyni??Torres helyett inkább õt raktam volna a keretbe.....

RMCF

hunbasser
Metzelder technikai döntés???

ReaL MaDRid x siempre

pepe roma elleni, de la red meg bayern elleni piros miatt.

BUDA > miskolc.

SLICK
Pepe és De la Red mióta vannak eltiltva? Na meg miért?

LasDen
A Real Madrid kerete a BATE Borisov ellen:

Kapusok: Iker Casillas és Jerzy Dudek
Védõk: Miguel Torres, Fabio Cannavaro, Marcelo, Gabriel Heinze és Sergio Ramos
Középpályások: Mahamadou Diarra, Fernando Gago, Guti, Arjen Robben, Royston Drenthe, Javi García és Rafael Van der Vaart
Csatárok: Raúl, Ruud Van Nistelrooy, Gonzalo Higuaín és Javier Saviola

Hiányzók: Wesley Sneijder (sérülés), Pepe és Rubén De la Red (eltiltás), Jordi Codina, Michel Salgado és Christoph Metzelder (technikai döntés).

18:10 - A Real Madrid várható kezdõcsapata: Casillas; Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze, Marcelo; Gago, Guti, Van der Vaart; Robben, Raúl és Nistelrooy. /MarcaRadio/

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tesó07
Én is így fogom tenni egyértelmû,nem is azért mondtam.😊

RMCF

Rockynhooo
jah de nekem megér annyit h fennt maradjak , addig meg nem nézek neten semmi eredményt .

tesó07
Kár hogy csak felvételrõl...

RMCF

eZo
nem csak õ a hibás, de akkor is bután kezelte ezt a helyzetet, de a vezetõség legalább annyira hibás

mondjuk pontosan ugyse tudjuk meg mi volt a színfalak mögött, amit tudunk azt a sajtó tutira felnagyította vagy teljesen másképp állította be

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

SLICK
inkább óbanyeg :|

Rockynhooo
oo jee TV6 nyomja a meccset 😊

Kár hogy itt mindenki azt hiszi hogy Robinho a hibás -.-

REAL MADRID

LasDen
15:16 - Bernd Schuster: "Megértem, hogy Robinho álma egy középcsapat volt."

hehe, jól megmonta...... .D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár